Ieşirea Din MATRIX: 6 Zile Pe Pământ - filmul de weekend

miercuri, 19 noiembrie 2014

6 Zile Pe Pământ - filmul de weekend

6 Giorni Sulla Terra (2011)

Continuam astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un film italian de exeptie, intitulat "6 zile pe Pământ".

 Am descoperit de curand un univers fascinant, ce merita aprofundat, universul descris de Corrado Malanga despre care am vorbit in articolul anterior.

Cu aceasta ocazie am descoperit-o si pe traducatoare romanca a materialelor lui Corrado, Alexandra Blanaru, care din pura pasiune si dorinta de a ajuta oamenii a tradus enorm de multe materiale (filmele de aici, articolele si cartile de aici si filmul de astazi) pentru ca publicul roman sa fie informat si constient.  Sunt enorm de multe lucruri de studiat in aceasta directie, de aceea ne-am gandit sa va facem totusi o deschidere mai usoara, daca cele 6 ore de film din articolul anterior vi s-au parut prea mult.

Filmul artistic de astazi poate fi urmarit mai usor, insa este totusi un material care contine si elemente fictive, fiind bazat pe informatii reale.  Putem vedea legaturile intre masonerie, aristocratia neagra, Vatican, iezuiti, servicii secrete, militari, extraterestrii, demoni si originile omenirii.

Iata ce spune wikipedia despre filmul de astazi :
"6 zile pe Pământ (titlu original: 6 giorni sulla Terra)[1][2] este un film italian SF thriller din 2011[3] regizat de Varo Venturi.[4] În rolurile principale joacă actorii Massimo Poggio, Laura Glavan și Marina Kazankova. În rolurile secundare joacă actorii Ludovico Fremont, Pier Giorgio Bellocchio și alții.[5] A fost filmat atât în engleză[6] cât și în italiană.[7]
Filmul, inspirat de lucrările chimistului și ufologului Corrado Malanga,[8] a fost selectat pentru a fi prezentat în cadrul celei de-a 33-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Moscova.[9][10]

Information icon.svg Atenție: urmează detalii despre narațiune și/sau deznodământ.
„A fost singur mod prin s-au putut opri războaiele: să creăm o ființă care să poată să ne găzduiască pe toți pe o planetă care să fie o bună piscina genetică. Așadar, voi sunteți produsul celor 13 rase care s-au gândit fiecare la propriul interes creând în voi ceea ce voi numiți "conflict interior". Între cele 13 rase există un război genetic fără limite. Dar în final noi suntem cei care triumfa. Acum sunteți doar ai noștri.”
—Hexabor

„Oamenii sunt marele proiect. Prin intermediul unei reprogramări genetice continue noi v-am îmbunătățit. Mileniu după mileniu, viață după viață. Acum sunteți pregătiți să ne primiți definitiv. Suntem destinați să conducem Pământul, să stăpânim peste celelalte rase din întregul univers.”
—Hexabor

Dr. Davide Piso este un curajos om de știință care studiază prin hipnoză sute de cazuri ce implică răpiri extraterestre. Cercetătorul decide s-o ajute pe Saturnia, o adolescentă seducătoare care crede că a fost răpită de extratereștri și manifestă o atracție pentru Davide. Dar, după ce este hipnotizată, Saturnia nu mai poate ieși din transă, mai mult iese la suprafață o altă manifestare, cea a lui Hexabor, rege de Ur, o entitate extraterestră din Mesopotamia antică (un anunaki). Hexabor se consideră o semi-zeitate și vrea să se folosească de o energie specială caracteristică doar oamenilor: sufletul."

Nota noastra: In rolul principal ( Saturnia ) o regasim pe romanca Laura Glavan, nascuta in Constanta.

VEDETI FILMUL TRADUS AICI 

Dacă doriți filmul oferiți o donație! Mulțumim!

In completare vedeti si:

1) Serialul V (2009)
2) The Fourth Kind (2009)
3) START TREK - Enterprise (Sezonul III) 
4) IMMORTEL (AD VITAM - 2004) - Aici puteti vedea posedarea parazitului HORUS. 
5) STARGATE SG1 - Episoadele cu ANUBIS si cele cu ORAII 
6) FALLING SKIES (2011) - SERIALUL

3 comentarii:

  1. "VEDETI FILMUL TRADUS AICI " nu are vreun link atasat, daca se poate rezolva...va rog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce nu citiți ce scrie și mai jos? Nu se vede?

      Ștergere
    2. Scuze Mihai, era scrisul prea mare si...chiar nu se vede :))

      Ștergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...