Ieşirea Din MATRIX: Marea Înşelătorie A Încălzirii Globale

miercuri, 15 octombrie 2014

Marea Înşelătorie A Încălzirii Globale

Continuam astazi seria de reluari a unor documentare care, cel putin pe noi, ne-au marcat, insa din pacate, au trecut prea putin remarcate sau observate desi sunt niste informatii deosebit de importante. Stim ca prea putini dintre voi aveti obiceiul de a va uita in urma desi exista informatii deosebit de importante acolo. De aceea ni se pare binevenita readucerea in atentie a unor documentare care chiar merita mai multa atentie. In plus, venim cu informatii noi, actualizari ce merita mentionate, lucruri care la vremea postarii nu se stiau sau nu aparusera. Ordinea reluarii filmelor este una data de data publicarii pe blogul nostru. Reluam incepand cu 2008, cel de astazi fiind un documentar publicat initial in 11.11.2008, apoi ne apropiem incet incet de anul curent. Ne-am bucura sa existe printre voi oameni care nu au vazut inca, acest documentar important.


The Great Global Warming Swindle (2007)

Iată un alt documentar extrem de controversat care combate ideea că încălzirea globală ar fi cauzată de dioxidul de carbon (CO2) eliberat în atmosferă, spunându-se că Soarele ar fi principalul factor generator de încălzire.

Mulţi şi-au dat cu părerea exprimându-şi păreri şi contra.
Nişte articole pe acestă temă pot fi citite pe următoarele siteuri:

1) MARELE LUP ALB - de acord 100% cu ce scrie aici
4) InfoCon

Vă mai recomand să vedeţi şi filmul documentar ENDGAME - the Blueprint For Global Enslavement ca să vedeţi cum se foloseşte oculta mondială de grupările ecologice transformându-le într-un alt braţ al caracatiţei dominaţiei dictoriale globale.

În sufletul meu şi eu sunt ecologist şi chiar am terminat o facultate de profil de mediu şi sunt super conştient de toate teoriile legate de acest subiect efectului de seră şi al încălzirii globale.

Şi eu am fost ferm convins (îndoctrinat) de această teorie, dar trebuie să recunosc că în ultima vreme nu mai sunt aşa de convins. Am văzut şi documentarul "An inconvenient truth" care este plin de adevăr până la un punct (el contine cel putin 9 erori ştiinţifice). Este un documentar extrem de emotionant şi manipulant, din păcate ... are si partile lui bune, pana la faza cu dioxidul de carbon si cu asocierea dintre dioxid de carbon si incalzirea globala care e combatuta in documentarul de fata.

Sunt de acord că există un dezechilibru climatic pe planetă, dar nu mai cred că este orientat neapărat în sensul încălzirii globale, nu mereu. Anul asta a fost o confirmare pentru mine că vremea nu se conformează neapărat teoriilor noastre.

Anul acesta chiar a fost un an destul de normal climatic ... cel puţin aşa l-am perceput eu. Nu au mai fost extremele altor ani. Primăvara a fost primăvară, vara vară, a şi plouat în limite normale ... acum văd o frumoasă toamnă cu temperaturi normale şi semne bune.

Poate mă înşel, dar oricum nu mai cred povestea cu dioxidul de carbon.

Însă, dezechilibrele climatice mai pot fi influenţate şi prin programe militare strategice gen HAARP. Mai nou, sunt şi alte dovezi ştiinţifice, pe lângă acest documentar, care vin să infirme teoria încălzirii globale. În acest sens, vezi pe siteul Infocon aici şi aici nişte articole foarte interesante pe acestă temă.

Şi mai e o chestie ... de ce ţi-e teamă de aia nu scapi, se spune în popor ... dacă mai mulţi oameni încep să creadă în încălzirea globală asta chiar ajunge să se întâmple. Aşa că, grijă mare ce credeţi ...

Cum să ne dăm seama care teorii sunt adevărate şi care nu?

Poate că o modalitate de investigare a acestei întrebări ar fi :

Cine are de câştigat din asta? Unde se duc banii?

Trăim într-un sistem monetar condus de corporaţii pentru care singura raţiune de a trăi este maximizarea profiturilor şi monopolul absolut (implicti putere absolută). Sigur, în teorie, legislaţia de mediu ar impune tuturor companiilor şi corporaţilor să se ocupe de protecţia mediului, dar nu o vor face niciodată.

"Pentru corporaţii, respectarea legilor este o chestiune de eficienta economica. Câta vreme costul nerespectarii legilor este mai mic decât venitul corespondent, corporaţiile nu le vor respecta."

In plus, cei care ar trebui sa aplice legea sunt la fel de corupti, deoarece sunt platiti mai bine de cei care polueaza, ca sa taca, decat de stat sau de cine stie ce organizatie care ii sponsorizeaza.
In esenta tot o problema de suflet si constiinta este. Daca esti ecologist in sufletul tau esti pana la capat, indiferent care da mai multi bani.

Nu cred că e absurd să vedem dincolo de grijile umanitare ale celor care susţin teoria încălzirii globale şi o MARE AFACERE şi o sursă de profit şi control gigantică. E o teorie foarte convenabilă lor.

Cred că marea problemă ecologică planetară nu este încălzirea globală ci sunt multe altele: defrişarea pădurilor, poluarea apelor şi a aerului, poluarea solurilor, erodarea acestora şi multe multe altele care au un impact enorm asupra mediului şi asupra noastră.

Şi chiar dacă ar fi încălzire globală, personal nu sunt de acord că dioxidul de carbon ar fi cel mai important gaz cu efect de seră ... sunt zeci de alte gaze cu efect mult mai nociv. Dioxidul de carbon chiar este hrana planetelor ... poate că există un dezechilibru al cantităţii de dioxid de carbon, dar oare nu este defrişarea pădurilor o cauză ? Spaţiile verzi sunt reduse an de an, construindu-se tot mai mult ... sunt tot mai multe betoane care reacţionează diferit faţă de modul cum reacţioneză natura prin frunziş, iarbă şamd ... vara încing atmosfera mai tare.

De ce s-au legat tocmai de dioxidul de carbon din toate gazele cu efect de seră? Deoarece pe acesta îl pot taxa mai uşor. Şi asta fac. Fac bani grei pe spatele contribuabilor care mai plătesc încă un bir la stat.
Şi noi emitem dioxid de carbon la fiecare expiraţie. O să se ajungă să ne taxeze dacă respirăm mai mult decât spune legea. Sau dacă avem un copil în plus, sau un animal în plus .. că vorba aia, se emană mai mult dioxid de carbon.

Uitaţi un filmuleţ şi aici care demască taxa pe dioxid de carbon (ALEX JONES - Global Warming & NAU carbon tax scam). Este netradus din păcate ...

În loc să împădurească planeta asta şi să se oprească groteştile defrişări, sa se opreasca consumul de combustibili fosili (incurajandu-se producerea de energie gratuita) si nu neaparat din cauza poluarii, ci asa pur si simplu, ca sa ne fie tuturor mai bine, sa iesim din sclavia companiilor energetice, in loc sa opreasca deversarea de toxine in ape, mari si oceane, sa se opreasca exploatarea excesiva a solurilor, chimizarea artificala a acestora, distrugerea solurilor în mine şi cariere, deversarea de substanţe radioactive, să se descurajeze fabricare ambalajelor care nu sunt biodegradabile , sa se renunte la ambalajele de plastic generatoare de munţii de gunoaie ( gropiile de gunoi emit cantităţi enorme de gaze cu efect de seră), extragerea excesivă a resurselor acestui pământ, sa se recicleze mai mult si mai bine, problema lor e dioxidul de carbon şi taxa pe carbon. Nu vi se pare un pic de porc faza asta?

Aceasta taxa pe carbon nu va stopa deloc poluarea intrucat produsele se vor scumpii si mai mult, costul vietii va creste, deci oamenii vor trebui sa munceasca si mai mult, deci sa produca si mai mult pentru a putea platii aceasta taxa - practic taxarea nu va face decat sa sporeasca supraproductia si deci implicit poluarea. (vezi şi articolul Încălzirea Globală şi România de pe blogul Marele Lup Alb). 

Nu îndemn la o lipsă de responsabilitate ecologică ... Dimpotrivă ... Dar nu Dioxidul de Carbon e problema. Într-o singură erupţie vulcanică sunt emise în atmosferă cantităţi uriaşe de gaze şi poluanţi , poate mai mulţi decât emite întraga omenire pe o lungă perioadă de timp. Dar natura are posibilităţi de regenerare imense, dacă o lăsăm să lucreze în legea ei şi nu ne băgăm noi cu marea noastră "inteligenţă" ... inteligenţă de celulă canceroasă sau de virus (cum zicea şi Agentul Smith din Matrix ... oamenirea e ca un virus ... suge resursele locului şi apoi pleacă mai departe).

Încă un argument în favoarea documentarului de azi, care reprezintă un punct de vedere, o opinie demnă de luat în considerare, este că postul de televiziune care a dat acest documentar, Channel 4, a fost cenzurat. Încă un semn că Poliţia Gândirii funcţionează!


VEZI FILMUL TRADUS AICI:

(cu subtitrare în limba română, ca de obicei) 

AICI - Link 1 SAU AICI - Link 2

ACTUALIZARE (18.12.2009) 
Copenhaga si scandalul secolului - Climategate 

ACTUALIZARE 2 (4.12.2010)

Articol de stiinta, acceptat pentru prima data din partea unui jurnalist de stiinta care nu e cadru universitar

ACTUALIZARE 3 (14.10.2014)





P.S. Anul acesta 2014 vi s-a parut deosebit de cald? In vara au fost doua luni de ploaie si destul de frig. La fel a fost si in 2010. Deci cel putin din punctul nostru de vedere, gogorita incalzirii globale este totala. Exista si o gluma:

Paradoxul incalzirii globale este racirea globala!

3 comentarii:

  1. Filmul a fost sters din Google Video cred. Am incercat sa-l vad dar nu se poate. Poate refaceti linkul catre alta directie. Multumesc pentru intreaga munca depusa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru atentionare ... se pare ca "Politia gandirii" l-a scos si pe asta din prim plan. Il urcam pe alt server cat de curand.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...