Ieşirea Din MATRIX: "360 de grade" - Interviu cu Sri Vasudeva (25.06.2014)

miercuri, 25 iunie 2014

"360 de grade" - Interviu cu Sri Vasudeva (25.06.2014)

Fiti o binecuvantare pentru intreaga lume!

"Noi influentam lumea prin gandurile, actiunile si cuvintele noastre. Aceastea sunt daruri venite de la Sinele Sacru dinauntru; folositi-le pentru a-i inalta pe ceilalti.
Esenta mesajului meu e sa ganditi, sa actionati si sa vorbiti intotdeauna astfel incat viata noastra sa fie o binecuvantare pentru intreaga lume. Noi influentam lumea, de fiecare data cand gandim, actionam si vorbim – pe masura ce ne extindem energia prin aceste functiuni.
Trebuie sa ne amintim ca a avea capacitatea de a face aceasta este un dar, iar acest dar vine de la Sinele sacru din inteior. Sa onoram acest dar prin folosirea lui in cel mai bun mod posibil. Cand il folosim in mod negativ, el devine ca un blestem care sfarseste prin a atrage durerea si suferinta asupra noastra.
Fii o binecuvantare pentru lume. Foloseste-ti bine darurile pentru a-i inalta pe ceilalti si pentru a crea o lume mai buna. Intotdeauna gandeste pozitiv si constructiv; vorbeste si actioneaza cu respect si iubire fata de ceilalti si asta iti va aduce o enorma bucurie si implinire.
Creeaza armonie in toate relatiile…
Destinul ii aduce pe ceilalti in calea noastra cu un scop. Acorda-ti timp pentru a-ti transforma relatiile in interactiuni pline de sens; conecteaza-te spiritual cu cei pe care ii intalnesti.
As vrea sa subliniez nevoia pe care o avem de a lucra in armonie cu cei pe care viata ni-i scoate in cale. Trebuie sa recunoastem ca destinul ne aduce impreuna pentu un motiv anume.
De cate ori incercam sa ii evitam pe ceilalti sau celalti cauta sa ne evite, fara succes, este mana destinului. Exista ceva in relatia respectiva la care trebuie lucrat de ambele parti. Destinul ne aduce mereu in contat cu oamenii, pana ne perfectionam in arta de a ne relationa intr-un mod divin. Priveste toate relatiile din viata ta si vezi scopul fiecareia. Priveste indeaproape si vei vedea cum ele reflecta cine esti tu.
Unii oameni sunt atrasi de tine si energetic te simti sublim; altii te irita, pentru ca anumite calitati ale lor iti displac; iar altii sunt neutri pentru tine si nu au un impact asupra ta.
In toti acestia te vezi pe tine insuti.
Ei iti reveleaza acele calitati din tine care au creat aceste relatii.
Lucreaza cu rabdare asupra fiecarei relatii, pentru a o face perfecta. Desprinde lectia pe care o ai de invatat din ea si, acolo unde e nevoie, schimba-ti atitudinea si felul de a vedea lucrurile. Vei vedea cum poti sa transformi relatiile, transformandu-te pe tine.
sri_vasudeva_blues.jpgFa ca toate interactiunile tale cu oamenii sa fie pline de sens si sa-ti lase un sentiment placut ca ai dat tot ce aveai mai bun.
Felul in care tratezi relatiile arata cat de mult ai avansat pe calea spirituala. Cu cat esti mai constient spiritual, cu atat iti este mai usor sa te raportezi la lumea din jurul tau.
Este minunat cand privesti la ceilalti si vezi adevarata frumusete dincolo de trup si de minte.
Vezi frumusetea suprema a Spiritului dinauntru. Acesta este in noi toti. Straduieste-te sa o veszi si s-o scoti la iveala in toti cei pe care ii intalnesti. Comunicarea in cadrul unei conexiuni spirituale este extrem de puternica.
Cand simti ca aceasta lipseste, cauta din rasputeri sa o declansezi. Rezultatele merita din plin tot efortul.
Este o lume minunata, atunci cand putem vedea si simti cum Spiritul transcende toate diferentele.
Centreaza-te in constiinta divina…!
Suntem fiinte divine. Centreaza-te, in fiecare zi, in iubire, pace si bucurie si nazuieste sa pastrezi aceasta constienta de-a lungul intregii zile.
Va transmit salutari de la Spirit. Fie sa ne unim in energia iubirii si in constiinta Spiritului nostru care este unul. Desi existam in aceasta dimensiune materiala in corpuri fizice, noi suntem Fiinte Spirituale, unite intr-un camp de constiinta. Cu cat putem patrunde mai mult in interior cautandu-ne realitatea, cu atat mai mult ne vom descoperi maretia. Sa cautam sa simtim unitatea care exista deja in noi si intre noi, in campul constiintei divine, sau al Spiritului.
Cand atingem aceasta, simtim sinergia grupului.


As vrea sa ma axez pe mentinerea starii de constiinta divina in tot ceea ce facem. Cand meditam, ne asezam, inchidem ochii si ne ducem in lumea noastra interioara, cautand sa simtim fericirea si libertatea sufletului. Cand apare aceasta experiena, ea este prin ea insasi foarte inaltatoare si capabila sa dea din nou viata. Putem mentine aceasta constiinta in lume, pe masua ce interactionam cu ea ? Putem vorbi, putem manca, putem lucra si ne putem juca in aceasta constiina, simtind libertatea Spiritului si energia datatoare de vata a sufletului?
Cat de usor este sa pierzi simtamantul acela fericit, care apare cand suntem centrati in sufletul nostru. O remarca manioasa adresata noua, o schimbare in sanatate, o rasturnare neasteptata in relatie – toate acestea ne pot face sa ne pierdem imediat echilibrul. E posibil ca, in continuare, sa mentinem acest simtamant al meditatiei, chiar si in timpul unor momente grele? Da, este posibil. Acesta ar trebui sa fie scopul nostru – sa ne centram intotdeauna in acea frumoasa stare de constiinta, care este constiinta sufletului nostru.
Ar trebui sa-ti incepi ziua cu practica spirituala.
Acorda-ti cateva minue, ca sa te centrezi in acea stare divina de a fi.
De regula, tendinta ta este sa incepi imediat sa te ingrijorezi in privinta lucrurilor pe care trebuie sa le faci in timpul zilei. Daca ai tendinta sa te trezesti tarziu sa sa fii dezorganizat, atunci incepi ziua grabindndu-te sa te incadrezi in timp si stresandu-te.
Trezeste-te, avand la dispozitie destul timp pentru a sta intr-o meditatie tacut si centreaza-ti mintea in constiinta fericita si binecuvantata a sufletului tau. Foloseste-ti mantra sau rugaciunea, pentru a-ti intari mintea,, respiratia ritmica pentru a-ti relaxa trupul si o atitudine iubitoare, pentru a crea armonie in tine – umpland astfel cu energie trupul si mintea. Procedand astfel, aceste simtaminte iubitoare, armonioase si pline de energie vor ramane cu tine intreaga zi.
In timpul zilei, incearca sa pastrezi aceasta atitudine inauntrul tau, pe masura ce iti desfasori activitatile sociale, lucrezi, exesezi, te relaxezi sau te joci.
Fii intotdeauna constient, de-a lungul zilei, de trupul, minea, sentimentele si atitudinile tale. Incearca sa te raportezi la lume intr-un astfel de mod, incat atitudinea frumoasa din timpul meditatiei de dimineata sa ramana cu tine Recunoaste in toate activitatile tale acea Constiinta Divina in actiune. Astfel ne pastram aceasta stare.
Serviciul tau ar trebui sa fie un loc in care te duci sa muncesti si sa fii in slujba semenilor tai. Prietenii tai si familia ta ar trebui sa fie priviti drept o companie divina cu care esti binecuvantat. Adversitatile tale ar trebui sa fie privite ca sanse pentru a-ti descoperi slabiciunile si a le transforma in puteri. Intreaga zi ar trebui sa fie privita ca un rol dintr-o minunata piesa de teatru despre autodescoperire si activitati pline de bucurie.
La asta se refera viata. Nu este o poveste trista, despre durere, singuratate, dusmani, boala si moarte.
Cand actionam ignorand adevaratul nostru Sine, noi percepem lumea in acest fel.
Haideti sa ne ridicam constiinta din acest intuneric catre sufletul nostru, sa vedem lumna iubirii, fericirii si a libertatii care exista in chiar miezul fiinei noastre.
Suntem Fiinte Divine !
Contemplati asta in fiecare zi si faceti tot posibilul sa fiti astfel!"

SURSA: http://www.adanima.org

Mai multe informatii despre SRI VASUDEVA gasiti pe siteul bluestar-romania.ro

Vedeti AICI interviul cu Sri Vasudeva facut de Alina Badic  pentru emisiunea 360 de grade de la B1TV

 P.S. In Romania exista doua carti scrise de Sri Vasudeva , traduse : DIVINITATEA LAUNTRICA si VOI SUNTETI LUMINA (cumparand cartile de pe elefant.ro membrii noi ai clubului Elefant primesc un Voucher de 90 de lei).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...