RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

luni, 21 iulie 2014

STRĂVECHI EXTRATEREŞTRI - Sezonul 6 COMPLET (21.07.2014)

ACTUALIZARE 

În data de 14.04.2014 publicam primele 19 episoade ale acestei serii avand iluzia ca este serie completa. Din fericire, cei de la History Channel au mai scos 4 episoade si de asemenea, se pare ca pe 25 iulie 2014 porneste si sezonul 7. Enjoy!


ANCIENT ALIENS (2013) - Season VI

Continuam astazi epopeea realizata de canalul Histroy 2 care continua cu perseverenta, profesionalism si bun simt,  intoarcerea pe toate fetele a acestui subiect extrem de spinos al paleoastronauticii.
Multe dintre aspectele prezentate in aceste docmentare pot fi explicate si prin existenta in trecutul planetei , a altor civilizatii umane avansate care au disparut sau prin contactul telepatic/ channeling/de tip walk in sau prin cel de tip shamanic (in transele psihedelice induse de diversele substante psihotrope) cu entitati extraterestre sau interdimensionale, insa exista si dovezi materiale concrete care nu pot fi explicate altfel decat prin prezenta fizica in acest plan a unor extraterestrii (sau intraterestrii sau poate a unor fiinte umane dintr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat care au descoperit cum sa calaltoreasca in timp). 
A minimiza aceste dovezi, a arunca la gramada, intr-o groapa a derizoriului, cele expuse in aceasta serie impresionanta de filme documentare, fara sa ramai catusi de putin impresionat sau cel putin in dubii (sceptic dar deschis totusi posibilitatii) ni se pare ori rea vointa ori esti un agent al dezinformarii, ori pur si simplu nu ai urmarit aceasta serie cu atentie, ci ai urmarit-o superficial, doar asa ca sa nu te tulbure prea tare ... Sa nu uitam si pe cei care spun ca toti extraterestri sunt de fapt demoni si gata, s-au spalat pe maini. Si sa crezi cu fanatism ca toate misterele acestei planete sunt explicate doar prin prisma extraterestrilor este o extrema ... Sa ne straduim sa ramanem obiectivi si sa analizam cu atentie dovezile prezentate in aceste filme, cu o minte de om de stiinta adevarat, care nu porneste de la o premiza pe care incearca sa o demonstreze cu orice pret, ci este deschis la orice posibilitate.
Disecati, analizati, demontati argumentat, nu ridiculizand dovezile prezentate ... separati graul de neghina si nu aruncati totul la cos, daca una din dovezi pica. 
Efortul impresionant realizat de echipa History pentru a face aceste documentare certifica faptul ca fara fum nu iese foc. Sunt prea multe dovezi, prea multe intrebari fara raspuns ... Acum singura problema care poate aparea este ca si aceasta despicare a firului in 14 sa nu fie excesiva. Personal consideram ca 6 sezoane (73 de episoade de cate 45 de minute fiecare) dedicate acestui subiect sunt arhisuficiente si insistarea in aceasta directie poate crea un deserviciu.
Personal credem ca istoria galactica, istoria universala, istoria acestei plante este extrem e complicata, extrem de complexa, iar firele extrem de incurcate , iar ce ni se ofera noua in istoria oficiala un praf in ochi pentru idioti.

MAI JOS GASITI LISTA TUTUROR SEZOANELOR ANCIENT ALIENS
*daca vre-unul dintre episoade nu mai este disponibil in aceasta  lista atunci cautati-l la noi pe blog in categoria ANCIENT ALIENS (pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS) 

 SEZONUL 6
DESCĂRCARE RAPIDĂ 
(sezonul 6  ep 1 - 19)

SEZONUL 5

SEZONUL 4

 SEZONUL 3

Niciun comentariu:

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...