Ieşirea Din MATRIX: REZONANŢA - Fiinţe de frecvenţă

sâmbătă, 1 noiembrie 2014

REZONANŢA - Fiinţe de frecvenţă

RESONANCE - Beings of frequency (2012) 

"Compania independentă de film „Flat Frog”, condusă de producătorul şi regizorul James Russell, a lansat în 2012 acest documentar, foarte profesionist realizat, „Resonance – Beings of Frequency”, premiat, la superlativ, în acelaşi an, de cel mai prestigios festival de film internaţional desfăşurat la Londra, Crystal Palace, având ca subiect una dintre cele mai controversate probleme ale tehnologiei de masă actuale, nocivitatea imersiunii întregii civilizaţii umane într-un ocean de frecvenţe electromagnetice artificiale." 

Sintagma din titlu, însă, sugerează inspirat – şi este argumentată convingător în film – că am reuşit să afectăm şi „nevăzutul”, mediul eteric în care toate fiinţele acestei planete s-au dezvoltat şi au prosperat vreme de miliarde de ani, în deplină rezonanţă cu frecvenţele emise de Mama Geea.Chiar şi Nassim Haramein sublinia în superba sa conferinţă, pe care am tradus-o integral, că suntem fiinţe energetice, având la bază nu numai carbonul, acceptat oficial – de fapt, ca fiinţe alcătuite în proporţie de 70% din apă, mai degrabă am putea spune că avem la bază oxigenul şi hidrogenul şi nu carbonul – ci şi dioxidul de siliciu, adică acel cuarţ fără de care întreaga industrie electronică nu ar putea exista şi exact acelaşi cuarţ care se găseşte în cantităţi enorme în scoarţa terestră, fiind, fără îndoială, responsabil de funcţionarea noastră în rezonanţă cu câmpurile electromagnetice terestre.

Cercetările au demonstrat, în timp, că expunerea noastră la aceste frecvenţe este o necesitate vitală, fiindcă, prin intermediul pulsului terestru, „Rezonanţa Schumann” – pe care documentarul o scoate de sub mantia „mitului” promovat insidios de mass media oficială, dovedindu-i validitatea ştiinţifică – care corespunde frecvenţei undelor cerebrale alfa, ne este controlată sănătatea mentală şi fizică, ne sunt sincronizate ritmurile circadiene şi ne este consolidat sistemul imunitar.

Fizicianul Daniel Oberhausen, membru al „Association PRIARTÉM” din Franţa afirma următoarele:

„În prezent, telefonia mobilă dar şi tehnologiile WiFi, WiMAX etc. folosesc radiaţii electromagnetice ale căror frecvenţe se situează în gama de 1 la 10 GHz. Proteinele şi, implicit, ADN-ul, demonstrează absorbirea prin rezonanţă a acestor benzi de frecvenţă, indicând totodată prezenţa unor efecte non-termice care ar putea afecta regnul viu. Ar trebui să fie efectuate cercetări independente pentru a clarifica aceste aspecte. Pe Pământ, zgomotul cosmic de fond, aflat în gama amintită anterior, are o intensitate extrem de redusă şi există motive rezonabile să credem că fiinţele vii sunt adaptate perfect numai acelui mediu.”
 
SURSA si mai multe informatii si pareri personale despre acest documentar gasiti pe blogul traducatorului acestui documentar: http://antiiluzii.blogspot.com

 VEDETI FILMUL TRADUS AICI

Cum ne afecteaza radiatiile electromagnetice?

"Undele electromagnetice sau radiația electromagnetică sunt fenomene fizice în general naturale, care constau dintr-un câmp electric și unul magnetic în același spațiu, și care se generează unul pe altul pe măsură ce se propagă.

Cum reusim sa scapam de radiatiile electromagnetice periculoase din casa?

V-ati intrebat vreodata despre lumea high-tech in care traim, in care multe lucruri functioneaza fara fir si computerizat? Oare ce mai urmeaza sa apara in urmatorii ani si care sa-l folosim la fel de des cum utilizam mobilul? De exemplu, stiati ca a aparut Full Body Scan, un dispozitiv cu rezonanta magnetica, ce costa doar 795 de dolari, prin care se pot afla toate bolile unei persoane printr-o simpla scanare cu raze X a corpului? Pe de alta parte, cat de sigure sunt radiatiile electromagnetice din mediul inconjurator? Cat de mult rau fac ele celulelor umane? Cat rau produc oare ele? La cate radiatii suntem expusi zilnic, fiind inconjurati de atatea aparate ce produc radiatie electromagnetica?

Nu va aduceti aminte ca, atunci cand erati copii, adultii va spuneau sa nu stati prea aproape de televizor? Motivul era ca televizorul, asemenea calculatorului, emite tot felul de radiatii electromagnetice, inclusiv microunde, unde radio, ultraviolete, raze X, raze infrarosii, campuri electrice si magnetice de frecventa joasa. Dar adevarul este ca cel mai periculos este sa stati in spatele televizorului, pe unde marea majoritate a radiatiilor pot iesi.

Insa, calculatorul sau televizorul nu constituie singura sursa de radiatii electromagnetice din casele si birourile dvs. Conform lui Lucinda Grant, autoarea cartii “Statia de radiatii”, orice tip de radiatii, in mod particular lumina soarelui si razele X, pot duce la aparitia unor activitati mari a radicalilor liberi. Radicalii liberi sunt fragmente de molecule neechilibrate ce apar in corp, prin respiratie normala si procesele digestive. Oamenii de stiinta au descoperit ca un exces al radicalilor liberi in trupul uman poate duce la deteriorarea imunitatii si a celulelor, ceea ce are ca efect imbatranirea, bolile de inima, cancerul, precum si alte boli degenerative.

Unele vitamine si minerale clasificate ca antioxidanti diminueaza activitatea radicalilor liberi şi protejeaza celulele de imbatranire prematura. Printre antioxidanti putem enumera: vitamina C (continuta in patrunjel in catitatea cea mai mare, germeni si vlastari etc), vitamina E (in seminte si nuci) , beta caroten (morcovi) si seleniu.

Exista mai multe cai prin care noi suntem expusi radiatiilor electromagnetice, inclusiv din cordoanele de alimentare ale aparatelor electrocasnice. Lucinda Grant, un expert in domeniu scrie urmatoarele: “Aparatele noastre electrocasnice folosesc pentru alimentare curent alternativ (AC). Dar, trupurile noastre produc curent continuu (DC), ce poate fi masurat in creierul uman. Electroencefalograful (EEG) masoara campul electric; tehnologia dispune de un dispozitiv denumit SQUID (superconducting quantum interference devices), adica dispozitive de superconductori cu interferenta cuantica) ce poate detecta micul camp magnetic al creierului. Campurile magnetice mai puternice si mai inalte ale aparatelor electrocasnice intra in interferenta cu electricitatea mult mai scazuta a corpurilor noastre. Campurile magnetice pot induce campuri electrice slabe in conductori electrici – corpurile noastre fiind conductori. Acest proces, denumit inductie, este unul din modalitatile prin care asemenea campuri pot afecta chimia trupului.”

Energia electrica creeaza electricitate statica si un mediu crescut de incarcare ion-pozitiva, care nu face bine sanatatii umane. Noi trebuie sa echilibram mediul nostru prin adaugarea unei ionizari pozitive, lucru care ne va face sa ne simtim mai bine si sa limitam actiunea ionilor pozitivi. De asemenea, si chimicalele de la copiatoare, echipamente electronice, plastice etc. pot contribui la o sanatate precara a noastra.


Cum ne putem proteja?

Prin mai multe metode, printre care putem aminti:

- Reducerea expunerii fata de sursele electromagnetice neesentiale;
- Folosirea ecranelor de protectie amplasate in fata monitoarelor;
- Exercitii pentru reducerea stresului (tai chi sau aikido);
- Consumul de fructe si vegetale (in special cele care contin antioxidanti);
- Folosirea de electronice si electrocasnice care utilizeaza baterii, intrucat bateriile produc un camp electromagnetic foarte slab. Pentru reincarcarea bateriilor este indicat a se folosi energie solara in loc de energie electrica.
- Intrucat radiatia electromagnetica scade odata cu distanta, va puteti proteja tinandu-va la distanta fata de emitatorii cei mai puternici ai campurilor electromagnetice. Astfel se recomanda ca: becurile fluorescente sa se afle la cel putin 2 metri distanta fata de dvs, frigiderele la cel putin 1,5 metri distanta, televizoarele si calculatoarele la cel putin 1 metru distanta, incalzitoarele electrice la cel putin 1 metru distanta.
- Se recomanda ca atat timp cat nu le folositi, sa scoateti din priza toate dispozitivele electronice si electrocasnice. De exemplu, noaptea puteti deconecta toate aparatele, cu exceptia frigiderului.

- Plasati langa calculator sau televizor anumite dispozitive de protectie impotriva radiatiilor, ca si cristalele sau orgoni (de exemplu ORGONII ALMEEA). ORGONII ALMEEA sunt mai mult decat simple bijuterii, simple amulete sau talismane. Create pe baza descoperilor doctorului Wilhelm Reich si a principiilor orgonice formulate de catre acesta si alti numerosi cercetatori care i-au calcat pe urme, orgonii Almeea contin cipsuri metalice, un fir de cupru curbat sub forma de moneda, un cristal sau mai multe pietricele de cristal de stanca, toate incorporate intr-o cantitate suficienta de rasina sintetica, pentru a forma orgonul perfect. Elementele fieroase inglobate in rasina orgonilor sunt cele care colecteaza vibratiile nocive si radiatiile electromagnetice periculoase. Pentru mai multe detalii si comenzi, vizitati site-ul ORGONI ALMEEA. La fel de bune mai sunt și cristalele naturale pure.

Măsuri de protecţie împotriva radiaţiilor negative: direcţia de dormire nord- sud şi mreaja bk

Radiaţii electromagnetice neionizate – expunere ubicuitara

Cercetatorii Universitatii din Ohio, SUA, au descoperit cum functioneaza enzima responsabila cu repararea tesuturilor afectate de radiatii. Ca sa fie pe intelesul tuturor, cand vorbim de tesuturi afectate de radiatii, vorbim despre arsurile de soare si aceasta descoperire ar putea duce la o crema sau o lotiune de corp capabila nu doar sa atenueze dar sa repare tesutul afectat.

Razele ultraviolete ale soarelui penetreaza pielea si afecteaza structura ADN, ducand la acea roseata a pielii (deoarece corpul incearca sa repare acea zona pompand sange in ea) si la distrugerea ei (atunci cand ne cojim).

Multe plante si chiar si unele animale produc natural o enzima numita fotoliza care este capabila sa repare zonele afectate de radiatii insa omul nu este atat de norocos. Norocul nostru este ca avem capacitatea de a ne adapta si de a crea artificial acele procese care pentru alte vietati sunt naturale.

Cercetatorii au folosit un laser special pentru a fotografia la viteza foarte mare procesul de lucru al fotolizei (vorbim de expuneri de a trilioana parte a unei secunde) pentru a vedea la nivel molecular deplasarile electronilor.

Radiatiile UV lovesc atomii din legaturile ADN, cauzandu-i sa formeze legaturi accidentale cu alti atomi din jurul lor. Aceste legaturi pot cauza erori cand sirurile de ADN se multiplica, cauzand mutatii sau chiar cancer. Enzima reuseste sa contracareze acest efect atacand cu electroni acele legaturi accidentale, spargandu-le si permitand sirurilor ADN sa se formeze normal.

Spectrul electromagnetic

În funcție de frecvența sau lungimea de undă cu care radiația se repetă în timp, respectiv în spațiu, undele electromagnetice se pot manifesta în diverse forme. Spectrul radiațiilor electromagnetice este împărțit după criteriul lungimii de undă în câteva domenii, de la frecvențele joase spre cele înalte :

radiațiile (undele) radio, 
microunde, 
radiații infraroșii, 
radiații luminoase, 
radiații ultraviolete, 
radiații X (Röntgen), 
radiații “γ” (gamma – literă greacă).


Undele radio se folosesc și pentru transmiterea semnalelor de televiziune, pentru comunicații prin satelit și telefonie mobilă, cu frecvențe de la cîțiva kilohertzi pînă la cîțiva gigahertzi (1GHz = 109 Hz). În anumite aplicații speciale însă domeniul de frecvențe poate fi mult extins. Astfel, în comunicațiile cu submarinele se folosesc uneori frecvențe de doar cîțiva hertz, iar în comunicațiile digitale fără fir sau în radioastronomie frecvențele pot fi de ordinul sutelor de gigahertzi. Uniunea Internațională a Telecomunicațiilor, forul care reglementează telecomunicațiile prin unde radio, stabilește prin convenție limita superioară a frecvenței undelor radio la 3.000 GHz.

Pentru transmisii radio și TV se definesc benzile :
  • Unde lungi: 153 kHz – 279 kHz
  • Unde medii: 531 kHz – 1.620 kHz
  • Unde scurte: 2.310 kHz – 25.820 kHz
  • Unde ultrascurte: 88 MHz – 108 MHz
Televiziune :
  • Banda I (canalele 2-6): 54 MHz – 88 MHz
  • Banda III (canalele 7-13): 174 MHz – 216 MHz
  • Benzile IV și V (canalele 14-69): 470 MHz – 806 MHz
Microundele sunt folosite atât în comunicații cât și în cuptorul cu microunde, care se bazează pe absorbția relativ puternică a radiațiilor de această frecvență în apă și materiile vegetale și animale.
Microundele sunt unde Hertziene a căror lungime este cuprinsă între 1 mm (300 GHz) și 1 m (0,3 GHz). Aplicațiile microundelor prezintă interes în legătură cu propagarea acestora prin liniile de transmisie și prin ghidurile de undă, precum și cu rezonatoarele electromagnetice, care înlocuiesc circuitele rezonante clasice.

Există o varietate de dispozitive și elemente de circuit specifice sistemelor cu microunde: dispozitive pasive (cuploare directive, divizoare de putere, filtre de diverse tipuri) și dispozitive active (tuburi electronice speciale, tranzistoare, diode speciale).

Undele milimetrice se folosesc de exemplu în astronomie și medicină. Undele milimetrice cuprind spectrul undelor acustice (herţiene) cu lungimi de undă cuprinse între 1-10 mm – frecvenţă ultraînaltă (30-300 GHz) şi fac parte din energiile neionizante. Aceste energii de origine solară, cosmică fiind intens absorbite de vaporii de apă şi oxigen molecular (O2, H2O, N2), pătrund în atmosfera terestră într-o cantitate foarte mică, în funcţie de condiţiile atmosferice. Însă spaţiul interplanetar este poluat de multiple surse artificiale care generează acest spectru de unde.

Undele terahertziene au început abia de curând să fie cercetate și folosite în aplicații practice. Undele teraherziene (1 THz = 1012Hz), denumite de asemenea “unde submilimetrice” si “raze T” (“T-rays”, în limba engleză), sunt definite ca undele electromagnetice ce aparţin domeniului de frecvenţă/lungime de undă de la 0.1 THz (3000 µm) la 10 THz (30 µm). Alţi autori se referă la undele terahertziene ca la undele electromagnetice care se întind de la 0.3 THz (1000 µm) la 3 THz (100 µm). Acestea sunt doua dintre cele mai comune definiţii ale domeniului de frecvenţă/lungime de undă ale undelor terahertziene.

Radiaţia eletromagnetică cu frecvenţa ν =1 THz are o lungime de undă λ = 300 µm, un număr de undă σ = 33.3 cm-1, şi o energie fotonică E = 4.14 meV. În consecinţă, fiecare dintre cele două domenii de frecvenţă menţionate mai sus corespund la două domenii de lungime de undă, număr de undă și energie fotonică. Conform acestor definiţii, radiaţia terahertziană aparţine „breşei terahertziene” („terahertz gap”, în limba engleză), care este localizată între domeniile de frecvenţa/lungime de undă ale microundelor și undelor infraroşii din spectrul electromagnetic. Domeniul undelor terahertziene se mai denumeşte astfel întrucât în trecut tehnologia pentru generarea și detectarea undelor terahertziene nu a fost dezvoltată în mod egal cu tehnologiile deja disponibile pentru domeniile de undă şi lungime de undă ale microundelor și undelor infraroşii.

Radiația (lumina) infraroșie este foarte utilă în analize fizico-chimice prin spectroscopie. De asemenea ea se mai utilizează pentru transmiterea de date fără fir dar la distanțe mici, așa cum este cazul la aproape toate telecomenzile pentru televizoare și alte aparate casnice. Lumina vizibilă este cel mai la îndemână exemplu de unde electromagnetice.

Radiația în infraroșu (IR) este o radiație electromagnetică a cărei lungime de undă este mai lungă decât cea a luminii vizibile (400-700 nm), dar mai scurtă decât cea a radiației terahertz (100 μm – 1 mm) și a microundelor (~ 30000 μm).

Radiația (lumina) ultravioletă este responsabilă pentru bronzarea pielii. Razele ultraviolete numite și raze UV sunt radiații electromagnetice cu o lungime de undă mai mică decât radiațiațiile luminii percepute de ochiul omenesc. Razele Röntgen (= radiația X) au o lungime de undă și mai mică. Denumirea de „ultraviolet” provine de la culoarea violet din spectrul luminii albe, care are o lungime de undă învecinată, doar ceva mai mare.


Lumina naturală de la Soare conține printre altele și raze ultraviolete. Expunerea intensă la raze UV, fie naturale, fie artificiale, dăunează corpului omenesc.

Razele X (sau Röntgen) sunt folosite de multă vreme în medicină pentru vizualizarea organelor interne. Radiația (razele) X sau radiația (razele) Röntgen sunt radiații electromagnetice ionizante, cu lungimi de undă mici, cuprinse între 0,1 și 100 Å (ångström).

Ele prezintă următoarele proprietăți:
  • în vid ele se propagă cu viteza luminii;
  • impresionează plăcile fotografice;
  • nu sunt deviate de câmpuri electrice și magnetice;
  • produc fluorescența unor substanțe (emisie de lumină); Exemple de substanțe fluorescente: silicat de zinc, sulfurǎ de cadmiu, sulfurǎ de zinc, care emit lumina galben-verzuie;
  • sunt invizibile, adică spre deosebire de lumină, nu impresionează ochiul omului;
  • pătrund cu ușurință prin unele substanțe opace pentru lumină, de exemplu prin corpul omenesc, lamele metalice cu densitate mică, hârtie, lemn, sticlă ș.a., dar sunt absorbite de metale cu densitatea mare (de exemplu: plumb). Puterea lor de pătrundere depinde de masa atomică și grosimea substanței prin care trec;
  • ionizeazǎ gazele prin care trec. Numǎrul de ioni produși indică intensitatea radiațiilor. Pe această proprietate se bazeazǎ funcționarea detectoarelor de radiații;
  • au acțiune fiziologicǎ, distrugând celulele organice, fiind, în general, nocive pentru om. Pe această proprietate se bazeazǎ folosirea lor în tratamentul tumorilor canceroase, pentru distrugerea țesuturilor bolnave.
Razele gamma se produc adesea în reacții nucleare. Radiația sau razele gamma (gamma desemnează litera grecească γ) sunt unde electromagnetice de frecvențe foarte mari produse de interacțiuni între particule subatomice, cum ar fi la dezintegrările radioactive sau la ciocnirea și anihilarea unei perechi electron – pozitron.

La trecerea printr-un mediu mai mult sau mai puțin absorbant, radiațiile γ suferă o atenuare datorită proceselor de împrăștiere și a celor de absorbție conform unor legi fizice. Razele gamma interactionează cu materia prin care trec prin următoarele mecanisme : Efectul  fotoelectric, Efectul Compton și Producerea de perechi.

Undele electromagnetice au fost prezise teoretic de „ecuațiile lui Maxwell” și apoi descoperite experimental de Heinrich Hertz. Variația unui câmp electric produce un câmp magnetic variabil, căruia îi transferă în același timp și energia. La rândul ei, energia câmpului magnetic variabil creat, generează un câmp electric care preia această energie. În acest fel energia inițială este transformată alternativ și permanent dintr-o formă (electrică în magnetică și invers) în cealaltă, iar procesul se repetă ducând la propagarea acestui cuplu de câmpuri. Trebuie totuși subliniat că există în procesul menționat și pierderi de energie (amortizări) ce însoțesc fenomenul.

Radiația electromagnetică, indiferent de frecvență, prezintă următoarele proprietăți :
  • Interferența: reprezintă fenomenul de suprapunere a două sau mai multe unde care se întâlnesc într-un punct din spațiu.
  • Reflexie: reprezintă fenomen în fizică de întoarcere a undelor electromagnetice.
  • Refracție: reprezintă schimbarea direcției de propagare a unei unde din cauza schimbării vitezei de propagare, la interfața dintre două medii sau la gradientul local al proprietăților mediului în care se propagă. Cel mai ușor de observat exemplu este în cazul luminii, atunci când aceasta trece dintr-un mediu transparent (aer, apă, sticlă etc.) în altul. Totuși fenomenul se petrece cu toate undele, inclusiv cu cele sonore.
  • Absorbție: reprezintă captarea radiațiilor.
  • Difracție: constă în esență, ocolirea de către lumină a obstacolelor când dimensiunile acestora sunt comparabile, ca ordin de mărime, cu lungimea de undă a radiațiilor folosite.
Radiația electromagnetică are o natură duală: pe de-o parte, ea se comportă în anumite procese ca un flux de particule (fotoni), de exemplu la emisie, absorbție, și în general în fenomene cu o extensie temporală și spațială mică. Pe de altă parte, în propagare și alte fenomene extinse pe durate și distanțe mari, radiația electromagnetică are proprietăți de undă. [...]"

CONTINUAREA ARTICOLULUI POATE FI CITITĂ AICI: http://ligiapop.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...