Ieşirea Din MATRIX: Raiul chiar Exista ! Calatoria incredibila a unui baietel pana in rai si inapoi

duminică, 10 august 2014

Raiul chiar Exista ! Calatoria incredibila a unui baietel pana in rai si inapoi

HEAVEN IS FOR REAL (2014)

Continuam astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film inspirat din realitate, un film cu valoare de documentar, intitulat Heaven Is For Real. Filmul este realizat dupa cartea cu acelasi nume tradusa si in limba romana sub numele de RAIUL EXISTĂ

Iata cateva cuvinte despre carte:

"Atunci cand ne gandim la rai, tot felul de intrebari ne trec prin minte: cum arata acesta? Vom mai avea un corp? Vom avea aripi? Ii vom reintalni pe oamenii pe care i-am cunoscut in aceasta viata? Cum arata Iisus? Exista animale in rai? Citind relatarea micutului baietel care a calatorit in rai din aceasta carte, vei primi multe raspunsuri la aceste intrebari, care iti vor schimba pentru totdeauna felul in care te gandesti la Dumnezeu, la eternitate si chiar la viata pe pamant. De la rezolvarea eternei probleme a tineretii fara batranete si pana la razboiul care va urma, calatoria in rai a lui Colton ofera o perspectiva unica asupra acestui loc etern descris in Biblie. 

Cartea Raiul exista iti va schimba pentru totdeauna felul in care iti imaginezi eternitatea, oferindu-ti sansa de a o vedea prin ochi de copil si de a crede cu inocenta specifica primilor ani de viata.


Daca te-ai intrebat dintotdeauna cum arata raiul, daca doresti sa fii sigur ca persoanele dragi care au plecat dintre noi sunt bine sau daca doresti sa afli un crampei din intelepciunea lui Dumnezeu si din planurile sale pentru noi, citeste aceasta carte. In paginile sale vei gasi mangaiere, speranta si descrierea multor lucruri uluitoare, care te vor ajuta sa intelegi ca Raiul exista, asa cum a descoperit Colton prin experienta directa.

Cand Colton Burpo a supravietuit unei operatii de urgenta din cauza unei apendicite care a dat in septicemie, familia lui a fost coplesita de bucurie in urma vindecarii sale miraculoase. Nimeni nu se astepta insa la povestea care a urmat, respectiv la relatarea evenimentelor extraordinare pe care le-a trait copilul aflat sub anestezie, care a calatorit pana in rai si inapoi.

La vremea aceea in varsta de trei ani si zece luni, Colton le-a povestit parintilor sai ca si-a parasit corpul in timpul operatiei, fapt pe care l-a dovedit spunandu-le exact ce faceau in alte camere ale spitalului decat cea in care era operat el. Le-a spus apoi ca a ajuns in rai, unde s-a intalnit cu oameni pe care nu i-a cunoscut niciodata in aceasta viata, care i-au povestit evenimente care s-au petrecut inainte de nasterea lui. Colton si-a uimit parintii facand o descriere detaliata a raiului si oferindu-le numeroase detalii care corespundeau exact descrierilor din Biblie, pe care nu ar fi avut de unde sa le cunoasca.

Cu inocenta dezarmanta si cu sinceritatea specifica varstei sale, Colton le-a povestit de intalnirea unor membri de familie demult decedati, le-a vorbit despre Iisus, despre ingeri, despre „cat de mare“ este Dumnezeu si despre cat de mult ne iubeste el pe toti. Relatarea lui este repovestita de tatal sau, dar in cuvintele simple ale lui Colton, in cartea Raiul exista. Aceasta ne prezinta un crampei din lumea care ne asteapta pe toti, in care, dupa cum spune Colton: „Nimeni nu este batran si nimeni nu poarta ochelari.“ 

„Am inceput sa imi reprezint cu totul altfel raiul, nu doar ca un loc cu porti batute in nestemate, cu rauri stralucitoare si cu strazi din aur, ci si ca o lume [...] in care voi putea fi candva alaturi de bunicul meu, care a insemnat atat de mult pentru mine, si impreuna cu fiica mea pe care nu am cunoscut-o niciodata.“ - Todd Burpo"
SURSA: elefant.ro 

Nota noastra: In ceea ce priveste filmul mai merita mentionat faptul ca si la inceputul si la sfarsitul filmului apare fetita pictorita inspirata divin, pe nume AKIANE, iar chipul lui Iisus pictat de aceasta este chipul recunoscut si de baietel ca fiind al aceluiasi Iisus care i-a aparut acestuia, in acea experienta din apropierea mortii.

Interesant este si conflictul interior aparut in mintea pastorului evanghelic wesleyan de la biserica Crossroads din Imperial, Nebraska. Cele spuse de copilas contravin adeseori viziunii biblice asupra Raiului, iar comunitatea religioasa din care face parte a fost pusa in dificultate de aceste informatii.  Posibilitatea dedublarii este iarasi ceva sensibil pentru fanaticii crestini si le zguduie din temelii  viziunile limitate despre viata, Dumnezeu, mantuire samd. Cel mai adesea astfel de experiente sunt socotite diavolesti insa acest inger de copilas numai de asa ceva nu poate fi banuit dupa inocenta, puritatea, candoarea si sinceritatea cu care povesteste ce a trait. Nu poate fi banuit nici ca a citit prea mult sf, nici ca e adeptul vre-unei religii, nici ca este spalat pe creier sa creada una sau alta fiind mult prea fraged pentru asa ceva. O astfel de experienta venita din gura unui copilas pare mult mai credibila, cel putin din punctul nostru de vedere. 
Pentru noi taramurile paradisiace exista aici si acum, asa cum exista si cele infernale, fiind pur si simplu taramuri aflate pe alte frecvente de unda decat cele pe care le putem percepe noi cu cele 5 simturi limitate pe care le avem.

Cartea RAIUL EXISTA poate fi cumparata si de AICI (Tansport Gratuit).

VEDETI FILMUL TRADUS AICI:
Calitate HD 720p

link 1

link 2


link 3


IN COMPLETARE CITITI SI:

1) Viata dupa viata - Raymond A. Moody 
2) Destinul sufletelor - Michael Newton si restul cartilor lui de AICI
3) Cartile lui William Buhlman 
4) Calatoria Suprema - Robert Monroe si restul cartilor lui de AICI
5) JOCUL COSMIC si Calatoria ultima - Stanislav Grof 
6) Don Piper - 90 de minute in Rai 
7) Cartile lui James Van Praagh : Mesaje de dincolo de moarte si Rai si Pamant
8)  RAIUL EXISTA de Todd Burpo
9) Dovada Paradisului. Călătoria unui neurochirurg în viața de DINCOLO” - EBEN ALEXANDER
10)  Am murit si m-am descoperit pe mine insami - Anita Moorjani 
11) Cartile scrise de  Elisabeth Kübler-Ross
12)  Cartea tibetana a eliberarii prin ascultare - Bardo Thodol 
13)  Cartea tibetana a mortilor - Bardo Thodol 
14)  BIOCENTRISMUL - Robert Lanza, Bob Berman
15) Cartea egipteana a mortilor
16)  Experimente privind viata de dupa moarte - Gary E. Schwartz, William L. Simon 
17) Cercetari oculte referitoare la viata dintre moarte si o noua nastere - Rudolf Steiner 
18) Viata dupa moarte in credintele omenirii - J.T. Addison
19) Moartea, Celalalt taram al vietii - Stephane Allix 
20) Mintea de dincolo - Dumitru Constantin Dulcan 
21) Dovezi referitoare la lumea de dincolo - Jeffrey Long, Paul Perry
22) Stiinta si experientele in pragul mortii - Chris Carter 
23) Copiii cei noi si experientele din preajma mortii - P.M. Atwater 
24) Imbratisata de lumina - Betty J. Eadie 
25) Sa vorbim cu mortii - Martina Kramer 
26) Ultima frontiera - Sam Parnia
27) De vorba cu Angel - Evelyn Elsaesser-Valarino 
28) Matei, vorbeste-mi despre Rai - O relatare directa despre viata de dincolo - Suzane Ward
29) Dezlegand misterele nasterii si mortii... si ale fenomenelor intermediare - Daisaku Ikeda
30) Spiritismul de Dr Paul Stefanescu, editura Phobos 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...