sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Rabbi Hoffmann - Ce este non-dualitatea ? (29.11.2014)


 "Rabinul Henoch Dov Hoffman crede că numele sunt profetice. Vorbind despre   dualitate și nondualitate, expune un punct de vedere original în care originea   și educația sa iudaică au o mare influență.     Vizionare plăcută !"
SURSA: http://viatamergeinaintepenet.blogspot.com.es

 VEDETI FILMUL TRADUS AICI
In Romania exista traduse cartile ADVAITA VEDANTA (despre NON DUALITATE), Lumina cunoasterii non-duale - Advaita Bodha Dipika, ESENTIAL IN ADVAITA VEDANTA si alte carti despre VEDANTA aici.
De asemenea va recomandam cartile lui Nisargaddata  Maharajah : "Realitatea Ultima" si "Eu sunt acela. Dialoguri despre absolut." Cartile lui Ramana Maharishi : "Evanghelia lui Ramana Maharishi", "Invataturile lui Ramana" de Arthur Osbourne, "Biografia lui Ramana" de Gabriele Ebert .
 In completare studiati categoria NON - DUALITATE pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS

joi, 27 noiembrie 2014

CORRADO MALANGA - Congresul XTimes (27.11.2014)


CORRADO MALANGA XTimes Congress 2013

Astazi continuam sa va prezentam alte informatii deosebite care vin sa completeze universul fascinant din viziunea lui Corrado Malanga. Saptamana trecuta v-am facut cunostinta cu teoriile lui Corrado in cadrul articolului "EXTRATERESTRII SI DEMONII - Lupta pentru viata vesnica (17.11.2014)", dar si in articolul dedicat filmului "6 Zile Pe Pământ (19.11.2014)", iar de acum incolo toate articolele pe aceasta tema vor fi grupate in categoria CORRADO MALANGA (pe care o veti putea explora mai usor, ca de obicei, in CUPRINS).
In articolul de mai jos gasiti cateva clarificari despre ce reprezinta sufletul in viziunea fostului ateu Corrado Malanga, apoi, mai jos gasiti tradusa conferinta integrala de 4 ore, sustinuta de Corrado in 22 - 23 august 2013 in Pescara, Italia .
Multumim inca odata Alexandra Blanaru pentru toate aceste informatii traduse , care fara tine nu ar fi fost cunoscute de românii nevorbitori de limba italiana.AICI  puteti vedea tradusa conferinta (un playlist de 3 filme)


Multumim Alexandra pentru traduceri!

P.S. Nu uitaţi că dacă vă abonaţi la blogul nostru (şi urmăriţi până la capăt procesul de înregistrare cu atenţie, veţi avea acces la nişte linkuri de descărcare rapidă a tuturor filmelor şi scrierilor lui Corrado Malanga de pe blog).

miercuri, 26 noiembrie 2014

CENTRALELE NUCLEARE - Dezmembrare imposibilă (26.11.2014)

Centrales nucléaires, démantèlement impossible (2013)

"Dupa primul razboi mondial, industria de armament a rămas pe tusa cu investiţia imensa făcuta in tehnologia nucleara.
Au lansat cele doua bombe peste Japonezi ca să-şi arate muşchii, dar tot nu prea au găsit cumpărători , si apoi, nici nu era o marfa de dat oricui ...

Fiind de felul lor băieţi descurcăreţi, s-au gândit sa ne fericească pe toti "cu descoperirile"  cercetasului Einstein .
Zis si făcut. Au corupt ceva guverne si au trecut la construcţia centralelor nucleare. Astăzi s-a calculat ca pentru Construcţie + Dezmembrare+ Decontaminare + Depozitare a deşeurilor s-a depăşit bugetul  de 30 de ori : costurile de construcţie au fost depăşite de 10 ori , iar cele de dezmembrare de 20 de ori.
O sa spuneţi ca este o catastrofa financiara. Da, dar pentru cine? Statele au fost nevoite sa se împrumute sume imense + dobânda tot de la ei, prin intermediul  politicienilor corupţi.
 Coruptia nu are frontiere, si la noi este la ea acasa, caci ni s-au" adaptat" pana si stihurile nationale :
 "Datoria nu este a mea, nu este a voastră, este a urmaşilor noştri, a urmaşilor urmaşilor noştri, in veacul vecilor!" -  ( testamentul lui Stefan cel Mare )
 " Datori au fost, datori sunt încă / Şi-or fi în neamul românesc! / Căci datoria ii mănâncă / Românii orişiunde cresc." -Pui de Lei

Daca s-ar fi investit 1% din aceste sume in Fuziunea la rece, in bio-fuel sistem BFS, sau in inventivitatea libera a omului de rand,  Pământul era acum pe alta planetă !"

SURSA: http://www.abcul.sanatatii.ro/

Nota noastra: Maimuta din specia Homo Sapiens a pus mana pe o tehnologie pe care nu o intelege suficient de mult si pe care nu o poate controla in totalitate (vedeti AICI ce se intampla cand o maimuta pune mana pe o arma), iar acum ne vedem pusi intr-o situatie in care poate doar o interventie divina sau extraterestra ne mai poate salva. Umanitatea si natura are o capacitate de adaptare  fantastica la orice, caci in doze mici, devine imuna la orice otrava (vedeti AICI cum s-a adaptat natura la Cernobal), insa de aceasta data se pare ca dozele sunt mortal de mari (de 10 ori mai mari ca  la Cernobal), din ce in ce mai mari. Consideram graba asta de a construi centrale nucleare ca fiind suspecta, o alta forma de control si santaj a elitei oculte planetare.
Profitam de aceasta ocazie pentru a-i multumi lui George Valah care din martie 2011 , aproape zilnic posteaza pe blogul lui noutati de la Fuckushima, fiind pentru noi principala sursa de informare din acest punct de vedere si nu numai.  Ii admiram perseverenta cu care a urmarit acest subiect, iar vestile sunt dure: lucrurile devin tot mai grave, iar la sfarsit va prezentam ca si bonus un filmulet care face o sinteza a celor mai importante stiri despre Fukushima, stiri pe care nu le gasiti la nicio televiziune.

VEDETI FILMUL TRADUS AICI: LINK 1 si LINK 2 sau AICI - link 3

BONUS 

luni, 24 noiembrie 2014

PETER FENNER - Ce este non-dualitatea? (24.11.2014)

"Peter Fenner este un lider în adaptarea și transmiterea înțelepciunii nondualitatii din Asia în întreaga lume. El este un pionier in dezvoltarea de terapie non-duală și creatorul a "The 9 month Radiant Mind"  și "Trezirea Naturală" ( the Natural Awakening) : Training Avansat Nondual. El a fost un călugăr celibatar în tradiția tibetană budistă timp de nouă ani și are un doctorat în psihologia filozofică a Budismului Mahayana. Timp de 40 de ani Peter a distilat esențe și tradiții, cum ar fi Zen, Dzogchen și Calea de Mijloc Budistă, adaptându-le pentru a se potrivi culturii noastre post-moderne.

 Interviul cu Peter Fenner , cuprinde următoarele întrebări :

* Ce anume este non-dualitatea ?  Oare cum am putea folosi limbajul, pentru a descrie non-dualitatea ?  Oare non-dualitatea este un alt cuvânt pentru conștiință ? Ce anume este "eul " ?  Oare există liber arbitru ? Atunci cine conduce autobuzul ?  Oare există un asemenea lucru numit iluminare ? Încotro se îndreaptă evoluția ? Oare putem afla, vreodată, ce anume suntem ? Non-dualitatea pare să fie cam inertă. Unde este fericirea ? *"


VEDETI FILMUL TRADUS AICI
In Romania exista traduse cartile ADVAITA VEDANTA (despre NON DUALITATE), Lumina cunoasterii non-duale - Advaita Bodha Dipika, ESENTIAL IN ADVAITA VEDANTA si alte carti despre VEDANTA aici.
De asemenea va recomandam cartile lui Nisargaddata  Maharajah : "Realitatea Ultima" si "Eu sunt acela. Dialoguri despre absolut." Cartile lui Ramana Maharishi : "Evanghelia lui Ramana Maharishi", "Invataturile lui Ramana" de Arthur Osbourne, "Biografia lui Ramana" de Gabriele Ebert .
 In completare studiati categoria NON - DUALITATE pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS.
 

sâmbătă, 22 noiembrie 2014

TEORIA CONSPIRATIEI - VACCINEZI SAU RATIONEZI? (articole si documentare) 22.11.2014


De curand am fost neplacut surprinsi sa descoperim ca mai exista printre cititorii noastrii oameni care nu cred in conspirati, care inca mai inghit gogosile oficiale pe nemestecate. Ni se pare ireal si de neconceput ca inca mai exista oameni cat de cat informati, oameni care citesc blogul nostru si cu toate astea sa ramana inca blocati in paradigma oficiala, fara sa se intrebe macar, daca este posibil sa greseasca. Dimpotriva, raman aroganti, sceptici si mandrii in prostia lor. Cei care fac parte din categoria asta se pare ca doar cocheteaza cu ideile de pe blog, la modul superficial, au o situatie materiala foarte buna, fiind practic prinsi in mrejele matricei, iar a pune la indoiala sistemul, din perspectiva lor, este destabilizator pentru ei. De ce sa-si pericliteze ei situatia cand lor le este foarte bine asa cum este? Nu? Este mai usor sa bagi capul in nisip si sa inchizi ochi la mizeria din jur cand tie iti este super bine material si caldut. De aceea sunt asa putini oameni instariti, deschisi si dornici sa schimbe ceva in ei insisi si/sau in lume. Majoritatea sunt mult prea egoisti sa se puna in pielea celor din jur. In plus au egoul superiorului care a reusit in viata, mandria celui care a razbatut, care s-a adaptat unui sistem putred si a reusit sa triumfe "cinstit". Cand nu mai ai suflet esti inconstient, nici nu mai realizezi cat de mult rau faci in jurul tau prin actiunile tale si nu, NU, scopul nu scuza mijloacele. Am mai observat ca atunci cand nu ai constiinta, granita intre cinstit si necinstit este una foarte larga si in plus apare amnezia: uiti domnule cum ai facut primul milion de euro. Iti amintesti doar ca a fost greu, cumplit de greu, o trauma pentru suflet, iar creierul are tendinta de a se compartimenta pentru a uita si a merge mai departe, iar traumele le ascunde in subconstient.

miercuri, 19 noiembrie 2014

6 Zile Pe Pământ (19.11.2014)

6 Giorni Sulla Terra (2011)

Continuam astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un film italian de exeptie, intitulat "6 zile pe Pământ".
 Am descoperit de curand un univers fascinant, ce merita aprofundat, universul descris de Corrado Malanga despre care am vorbit in articolul anterior. Cu aceasta ocazie am descoperit-o si pe traducatoare romanca a materialelor lui Corrado, Alexandra Blanaru, care din pura pasiune si dorinta de a ajuta oamenii a tradus enorm de multe materiale (filmele de aici, articolele si cartile de aici si filmul de astazi) pentru ca publicul roman sa fie informat si constient.  Sunt enorm de multe lucruri de studiat in aceasta directie, de aceea ne-am gandit sa va facem totusi o deschidere mai usoara, daca cele 6 ore de film din articolul anterior vi s-au parut prea mult. 
Filmul artistic de astazi poate fi urmarit mai usor, insa este totusi un material care contine si elemente fictive, fiind bazat pe informatii reale.  Putem vedea legaturile intre masonerie, aristocratia neagra, Vatican, iezuiti, servicii secrete, militari, extraterestrii, demoni si originile omenirii.

Iata ce spune wikipedia despre filmul de astazi :
"6 zile pe Pământ (titlu original: 6 giorni sulla Terra)[1][2] este un film italian SF thriller din 2011[3] regizat de Varo Venturi.[4] În rolurile principale joacă actorii Massimo Poggio, Laura Glavan și Marina Kazankova. În rolurile secundare joacă actorii Ludovico Fremont, Pier Giorgio Bellocchio și alții.[5] A fost filmat atât în engleză[6] cât și în italiană.[7]
Filmul, inspirat de lucrările chimistului și ufologului Corrado Malanga,[8] a fost selectat pentru a fi prezentat în cadrul celei de-a 33-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Moscova.[9][10]

Information icon.svg Atenție: urmează detalii despre narațiune și/sau deznodământ.
„A fost singur mod prin s-au putut opri războaiele: să creăm o ființă care să poată să ne găzduiască pe toți pe o planetă care să fie o bună piscina genetică. Așadar, voi sunteți produsul celor 13 rase care s-au gândit fiecare la propriul interes creând în voi ceea ce voi numiți "conflict interior". Între cele 13 rase există un război genetic fără limite. Dar în final noi suntem cei care triumfa. Acum sunteți doar ai noștri.”
—Hexabor
„Oamenii sunt marele proiect. Prin intermediul unei reprogramări genetice continue noi v-am îmbunătățit. Mileniu după mileniu, viață după viață. Acum sunteți pregătiți să ne primiți definitiv. Suntem destinați să conducem Pământul, să stăpânim peste celelalte rase din întregul univers.”
—Hexabor
Dr. Davide Piso este un curajos om de știință care studiază prin hipnoză sute de cazuri ce implică răpiri extraterestre. Cercetătorul decide s-o ajute pe Saturnia, o adolescentă seducătoare care crede că a fost răpită de extratereștri și manifestă o atracție pentru Davide. Dar, după ce este hipnotizată, Saturnia nu mai poate ieși din transă, mai mult iese la suprafață o altă manifestare, cea a lui Hexabor, rege de Ur, o entitate extraterestră din Mesopotamia antică (un anunaki). Hexabor se consideră o semi-zeitate și vrea să se folosească de o energie specială caracteristică doar oamenilor: sufletul."

Nota noastra: In rolul principal ( Saturnia ) o regasim pe romanca Laura Glavan, nascuta in Constanta.

VEDETI FILMUL TRADUS AICI - link 1 sau AICI - link 2


In completare vedeti si:

1) Serialul V (2009)
2) The Fourth Kind (2009)
3) START TREK - Enterprise (Sezonul III) 
4) IMMORTEL (AD VITAM - 2004) - Aici puteti vedea posedarea parazitului HORUS. 
5) STARGATE SG1 - Episoadele cu ANUBIS si cele cu ORAII 
6) FALLING SKIES (2011) - SERIALUL

luni, 17 noiembrie 2014

EXTRATERESTRII SI DEMONII - Lupta pentru viata vesnica (17.11.2014)

Prenderne Coscienza (2011)
Să devenim conştienţi

Acum ca romanii jubileaza ca au schimbat zbirul, dorim sa va aratam cam ce credem ca e posibil sa pateasca toti liderii imediat ce ajung la putere si incep sa calce una cate una, promisiunile electorale, mintind fara jena: devin posedati. Asadar va prezentam astazi cateva informatii noi care vin sa completeze imensul puzzle legat de extraterestrii, demoni, reptilieni, posedare, rapiri  extraterestre si restul aspectelor profunde ale SISTEMULUI DE CONTROL AL MATRICEI, informatii care lega destul de mult cele prezentate si de noi pana acum.
Am descoperit astazi cu surprindere, un ufolog italian pe nume Corrado Malanga si am gasit si o serie de filme TRADUSE, cu el, pe internet. Stim ca cei care fac eforturi sa traduca astfel de informatii controversate nu s-ar inhama sa traduca cele peste 6 ore de film pe care vi-l prezentam astazi daca nu ar fi ceva deosebit. In plus, ca sa intelegeti cat de puternice sunt informatiile prezentate de Corrado, exista si un film artistic italian inspirat din fapte reale si de cartile scrise de Corrado, un film pe care-l vom urmari si noi in curand, intitulat "6 ZILE PE PAMANT (6 GIORNI SULLA TERRA)".
La o rapida rasfoire a documentarului de astazi, simtim ca exista mult adevar, iar aceste informatii merita aprofundate. Am descoperit de asemenea ca blogul EXTRATERESTRII PRINTRE NOI a dedicat multe articole acestui ufolog italian si tinem sa le multumim pentru asta. Multumim de asemenea Lilianei Moldovan ca ne-a spus de acest individ. Articolul de astazi este unul dintr-o serie mai lunga ce i-o vom dedica , pe masura ce ne dumirim si noi, deoarece cantitatea de informatie este imensa. Ca o prima observatie: pana de curand inclinam si noi sa credem ca ar fi posibil ca rapirile extraterestre sa fie doar la nivel subtil (reale, dar la nivel eteric si astral), insa acest documentar ne prezinta si partea fizica a acestor rapiri care se pare ca sunt o mare parte si fizice, cu dovezi fizice (semne fizice de implanturi, operatii, taieturi, samd). Informatiile sunt obtinute de Corrado prin hipnotizarea subiectilor rapirilor.

Inainte de film, iata cateva idei preluate de aici:

CINE ESTE PROF. DR. CORRADO MALANGA?  


"Acest blog isi propune sa faca cunoscute publicului roman rezultatele obtinute in domeniul OZN si al extraterestrilor de eminentul om de stiinta italian Corrado Malanga, profesor doctor la Universitatea de Chimica Organica din Pisa. In acest articol vreau sa va prezint acest cercetator si sa vorbim un pic despre motivele care l-au impins sa inceapa sa studieze acest fenomen.  Corrado Malanga asa cum am mai spus este cercetator la departamentul de chimica organica a universitatii di Pisa, iar de aici am sa il las pe dansul sa se prezinte publicului roman. 
 ” Mai presus de profesia mea de cercetator, profesor, doctor in chimica am fost tot timpul interesat de problemele care sunt numite obiecte zburatoare neidentificate ( OZN-uri ). Am lucrat in diferite centre italiane care fac cercetari in acest domeniu, dar cu multi ani in urma am abandonat centrul in care lucram. ( CUN ). De ce? Pentru ca in aceste centre nimeni nu era interesat sa cerceteze cu adevarat aceste fenomene. Aceste centre colaborau cu serviciile secrete, iar descoperirile facute erau clasificate ca imposibile. Am stat 35 de ani in unul din aceste centre ufologice si dupa aproape o viata de munca acolo mi-am dat seama ce se intampla cu adevarat in acest centru. Era imposibil sa rezolvi problema extratereştrilor cu ei pentru ca nimeni nu voia sa rezolve nimic.  
Iata ce s-a intamplat: intr-una din zile mi-au spus sa merg la Genova sa rezolv problema unui baiat de 15 ani, Valerio Ronzi, care a plecat la iarba verde. Acolo a vazut trei sfere luminoase, a lesinat iar cand s-a trezit avea trei cicatrici lungi de 15 cm pe spate. Dupa mai mult de doi ani de cercetare am scris raportul si l-am consemnat dirigintelui centrului ufologic la care lucram. Acesta mi-a zis ca as putea sa scriu o carte despre acest caz. eu am incercat sa le spun ca lucrurile pe care le-am scris in raport erau foarte particulare, dar el m-a incurajat sa scriu cartea. Eu am scris si am publicat acesta carte intitulata “Gli UFO nella mente” ( “OZN-urile din minte” ) in care descriu intamplarile acestui baiat si cercetarile pe care le-am facut ca sa inteleg ce s-a intamplat intr-adevar in acea zi la iarba verde, cat si in alte momente ale vietii lui.”  In momentul in care cartea a fost publicata cei de la centrul ufologic si-au dat seama cat de grava era situatia si cat de important era raportul pe care profesorul il predase, dar pe care ei nici nu l-au deschis. acest raport fiind impotriva intereselor centrului. Profesorul a inteles cat de disperati erau si dupa 35 de ani de munca paraseste institutul. De atunci au trecut 20 de ani si Corrado s-a dedicat cercetarii fenomenului "alien abduction" sau rapiri extraterestre. Dar sa-l lasam pe el sa ne spuna de ce: ” cand am plecat de la ei am incercat sa rezolv problema pe care o incepusem cand inca lucram la ei pentru ca acea cercetare a trebuit sa o fac pentru ca ei au vrut sa o fac. De atunci lucrez numai in acest domeniu. Nu sant un nebun tinand cont de lucrarile de stiinta pe care le-am scris si le-am publicat in Italia si in America unde sunt cunoscut. Din 1983 lucrez la universitatea din Pisa cu sute si sute de studenti, lucru care nu ar fi fost posibil daca eram nebun. Astazi pot sa zic ca sant aproape de finalul cercetarilor. Am inteles ce este acest fenomen, cum se manifesta si cum poate fi combatut."

SURSA si multe multe informatii despre CORRADO MALANGA
 https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/

VEDETI AICI (SAU AICI) PRIMA PARTE A DOCUMENTARULUI DE 6 ORE


si AICI (SAU AICI) SAU AICI - PARTEA A II - A

PRIMUL VOLUM
AL 2-LEA VOLUM
Multumim Alexandrei Blanaru pentru efortul de a traduce aceste filme si Gabrielei Dobrescu pentru aducerea in Romania pentru prima data informatii despre acest autor.

In completare studiati categoria EXTRATERESTRII pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS.


P.S. Nu uitaţi că dacă vă abonaţi la blogul nostru (şi urmăriţi până la capăt procesul de înregistrare cu atenţie, veţi avea acces la nişte linkuri de descărcare rapidă a tuturor filmelor şi scrierilor lui Corrado Malanga de pe blog).

joi, 13 noiembrie 2014

DE CE SĂ NU VOTEZI (14.11.2014)

"Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm." Mark Twain.
"Nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara voturile."Stalin
 
Observam cu mirare frenezia din jurul votarii presedintelui ... oamenii protesteaza ca nu sunt suficiente urne, ca se fura voturile samd ... Ne miram cat de mult isi doresc oamenii sa fie condusi, sa fie guvernati, sa vina unul sau altul care sa le spuna ce sa faca ca sa-si traiasca viata. Atata timp cat veti acorda putere altora sa va guverneze viata, sa va conduca destinele, nu veti fi niciodata tratati cu respect, mai ales de acesti mafioti la costume. Ne-a intrebat cineva daca dorim sistemul lor demo(n)cratic? Ne-a intrebat cineva daca dorim sa fim guvernati sau daca dorim sa facem parte din sistemul lor? De ce simtiti sa perpetuati acest sistem dement sustinandu-l cu energia voastra? Mergand la vot practic aratati ca voi  ii dati credit, legitimitate unui stat care nu exista de fapt si de drept, pe care nimeni nu ne-a intrebat daca-l dorim asa sau nu, aratati ca voi intr-un fel sau in altul (chiar daca anulati votul) credeti ca sistemul de votare reflecta ceva real. Iar daca votati spuneti ca cei care vor conduce, indiferent cine sunt ei, va vor binele. Este un mit ... idea ca sistemul iti vrea binele, ca cei care guverneaza vor binele supusilor lor este un mit. ... e un joc de putere mafiot cu o spoiala democratica ... afara e vopsit gardul, inauntul leopardul ... mar frumos pe dinauntru gaunos ... lupi in blana de oaie. Nimeni nu respecta pe cei care plini de obedienta, le ofera putere asupra lor. Ne revolta interior sa vedem cum români, merg încolonați la vot ca să aleagă stăpânul ! Aşa au fost şi aşa s-au manifestat mereu, ca nişte stăpâni, iar pe voi vă tratează ca pe nişte sclavi proşti, obedienţi, care le înghiţiţi găluştile zi de zi şi le oferiţi puterea voastră lor. ÎNCETAŢI SĂ MAI HRĂNIŢI CU ENERGIA VOASTRĂ ACEST SISTEM DEMENT! Daţi-i IGNORE!

"Ce reprezinta Votul ?

by nuvotati

Prin semnatura si stampila “votat”, fie chiar si un vot nul, semnam inconstient urmatorul pact nescris: “Eu, prin aceasta semnatura si stampila, renunt la liberul meu arbitru, la libera mea cugetare si la toate celelalte drepturi, inmanand puterea de reprezentare si decizie, in favoarea elitelor conducatoare, imi dau acordul si ma angajez sa respect si sa ma supun regulilor impuse de catre acestea, chiar daca nu imi reprezinta interesul meu, al semenilor si al tarii. Orice manifestare de nemultumire ulterioara a mea si a semenilor ce am participat la scrutin, e total neavenita, iar  reprimarea in orice forma de catre elita conducatoare e perfect legitima”.

Prin prezenta la vot, se acorda legitimitate clasei conducatoare tradatoare si suntem partasi la tot ceea ce se intampla cu credinta noastra, cu noi si cu tara.
La ultimele scrutinuri, prezenta la vot abia ca a ajuns la 50% din populatia cu drept de vot. Vazand aceasta, elita conducatoare, a creat cadrul legislativ avantajos pentru a contracara non prezenta la vot. (NU VI SE PARE DEMOCRATIC SA FIE CA LA REFERENDUM, ADICA SA VOTEZE MINIM 50%+1 DIN VOTANTI SI ABIA ATUNCI SA FIE VALIDE VOTURILE?)
Experienta ultimilor 22 de ani sta dovada de neclintit ca fortele care au guvernat Romania de dupa `89 au fost ostile interesului national. Partide ale caror nume si blazoane s-au schimbat continuu,  oamenii din spatele lor ramanand aceeasi.


Migratia de la un partid de la putere la altul ce se intrezarea sa aiba succes, prealabila perioadelor electorale, e un alt factor ce dovedeste mentinerea la guvernarea Romaniei a acelorasi forte oculte.
O tara se conduce asemenea unei companii, adica in interes propriu. Nu iti vinzi factorii de productie strainilor, printre care cel mai important: pamantul.
O conducere sanatoasa pentru Romania trebuie sa fie cu Hristos (cu o profunda experienta spirituala datatoare de intelepciune n.n.) deasupra.
Ce se petrece cu Romania de 22 de ani, trebuie sa inceteze, altfel riscam sa disparem ca entitate nationala in aceasta parte a lumii.
In razboiul mediatic indreptat impotriva noastra, ei s-au folosit de urmatoarele utopii:

Utopii

U1. E dreptul tau sa votezi, e un drept democratic pe care trebuie sa ti-l exerciti, e o responsabilitate cetateaneasca 

Aceasta prima utopie e probabil cea mai ordinara din multe altele pe care le vom enumera. A vota nu e un drept. Drepturile si liberatile se acorda sclavilor, nu oamenilor liberi. Noi suntem un popor de oameni liberi. Nu suntem proprietatea nimanui, nici macar a conducatorilor fie ei buni sau rai. A vota sau a nu vota, este o alegere. Este alegerea noastra sa avem sau nu incredere in sistemul de vot si in cei ce il organizeaza. Prin analogie, este alegerea noastra sa avem sau nu incredere in candidatii participanti.

 U2. Alegerea e a ta, votul tau conteaza

O alta utopie ordinara, care pacaleste omul simplu si de buna credinta. Insasi termenul de “alegere” e din start compromis deoarece nu alegi tu pe cine vrei, ci alegi ceea ce ti se vara-n bot, adica dintr-un numar de n candidati, pusi sa candideze de catre oricine altcineva inafara de tine si conationalii tai.
Nu votul tau conteaza, ci prezenta ta acolo la scrutin, sa semnezi si sa stampilezi, sa te dezici de toate drepturile tale, sa oferi puterea ta unor slugoi ai iudeomasoneriei (ai khazarilor sionisti n.n.). Mediteaza profund la urmatorul aspect: esti mituit cu maruntis, mici, bere, sarmale, fanfara, circ, pixuri, tricouri, baloane, brichete etc, doar sa intri acolo si sa pui stampila, nu conteaza unde, fie si un vot nul. Au ei grija dupa aceea cu numaratoarea. 


U3. Alegerile sunt corecte si democratice 

Acest lucru e imposibil de realizat, deoarece nu poate fi controlat cu exactitate sistemul de numerotare, de depozitare si de transport al sacilor cu voturi. Este cel mai simplu de a inlocui sacii cu voturi. E un lucru imposibil sa detii controlul pe intreg traseul sacilor cu voturi. Oricine va contesta un scrutin, ii va fi imposibil sa demonstreze ca Popescu a votat cu X sau Y, deoarece buletinele de vot nu sunt nominale. Ce nu poate fi falsificat insa, sunt semnaturile alegatorilor in registrele sectiilor de votare. Din acest motiv, esti indemnat sa mergi la vot, nu conteaza cu cine votezi sau daca acorzi un vot nul. (Exista sisteme de plata online, conturi bancare online, se fac tranzactii super secrete de miliarde online . De ce nu ar putea exista si un sistem de votare si verificare a votului ONLINE??)


 U4. Ma voi razbuna si voi acorda un vot nul

Multi dintre noi, ne lasam convinsi de utopiile 1,2 si 3, si mergem la sectia de votare plini de frustrari cu gandul sa pedepsim clasa politica, pe buna dreptate vinovata de mediul social creat de catre aceasta, in vederea acordarii unui vot nul. Din moment ce sacii cu voturi sunt inlocuiti nu mai conteaza numarul voturilor nule, chiar daca ar fi in proportie de 100%.   La ultimele alegeri prezidentiale cuantumul voturilor nule, a fost de aproape 14%, oficial raportandu-se nici 3%. Diferenta a mers in contul cui trebuie sa iasa.

 U5. Daca nu voi merge la vot, vor vota altii pentru mine

Daca te prezinti la urne nu faci altceva decat sa-i ajuti pe cei ce fraudeaza alegerile, deoarece semnezi in registrul sectiei de votare, lucru de care ei au nevoie, pentru a demonstra ca alegerile au fost corecte. In alta ordine de idei, acorzi legitimitate pentru tot ceea ce urmeaza sa se intample, in concluzie esti partas la dezastrul national.

    U6. Daca nu ma prezint la vot, vor fi consecinte nefaste pentru tara

Fals! Actuala clasa politica, vazand ca la ultimele scrutinuri prezenta populatiei a fost de nici 50%, au creat un cadru legislativ de asa natura incat alegerile sa poata fi validate. Disperarea clasei politice este atat de mare, incat au in plan sa introduca prezenta la vot obligatorie. Atata timp cat noi nu suntem proprietatea lor, nesemnand vreun angajament sa respectam vreo lege data de aceasta hidra veninoasa numita clasa politica, nu ne pot obliga la nimic! Din contra, o clasa politica ce nu se poate dezlipi de ciolan, daca nu este sustinuta prin prezenta la vot, cu atat mai mult ea devine nelegitima si orice lege data de catre ei devine de asemenea lipsita de legitimitate. Prin lipsa tradatorilor din scaunul puterii, tara numai mai bine poate sa o duca.

U7. Daca nu ma prezint la vot, Romania nu va avea conducere si ne paste dezastrul

Cu siguranta va fi cel putin radical mai bine, condusi fie si de scolari de clasa a V-a, cu conditia ca acestia sa aiba credinta in Dumnezeu si dragoste de tara si popor!
Dar nu ducem lipsa de oameni de valoare, doar trebuie lasati sa isi afirme valoarea.

 U8. Un scrutin implica cheltuieli insemnate pentru bugetul tarii, de aceea trebuie sa ne prezentam in numar cat mai mare la vot, pentru ca alegerile sa se poata valida si a nu fi necesara repetarea scrutinului

E adevarat ca un scrutin presupune alocarea unor resurse financiare si umane considerabile. Cu atat mai mult, clasa politica nu trebuie sa isi bata joc de popor si sa terfeleasca prin furt acest efort suportat tot de catre popor. Dar dupa cum bine stim, acest lucru nu-i intereseaza pe cei ale caror principii de conducere sunt de inspiratie talmudica.

U9. O prezenta slaba la vot ar avantaja minoritatile nationale ca reprezentare in conducerea tarii

In perversitatea ei, actuala clasa politica, apeleaza la sloganuri patriotice, populiste, pentru a-si mentine si asigura continuitatea si legitimitatea conducerii tarii, dar renunta la aceste sloganuri si principii in momentul cand trebuie sa apere interesul national. De aceea se strecoara prin intermediul mass-mediei vandute cluburilor iudeomasonice, in subconstientul populatiei idei de genul: trebuie sa mergem in numar cat mai mare la vot ca sa nu ne conduca ungurii sau alte minoritati conlocuitoare.  Sa privim in ansamblu oamenii simplii, alegatorii: toti oamenii muncitori din aceasta tara lucreaza pentru 250 de euro pe luna, indiferent de etnia din care fac parte, la un cost de trai comparabil cu al englezului, germanului, francezului sau italianului cu salarii de cel putin 4-5 ori mai mari. Nu exista per ansamblu in randurile populatiei,  un grup etnic care sa o duca mai bine decat altii, in schimb clasa politica, e formata dintr-un grup care nu isi recunoaste sau isi ascunde etnia pentru a putea accede in structurile de conducere, grup etnic ce nu are nimic in comun cu credinta acestui popor, cu aceasta tara si cu oamenii de rand ce formeaza acest popor. Se seamana o vrajba intre populatia majoritar romaneasca si celelalte etnii conlocuitoare pentru a genera dezbinare. O masa de aleagatori dezbinata e usor de manipulat. In realitate, populatia majoritar romaneasca traieste in armonie cu majoritatea etniilor conlocuitoare, eventualele divergente sunt cazuri izolate si de cele mai multe ori sunt provocate de clasa politica. Sa nu uitam unul din sloganurile dupa care clasa politica, membra in cluburile luciferice, conduc aceasta tara: “dezbina si condu”. Asa ca nici un partid politic aflat in conducerea tarii, fie la putere fie in opozitie, nu doreste binele acestui popor si al acestei tari si cu atat mai mult, nici macar partidele sau uniunile create pe baze etnice nu vor apara cu adevarat interesele minoritatilor pe care le reprezinta.  Ele au rolul de a crea disensiuni in randul populatiei si de a mentine o vrajba constanta intre oamenii de rand."
 SURSA: nuvotati.wordpress.com


La articolul preluat de pe site-ul mentionat a exista si un comentariu de mult bun simt al userului Rusu Radu care completeaza f bine cele spuse mai sus:

"1. Deocamdată, soarta României este decisă din exterior. Oricine va ajunge preşedintele statului va trebui “să joace după cum i se cîntă din afara ţării”.
2. Preşedinţia este o instituţie cu puteri limitate. Cine crede că un Preşedinte de stat “democratic” poate iniţia schimbări radicale, se auto-iluzionează; ori este naiv(ă).
3. Mark Twain a afirmat cîndva: ” Dacă prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm.” Constatarea este valabilă şi azi.
Subscriu la îndemnurile autorului articolului de mai sus. Aşadar:
NU vă pierdeţi vremea mergînd la vot!
NU susţineţi “democraţia”!


Militaţi pentru DESFIINŢAREA sistemului electoral actual!
Clasa politică băştinaşă, pilotată de iudeo-masonerie (şi susţinută de serviciile secrete), are nevoie de vot pentru legitimitate; pentru a putea să controleze, să manipuleze, să supună, şi să distrugă România în mod legitim; “cu acte în regulă”.
Luptaţi pentru poporul român, nu pentru o marionetă minoritară!
Numai absentarea masivă de la vot poate să blocheze sistemul diabolic actual; respectiv, poate să permită deblocarea accesului românilor (autohtoni) la conducerea României. În prezent, doar membrilor Sistemului ticăloşit le este permisă înscrierea în “cursa prezidenţială”. În loc de oameni necompromişi, neşantajabili, sănătoşi la trup şi la minte, competenţi, oneşti, bine intenţionaţi, credincioşi, înzestraţi cu toate calităţile necesare unui lider autentic, ni se propun “oameni ai serviciilor” – indivizi lipsiţi de credinţă, mici la suflet, nelegiuiţi. TOTUL, în România, şi în lume, este orchestrat de serviciile secrete. TOTUL. Aşa a fost începînd de pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza. Cine spune NU procesului de votare, spune un NU hotărît dictaturii serviciilor secrete. Servicii care, la ora actuală, sînt alcătuite, în majoritate, din nişte paraziţi. Din nişte inşi pe care îi plătim ca să ne supravegheze! Fără suportul serviciilor secrete, politicienii caricaturali, din zilele noastre, nu ar mai exista…


Preşedintele unui stat, în măsura în care acesta este necesar, să fie numit PRIN CONCURS. Ca şi cum ar fi vorba despre un viitor manager.
Candidaţii la preşedinţie să fie examinaţi, exhaustiv, în prealabil, de o comisie medicală care să includă şi medici psihiatri. Testarea aptitudinilor, a cunoştinţelor de specialitate, a competenţelor, a “planurilor manageriale”, a “proiectelor de ţară”, să fie făcută de către profesori universitari. Candidaţii să prezinte, obligatoriu, şi un extras de cazier judiciar. La care să se adauge o adeverinţă eliberată de serviciile de informaţii, din care să reiasă că, candidatul nu e spion / agent al unei puteri străine, nu e membru al unor organizaţii oculte subversive, nu are legături cu capii reţelelor de crimă organizată transfrontalieră, că nu deţine conturi în paradisuri fiscale (recte, averi nejustificate), ş.a.m.d.
Astfel, s-ar evita risipa de bani publici, s-ar evita cheltuielile inutile cu campania electorală, s-ar evita suspiciunile de fraudă electorală, plus mizeria şi disconfortul ocazionate de desfăşurarea campaniei. De ce să mai pierdem timp şi resurse amenajand camere de vot, plimband votanţii de colo-colo, plătind personalul care va activa în secţiile de votare?

Viitorul preşedinte al ţării să fie NUMIT; şi NU VOTAT de cetăţeni. Care cetăţeni habar nu au “cu se mănîncă” funcţia de preşedinte; şi care votează “după ureche”, ori “pe bază de ochi frumoşi”. Preşedintele să fie numit, aşa cum am specificat mai sus, de o comisie formată din profesori universitari de elită – eventual, membri ai Academiei Române."


Mai jos va aratam cateva filmulete cu oameni care voteaza. Si ganditi-va ca doi astfel de indivizi sunt mai buni din punct de vedere democratic ca un om normal, un intelectual, un geniu sau oricine altcineva care cel putin gandeste. DECI CUM E POSIBIL CA VOTUL A 2 ASTFEL DE INDIVIZI SA FIE MAI BUN CA VOTUL UNUI OM NORMAL LA CAP?, iar tara e plina de astfel de specimene:

ŞI MULTE ALTE ÎNTREBĂRI ÎN URMĂTORUL PLAYLIST:In continuare va prezentam punctul de vedere a unui tanar pe nume Elekes Levente, care a mai fost prezent la noi pe blog AICI, o opinie foarte matura, plina de bun simt si curata. Bravo Levi (Friends Show)!De asemenea dorim sa va amintim ce spunea George Carlin despre politica si votare:ALEGE-ŢI STĂPÂNII CU GRIJĂ!POVESTEA PUNCTULUI
(absurditatea guvernarii)


BON JOVI - Nu ne-am nascut sa fim condusi


In completare cititi si:

1) Cum a furat PSD voturile. http://rapcea.ro
2) De  ce nu votez? http://www.copolovici.ro si http://selectnews.ro
3) De ce nu o sa mai votez. http://jurnalul.ro

si (re)vedeti filmul UNGRIP - Scapat din gheare - povestea unui individ care nu recunoaste legitimitatea statului si reuseste sa se rupa de sistem, legal.


P.S. APEL catre ARMATA si POLITISTI: TRECETI URGENT de PARTEA POPORULUI, ROMANIA lui ILIESCU NU EXISTA, e un STAT CRIMINAL: Urmare a inexistentei actelor de infiintare pentru Politia Romana, Jandarmerie si unitatile subordonate, a inexistentei legii de infiintare a Guvernului (decretul ilegitim de constituire a Guvernului, ilegitimii abrogandu-l din 1991) in Ministerul Afacerilor Interne sunt secrete inclusiv functiile si salarizarea.

Putin catre elitele occidentale: Timpul de joaca s-a terminat (13.11.2014)

Putin to Western elites: Play-time is over (2014)


Va prezentam astazi un documentar despre Putin, intitulat "Eu, Putin - un portret" (I, PUTIN - A portrait - 2012), un interviu video, tradus, cu Sergei Glaziev un consilier al lui Putin si un articol despre discursul recent a lui Putin de la Soci din octombrie 2014.

"Cei mai mulți dintre oameni au ratat discursul lui Putin de acum câteva zile de la conferința Valdai de la Soci, iar cei care au auzit de discurs nu au avut șansa să-l citeasca, și au ratat cat este de important.

Mass-media occidentala a făcut tot posibilul să-l ignore sau să-i răsucească sensul. Indiferent de ceea ce crezi sau nu crezi despre Putin, aceasta este probabil, cel mai important discurs politic de la discursul lui Churchill despre “Cortina de fier” din 5 martie, 1946.
În acest discurs, Putin a schimbat brusc regulile jocului. Anterior, jocul politicii internaționale a fost jucat după cum urmează: politicienii au făcut declarații publice, de dragul de a menține o ficțiune plăcută a suveranității naționale, dar erau strict pentru spectacol și nu a avut nimic de a face cu substanța politicii internaționale; între timp, s-au angajat în negocieri in spatele usilor inchise, în care intelegerile actuale au fost incalcate grav. Anterior, Putin a încercat să joace acest joc, așteptândca Rusia să fie tratată pe picior de egalitate. Dar aceste speranțe au fost spulberate, iar la această conferință a declarat ca jocul se termina, încălcând în mod explicit vorbirea tabu specifia tarilor Vestice si vorbind  direct cu oamenii peste capul șefilor de clanuri ai elitelor și liderilor politici.

082914putinrussia

1. Rusia nu va mai participa la jocuri și nu se va mai angaja în negocieri in spatele usilor inchise. Dar Rusia este pregătită pentru discuții și acorduri serioase, dacă acestea sunt favorabile pentru securitatea colectivă, sunt bazate pe corectitudine și țin seama de interesele fiecărei părți.

2. Toate sistemele de securitate colectivă la nivel mondial se află acum în ruine. Nu mai există nici o garanție internaționala de securitate. Și entitatea care le-a distrus are un nume: Statele Unite ale Americii.
3. Constructorii  Noii Ordini Mondiale au eșuat, după ce au construit un castel de nisip. Indiferent daca se va construi sau nu o nouă ordine mondială, de orice fel ar fi ea, nu este decizia Rusiei, dar este o decizie care nu se va face fără Rusia.
4. Rusia favorizează o abordare conservatoare pentru introducerea inovațiilor în ordinea socială, dar nu se opune investigarii și discutarii acestor inovații, pentru a vedea dacă introducerea a oricareia dintre ele ar putea fi justificată.
5. Rusia nu are intenția de a merge la pescuit în apele tulburi create de America prin acest “imperiu haotic”, si nu are nici un interes în construirea unui nou imperiu propriu (provocările Rusiei sunt deja concentrare pe dezvoltarea vastului teritoriu pe care il detine).  Rusia nu mai este dispusă in nici un caz să acționeze ca un salvator al lumii, așa cum s-a intamplat în trecut.
6. Rusia nu va încerca să reformeze lumea dupa propria ei imagine, dar nici nu va  permite nimănui să reformeze Rusia dupa imaginea lor. Rusia nu se va izola die lume, dar oricine încearcă să o izoleze va fi sigur ca va culege un vârtej de vânt.
7. Rusia nu dorește ca haosul să se răspândească, nu vrea război, și nu are intenția de a începe unul. Cu toate acestea, azi Rusia considera ca izbucnirea războiului global este aproape inevitabil, este pregătita pentru el, și continuă să se pregătească pentru el. Rusia nu vrea război, dar nici nu se teme de el.
8. Rusia nu intenționează să ia un rol activ în contracararea celor care înca încearcă să construiască Noua Ordine Mondială, asta până ce ajung să afecteze interesele cheie ale Rusiei. Rusia ar prefera să stea și să privească cum elitele se dau cu capul de pereti. Dar celor care reușesc să traga Rusia în acest proces, prin nerespectarea intereselor sale, li se va preda adevăratul sens al durerii.
9. În politica externa dar si in politica internă, ​​puterea Rusiei nu se va baza pe elitele care se ocupa cu negocieri in spatele usilor inchise, ci pe voința poporului.

La aceste nouă puncte, aș dori să mai adaug inca unul:
10. Există încă o șansă de a construi o nouă ordine mondială, care sa evite un război mondial. Iar această nouă ordine mondială este necesar să includă si Statele Unite ale Americii, dar acest lucru sa fie facut in acelesi conditii pentru toata lumea: sub incidența dreptului internațional și a acordurilor internaționale; abținerea de la orice acțiune unilaterală; cu respectarea deplină a suveranității altor națiuni.
Pentru a rezuma pe scurt: timpul de joaca s-a terminat. Copii puneti deoparte toate jucăriile. Acum este momentul pentru ca adulții sa ia decizii. Rusia este gata pentru aceasta; lumea este?
Intregul discurs a lui Putin de la conferința Valdai de la Soci, cat si intrebarile care i-au fost adresate si raspunsurile la ele, le puteti citi integral (pentru cine cunoaste limba engleza) pe infowars.com
 
 Nota Noastra: Oricat de multe resentimente le-am purta rusilor sa nu uitam ca si ei au fost manipulati de aceleasi forte khazaro-sioniste, comunismul fiind un experiment jidovesc, singurii beneficiari ai razboaielor fiind chiar acestia (khazarii sionisti de spita Rothschild). In ultimii 50 de ani, rusii au investit enorm in zona parapsihologica, multe dintre inventiile si descoperirile stiintifice din zona de frontiera a stiintelor de pe la rusi au mai rasuflat. Aparitia postului TV RT (Russia Today) este extrem de salutara, fiind unul dintre putinele canale de mass media (cu impact mondial) mai obiective de pe acest pamant, acesta fiind un semn ca rusi au mai evoluat in ultimii 20 de ani si nu mai sunt chiar atat de "negri" cum pareau odata, in ciuda modului cum constrang natiile din jur care depind de gazele lor si a faptului ca nu ne-au inapoiat inca tezaurul.  Consideram benefica existenta unui alt pol de putere (tarile BRICS) pe acest pamant si va rugam sa nu puneti botul la propaganda occidentala care doreste razboi cu oricine vrea ea (inclusiv Rusia). "Puterea absoluta corupe absolut" si de aceea nu ne dorim sa fim sub influenta totala a nimanui, nici a americanilor nici a rusilor , nici a chinezilor , nici a UE. Dorim doar sa ramanem echidistanti si sa va prezentam o fateta a lui Putin pe care poate nu o stiati. Nu-i consideram pe rusi "usa de biserica", dar nici pe departe atat de negri pe cat vrea sa para propaganda occidentala.
Ne-am dori totusi ca Putin sa fie mai explicit in legatura cu Noua Ordine Mondiala. Ce intelege el prin asta si de cine se leaga? De cine stim si noi? Singura lui oftica este ca Rusia nu e inclusa in planurile Noii Ordini? De aia se screme atat? La faza asta nu il mai placem, dar nah, nimeni nu e perfect ...

VEDETI FILMUL "I, Putin" TRADUS AICI SAU AICI - LINK 2


Iar AICI interviul tradus, cu Sergei Glaziev

marți, 11 noiembrie 2014

POSTUL NEGRU CU APĂ, O NOUĂ TERAPIE (11.11.2014)

Le jeûne, une nouvelle thérapie ? (2012)

In sfarsit ne bucuram sa va putem prezenta un documentar de exceptie, foarte profesionist facut, un film document care vine cu dovezi stiintifice indiscutabile in favoarea postului negru doar cu apa. Am fost foarte surprinsi ca exista spitale si centre de dezintoxicare care folosesc post negru pentru vindecare si studii stiintifice inca din anii 50. In sfarsit adevarul iese la suprafata. Mai intai va prezentam cateva informatii pe marginea filmului si apoi cateva note personale:

"Ce-ar fi dacă tensiunea ar scădea, alergiile şi astmul s-ar manifesta mai blând dacă am ţine post negru cu apa câtva timp? Un documentar ştiinţific ce a fost difuzat pe postul Arte se ocupă de post ca terapie în anumite boli ale lumii moderne. Ancheta desfăşurată arată că metoda poate constitui un remediu miraculos în boli grave precum cancerul.
Postul se poate dovedi benefic în cazul multor boli caracteristice modului de viaţă actual, ca obezitatea, diabetul sau hipertensiunea, dar si in cazul unor boli psihice. Periplul realizatorilor filmului în Rusia, Germania şi Statele Unite demonstrează acest lucru.  
La sanatoriul din Goriatcinsk din câmpia siberiană, două treimi din pacienţi, suferind de alergii, astm şi reumatism, se simt mai bine după o cură ce poate dura până la trei săptămâni, efectuată sub supraveghere medicală, arată conducerea acestui centru. Principiul este simplu: în lipsa hranei, corpul uman se hrăneşte singur din rezervele sale de glucoză şi lipide si in acelasi timp are suficienta energie si spatiu sa se purifice si sa se vindece. La Goriatcinsk, postul durează în medie două săptămâni, în timpul cărora pacienţii beau doar apă şi fac sport ca să-şi întreţină musculatura. Urmează şapte zile de readaptare la obiceiuri alimentare echilibrate.  Cea mai grea este a treia zi de privare de hrană, au spus cei care au ţinut un astfel de post. Un medic precizează că, în faza de dezintoxicare, organismul trece printr-o criză de acidoză, nivelul de aciditate crescând brusc. Cu spălături intestinale şi masaje, organe responsabile cu eliminarea, ca ficatul şi rinichii, sunt stimulate şi depăşesc criza.  Potrivit experţilor ruşi, metoda a fost descoperită din întâmplare acum circa 60 de ani, în perioada sovietică, când un psihiatru a făcut legătura între greva foamei pe care o ţinea un pacient şi îmbunătăţirea stării lui psihice. Rezultatele studiilor întreprinse de atunci în Rusia au fost validate de Academia de Ştiinţe din ţară.  
În Europa occidentală însă postul terapeutic nu beneficiază inca de o astfel de recunoaştere oficială. În Germania se fac totuşi astfel de cure, fiind aplicată îndeosebi metoda Buchinger, numele unui medic militar cu artrită, care a reuşit să trăiască în scaun cu rotile ţinând post. Mai puţin dure decât în Siberia, curele, propuse în centrul lui de pe malul lacului Constantz, recomandă ingerarea a 250 de calorii pe zi, sub forma sucurilor şi cremelor pentru a evita criza de acidoză.  
În California, un tânăr cercetător, Valter Longo, experimentează pe şoareci efectele postului asupra celulelor canceroase, a căror multiplicare este încetinită, pentru că nu le plac mediile sărace în zaharuri. Se pare că postul protejează şi împotriva efectelor secundare ale chimioterapiei. Valter Longo este ferm convins ca postul negru are efecte benefice asupra cancerului. Rezultatele rămân însă preliminare şi trebuie să fie confirmate de experienţe pe scară largă pe oameni.  La modul general, subliniază autorii documentarului 'Postul, o nouă terapie?' este evident că la lipsa hranei corpul reacţionează mai bine decât la excesul de mâncare. " SURSA: http://www.romanialibera.ro

Nota noastra: In film cercetatorii rusi spun ca asupra cancerului nu ar fi efecte, postul fiind chiar contraindicat, insa cercetatorul american Valter Longo a observat ca celulele canceroase nu prospera in cazul cancerului, dimpotriva, acestea mor. Problema credem ca este mai complexa de atat. Conform noii medicini germanice, conteaza enorm atitudinea cu care tii acest post negru. Daca tu tii postul negru ca sa slabesti sau ca sa infometezi cancerul iti faci mai mult rau decat bine, in schimb daca tu crezi ca tii post negru ca un repaos alimentar pentru purificare si vindecare atunci corpul reactioneaza diferit. Ce gandesti si in ce masura iti rezolvi problemele emotionale este la fel de important ca dieta sau postul. Pe blog avem o intreaga categorie dedicata POSTULUI NEGRU SI PURIFICARII, pe care va invitam sa o studiati cu atentie inainte de a porni in aceasta practica (o puteti explora mai usor in CURPINS). Exista multe cazuri de oameni vindecati de cancer prin posturile negre de lunga durata sub ghidajul lui Valeriu Popa, care oferea si impulsuri inspre depasirea problemelor de natura emotionala.
Despre experienta noastra legata de postul negru puteti citi AICI ... Nu este nimic periculos, decat daca voi credeti cu toata puterea ca este periculos. Vedeti documentarul, este extrem de motivational!
Sunt oameni care nu mai manaca de loc si despre ei am postat articole si documentarul OAMENII CARE SE HRĂNESC CU LUMINĂ  - In the Beginning There Was Light (2010).
Acum ar fi benefic pentru multi sa tina post negru insotit de irigari colonice, mai ales daca au simptome de raceala. Inainte de post cititi atent si articolele de pe blogul lui Cirys despre Etapele postului negru sau Organele corpului în timpul postului cu apa si mai ales Reacții neplăcute în timpul postului negru. Nu folositi apa din reteau publica, decat daca locuiti in zone de munte sau unde sunteti siguri ca nu se baga clor si alte minuni.

VEDETI FILMUL TRADUS AICI:In completare cititi si:
1) Tao pentru sanatate, sex si longevitate - Daniel Reid
2)  Hrana vie, o speranta pentru fiecare - Ernst Gunter
3) Arta vindecarii invatata de la Valeriu Popa - Sanda Stefan  
4) De vorba cu Valeriu Popa - Ovidiu Harbada

In aceste carti se discuta pe larg terapia prin post negru.

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...