Ieşirea Din MATRIX: Uimitorul Tu

miercuri, 6 august 2014

Uimitorul Tu


THE AMAZING YOU (2014)

"Editura FOR YOU impreuna cu Dr. Dragos Bratasanu, fondatorul SuccessEngineer.org - ne ofera gratuit, pentru prima data in Romania, filmul de spiritualitate si dezvoltare personala THE AMAZING YOU. Acest proiect este o calatorie fascinanta de explorare interioara - o calatorie catre implinire, succes personal si autentic, impreuna cu Gregg Braden, lideri de la NASA, fondatorul Angry Birds si staruri rock. 

"Un film incredibil si frumos, care reflecta o realitate importanta a vietilor noastre"
- Gregg Braden, New York Times bestselling author, autor al multor carti, toate fiind publicate de Editura For You.

  • Care sunt secretele de gandire din spatele celor mai mari proiecte de la NASA si cum le putem aplica in viata noastra pentru a ne dezvolta mintea si extinde inima catre noi posibilitati? 
  • Care este viziunea despre succes a liderului care a construit telescopul Hubble, cel mai mare proiect stiintific al NASA si cum putem integra aceasta viziune in vietile noastre pentru a fi mai linistiti si mai fericiti?
  • Care este modelul de gandire al producatorilor Angry Birds, model ce le-a permis sa dezvolte unul dintre cele mai mari branduri din istorie si cum putem adopta aceasta gandire in proiectele noastre? 
  • Care este secretul personal al unuia dintre cei mai mari muzicieni ai lumii, chitarist care a inspirat generatii intregi prin muzica lui? 
  • Care este puterea pe care o avem in interiorul nostru ca oameni si care sunt tehnologiile interioare prin care noi putem sa ne cream o viata plina de sens si de succes personal si autentic? 

Filmul va este oferit gratuit de Editura For You si Success Engineering Corp. aici: http://www.successengineer.org/theamazingyou.html

"Este un exemplu excelent de gandire si creatie" 
- Prof. Scott Hubbard, Stanford University, Directorul Programului NASA MARS. Profesorul Hubbard a condus programul NASA, care a trimis cu succes pe Marte, robotii Spirit, Opportunity si Curiosity. 

"Este superb, iubesc acest film! Proiectul acesta va deschide mintea si inima multor oameni catre o lume de posibilitati incredibile care ii asteapta!"
- Dr. Robert Richards, Co-fondatorul Singularity University


DESPRE PRODUCATOR 

Producatorul filmului este Dr. Dragos Bratasanu, fondatorul companiei Success Engineering www.SuccessEngineer.org. Dragos este cercetator in domeniul aerospatial premiat international si expert in managementul riscului social in organizatii. Pentru cercetarile si inovatiile in domeniu a primit diverse premii de la organizatii din SUA, Canada, Europa si Australia. A organizat singur doua expeditii in Antarctica si la Polul Nord, si a fost inginerul primei misiuni de simulare a vietii pe Marte la o baza din SUA, impreuna cu Agentia Spatiala Romana. Ca speaker, a fost pe scena pe 5 continente.

Compania sa ofera la nivel global solutii pentru managementul riscului social in organizatii. Portofoliul de servicii include si programul oficial al NASA pentru managementul riscului social in echipe tehnice. Sistemul acesta a redus riscul, pierderile tehnice si financiare si a crescut performanta a peste 2000 de echipe NASA si din sectorul privat inclusiv echipele de management responsabile pentru cele mai dificile si complexe proiecte programul Space Shuttle, International Space Station si noul Space Launch System, programul NASA care va duce oamenii inapoi pe luna si mai departe pe Marte.

CONTACT - Pentru interviuri, intrebari si orice fel de idei si sugestii va rugam sa ne contactati la adresa de mai jos. Va stam cu drag la dispozitie.

VEZI FILMUL TRADUS,  AICI

Un comentariu:

  1. THE AMAZING YOU, nu il ai cumva descarcat sa il vizionez si eu :)

    Multumesc,
    Marius- morar_marius_22@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...