Ieşirea Din MATRIX: Memoria apei a fost regăsită

vineri, 29 august 2014

Memoria apei a fost regăsită

ON A RETROUVE LA MEMOIRE DE L'EAU (2013)

Continuam astazi investigarea misterului APEI, element careia i-am dedicat o intreaga categorie (pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS) cu un nou articol si un documentar tradus pe aceasta tema.  Ii multumim userului de facebook Luis AquaTerra Claude Vincent pentru informatie.

"Aceasta este traducerea mot-a-mot a titlului original.
Adevarul este ca nu Apa, ci Omul si-a pierdut memoria. Mai bine zis, Omul care este topologic 99% Apa, a uitat de unde vine si ce este.
Un premiant Nobel de medicina, Albert Szent-Györgyi, a formulat o explicatie pertinenta acestei amnezii intretinute despre apa:

"Daca un peste este rugat sa povesteasca ce vede in jurul sau, ultimul lucru pe care l-ar putea mentiona ar fi Apa!"
  
Ps: Domnul Profesor  Marc Henry pe care il veti  urmari in acest documentar mi-a pus la dispozitie aceste doua linkuri unde se regaseste fundamentarea teoretica pentru Memoriei Apei : Recomandate doar pentru Bac + 12 in fizica si chimie cuantica ... 

1) Emergence of the Coherent Structure of Liquid Water :  http://www.mdpi.com

2) Structure quantique cohérente et incohérente de l'eau liquide:  http://www.itab.asso.fr

Rog  persoanele serioase sa nu acceseze următoarele 3 părţi ale acestui articol. Sunt părtinitoare si revanşarde.                              
La modul absolut, si Omul, fiind 99 % apa, evita instinctiv raportul finţial la Apa  pentru a  nu cădea sub incidenta  "Teoremelor de incompletitudine ale lui Gödel," care  demonstrează că este posibil pentru o afirmaţie şi pentru negaţia ei să existe simultan în interiorul aceluiaşi sistem..
www.scientia.ro/fizica/99-de-la-certitudine-la-incertitudine-de-david-peat/919-de-la-certitudine-la-incertitudine-de-david-peat-19-teorema-lui-godel.html

Ori Apa (omul) care vorbeşte despre  Apă  produce scurt-circuit existenţial..
Doar  Apa  folosita ca Taina poate transcede aceasta dilema existenţială, fara a "distruge corola de minuni a lumii".

Atât timp cat apa din  natura era curata , dilema Apei beneficia de clauza de nonexistenţă, dar in fata  actualei poluării catastrofice, instinctul  cel mai fundamental de supravieţuire  ii cere omului sa-si  intrtina organismul cu o  apa biocompatibila :
-cu o mineralitate - 100 ppm
- fara poluanti chimici
- fara reziduri frecventiale ale acestor poluanti , deci dinamizata.

Acest documentar nu este doar o mărturie ştiinţifică. Este un fel de rebus despre care autorul nu are voie să dea prea multe indicii. Cea mai sigură variantă pentru înţelegerea acestui documentar este cea subacvatică, într-un submarin. Varianta de compromis ar mai fi să-l urmăreşti cu ochelari de înot din cadă, cu televizorul pe marginea căzii...

Pare a fi un schimb de politeţi între partizanii unor diferite curente ştiinţifice. Pare, dar nu e. Forţele aflate în această luptă sunt extrem de inegale, şi rivalitatea a ieşit cu totul la iveală de 30 de ani. Astăzi, internetul a mai echilibrat puţin raportul informaţional, mai ales prin contactul făcut între "aquarofili". Nu ajunge să ai doar informaţia, ci digerarea ei în creiere  diferite o face să se concretizeze extrem de repede în proiecte şi aplicaţii concrete. De exemplu citisem cartea memoria ape al lui Benveniste în 2007, dar nu "mă hidratat mai deloc", şi abia după ce am ajuns în Asociaţia de Bioelectronică Vincent, m-am "clusterizat "pe subiect.

Avem în acest documentar două personaje principale : Luc Montagnier şi Marc Henry. Primul este Nobel în medicină, al doilea cu siguranţă va fi Nobel în chimie. Profesorul Marc henry ocupă doar 5 minute în acest documentar, dar vă asigur că creierul lui conţine 101% apă. Reţineţi numele aceste : Marc Henry , şi din cele două fişiere ataşate cu unele din lucrările sale vă veţi lămuri. Voi mai traduce încă două documentare despre apă cu Marc Henry, după care vă veţi uita în apă ca în oglindă :)


Despre ADN şi APĂ ( un strop de fiecare )

Ce se spune despre ADN în manualele universitare ?
Este o macromoleculă formată  din 4 tipuri de nucleotide : adenina (A), guanina (G), citozina (C) / si timina (T)
De exemplu , intraţi pe această pagină  http://anatomie.romedic.ro/adn......şi cu ctr+F căutaţi cuvântul apă ! Secetă.
 Cunoaştem toţi această imagine de identitate a ADN-ului :

 

Este cea mai  reuşită  imagine care am gasit-o, dar mai  are un mic defect: nu reprezintă decât 1% din moleculele care formează un ADN.
Sunt reprezentate doar cărămizile voluminoase, dar s-a uitat cele 99%  molecule de APĂ. Am ales aceasta imagine pentru ca ilustreaza totusi in josul imaginii acele modeste ........ - legaturi de hidrogen:
Acelea sunt de fapt secretul ADN-ului.
Apa fiind unica molecula capabila sa dezvolte patru legături de hidrogen, ea este responsabila pentru transferul de ioni H+ intre celelalte  moleculele pe care le ataşează pentru formarea ADN-ului.
Aceasta proprietate este esenţială, fiind la originea reactivităţii mediilor apoase, fara de care viaţa nu ar fi posibilă: moleculele biologice trebuie sa reacţioneze in permanenta pentru a rămâne active.

Toate celulele din lume sunt umplute de apă structurată cu un conţinut de minerale asemănător cel al apei de mare. ADN-ul se scaldă deci în această apă  care  îi determină şi forma şi funcţia. Cele patru baze, adenina (A), guanina (G), citozina (C)  si timina (T) sunt toate insolubile in apa ceea ce le determina sa se răsucească in acea forma elicoidală şi apoi să se  unească, pentru a evita la maxim contactul cu apa .

Într-o simulare recentă pe Supercalculatoare la o Universitate din America, s-au introdus în baza de date doar elementele "din manualele şcolare": rezultatul a fost  explozia ADN-ului într-o picosecundă. Când s-a introdus 99% molecule de apă, ADN-ul s-a stabilizat.

Studenţilor li se arată în experimentul de reconstituire a ADN-ului o  eprubetă cu nucleotide şi enzima Polimeraza in care se introduce si un fragmet de ADN. Dar de ce se pun în apă ? Se arată doar cărămizilede de  fatada ( nucleotidele)  ş i polimeraza ( macaraua) , dar se trece cu vederea inocent 99 % din constituentul  ADN-ului : APA .
A reuşit cineva să frământe   faină cu sare şi apă în aer?


Mă rezum la relaţia ADN - APĂ şi nu mai este loc aici să vorbim despre acel Adn-pubelă (junk-adn), 80% ADN, pe care Big Science îl credea Apendicită :)
Acum încep să dea de ceasul morţii să priceapă :  http://www.encodeproject.org/ENCODE/

Ei bine, în acest documentar aveţi ocazia în premieră să vedeţi o replicare a ADN-ului doar din ....amintiri :) . La început a fost Cuvântul .
Ps: Domnul Profesor  Marc Henry pe care il veti  urmari in acest documentar mi-a pus la dispozitie aceste doua linkuri unde se regaseste fundamentarea teoretica pentru Memoriei Apei : Recomandate doar pentru Bac + 12 in fizica si chimie cuantica ... 

1) Emergence of the Coherent Structure of Liquid Water :  http://www.mdpi.com/2073-4441/4/3/510

2) Structure quantique cohérente et incohérente de l'eau liquide:  http://www.itab.asso.fr/downloads/colloque-peuv/2_henry.pdf
Despre Luc Montagnier
Printre  metafore şi subtilităţi , veţi observa că toţi  râd pe sub mustaţă şi cam des...
Afirmaţiile acestor cercetători frizează  limita admisă în mass-media actuală despre Medicină zilelor noastre
A  fost realizat în 2012. A durat un an montajul şi încă 1 an decizia de a-l difuza ( datorită presiunii publicului aquarofil francez )
Între timp , Montagnier a fost şi el pus la zid şi declarat persoană non grata. Statul francez l-a repudiat ...S-a exilat cu cercetările în Shanghai în China.
Dacă va fi considerat ca material publicitar Homeopatiei , este eronat. Marile laboratoare homeopatice sunt la fel de  stresate de aceste descoperiri, căci în momentul în care se vor utiliza direct Undele EM în terapeutică, vor dispărea  diluţiile din laboratoarele lor prospere ! Totul până la bani .

Luc Montagnier a luat premiu Nobel ...cu multă eleganţă. Şi-a dat seama că cercetările deranjante nu vor fi recunoscute la valoarea lor reală, drept care a întins o momeală Sistemului : "Uite virusul, nu-i virusul". I s-a dat premiul Nobel pentru că se avea nevoie de un virus pentru a muşamaliza afacerea  HIV.
De ce HIV este o afacere explozibilă ?
Simplu: HIV apare că consecinţă biologică directă a scăderii imunităţii la acele persoane care care practică relaţii sexuale nefireşti, mai ales concomitent cu droguri . Într-un cuvânt, se ascunde că depravarea umană provoacă această deficienţă a sistemului imunitar, şi pentru a ascunde această realitate s-a creat un virus-unic responsabil :)
Orice biolog ştie că rectul NU ARE NICI O BARIERĂ ANTIVIRALĂ SAU BACTERIOLOGICĂ. Nici cea epidermică ( mecanică) sau mucozala, nici interferonul , nici anticorpi !!!
Rectul este prin definiţie un organ DUBLU PERMISIBIL, de unde şi efectul medicamentelor sub forma de supozitoare, sau al clismelor cu cafea care măresc de 700X principalul antioxidant al celulei. :  Glutathionul .  Apoi apar  nefericitele cazurile accidentale de transmisii  prin transfuzii, injecţii , etc .La apariţia SIDA ,  în anii 80, era detectă aproape exclusiv pe subiecţi masculini şi la persoanele care utilizau stupefiante.
Doctorul Andrez Gernez-(Doctorul secolului XX, descoperitorul celulelor stem pus sub embargou total),  a scris un articol în anii 80' : SIDA, boală digestivă
Până îl traduc , vi-l ofer în franceză AICI (click).
Luc Montagnier însuşi, declară sarcastic într-un interviu ( http://nostrabrucanus.wordpress.com ) că SIDA se poate vindeca cu un regim alimentar corect :) (care SIDA? n.n.) Pe această pistă a sistemului imunitar deficient , profesorul Montagnier afirmă sarcastic în  acest documentar că cercetările sale sunt axate esenţial pe descoperirea "co-factorului " SIDA . Deci virusul a căzut la pubelă după premiul Nobel, şi acum se căuta co-factorul, care de fapt sunt "co-factorii"...
Şi are dreptate. SIDA nu face decât să slăbească sistemul imunitar. Terenul imunitar - cum îl numim în BEV, şi pe acest fond se instalează bacteriile  şi alte microorganisme patogene. (discutabila teoria germenilor n.n.)
Citire printre rânduri
Am să încerc cu modestie să decodez câteva fraze cifrate din acest documentar acest documentar, pe care subtitrarea nu le-a putut detalia :)

42.25 :
"L-au etichetat drept mistic deşi Benveniste era mai mult decât raţional ."
Aceeaşi veche stratagemă: stânga dreaptă, mistic/ necredincios... Când cei din "spatele" instituţiei Catolice voiau să scape de un savant al epocii, îl etichetau ateu şi păgân.
De vreo 2 secole încoace e invers: aceeaşi care sponsorizau Inchiziţia, etichetează astăzi de mistic pe oricine descoperă lucruri care periclitează sclavia medicală,energetică şi (mai întâi) financiară
Avem un exemplu elocvent în curtea noastră după 89': - "La vremuri noi tot noi". Urmaşii bolşevicilor au devenit campionii democraţiei : Drucan ,Izmaneanu, Neujderul ,etc. Ăştia etichetează pe cei care vor o ţară liberă drept "naţionalişti", cuvântul fiind deturnat în prealabil în terorist.

Montagnier spune mai încolo:
"- A fost un exemplu de obscurantism venind din partea Ştiinţei. Pare un paradox ,căci ştiinţa prin definiţie este o iluminare ..."
Sună drăguţ din partea unui savant, şi cred că e nivelul maxim de sinceritate permis în mass media pentru un savant de talie mondială.
Adevărul însă este că în lumea contemporană sunt acceptate doar DESCOPERIRILE POLUANTE , COSTISITOARE ŞI BREVETABILE :
        
TOŢI (SCLAVI ) PENTRU UNUL ŞI UNUL( TIRAN) PENTRU TOŢI

Cea mai straşnică cenzură este cea a  Căldiceilor  plătiţi să se facă "fă-te că lucrezi" . Păpuşarii stau liniştiţi, căci "savanţii de carieră " dărâma cu ferocitatea pe oricare Cercetător neconvenţional care apare la orizont.
Elocvent este răspunsul unui director de laborator farmaceutic cu 140 de cercetător, dat unui modest cercetător solitar( Mirko Beljanski - http://beljanski.org/engl/ ) care descoperise un tratament pentru unele forme de cancer:
" Dacă eu cu 140 de cercetători nu am descoperit acest tratament, înseamnă că nu există !" No comment...

Iarăşi Montagnier spune de Benveniste:
Min 43.17 sec : Îl consider un Galilei al sec. 20, şi ar fi fost şi el ars pe rug în sec 17 pentru teoriile sale "
Sincer vă spun , sperietoarea asta cu Inchiziţia am s-o demolez într-un articol cu probe şi date concrete. Dar dacă Inchiziţia mai simula de bine de rău un oarecare proces unde aveai şansa să dai o dezminţire ca să scapi cu viaţă (ceea ce nu-i chiar aşa de rău ),astăzi lucrurile se petrec altfel : Oricine descoperă ceva "deranjant" şi persistă în aplicarea acestuia SE ARUNCĂ DE LA FEREASTRA DOMICILIULUI FĂRĂ SĂ FIE ACASĂ . Aşa discret, iar în loc de dezminţire apare un bilet scris cu mâna lui ...deja rece.
INCHIZIŢIE SAU Si-A-Ei ?

Sarl-ul Inchiziţiei medicale a evoluat în  Revistă de Specialitate, denumit Science-Nature", care are de "natural" doar " naturaleţea" cu care ne dă ţeapa lui Medical Corectly.
Deci  articole despre genocidul aspartamului nu apar, chimio şi radio nu, pesticidele nu ( http://abcul.sănătăţii.ro), poluarea apei nu!

Ei, dar dacă spunem Inchiziţie, trebuie şi o "biblie", nu ?
Ea există: biblia Terorismului nutriţional este Codex Alimentarius !
Deci Marele Inchizitor "Nature-Science" decretă cu mâna pe Codex Alimentarius arderea pe rug a vinovaţilor :
- apa biocompatibilă
- medicina vibratorie
- homeopatie
- plante medicinale
- hrana sănătoasă, etc.
Un avertisment celor care otravesc pamantul, aerul si apa: Focul se stinge cu apă, dar apa nu se stinge cu foc, deci: Atentie la Potop!"

VEDETI DOCUMENTARUL TRADUS AICI:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...