Ieşirea Din MATRIX: DE CE SĂ NU VOTEZI

joi, 13 noiembrie 2014

DE CE SĂ NU VOTEZI

ACTUALIZARE 2019 - articolul de mai jos a fost scris în 2014 pentru alegeriile președintelui, însă ce scrie mai jos este valabil pentru toate alegerile din sistemul actual. Personal aș mai vota în prezent doar Meritocrația sau un alt sistem asemănător, care schimbă din temelii sistemul actual, nu schimbă doar actorii din aceiași piesă deja redundantă.

"Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm." Mark Twain.
"Nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara voturile."Stalin
 
Observam cu mirare frenezia din jurul votarii presedintelui ... oamenii protesteaza ca nu sunt suficiente urne, ca se fura voturile samd ... Ne miram cat de mult isi doresc oamenii sa fie condusi, sa fie guvernati, sa vina unul sau altul care sa le spuna ce sa faca ca sa-si traiasca viata. Atata timp cat veti acorda putere altora sa va guverneze viata, sa va conduca destinele, nu veti fi niciodata tratati cu respect, mai ales de acesti mafioti la costume. Ne-a intrebat cineva daca dorim sistemul lor demo(n)cratic? Ne-a intrebat cineva daca dorim sa fim guvernati sau daca dorim sa facem parte din sistemul lor? De ce simtiti sa perpetuati acest sistem dement sustinandu-l cu energia voastra? Mergand la vot practic aratati ca voi  ii dati credit, legitimitate unui stat care nu exista de fapt si de drept, pe care nimeni nu ne-a intrebat daca-l dorim asa sau nu, aratati ca voi intr-un fel sau in altul (chiar daca anulati votul) credeti ca sistemul de votare reflecta ceva real. Iar daca votati spuneti ca cei care vor conduce, indiferent cine sunt ei, va vor binele. Este un mit ... idea ca sistemul iti vrea binele, ca cei care guverneaza vor binele supusilor lor este un mit. ... e un joc de putere mafiot cu o spoiala democratica ... afara e vopsit gardul, inauntul leopardul ... mar frumos pe dinauntru gaunos ... lupi in blana de oaie. Nimeni nu respecta pe cei care plini de obedienta, le ofera putere asupra lor. Ne revolta interior sa vedem cum români, merg încolonați la vot ca să aleagă stăpânul ! Aşa au fost şi aşa s-au manifestat mereu, ca nişte stăpâni, iar pe voi vă tratează ca pe nişte sclavi proşti, obedienţi, care le înghiţiţi găluştile zi de zi şi le oferiţi puterea voastră lor. ÎNCETAŢI SĂ MAI HRĂNIŢI CU ENERGIA VOASTRĂ ACEST SISTEM DEMENT! Daţi-i IGNORE!

"Ce reprezinta Votul ?

by nuvotati

Prin semnatura si stampila “votat”, fie chiar si un vot nul, semnam inconstient urmatorul pact nescris: “Eu, prin aceasta semnatura si stampila, renunt la liberul meu arbitru, la libera mea cugetare si la toate celelalte drepturi, inmanand puterea de reprezentare si decizie, in favoarea elitelor conducatoare, imi dau acordul si ma angajez sa respect si sa ma supun regulilor impuse de catre acestea, chiar daca nu imi reprezinta interesul meu, al semenilor si al tarii. Orice manifestare de nemultumire ulterioara a mea si a semenilor ce am participat la scrutin, e total neavenita, iar  reprimarea in orice forma de catre elita conducatoare e perfect legitima”.


Prin prezenta la vot, se acorda legitimitate clasei conducatoare tradatoare si suntem partasi la tot ceea ce se intampla cu credinta noastra, cu noi si cu tara.
La ultimele scrutinuri, prezenta la vot abia ca a ajuns la 50% din populatia cu drept de vot. Vazand aceasta, elita conducatoare, a creat cadrul legislativ avantajos pentru a contracara non prezenta la vot. (NU VI SE PARE DEMOCRATIC SA FIE CA LA REFERENDUM, ADICA SA VOTEZE MINIM 50%+1 DIN VOTANTI SI ABIA ATUNCI SA FIE VALIDE VOTURILE?)
Experienta ultimilor 22 de ani sta dovada de neclintit ca fortele care au guvernat Romania de dupa `89 au fost ostile interesului national. Partide ale caror nume si blazoane s-au schimbat continuu,  oamenii din spatele lor ramanand aceeasi.

Migratia de la un partid de la putere la altul ce se intrezarea sa aiba succes, prealabila perioadelor electorale, e un alt factor ce dovedeste mentinerea la guvernarea Romaniei a acelorasi forte oculte.
O tara se conduce asemenea unei companii, adica in interes propriu. Nu iti vinzi factorii de productie strainilor, printre care cel mai important: pamantul.
O conducere sanatoasa pentru Romania trebuie sa fie cu Hristos (cu o profunda experienta spirituala datatoare de intelepciune n.n.) deasupra.
Ce se petrece cu Romania de 22 de ani, trebuie sa inceteze, altfel riscam sa disparem ca entitate nationala in aceasta parte a lumii.
In razboiul mediatic indreptat impotriva noastra, ei s-au folosit de urmatoarele utopii:

Utopii

U1. E dreptul tau sa votezi, e un drept democratic pe care trebuie sa ti-l exerciti, e o responsabilitate cetateaneasca 

Aceasta prima utopie e probabil cea mai ordinara din multe altele pe care le vom enumera. A vota nu e un drept. Drepturile si liberatile se acorda sclavilor, nu oamenilor liberi. Noi suntem un popor de oameni liberi. Nu suntem proprietatea nimanui, nici macar a conducatorilor fie ei buni sau rai. A vota sau a nu vota, este o alegere. Este alegerea noastra sa avem sau nu incredere in sistemul de vot si in cei ce il organizeaza. Prin analogie, este alegerea noastra sa avem sau nu incredere in candidatii participanti.

 U2. Alegerea e a ta, votul tau conteaza

O alta utopie ordinara, care pacaleste omul simplu si de buna credinta. Insasi termenul de “alegere” e din start compromis deoarece nu alegi tu pe cine vrei, ci alegi ceea ce ti se vara-n bot, adica dintr-un numar de n candidati, pusi sa candideze de catre oricine altcineva inafara de tine si conationalii tai.
Nu votul tau conteaza, ci prezenta ta acolo la scrutin, sa semnezi si sa stampilezi, sa te dezici de toate drepturile tale, sa oferi puterea ta unor slugoi ai iudeomasoneriei (ai khazarilor sionisti n.n.). Mediteaza profund la urmatorul aspect: esti mituit cu maruntis, mici, bere, sarmale, fanfara, circ, pixuri, tricouri, baloane, brichete etc, doar sa intri acolo si sa pui stampila, nu conteaza unde, fie si un vot nul. Au ei grija dupa aceea cu numaratoarea. 

U3. Alegerile sunt corecte si democratice 

Acest lucru e imposibil de realizat, deoarece nu poate fi controlat cu exactitate sistemul de numerotare, de depozitare si de transport al sacilor cu voturi. Este cel mai simplu de a inlocui sacii cu voturi. E un lucru imposibil sa detii controlul pe intreg traseul sacilor cu voturi. Oricine va contesta un scrutin, ii va fi imposibil sa demonstreze ca Popescu a votat cu X sau Y, deoarece buletinele de vot nu sunt nominale. Ce nu poate fi falsificat insa, sunt semnaturile alegatorilor in registrele sectiilor de votare. Din acest motiv, esti indemnat sa mergi la vot, nu conteaza cu cine votezi sau daca acorzi un vot nul. (Exista sisteme de plata online, conturi bancare online, se fac tranzactii super secrete de miliarde online . De ce nu ar putea exista si un sistem de votare si verificare a votului ONLINE??)

 U4. Ma voi razbuna si voi acorda un vot nul

Multi dintre noi, ne lasam convinsi de utopiile 1,2 si 3, si mergem la sectia de votare plini de frustrari cu gandul sa pedepsim clasa politica, pe buna dreptate vinovata de mediul social creat de catre aceasta, in vederea acordarii unui vot nul. Din moment ce sacii cu voturi sunt inlocuiti nu mai conteaza numarul voturilor nule, chiar daca ar fi in proportie de 100%.   La ultimele alegeri prezidentiale cuantumul voturilor nule, a fost de aproape 14%, oficial raportandu-se nici 3%. Diferenta a mers in contul cui trebuie sa iasa.

 U5. Daca nu voi merge la vot, vor vota altii pentru mine

Daca te prezinti la urne nu faci altceva decat sa-i ajuti pe cei ce fraudeaza alegerile, deoarece semnezi in registrul sectiei de votare, lucru de care ei au nevoie, pentru a demonstra ca alegerile au fost corecte. In alta ordine de idei, acorzi legitimitate pentru tot ceea ce urmeaza sa se intample, in concluzie esti partas la dezastrul national.

    U6. Daca nu ma prezint la vot, vor fi consecinte nefaste pentru tara

Fals! Actuala clasa politica, vazand ca la ultimele scrutinuri prezenta populatiei a fost de nici 50%, au creat un cadru legislativ de asa natura incat alegerile sa poata fi validate. Disperarea clasei politice este atat de mare, incat au in plan sa introduca prezenta la vot obligatorie. Atata timp cat noi nu suntem proprietatea lor, nesemnand vreun angajament sa respectam vreo lege data de aceasta hidra veninoasa numita clasa politica, nu ne pot obliga la nimic! Din contra, o clasa politica ce nu se poate dezlipi de ciolan, daca nu este sustinuta prin prezenta la vot, cu atat mai mult ea devine nelegitima si orice lege data de catre ei devine de asemenea lipsita de legitimitate. Prin lipsa tradatorilor din scaunul puterii, tara numai mai bine poate sa o duca.


U7. Daca nu ma prezint la vot, Romania nu va avea conducere si ne paste dezastrul

Cu siguranta va fi cel putin radical mai bine, condusi fie si de scolari de clasa a V-a, cu conditia ca acestia sa aiba credinta in Dumnezeu si dragoste de tara si popor!
Dar nu ducem lipsa de oameni de valoare, doar trebuie lasati sa isi afirme valoarea.


 U8. Un scrutin implica cheltuieli insemnate pentru bugetul tarii, de aceea trebuie sa ne prezentam in numar cat mai mare la vot, pentru ca alegerile sa se poata valida si a nu fi necesara repetarea scrutinului

E adevarat ca un scrutin presupune alocarea unor resurse financiare si umane considerabile. Cu atat mai mult, clasa politica nu trebuie sa isi bata joc de popor si sa terfeleasca prin furt acest efort suportat tot de catre popor. Dar dupa cum bine stim, acest lucru nu-i intereseaza pe cei ale caror principii de conducere sunt de inspiratie talmudica.


U9. O prezenta slaba la vot ar avantaja minoritatile nationale ca reprezentare in conducerea tarii

In perversitatea ei, actuala clasa politica, apeleaza la sloganuri patriotice, populiste, pentru a-si mentine si asigura continuitatea si legitimitatea conducerii tarii, dar renunta la aceste sloganuri si principii in momentul cand trebuie sa apere interesul national. De aceea se strecoara prin intermediul mass-mediei vandute cluburilor iudeomasonice, in subconstientul populatiei idei de genul: trebuie sa mergem in numar cat mai mare la vot ca sa nu ne conduca ungurii sau alte minoritati conlocuitoare.  Sa privim in ansamblu oamenii simplii, alegatorii: toti oamenii muncitori din aceasta tara lucreaza pentru 250 de euro pe luna, indiferent de etnia din care fac parte, la un cost de trai comparabil cu al englezului, germanului, francezului sau italianului cu salarii de cel putin 4-5 ori mai mari. Nu exista per ansamblu in randurile populatiei,  un grup etnic care sa o duca mai bine decat altii, in schimb clasa politica, e formata dintr-un grup care nu isi recunoaste sau isi ascunde etnia pentru a putea accede in structurile de conducere, grup etnic ce nu are nimic in comun cu credinta acestui popor, cu aceasta tara si cu oamenii de rand ce formeaza acest popor. Se seamana o vrajba intre populatia majoritar romaneasca si celelalte etnii conlocuitoare pentru a genera dezbinare. O masa de aleagatori dezbinata e usor de manipulat. In realitate, populatia majoritar romaneasca traieste in armonie cu majoritatea etniilor conlocuitoare, eventualele divergente sunt cazuri izolate si de cele mai multe ori sunt provocate de clasa politica. Sa nu uitam unul din sloganurile dupa care clasa politica, membra in cluburile luciferice, conduc aceasta tara: “dezbina si condu”. Asa ca nici un partid politic aflat in conducerea tarii, fie la putere fie in opozitie, nu doreste binele acestui popor si al acestei tari si cu atat mai mult, nici macar partidele sau uniunile create pe baze etnice nu vor apara cu adevarat interesele minoritatilor pe care le reprezinta.  Ele au rolul de a crea disensiuni in randul populatiei si de a mentine o vrajba constanta intre oamenii de rand."
 SURSA: nuvotati.wordpress.com


La articolul preluat de pe site-ul mentionat a exista si un comentariu de mult bun simt al userului Rusu Radu care completeaza f bine cele spuse mai sus:

"1. Deocamdată, soarta României este decisă din exterior. Oricine va ajunge preşedintele statului va trebui “să joace după cum i se cîntă din afara ţării”.
2. Preşedinţia este o instituţie cu puteri limitate. Cine crede că un Preşedinte de stat “democratic” poate iniţia schimbări radicale, se auto-iluzionează; ori este naiv(ă).
3. Mark Twain a afirmat cîndva: ” Dacă prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm.” Constatarea este valabilă şi azi.
Subscriu la îndemnurile autorului articolului de mai sus. Aşadar:
NU vă pierdeţi vremea mergînd la vot!
NU susţineţi “democraţia”!

Militaţi pentru DESFIINŢAREA sistemului electoral actual!

Clasa politică băştinaşă, pilotată de iudeo-masonerie (şi susţinută de serviciile secrete), are nevoie de vot pentru legitimitate; pentru a putea să controleze, să manipuleze, să supună, şi să distrugă România în mod legitim; “cu acte în regulă”.

Luptaţi pentru poporul român, nu pentru o marionetă minoritară!

Numai absentarea masivă de la vot poate să blocheze sistemul diabolic actual; respectiv, poate să permită deblocarea accesului românilor (autohtoni) la conducerea României. În prezent, doar membrilor Sistemului ticăloşit le este permisă înscrierea în “cursa prezidenţială”. În loc de oameni necompromişi, neşantajabili, sănătoşi la trup şi la minte, competenţi, oneşti, bine intenţionaţi, credincioşi, înzestraţi cu toate calităţile necesare unui lider autentic, ni se propun “oameni ai serviciilor” – indivizi lipsiţi de credinţă, mici la suflet, nelegiuiţi. TOTUL, în România, şi în lume, este orchestrat de serviciile secrete. TOTUL. Aşa a fost începînd de pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza. Cine spune NU procesului de votare, spune un NU hotărît dictaturii serviciilor secrete. Servicii care, la ora actuală, sînt alcătuite, în majoritate, din nişte paraziţi. Din nişte inşi pe care îi plătim ca să ne supravegheze! Fără suportul serviciilor secrete, politicienii caricaturali, din zilele noastre, nu ar mai exista…

Preşedintele unui stat, în măsura în care acesta este necesar, să fie numit PRIN CONCURS. Ca şi cum ar fi vorba despre un viitor manager.

Candidaţii la preşedinţie să fie examinaţi, exhaustiv, în prealabil, de o comisie medicală care să includă şi medici psihiatri. Testarea aptitudinilor, a cunoştinţelor de specialitate, a competenţelor, a “planurilor manageriale”, a “proiectelor de ţară”, să fie făcută de către profesori universitari. Candidaţii să prezinte, obligatoriu, şi un extras de cazier judiciar. La care să se adauge o adeverinţă eliberată de serviciile de informaţii, din care să reiasă că, candidatul nu e spion / agent al unei puteri străine, nu e membru al unor organizaţii oculte subversive, nu are legături cu capii reţelelor de crimă organizată transfrontalieră, că nu deţine conturi în paradisuri fiscale (recte, averi nejustificate), ş.a.m.d.

Astfel, s-ar evita risipa de bani publici, s-ar evita cheltuielile inutile cu campania electorală, s-ar evita suspiciunile de fraudă electorală, plus mizeria şi disconfortul ocazionate de desfăşurarea campaniei. De ce să mai pierdem timp şi resurse amenajand camere de vot, plimband votanţii de colo-colo, plătind personalul care va activa în secţiile de votare?

Viitorul preşedinte al ţării să fie NUMIT; şi NU VOTAT de cetăţeni. Care cetăţeni habar nu au “cu se mănîncă” funcţia de preşedinte; şi care votează “după ureche”, ori “pe bază de ochi frumoşi”. Preşedintele să fie numit, aşa cum am specificat mai sus, de o comisie formată din profesori universitari de elită – eventual, membri ai Academiei Române."

Mai jos va aratam cateva filmulete cu oameni care voteaza. Si ganditi-va ca doi astfel de indivizi sunt mai buni din punct de vedere democratic ca un om normal, un intelectual, un geniu sau oricine altcineva care cel putin gandeste. DECI CUM E POSIBIL CA VOTUL A 2 ASTFEL DE INDIVIZI SA FIE MAI BUN CA VOTUL UNUI OM NORMAL LA CAP?, iar tara e plina de astfel de specimene:

ŞI MULTE ALTE ÎNTREBĂRI ÎN URMĂTORUL PLAYLIST:



In continuare va prezentam punctul de vedere a unui tanar pe nume Elekes Levente, care a mai fost prezent la noi pe blog AICI, o opinie foarte matura, plina de bun simt si curata. Bravo Levi (Friends Show)!

De asemenea dorim sa va amintim ce spunea George Carlin despre politica si votare:

ALEGE-ŢI STĂPÂNII CU GRIJĂ!



POVESTEA PUNCTULUI
(absurditatea guvernarii)


BON JOVI - Nu ne-am nascut sa fim condusi

In completare cititi si:

1) Cum a furat PSD voturile. http://rapcea.ro
2) De  ce nu votez? http://www.copolovici.ro si http://selectnews.ro
3) De ce nu o sa mai votez. http://jurnalul.ro

si (re)vedeti filmul UNGRIP - Scapat din gheare - povestea unui individ care nu recunoaste legitimitatea statului si reuseste sa se rupa de sistem, legal.


P.S. APEL catre ARMATA si POLITISTI: TRECETI URGENT de PARTEA POPORULUI, ROMANIA lui ILIESCU NU EXISTA, e un STAT CRIMINAL: Urmare a inexistentei actelor de infiintare pentru Politia Romana, Jandarmerie si unitatile subordonate, a inexistentei legii de infiintare a Guvernului (decretul ilegitim de constituire a Guvernului, ilegitimii abrogandu-l din 1991) in Ministerul Afacerilor Interne sunt secrete inclusiv functiile si salarizarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...