RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

vineri, 12 decembrie 2014

Tu cunosti tehnologiile ecologice si eficiente de incalzire ale viitorului? (12.12.2014)


   
În caz că nu știai, există la ora actuală soluţii termice foarte eficiente şi economice, însă despre care nu prea ai auzit sau dacă ai auzit despre ele, ți-au fost prezentate într-o imagine proastă sau incompletă.
"Cum ți s-ar părea să fii independent termic, să plătești cu până la 40-50% mai puţin, pentru acelaşi confort termic sau unul chiar mai bun?
"Cum ar fi să nu mai plătești taxe de poluare sau alte tâmpenii?"
"De asemenea, cum ar fi ca centrala termică sau sistemul de căldură să aibă o durată de viață de 20, 30 de ani fără să mai trebuiască înlocuit sau reparat?" 
Evident, ni s-ar părea un vis frumos, dar este posibil. Vei afla imediat cum. Mai întâi să îți prezint de ce  nu sunt promovate și proiectate aceste tehnologii eficiente la randamentul lor maxim de funcționare.
 Într-o societate guvernată după principiile consumerismului şi aservită unui sistem monetar şi economic concentrat în mâna câtorva "ciudaţi", tehnologiile eficiente, de calitate şi econome nu au şanse să fie cunoscute mai bine de toți oamenii, pentru a putea fi accesibile tuturor la preţuri corecte şi în condiţii optime. 
 Aşadar suntem în situaţia în care, trebuie să căutăm singuri soluţii şi alternative pentru sistemele tehnologice care sunt ineficiente şi poluante şi să le înlocuim cu tehnologii ecologice şi mult mai economice.
Deşi mass-media îți prezintă doar anumite secţiuni şi categorii de tehnologii energetice şi termice, există la ora actuală soluţii alternative, dar care sunt puse într-o lumină proastă atunci când sunt prezentate publicului larg de trusturile media controlate de rechini gigantelor corporații.

După cum poate știi, rolul mass-mediei este și acela de a dezinforma oamenii nu doar de a-i informa.
Mesajul acestora este transmis în mod subtil și este următorul: 
"Ca progres tehnologic al umanității, noi încă nu am ajuns la nivelul evoluţiei tehnologice în care, energia cinetică, electrică şi termică, să se poată obţine altfel decât dependent de resursele naturale epuizabile ale planetei." 
Când de fapt, adevărul este cu totul altul...
  În decursul ultimilor 20-30 de ani de când era internetului a început să ia amploare, au fost descoperite și prezentate în multe ţări de pe mapamond, cel puţin o invenție revoluționară a unui neică fără studii dintr-un oarecare sat, care ne-a deschis perspectiva asupra soluțiilor energetice sustenabile.
De exemplu un motor pe apă, un motor magnetic, sau un generator termic revoluţionar care îi încălzeşte toată gospodăria foarte ieftin. Ca să nu mai vorbim și de cei care şi-au construit singuri un automobil electric.
Internetul abundă de invenţii şi experimente cu tot felul de sisteme sau tehnologii economice și supraunitare. 
 Este adevărat, cel mai  probabil mulţi din cei care se pretind a fi inventatori şi care apar pe la TV, poate că sunt oameni care doar caută să fie vedete de o seară. 
Însă, cu siguranţă că o parte din cei care apar la TV sau pe internet nu sunt cu toții şarlatani. Oamenii respectivi chiar au descoperit şi construit dispozitive care ne-ar uşura viaţa dacă ar fi luate în considerație. Dispozitive care funcţionează pe principii cu totul necunoscute fizicilor şi ştiinţelor actuale.
Problema este că, ştirile cu respectivii inventatori, sunt doar nişte consumabile care sunt servite publicului ca o informaţie senzaţională de moment. În acest fel fiind hrănit cu iluziia schimbării şi a unui viitor mai bun. 

Un viitor mai strălucit şi plin de fericire. Nu ți se pare cunoscut? Parlamentari, campanii electorale, afişe parlamentare pe toate clădirile, scandaluri politice… Îți amintesti?
În mod subtil, ideea transmisă este: 
“…nu mai plânge, mâine va fi bine. Uite, s-a inventat cutare dispozitiv care îți va uşura viaţa şi o să-ți facă existenţa mai uşoară. Noi avem grijă de tine. Acum hai continuă să dormi şi să visezi frumos.”
 Şi pentru că mass-media este o maşinărie generatoare de iluzii şi senzatii de moment,  in ritmul acesta acele ştiri cu oameni remarcabili, sunt înlocuite în mintea colectivă a maselor cu alte senzaţii şi stări.  Întreținând astfel iluzia schimbarii.
Graţie internetului acum avem şi alte alternative şi surse de informare, putând alege ce canale de informaţii să accesăm. Aici dăm totuşi de problema atâtor minciuni considerate adevăruri, încât ne este foarte greu să discernem ce este real și ce este fals printre atâtea informații frumos "pixelate".
Pentru a fi o persoana informata cu adevarat intr-o era intoxicata cu informatii este necesar să petreci zeci sau chiar sute de ore de analize a mii de pagini și videoclipuri, numai că să îţi formezi o gândire critică. Doar atunci poţi deosebi informaţiile de senzaţie de acele știri care sunt cu adevărat importante şi care "profeţesc" un viitor mai bun al omenirii pe linie tehnologică.
Unii consideră că meseria de blogger sau scriitor este una simplă și că nu-i mare scofală să copiezi/ajustezi/traduci nişte informaţii de pe atâtea site-uri şi blog-uri existente.
Tocmai aceasta este problema. Mulţi bloggeri doar asta fac. 
Probabil având ca prioritate ideea de a face bani din traficul obţinut, ei doar multiplică aceeaşi informaţie falsă, trunchiată, perpetuând acelaşi somn hipnotic generat de ştirile de senzaţie. 
Dar să scrii ca să trezeşti mintea cititorului, nu este o simplă treabă de copy/paste. Cere o responsabilitate a unui spirit evoluat şi conştient de mecanismele minţii şi uşurinţa cu care aceasta poate fi indusă în eroare. 
Să scrii ca să scoţi mintea cititorilor din Matrix chiar şi pentru o miime de secundă, este o treabă provocatoare şi cere ca tu la rândul tau să ai abilitatea să ieşi din matrice şi să observi precum Neo, codurile de energie informaţională şi cum influenţează acestea mintea colectivă, emoţiile şi stările sufleteşti ale oamenilor. 
Tinand cont de faptul ca in Romania domeniul tehnologiilor sustenabile este prezentat intr-un mod ambiguu și ineficient, am considerat că era responsabilitatea mea sa clarific aceste informatii. 
Datorita faptului că am cunostinte tehnice suficiente dar si o pasiune aparte pentru tehnologie si sitiinta, în ultimii trei ani am studiat o mare parte din sistemele și tehnologiile de încălzire existente pe piața din Romania.
Aşadar am investit peste 170 de ore de studiu, în analiza şi cercetarea acestor tehnologii termice ecologice, iar din mulţimea de informaţii despre acestea,  am sintetizat cele mai valoroase si de calitate informatii, pe care le-am prezentat intr-un ebook.
Acesta are 180 de pagini și se numește: “Surse de Caldura Ecologice si Eficiente”.
Informatile din această carte electronică reprezinta o perspectiva unica a unui nou mod de viata ecologic si sustenabil. 
Și în același timp este o solutie pentru tine in ceea ce priveste incalziriea locuintei tale. Problema cu care poate te confrunti si tu mai ales acum pe timp de iarnă.
O perspectivă pe care nu o găseşti în emisiunile TV despre tehnologii alternative. 
O perspectivă care reflectă sincera mea preocupare pentru viaţa mea şi a copiilor mei. 
Te-ai gandit vreodata cum va arăta planeta pe care o vom lăsa ca habitat copiilor nostrii? 
Vor fi obligaţi să vadă florile în tablouri digitale? 
Vor fi nevoiţi să iasă în “natură”, cu măşti de oxigen?  
Eu nu vreau ca aceste lucruri sa se intample. Eu vreau ca viitorul copiilor mei sa fie diferit. Acesta este motivul principal pentru care m-am decis sa ma implic in acest domeniu.  
Iar scrierea ebookului a venit ca o consecinta a dorintei mele de a impartasi aceste informatii cu cat mai multi oameni. De aceea am ales ca investitia pe care o vei face achizitionand acest ebook, sa fie de doar 7 Euro. O suma reoznabila si corecta in comparatie cu valoarea pe care o vei primi in acest material. 
Ce vei descoperi in paginile acestui ebook?
Principalele 5 beneficii sunt:
 - vei face economii financiare deoarece vei cunoaşte informaţiile şi proprietăţile sistemelor potrivite pentru locuinţa ta;
 - te vei bucura de același confort termic sau chiar mai bun, la preţuri mult mai mici;
- vei fi mult mai informat și vei economisi astfel timp prețios atunci cand vei dori sa schimbi sau sa achizitionezi un sistem termic nou.
 - vei afla cum sa nu mai să platesti taxe de poluare şi alte tâmpenii;
- vei putea fi independent termic – poate cel mai important beneficiu! 
 Asadar, pentru a achizitiona acest ebook, click pe butonul de paypal. 

Vei primi acces si un link de download al ebook-ului imediat ce vei face plata. 
Pentru orice nelamuriri sau intrebari, poti sa ma contactezi pe urmatoarea adresa de email: solutiitermiceeco [at] gmail.com
Daca vrei sa arunci o privire peste cateva pagini ale acestui ebook, mai jos gasesti varianta demo a acestuia.

Ti s-a parut interesant și relevant ceea ce ai citit? Atunci achizitioneaza acest ebook, pentru a beneficia la maxim de valoarea informatiilor prezentate.
Cu stima,
Silviu Samuel Danut


Nota Noastra: Pe Silviu il cunoastem personal si vedem in el un potential inventator capabil sa faca multe lucruri. Ii merge mintea brici insa ca multi alti inventatori din tara asta (mai ales in domeniul energiilor neconventionale) desi nu duce lipsa de inspiratie si cunoastere, duce lipsa de bani. Cercetarea in domeniul energiilor neconventionale implica enorm de multa cercetare si destul de multi bani cel putin pana se descopera primul prototip. Dupa acea bani se pot scoate inapoi, insa pana in acel punct e cale lunga. De-a lungul timpului am analizat pe larg aceasta problema spinoasa a domeniului free energy insa cele mai pertinete raspunsuri le-am gasit in articolul "Unde este energia gratuita?" si in articolul "De ce nu avem energie libera".
Oameni buni, daca doriti energie libera implicati-va fiecare dintre voi (DA VORBESC CU TINE ACUM CITITORULE!!!) si sprijiniti-i pe cei care au minte, dar nu au resurse. Nu lasati pe maine ce puteti face astazi. Nu mai amanati si implicati-va acum. Daca nu acum atunci cand? Daca nu voi, atunci cine? Nu va mai pacaliti singuri ... Dati 1 leu pentru Ateneu cum se zicea odata. Nu asteptati ca guvernele, sistemul sa va dea aceste dispozitive deoarece energia libera inseamna moartea actualului sistem, moartea paradigmei curente. Articolele catre care am facut trimitere explica pe larg de ce si cum nu o sa o mai lungim si noi aici.
Nu mai stati in expectativa si nu mai asteptati ca doar altii sa faca ceva pentru voi, sa stati linistiti in fotolii si sa gasiti mai apoi la magazin dispozitive free energy. Din pacate cercetarile in acest domeniu nu numai ca nu sunt finantate ci sunt blocate prin toate mijloacele, asa ca daca fiecare dintre noi nu miscam, nimic nu se schimba. Cu cat ne implicam mai multi cu atat mai bine. 
In cazul de fata sprijiniti-l pe Silviu cumparati de exemplu cartea, in mai multe exemplare daca e posibil, sau daca doriti, sprijiniti ASPEA (Asociatia Sustenabilitate prin Energii Alternative) unde mai multi oameni ca si Silviu, se straduiesc impreuna sa faca o treaba buna si sa ofere aceasta energie libera tuturor. Stand in expectativa, in indoiala nu faceti altceva decat sa faceti jocul sistemului care asta doreste de la voi. Si poate daca doar ati sta, nu ar fi chiar asa de rau, insa multi dintre voi pe langa faptul ca nu credeti, nu sprijiniti, nu incurajati, mai si sabotati pe cei care incearca sa faca ceva, ii luati in bombeu, la misto, iar uneori chiar intr-un mod agresiv le puneti bete in roate, ii atacati furibund cu argumente expirate, izvorate dintr-o ideologie materialist-determinista invatata prin scoli ... Oare ce forte va ghideaza in acele momente? Ganditi-va bine.

AICI gasiti si cateva imagini de la experimentele realizate in conditii limitate si cu instrumentar limitat, de Silviu in aceasta vara, experimente in care s-a focalizat pe dispozitive de incalzire mai eficiente decat cele existente, insa cercetarea s-a blocat din lipsa de fonduri, insa potentialul dispozitivului este mare, din calculele facute avea un randament de 2 ori mai mare decat dispozitivele de pe piata, iar costurile de fabricare cam de 2 ori mai mici decat oricare din dispozitivele existente , asta ca o prima faza. Cu fonduri de cercetare suficiente lucrurile pot arata mult mai bine. Stim ca randamentul se poate imbunatatii si costurile de productie sa scada. Am vazut potentialul si stim in ce directie sa mergem.

Niciun comentariu:

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...