Ieşirea Din MATRIX: CAROLINE MYSS - "Sfidează gravitaţia" - vindecare dincolo de limitele raţiunii

miercuri, 4 iunie 2014

CAROLINE MYSS - "Sfidează gravitaţia" - vindecare dincolo de limitele raţiunii

CAROLINE MYSS - Defy Gravity

   Vă prezentăm astăzi o scriitoare şi o carte despre care Bruce H. Lipton autor al cărţilor de succes Biologia credinţei şi Evoluţie spontană, spune că "În această perioada de prefaceri evolutive extraordinare, Caroline Myss oferă o reţetă de autovindecare, importantă şi plină de înţelepciune, care îl transformă pe cititor, dându-i puterea de a deveni stăpân pe starea sa de bine fizică, emoţională şi spirituală.“
Caroline Myss a scris cinci best-seller-uri şi este orator internaţional renumit în domeniul conştiinţei umane, spiritualităţii şi misticismului, sănătăţii, medicinei energetice şi ştiinţei intuiţiei medicale. Caroline a înfiinţat propriul ei institut de educaţie, CMED (Caroline Myss Education), în 2003; institutul oferă o serie de programe destinate dezvoltării personale şi are studenţi ce provin din nouăsprezece naţionalităţi. Caroline găzduieşte o emisiune de radio săptămânală pe reţeaua Hay House şi, în acelaşi timp, menţine un program riguros de seminarii şi prelegeri internaţionale şi îşi continuă activitatea de consultant şi expert în medicină intuitivă alături de medici, psihiatri, psihologi şi alţi profesionişti în domeniul sănătăţii.
http://www.myss.com/features/bio/

   Mai mulţi critici literari şi persoane de spiritualitate au căzut de acord ca "Atunci când Caroline Myss scoate o altă carte – cum este noua ei carte, Sfidează gravitaţia – alergăm imediat să o cumpărăm. De ce? Pentru că, aşa cum a spus Dr. Mona Lisa Schulz, spre deosebire de alţi autori, Myss ne ajută să înţelegem, de fiecare dată şi mai bine, cum să ne vindecăm. Mergi aşadar să cumperi această carte: alergând, nu la pas.“

   Cu toţii ajungem la un moment dat să avem nevoie să fim vindecaţi – o experienţă traumatică sau o dezamăgire profundă ne copleşeşte, îngropând durerea adânc înăuntru, unde rămane ascunsă zile, luni, poate ani. În Sfidează gravitaţia, autoarea pune la îndoială metoda convenţională de vindecare, care susţine ca putem găsi întotdeauna motive care explică de ce lucrurile se întampla asa cum se întamplă. Nu putem. Si acum este momentul să exploram un model de vindecare care ne poartă catre adevăruri mai profunde şi mai eficiente. Extrase din experienţa sa de învăţător şi vindecator intuitiv, Myss ne relatează povestiri adevarate din viaţa unor oameni consideraţi a fi în "faza terminală" şi care, printr-un miracol, au supravieţuit bolii lor.



  
 Inspirată de acesti oameni obisnuiţi, care au depasit o gama largă de tulburări fizice si psihologice – de la cancer la diabet avansat – Myss foloseste înţelepciunea marilor mistici, ale caror scrieri ofera o înţelegere mai profunda a aspectelor spirituale ale vindecarii. Pe baza acestor studii, Myss prezintă un model de vindecare ce aduce o înţelegere a relaţiei dintre cele şapte pasiuni întunecate ale noastre şi cele sapte haruri interioare.
  Integrat în această metodă mistică de vindecare este angajamentul sufletului, pe care-l experimentăm încetând să mai căutăm în mod inutil raţiunea şi logica şi acţionand în armonie cu legile mistice care ne guvernează vieţile.

   Această cunoaştere deţine cheia către a înţelege ce înseamnă să sfidezi gravitaţia şi să depăsesti limitele gândirii convenţionale. Astfel, veţi înţelege cum să puneţi capăt suferinţei personale şi veţi găsi curajul să vă cladiţi o nouă viată. Această carte vă învaţă că este posibil să vă vindecaţi pe voi şi pe ceilalţi, cu ajutorul graţiei divine.
"Caroline Myss ne oferă un nou model de transformare şi vindecare, ce ne va face să privim cu totul altfel, situaţiile de criza şi boală. Deepak Chopra spune că este o carte care trebuie neaparat citită.“

SURSE: libris.ro si youtube.com

Puteti cumpara cartea online de AICI (transport gratuit la orice comandă).

VEDEŢI AICI un film tradus pe marginea cartii (un interviu realizat de Lilou Mace)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...