Ieşirea Din MATRIX: Cea mai buna selectie de muzica Epica si un mixaj StellarDrone (17.09.2014)

miercuri, 17 septembrie 2014

Cea mai buna selectie de muzica Epica si un mixaj StellarDrone (17.09.2014)


In ziua de azi netul e plin de muzica insa paradoxal, parca acum ne e mai dificil sa gasim ceva care sa ne placa, decat ne era odata cand accesul la muzica era mult mai limitat. Cumva apare si o oarecare lehamite cand e vorba de rascolit prin mormanul de muzica, ce este aproape infinit acum, pentru a gasi ceva care sa ne unga pe suflet. In acelasi timp, deoarece exista asa de multa informatie, avem tendina de a trece mai usor peste valori extraordinare (care apar in ziua de astazi tot mai mult, datorita accesului mai facil la tehnologie). In plus, cand era mai putina muzica, tot ceea ce aparea nou era mai rar si mai ascultat. Acum nume de artisti care nu ne spun nimic, de care nu ati auzit in veci, scot o muzica celesta sau abisal de profunda. Traim vremuri interesante. Ne-am bucura daca peste ceea ce va vom oferi astazi nu veti trece la fel de usor. Se merita sa zaboviti cat mai mult pe aceste capodopere de arta ale sufletului uman.


Daca astfel de muzica nu ar fi existat pe Pamant, lumea ar fi fost foarte seaca si credem ca ne-am fi scurtat de mult, "sejurul" in zona. Ceea ce dorim este ca din cand in cand sa impartasim cu voi ceea ce ne ajuta pe noi sa navigam prin aceste ape tulburi mai usor.
 Astazi va aducem la cunostinta doua compilatii. 


Prima este un Best of al pieselor de natura Epica din anul 2012, care pe noi ne ajuta sa ne dinamizam sufleteste in momente de jos bioritmic si simtim ca ne inalta sufletul. Unele corelatii imagini/muzica sunt chiar spectaculoase insa dupa ce va desfatati cu imaginile, merita sa ascultati cu ochii inchisi. Imaginile prezentate nu sunt ale videoclipurilor originale ci sunt suprapuse peste compilatia audio de realizatorul ei. Aceasta muzica nu se asculta in orice dispozitie sufleteasca. Daca in prima clipa simtiti ca nu rezonati cu ea, oferiti-i o noua sansa cu alta ocazie cand, poate, aveti o alta stare sufleteasca, in special atunci cand aveti nevoie de un suflu nou, de mai mult curaj pentru a lua o situatie in piept.


(VARIANTA MP3)

Lista melodiilor :

0:22 - SkyWorld - Two Steps From Hell
3:19 - Kara Kul - Mark Petrie
4:15 - For The Win - Two Steps From Hell
5:46 - Tree of Life - Audiomachine
7:41 - Becoming A Legend - John Dreamer
11:11 - Destiny of the Chosen - Immediate
13:16 - World Without End - Brand X Music
16:21 - Garador's Flight - Jo Blankenburg
19:03 - Sol Invictus - Audiomachine ( video edited by DarthZox)
21:44 - El Dorado - Two Steps From Hell
25:17 - Human Legacy - Ivan Torrent
28:22 - BlackHeart - Two Steps From Hell (una din piesele care noua ni se pare completa si de top in preferintele noastre momentane)
32:27 - Cassandra - Thomas Bergersen (video by http://thelane.com)
35:18 - Victory Of Life - Future World Music (video by http://www.erasedtapes.com)
38:07 - Apollo's Triumph - Audiomachine
42:51 - Angels Will Rise -Twisted Jukebox
44:59 - The Guardian - White Wall
50:35 - Revelations - Vlado Hudec
54:12 - Absolution - Ryan Taubert - (Remix by tuanphongkt)

Outro - Music by Mark Petrie - Willpower

Lista imaginilor folosite:

0:22 - Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
08:29 - League of Legends (Season 1)
11:11 - Harry Potter and the Deathly Hallows
13:16 - Tomb Raider (2013)
16:21 - Lineage II (Chaotic Chronicle 3)
18:02 - Lineage II (Chaotic Chronicle 4)
18:34 - Lineage II (Chaotic Chronicle 5)
19:03 - Assassin's Creed 3,Revelations, Crysis 3, Final Fantasy XIV, XV(concept), Uncharted 3, Skyrim, Mass Effect 3, Infamous 2, Dragon Age: Origins,II, Star Wars: The Old Republic,The Force Unleashed 2, Call of Duty: Black Ops 2,Modern Warfare 3, Gears of War 3, Halo 4,Reach
21:44 - Real Steel
25:17 - Landscapes: Volume 2
28:22 - Bladestorm
29:56 - StarCraft II: Wings of Liberty
32:27 - A Bohemian Love Story by The LANE: http://thelane.com (https://vimeo.com/30531416)
35:18 - A Winged Victory for the Sullen - Requiem for the Static King Part 1 by http://www.erasedtapes.com/ (https://vimeo.com/49025759)
38:07 - Wrath of the Titans
42:51 - Batman Begins, The Dark Knight, The Dark Knight Rises
44:59 - Assassin's Creed 3, Brotherhood, Castlevania: Lords of Shadow 2, Might & Magic Heroes VI, Guardians of Middle-Earth, God of War 3, Mass Effect 3, I Am Alive, StarCraft II: Wings of Liberty, Star Wars: The Old Republic,The Force Unleashed 2, Gears of War 3, Crysis 3, Dragon Age: Origins,II, Warhammer Online: Age of Reckoning, World of Warcraft: Wrath of the Lich King, Defense of the Ancients 2, Halo 4,Reach, Deus Ex: Human Revolution, Final Fantasy XIII-2, The Secret World, Repulse, MechWarrior 4: Vengeance, Section 8
50:35 - Tomb Raider: Underworld
52:28 - Diablo 3
54:12 - Hitman: Absolution

 Cealalta alegere a noastra este un mixaj al unora dintre cele ma bune piese ale formatiei StellarDrone intitulat The Journey (Stellardrone Schumann Mix) care pe noi ne ajuta foarte mult sa ne linistim mintea si sa ne centram. Speram sa va ajute si pe voi cel putin la fel de mult pe cat ne-a ajutat pe noi in ultimul an. 
Cea mai buna auditie se realizeaza or in masina ori cu casti, ori intr-un spatiu special amenajat si niste boxe pe masura , dar cu ochii inchisi.
Rareori ni se intampla sa nu reusim sa ne plictisim de o muzica dupa un anumit timp insa cea de astazi este parca mereu surprinzatoare si mereu noua, deoarece mereu gasim aspecte noi. Este o muzica complexa care acopera o gama extrem de larga de frecvente ale sufletului nostru.

 

DOWNLOAD RAPID
 (varianta MP3)

In categoria MUZICA DE SUFLET si in pagina de MUZICA de pe blogul nostru am facut cateva trimiteri si catre  alte muzici care pe noi cel putin, ne-au vindecat, implinit, fericit ani de-a randul.

Un comentariu:

  1. [audio src="http://www.radiosrichinmoy.org/wp-content/uploads/media/heart-lotus-shindhu-8/100-13-1.m4a"]

    Dar de aceasta muzica (cel putin prima melodie) ce spuneti ? (fara sa fac reclama la ceva, doar la muzica in sine; ce sentimente, ce simtiri va trezeste ?).

    Praslea celvoinic

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...