Ieşirea Din MATRIX: DÂRE CHIMICE ÎN ZONA BRAN - MOECIU 2014

miercuri, 22 octombrie 2014

DÂRE CHIMICE ÎN ZONA BRAN - MOECIU 2014

Zilele trecute , in data de 20.10.2014, eram prin zona Bran-Moeciu la o gura de aer proaspat de munte, savurand o splendida zi insorita de toamna cand hop ce sa vezi, in plina zi, intre orele 12 si 14, in vazul tuturor (nu noaptea  cum obisnuiesc jegosii sa ne şpreieze sau la rasarit) am vazut doua dare groase chimice. Initial nu am dat importanta fiind cu gandurile in alta parte, dar dupa inca vreo 10 minute deja erau vreo 6 dare si am inceput sa filmez cu telefonul. 



Am facut vreo 9 filmulete in interval de aproximativ o ora, timp in care au trecut prin acea zona vreo 30-40 de avioane. Cateva am reusit sa le prind in imagini, insa cu un telefon destul de vechi si slabut nu am putut scoate mai mult de la filme, mai ales ca-mi batea si soarele in fata, insa sunt suficient de elocvente ca orice sceptic sa se dumireasca si sa inceapa sa-si puna intrebari. Am facut si cateva poze insa rezolutia nu este cine stie ce, doar 5 MP, fara zoom. Dupa cum o sa vedeti in playlistul youtube de la final, filmele au scrisa data, ora, minutul si secunda la care au fost filmate, ca sa nu existe confuzii sau indoieli. 


Ca si in pozele de la MAMAIA de anul acesta , dupa şpreiere , darele au format o pacla , care incet incet a diminuat puterea de incalzire a soarelui. Ciudat este ca acum, la doua zile de la evenimente toti cei care am asistat la fenomen si am ramas in zona, avem simptome de oboseala, raceala, lipsa de energie, de chef de viata ... poate fi si astenia de toamna, nu zicem nu, insa este o sincronicitate suspecta.

 Ca si noutate, am observat ca trimit in acelasi timp, pe aceleasi rute si avioane cu dare de condens (cu reactie) tocmai ca sa te zapaceasca si sa crezi ca sunt de fapt doar dare de condens. De asemenea se pare ca acum folosesc si avioane de pasageri in proces.

In plus, anul acesta, in zona Bran Moeciu nu au iesit nici ciresele nici visinele. In alte zone ale tarii s-au mănat multe alte tipuri de culturi. Mana este din ce in ce mai agresiva, iar noi credem ca un factor important o au aceste chimicale raspandite in aer, care in contact cu apa de ploaie este pulverizata peste tot si intra si in sol.

Presa centrala tace in continuare complice, iar nenorocitii continua nestingheriti sa ne otraveasca.

WAKE UP PEOPLE!!!

Iata si cateva poze facute de noi:







AICI PUTETI VEDEA UN PLAYLIST care va rula in ordinea inregistrarii filmuletelor.
(filmuletul 7 este cel mai clar si sugestiv - 3 avioane in acelasi timp care şpreiază)



BONUS

Edward Griffin despre dârele chimice 
o parere pe care o impartasim 100%

In completare studiati si cartea :

CHEMTRAILS. Controlul populatiei si al climei prin pulverizari chimice 
de Amitie Nenki

Iata ce scrie pe site-ul libris.ro despre aceasta carte:

"De luni de zile, ba chiar de ani intregi, circula diverse rapoarte referitoare la observarea unor dare anormale lasate de unele avioane in urma lor. De ce guvernele afirma ca acestea sunt urme de condensare a vaporilor de apa provenite de la caldura degajata de turbinele avioanelor (contrails)? Aceste contrails se disipeaza rapid, pe cand chemtrails se intind si raman pe cer ore intregi. Analizele efectuate asura darelor chimice sunt cat se poate de alarmante. Aceste chemtrails contin mai multe materii biologice: bacteria, virusuri, globule rosii, produse chimice, saruri, minerale si particule de ciuperci microscopic negre, toate toxice pentru fauna si flora.

Trebuie sa devenim constienti de acest fenomen pentru a stopa masacrul - daca sta in puterea noastra. Se observa o crestere neobisnuita a cazurilor de astm, a afectiunilor respiratorii, a leziunilor pulmonare, a durerilor de gat ciudate, a anginelor care dispar la fel de repede cum au aparut, a gripelor care nu sunt tocmai gripe. Ne confruntam tot mai des cu maladii ale ochilor, ale pielii si ale organelor interne…Lista este lunga si orice tulburare a starii de sanatate poate sa degenereze si sa duca la moarte. Abuzul de vaccinuri si antibiotic de tot felul nu face decat sa diminueze iremediabilcapacitatea sisitemului nostru imunitar de a raspunde atacurilor aparute pe neasteptate.

In fata amplorii fenomenului, oficialii au fost nevoiti sa se abtina de la orice comentariu. Dupa atataea ridicari din umeri, subiectul referitor la chemtrails a devenit o legenda urbana.
Acum vreti sa aflati adevarul?"

Mai multe informatii despre dârele chimice puteti gasi in categoria CHEMTRAILS (pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...