Ieşirea Din MATRIX: Parodia "Aselenizării" - Un Lucru Comic S-a Întâmplat În Drumul Către Lună

sâmbătă, 20 septembrie 2014

Parodia "Aselenizării" - Un Lucru Comic S-a Întâmplat În Drumul Către Lună

Continuam astazi seria de reluari a unor documentare care, cel putin pe noi, ne-au marcat, insa din pacate, au trecut prea putin remarcate sau observate desi sunt niste informatii deosebit de importante. Stim ca prea putini dintre voi aveti obiceiul de a va uita in urma desi exista informatii deosebit de importante acolo.  De aceea ni se pare binevenita readucerea in atentie a unor documentare care chiar merita mai multa atentie. In plus, venim cu informatii noi, actualizari ce merita mentionate, lucruri care la vremea postarii nu se stiau sau nu aparusera. Ordinea reluarii filmelor este una data de data publicarii pe blogul nostru. Reluam incepand cu 2008, cel de astazi fiind un documentar publicat initial in 31.10.2008, apoi ne apropiem incet incet de anul curent. Ne-am bucura sa existe printre voi oameni care nu au vazut inca, acest documentar important.

A FUNNY THING HAPPENED ON THE WAY TO THE MOON (2001)


Încă un documentar legat de presupusa asenelizare a omului pe Lună în 1969. Sunt prezentate noi dovezi (venind în completarea primului documentar pe acest subiect (DID WE LAND ON THE MOON?), constând în imagini filmate, nemaivăzute înainte, filmări vechi de 39 de ani, care nu au fost scoase în public până la data filmării acestui documentar (2001), despre prima misiune către Lună (Apollo 11) , data imaginilor fiind ziua a 3-a a misiunii. În aceste înregistrări chiar şi Neil Amstrong este clar vizibil ca parte a acestei înscenări fotografice.

Un articol dezbătut pe larg, pe acestă temă puteţi găsi pe siteul revistei DESCOPERĂ (Aselenizarea - Marea Farsă A Secolului XX?).

Aşa cum am mai spus şi altădată aici , cred că subiectul e mult mai complex decât pare la prima vedere. Personal nu cred că prin tehnologia despre care noi ştiam oficial, că exista la acea vreme se putea ajunge pe Lună, dar prin tehnologiile neoficiale existente la acea dată, despre care mulţi vorbesc pe ici şi pe dincolo (inclusiv generalul Emil Streinu) se putea ajunge (există informaţii legate de o infuzie extraterestră de tehnologie încă de dinainte de cel de-al doilea război mondial).

Un alt lucru interesant legat de Lună este că există un program de la NASA care se numeşte World Wind cu care se poate studia Luna în detaliu (aşa cum se pot studia şi Pământul şi Marte şi altele, din Satelit (grafica este impresionantă)). Poate îmi explică şi mie cineva de ce sunt aşa de multe zone acoperite cu dungi negre în special în partea nevăzută a Lunii şi nu numai. Ce vor oare să ascundă acolo?

VEZI FILMUL TRADUS, AICI :
(în premieră pe ţară, cu subtitrare în limba română)

Un lucru comic s-a intamplat in drum spre Luna 

Accesul la acest film este oferit doar donatorilor, la cerere.

Şi încă ceva comic, care nu ştiu dacă e făcătură sau nu, dar pare foarte adevărat.


In completare vedeti SECRET SPACE 1 si II.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...