Ieşirea Din MATRIX: VIAŢA DE DUPĂ VIAŢĂ - Alte 5 experiente + video

sâmbătă, 16 august 2014

VIAŢA DE DUPĂ VIAŢĂ - Alte 5 experiente + video


Deoarece exista inca multi vizitatori ai blogului nostru care inca au indoieli in ceea ce priveste posibilitatea exisentei vietii de dupa viata fizica, continuam sa publicam de cate ori avem ocazia documentare, articole si carti care poate poate, or sa miste ceva in sufletul unora dintre acestia. Desi avem "podul plin" cu articole, documentare pe aceasta tema (pe care le puteti studia cu atentie explorand categoria VIATA DE DUPA VIATA), consideram ca orice informatie suplimentara este binevenita. Mai jos va prezentam un mic articol, un film documentar si cateva carti noi, pe aceasta tema:


 "O usurare teribila, o lumina stralucitoare la capatul unui tunel in care simti caldura, abilitatea de a-ti vedea corpul de sus, sau pe cei dragi care au murit demult, care acum te inconjoara intr-o pace absoluta. Acestea sunt doar cateva dintre descrierile oamenilor care au experimentat viata dupa moarte, mai exact perioada in care s-au aflat in moarte clinica. Nu toate experientele, insa, au fost atat de linistitoare. Au fost oameni care au povestit ca vazut Iadul, ca au fost lipsiti de speranta si coplesiti de temeri sau chiar ca au fost torturati de demoni.

Comunitatea stiintifica este totusi sceptica in ceea ce priveste aceste povestiri, in timp ce altii sunt siguri ca aceste descrieri dovedesc existenta vietii de dupa moarte.

Iata in continuare cateva povestiri ale unor oameni care au experimentat viata dupa moarte.

1. Veronika Ulrike Barthel

In 1981, Veronika a fost lovita de fulger in timp ce isi conducea masina prin furtuna. Ea povesteste ca a fost “teleportata” in Iad, cativa demoni excortand-o in “sala de asteptare”. “Aceste creaturi erau mult mai inspaimantatoare decat cele mai ingrozitoare personajele de filme horror pe care le-am vazut vreodata. Azi stiu ca erau demoni. Marsaluiau ca niste soldati pe langa mine. Se auzeau oameni care tipau de durere. Nu puteam sa respir si era un miros teribil. Am vazut un lac. Parea ca mijlocul unui vulcan. Demonii aruncau oamenii in niste caverne si ii intepau cu sulite daca tipau. Pe pamant misunau serpi care intimidau oamenii”, a povestit Veronika.

2. Howard Storm

Howard Storm, profesor universitar american, era intr-un turneu european alaturi de studenti de-ai sai. La un moment dat s-a prabusit intr-un tipat de durere. Ajuns de urgenta la spital i s-a spus ca are stomacul perforat si urmeaza sa fie operat imediat, altfel va muri. In timp ce se afla pe patul de spital asteptand medicii sa-l pregateasca pentru operatie, Howard s-a detasat de corpul sau, simtindu-se mai viu ca niciodata, fara nicio durere. “Am inceput sa aud voci care ma strigau. Mi-am strigat sotia. Nu mi-a raspuns si am inceput sa urmez vocile care m-au scos din salon si m-au adus pe un culoar lung si intunecat. La un moment dat, eram atat de speriat incat le-am spus vocilor ca eu nu mai merg nicaieri. Atunci m-au atacat. M-am luptat si m-am luptat. Ma muscau si ma loveau. M-au umilit, mi-au facut multe lucruri oribile despre care nici nu mai vreau sa vorbesc. Apoi am auzit o voce si am inceput sa spun Tatal Nostru. Dupa alte cateva rugaciuni l-am vazut pe Iisus, care m-a salvat de demoni si m-a trimis inapoi pe Pamant, spunandu-mi ca de-acum incolo sa-mi traiesc altfel viata”, povesteste Storm in cartea sa “Coborarea mea in moarte”, publicata in anul 2000.

3. Dr. Mary Neal 

In timpul unei vacante, dr. Mary Neal se plimba cu caiacul. Nu se stie cum, ambarcatiunea sa s-a rasturnat, iar Mary a ramas intepenita cu capul sub apa, neputand sa intoarca in niciun fel barca. A ramas cu capul in apa aproximativ 15-25 de minute. Atunci a “plecat” la ingeri si a stat alaturi de Dumnezeu si Iisus. In timpul acestei experiente, Dumnezeu i-a spus ca familia va avea mare nevoie de ea, intrucat va urma o tragedie, iar ea ii va ajuta pe toti sa treaca peste asta. I s-a spus ca fiul ei (atunci in varsta de 9 ani) va muri, dar nu i-a spus cand, cum si unde. In mod miraculos, salvatorii au reusit sa o aduca la viata pe Mary, care avea doua picioare rupte si multiple complicatii la plamani. A stat o luna in spital si alte 6 saptamani in scaun cu rotile. Zece ani mai tarziu, in 2009, fiul ei Willie a fost omorat intr-un accident rutier. In mai 2012, dr. Mary Neal a scris cartea “Spre Rai si inapoi” in care a povestit toate trairile sale.

4. Crystal McVea

In 2009, in timpul unei interventii medicale, Crystal McVea a intrat in stop respirator pe masa de operatie. Ea a simtit ca a calatorit in Rai, ceea ce i-a intarit credinta in Dumnezeu, pe care, spune ea,  l-a intalnit in persoana. L-a descris pe Dumnezeu ca fiind o imensa lumina stralucitoare, pe care o putea simti, mirosi, gusta, auzi, atinge. In Rai avea 500 de simturi, nu 5, ca pe pamant. Dumnezeu a intrebat-o daca vrea sa se intoarca pe pamant de doua ori. Si de doua ori ea a cerut sa ramana langa El. Cu toate acestea, Dumnezeu a trimis-o inapoi. McVea poveseste aventura ei in lumea de dincolo in cartea “Trezita in Rai”, publicata in aprilie 2013.

5. Don Piper 


Pe cand se intorcea de la o conferinta religioasa, masina lui Don Piper a fost strivita de un camion pe 18 roti care a intrat pe contrasens. Medicii ajunsi cu ambulanta la fata locului au declarat ca el a murit pe loc. In timp ce corpul lui zacea fara suflare in masina strivita, Piper a experimentat slava Raiului, frumusetea si muzica celesta.
La 90 de minute dupa accident, in timp ce un pastor se ruga pentru el, Piper a revenit in mod miraculos la viata, aducand cu el marturia frumusetii indescriptibile a Raiului. Credinta lui in Dumnezeu a fost pusa la grea incercare de lungul si incertul proces de recuperare care a urmat. In aceasta carte, Don Piper iti prezinta povestea vietii sale.

Cartea lui Don Piper, 90 de minute in Rai prezinta un crampei din dimensiunea extrem de reala in care traieste Dumnezeu. Cartea reprezinta o incurajare pentru toti cei care trec printr-un proces dificil de recuperare fizica sau care au pierdut pe cineva drag. Experienta i-a schimbat dramatic viata lui Don Piper, si cu siguranta ti-o va schimba si pe a ta."

Nota noastra: Asa cum am mentionat si in articolul anterior dedicat categoriei Viata de dupa viata (pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS), pentru noi taramurile paradisiace exista aici si acum, asa cum exista si cele infernale, fiind pur si simplu taramuri aflate pe alte frecvente de unda decat cele pe care le putem percepe noi cu cele 5 simturi limitate pe care le avem. Noi stim ca in functie de gandurile, cuvintele si faptele noastre traim intr-un iad interior sau intr-un paradis interior, aici si acum. Aici si acum ne creem rezonantele si la fel va fi si in pragul mortii ... conform rezonantelor din acel moment te vei duce intr-o lume mai mult sau mai putin inalta vibrational. Sigur, nu credem in povestea cu iadul etern si raiul vesnic ... asta e doar manipularea prin frica a religiilor ... omul evolueaza, energia se transforma, chiar si dupa moartea fizica.

Mai jos urmariti urmatoarele filme:

LA GRANITA DINTRE VIATA SI MOARTE (un documentar RTV)



IN COMPLETARE CITITI SI:

1) Viata dupa viata - Raymond A. Moody 

2) Destinul sufletelor - Michael Newton si restul cartilor lui de AICI


4) Calatoria Suprema - Robert Monroe si restul cartilor lui de AICI

5) JOCUL COSMIC si Calatoria ultima - Stanislav Grof 

6) Don Piper - 90 de minute in Rai


8) RAIUL EXISTA de Todd Burpo



11) Cartile scrise de Elisabeth Kübler-Ross


13) Cartea tibetana a mortilor - Bardo Thodol 



16) Experimente privind viata de dupa moarte - Gary E. Schwartz, William L. Simon 



19) Moartea, Celalalt taram al vietii - Stephane Allix 

20) Mintea de dincolo - Dumitru Constantin Dulcan 

21) Dovezi referitoare la lumea de dincolo - Jeffrey Long, Paul Perry



24) Imbratisata de lumina - Betty J. Eadie 

25) Sa vorbim cu mortii - Martina Kramer 

26) Ultima frontiera - Sam Parnia

27) De vorba cu Angel - Evelyn Elsaesser-Valarino 



30) Spiritismul de Dr Paul Stefanescu, editura Phobos

31) O Iubire fără sfârșit - Richard Matheson 

32) Harta Raiului - Eben Alexander

2 comentarii:

  1. hmm nu cred ca putem vorbi de acest lucru, adica sincer eu sa am cred in asa ceva in momentul in care cineva se intoarce din "viata de dupa viata" si imi spune cum a fost

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai asta fac acesti indivizi si multi multi altii ale caror carti am facut trimitere la final si ale caror povesti le-am tot publicat la noi pe blog ...

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...