RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

duminică, 29 septembrie 2013

VACCINAREA : EROAREA MEDICALĂ A SECOLULUI (29.09.213)

Deoarece acum campania pro vaccinare este in toi, iar lumea freamata febrila in cautarea unui vaccin, va recomandam sa cititi doua noi carti excelente pe aceasta tema si de asemenea sa urmariti o emisiune de exceptie intitulata "Mame care spun nu vaccinurilor" de la postul tv MIX TV (Povesti din Brasov cu Cornelia Crevean), o emisiune ce ar trebui  sa devina VIRALĂ pe net.
De curand am vazut pe la stiri o informatie conform careia, anumite scoli sau gradinite nu primesc copii nevacinati in incinta lor. Tinem sa va reamintim ca VACCINAREA NU ESTE OBLIGATORIE !!! in Romania sau UE, iar directorii unor astfel de scoli sau gradinite, incalca legea.
Am vorbit foarte mult pe aceasta tema (vezi categoria ANTI-VACCIN), insa mereu apar lucruri noi care ne ajuta sa ne formam o imagine si mai clara si mai de ansamblu decat pana acum, mai ales in lumina Noii Medicini Germanice
De aceea, inainte de emisiune si cele doua carti recomandate, va invitam sa cititi urmatorul articol (poate cel mai complet poate de pana acum) intitulat:

"MITUL VACCINURILOR SALVATOARE 

UNA-I TEORIA … ALTA-I  REALITATEA ...Louis Pasteur credea în “antrenamentul” sistemului imunitar prin injectarea în organism, direct în sistemul circulator, a unei părţi infime a microbului / a virusului / a bacteriei acelei boli, creând astfel o reacţie a sistemului imunitar la acea infecţie.
Astfel el credea că organismul “învaţă” să reacţioneze, pentru a-şi gestiona puterea de combatere corespunzătoare la instalarea adevăratei boli. Teoretic această afirmaţie pare logică şi justă, dar din păcate nu este adevărată, tocmai pentru faptul că sistemul imunitar este mult mai complex decât credea Pasteur.

AFACEREA DE MILIARDE A MARILOR CONCERNE FARMA?

După cum ne-am obişnuit cu toţii să aflăm din mass media doar despre “avantajele” vaccinării, avantaje bineînţeles “cosmetizate” de către marile concerne farmaceutice, care îşi vând cu un succes nebun toate produsele lansate pe piaţă – în ideea că prea puţini pot afla despre repercursiunile vaccinurilor asupra sănătăţii – m-am decis să scriu acest articol din viziunea unei mămici care nu-şi va vaccina copii, oferindu-le astfel dreptul la o viaţă sănătoasă de la bun început.
Nu mi se pare echitabilă lipsa de surse de informare, comparativ cu avalanşa de păreri “extraordinare” ale tuturor celor aflaţi în sistemul nostru medical alopat, care merg până într-acolo încât să afirme că vaccinurile sunt obligatorii şi să-i acuze de nebunie pe cei care, după o informare temeinică, îşi asumă decizia responsabilă de a nu-şi mai vaccina copii.
Dar la ce să te aştepţi când ştii că media este guvernată şi susţinută din culise de companii farmaceutice gigantice, care au un interes vădit economic de a nu da informaţii complete. Este ca şi cum şi-ar da singuri cu stângul în dreptul cu o ştire despre adevărul şi nocivitatea vaccinurilor.
Ştiind acestea vă puteţi lesne da seama că o ştire despre nocivitatea vaccinurilor nu va apărea niciodată pe niciun post TV şi în niciun ziar ca şi titlu de primă pagină. Interesul de a nu dezvălui sute de mii de cazuri tragice din rândul celor vaccinaţi este deci evident.
De aceea mi se pare vital să vă informaţi cât mai temeinic asupra dezavantajelor vaccinării prin intermediul internetului şi a cărţilor apărute chiar şi la noi în România, înainte de a lua orice decizie. Dacă acest articol nu vă va lămuri sau nu vă va pune nici măcar nişte semne de întrebare, atunci vă rog doar să citiţi cu atenţie ce scrie pe prospectele acelor vaccinuri pe care vreţi să le administraţi copiilor voştri, indiferent de vârstă. De obicei prospectele nici măcar nu ajung în mâna mămicilor care se duc orbeşte să-şi “imunizeze” bebeluşii. Ceea ce veţi citi acolo, vă va mira tare, pentru că scrie negru pe alb că de fapt vaccinul nu conferă protecţie 100% împotriva bolii…atunci, de ce mai vaccinăm?!?
Ştiri ca: “După vaccinare – probleme grave neurologice” sau “30 de pacienţi îmbolnăviţi de epilepsie după administrarea vaccinului – confirmare terifiantă” sau “Scleroza multiplă după vaccinul Hepatitei B în Franta 1997” vor apărea rar şi vor dispărea foarte repede în noianul de informaţii şi vor fi de găsit doar din greseală, scăpate ca printr-o minune de “cenzura” de rigoare.
Rămâne doar o întrebare: Care ar fi interesul Statului Român să participe la campanii de vaccinare în care sprijină de fapt afaceri de miliarde de Euro ale companiilor farmaceutice, în loc să-şi apere populaţia de epidemii provocate prin vaccinuri?

EFECTELE REALE ALE VACCINURILOR

Tot mai mulţi părinţi îngrijoraţi de efectele vaccinurilor vor să afle, să se informeze, să ştie de ce şi cum s-a ajuns aici şi vor să decidă singuri asupra sănătăţii copiilor lor. Ei înşişi sunt responsabili şi conştienţi de efectele deciziei proprii, iar doctorii care vor să intervină cu convingeri adânc înrădăcinate şi uneori depăşite nu vor mai putea influenţa decizia lor, chiar dacă vor face acuzaţii la adresa lor de genul: extremişti, criminali, fanatici sau iresponsabili….

Nu trebuie să fii un extremist sau un fanatic ca să-ţi dai seama că vaccinurile sunt un subiect fierbinte şi foarte controversat.
Nu trebuie să fii considerat iresponsabil pentru că ai avut curajul să te informezi şi să constaţi că efectele nocive ale vaccinurilor te-au determinat să nu-ţi mai vaccinezi copii din raţiuni pur logice şi corecte.

Afirmaţia unui doctor homeopat, care se ocupă de peste 25 de ani de cazurile persoanelor afectate de vaccinuri, Dr. med. Gerhard Buchwald, că:
“nu ştim ce fel de repercursiuni pot cauza vaccinurile din ziua de azi” este înspăimântătoare. Cu o experienţă de mii de cazuri de probleme grave de sănătate după vaccinări, acest doctor a observat reticenţa crescândă a mămicilor, care hotărăsc să-şi “salveze” copii de la vaccinări.
Tot mai mulţi pediatri, chiar şi în sistemul medical românesc, sunt de aceeaşi părere, adică încep să privească vaccinările, până nu de mult incluse într-o schemă “obligatorie”, cu scepticism şi rezervaţi, respectând decizia mamei de a nu-şi vaccina bebeluşul.

IMUNITATEA – UN SISTEM MULT MAI COMPLEX DECÂT SE CREDEA
Cuvântul “imunitate” provine din latină şi înseamnă rezistenţa la microorganisme care provoacă boli sau infecţii. Există două sisteme de imunitate: imunitatea specifică şi cea nespecifică.
Imunitatea specifică este dobândită, adică întreţinută de anticorpii sistemului imunitar, care învaţă să reacţioneze la diferiţi agenţi patogeni la o primă infecţie. Ele deţin un fel de memorie, după care reacţionează automat la o lecţie “învăţată” înainte.
Imunitatea nespecifică este imunitatea înnăscută şi întreţinută de organe ca şi: pielea, mucoasele, sistemul ganglionar, săruruile stomacale, sistemul limfatic, ficatul, apendicul etc. Este o imunitate constituţională sau genetică şi este întreţinută automat din punct de vedere fiziologic şi biologic.
Imunitatea sugarului este completă, chiar şi fără “antrenamentul” sistemului imunitar specific.
Nounăscutul este rezistent la o grupă mare de boli, iar anticorpii preluaţi din placenta mamei timp de 9 luni îşi vor îndeplini rolul cu siguranţă, atâta timp cât sugarului i se dă lapte matern.
După încheierea alăptatului bebeluşul va fii capabil să producă singur anticorpi, iar aceştia se vor “activa” din momentul primei întâlniri cu o boală.
Ideea de bază a vaccinurilor este să te fereasca de îmbolnăvirea cu anumite boli, pe care să “alegi” să le experimentezi într-o anumită perioadă mai favorabilă de timp – de ex. bolile copilăriei – dar din păcate acest deziderat nu a fost atins niciodată, pentru că premisa a fost gresită dintotdeauna.
Citind în continuare veţi realiza că teoria “vaccinurilor salvatoare” este şi a fost dintotdeauna un mit irealizabil.

PASTEUR – UN MINCINOS CU SECRETE

Louis Pasteur by Pierre Lamy Petit.jpgPasteur în 1881 credea în “antrenamentul” sistemului imunitar prin injectarea în organism, direct în sistemul circulator, a unei părţi infime a microbului / a virusului / a bacteriei acelei boli, creând astfel o reacţie a sistemului imunitar la acea infecţie.
Astfel el credea că organismul “învaţă” să reacţioneze, pentru a-şi gestiona puterea de combatere corespunzătoare la instalarea adevăratei boli.
Teoretic această afirmaţie pare logică şi justă, dar din păcate nu este adevărată, tocmai pentru faptul că sistemul imunitar este mult mai complex decât credea Pasteur.

VACCINURILE  NU AJUTĂ LA IMUNIZARE

Sistemul imunitar uman nu se reduce la existenţa sau inexistenţa unei aglomerări a anticorpilor în organism. Se ştie din studii făcute că persoane cu foarte puţini anticorpi rezistă la boli grave mult mai bine decât pacienţi cu mulţi anticorpi prezenţi în sistem.
În primul rând aşa zisa protecţie, pe care vaccinul ar trebui să o confere, este eliminată după câteva luni de zile, organismul rămânând cu serul animalic din care a fost creat vaccinul împreună cu toţi conservanţii toxici, rămânând să lupte în continuare cu un şoc anafilactic (şoc alergic) din această cauză. Este o dovadă la ora actuală că acest concept al lui Pasteur este din păcate doar o filozofie pur teoretică, nedovedită ştiinţific şi nici măcar practic.
Pasteur ştia de ipoteza sa pornită într-un mod greşit, dar a continuat să înfrumuseţeze şi să ascundă studiile care dovedeau exact contrariul tezei lui. Frauda lui Pasteur a fost demascată doar în 1993 de către Dr. Gerald L. Geison de la “Institutul Istoric al Universităţii din Princeton” SUA, după un studiu anevoios care a durat peste 20 de ani, studiu care a analizat manuscrisele lui Pasteur, însemnări de peste 10.000 de pagini ale studiilor sale de laborator, care atesta în cele din urmă neveridicitatea a ceea ce afirma Pasteur şi falsitatea teoriei lui.
Chiar şi Edward Jenner, să-l numim “tatăl” vaccinurilor, care şi-a pierdut fiul la 21 de ani, cu un grav handicap cerebral din cauza vaccinului contra rubeolei, iar soţia sa care a trăit trauma pierderii fătului tot din cauza vaccinului făcut în timpul sarcinii, a constatat că pacienţii lui vaccinaţi contra rubeolei făceau boala în cele din urmă. Pe la sfârşitul vieţii lui îl mustra conştiinţa, făcând următoarea afirmaţie antologică: “Nu ştiu dacă nu cumva am făcut o greşeală îngrozitoare şi am creeat astfel ceva atât de înspăimântător.”
Dar la timpul acela nimeni nu mai asculta de un bătrân senil…şi astfel teoriile din capul locului greşite ale lui Pasteur, Jenner şi Virchow dăinuiesc şi acum bazându-se pe concepte total greşite.
Este exact ca şi în matematică:
daca premisa este greşita, atunci rezultatul n-are cum să fie corect, indiferent cât am calcula.

SECHELE ALE VACCINURILOR

Nu trebuie să fii un împătimit împotriva vaccinărilor, ci doar un atent observator, ca să vezi reacţii “adverse” la copii vaccinaţi cu orice tip de vaccin şi să observi că cel puţin starea lor generală se modifică drastic imediat după administrare.
De la reacţii “de niciun fel”(de preferat ar fi să fie reacţii vizibile, pentru că cele “invizibile” ascund boli mult mai grave care pot fi depistate doar ani mai târziu) până la :
- encefalită cu urmări de demenţă
- febră, dureri
- hiperactivitate şi agresivitate la copii
- până la deficienţe în dezvoltarea generală de urmărit ani mai târziu, deficienţe ale creşterii normale
- legastenie, greutate la vorbire şi deficit de atenţie
- dermatite
- astm
- alergii diverse
- defecte ale sistemului respirator, auditiv şi vizual
- paralizii
- reumatism
- tulburări de comportament până la criminalitate
- ţipete isterice la bebeluşi, colici, sudden infant death syndrome
- boli autoimune
- epilepsie
- hipotonie musculară
- autism
- diabet
- şi din păcate şi cazuri de moarte infantilă sau prematură
………iar lista aceasta de groază poate continua……

Din păcate prea mulţi medici homeopaţi observă aceste multiple reacţii îngrozitoare la pacienţii lor în urma vaccinării, iar prea puţini medici din sistemul alopat sunt în stare să vadă sau să recunoască că ideile pe care le susţin şi în care cred sunt fundamentate total greşit şi provoacă adevărate drame în vieţile oamenilor, distrugându-le imunitatea înnăscută.

REACŢIILE SUGARILOR LA VACCINURI
Un sistem imunitar fragil, cum este cel al nounăscutului, va fi slăbit de atâtea intervenţii agresive din afară (multiple vaccinări, chiar şi câte 3-4 dintr-o dată) şi nu va putea face faţă şi componenetelor unui vaccin, componente toxice care provoacă foarte uşor alte complicaţii care apar sub forma unor infecţii chiar şi mortale.
Reacţiile la vaccin nu trebuie să apară pe moment, ci se pot prelungi şi de-a lungul câtorva luni sau chiar şi ani, acesta fiind cel mai periculos lucru. Chiar şi lipsa reacţiilor la vaccinuri poate fi de mare importanţă la sugari. Mulţi părinţi greşesc teribil în aceste cazuri şi repetă unele vaccinuri,la care cred că copii lor nu au avut nici un fel de reacţie.
Este mult mai periculos faptul că corpul sugarului nu reacţionează vizibil, ci subtil şi mult mai adânc în interior, suprimând efectele şi transmiţându-le unui alt organ care va fi serios atacat, putându-se transforma într-o “vaccinoza cronică”, care va apărea la un moment dat în viaţa copilului sau mai târziu a adultului.
La nounăscuţi şi copii sistemul nervos este încă nedezvoltat, mielinizarea nervilor nefiind încă completă până la vârsta critică de 3 ani. De aceea cele mai mari sechele se înregistrează la ei, pentru că reacţiile corpului la acea vârstă nu pot fi recunoscute şi nici semnalate de către aceştia.
Creierul aflat în plină dezvoltare până la vârsta de 3 ani la copii, nu poate reacţiona, semnalând în vreun fel problema, ca de exemplu printr-o inflamaţie, iar acest fapt duce la întârzierea reacţiei de encefalită postvaccinală, care va apărea mult mai târziu, peste ani, manifestându-se sub forma de:
- hiperactivitate
- autism
- dezvoltare retardată
- deficienţe de inteligenţă
- agresivitate excesivă
- vorbire la o vârstă târzie
- predispoziţie la răceli frecvente etc.
Chiar şi Coulter afirma în cartea sa: “Vaccinarea – atacul vădit asupra creierului şi sufletului” că cele mai multe sechele la copilaşi apar după vârsta de 3 ani, adică din momentul încheierii dezvoltării creierului. Culmea este că nu trebuie să fi avut o reacţie puternică imediat după vaccin, această reacţie fiind posibilă chiar şi dupa ani întregi, când va apărea perturbarea neurologică atunci “vizibilă” cu ochiul liber.
Este ca şi cum ai observa un defect la “hardware-ul” computerului după o intervenţie care declanşează totul. În principiu există o cauzalitate comună în toată lista sechelelor mai sus enumerate: demielinizarea unor părţi ale creierului în momentul dezvoltării acestuia, adică până la atingerea vârstei de 3 ani. Singura diferenţă ar fi gravitatea cu care s-a produs acest proces ireversibil şi ce zone ale creierului au fost afectate de această “scurtcircuitare”.

REALITATE: COPII NEVACCINAŢI SUNT MAI SĂNĂTOŞI

Tot mai multi cercetători independenţi au realizat că de fapt vaccinurile nu te feresc şi nici nu te scapă de boala contra căreia ai fost vaccinat. În cazul unei infecţii cu boala contra căreia ai fost “imunizat”, aceasta se va manifesta mai urât şi mai agresiv decât dacă ai face această boală pe cale normală, iar repercursiunile asupra creierului sau aspura unui organ sunt mult mai frecvente.
Acest lucru este confirmat şi de acei pediatrii care au sistat vaccinările la pacienţii lor, observând că apar mult mai puţine cazuri ale bolilor împotriva cărora se vaccinează de regulă în alte cabinete.
Vă pot da doar câteva exemple mai mult decat concludente:
- În şcoli din SUA există încă epidemii de pojar, unde 99% dintre elevi au fost vaccinaţi contra pojarului, fapt confirmat de “Center of Disease Control”.
- Sau să luăm cazul epidemiei de pojar din Marseille din 1828, când din 40.000 de bolnavi de pojar, 30.000 erau vaccinaţi împotriva pojarului.
- Să nu mai vorbim de adevăratul genocid din Africa, unde au fost vaccinaţi copii subnutriţi al căror sistem imunitar era oricum precar din cauza multiplelor cauze potrivinice.
Astfel prin vaccinare mor mai mulţi copii decât ar fi provocat boala însăşi în rândul lor.
De cele mai multe ori, prin vaccinare, bolile copilăriei sunt suprimate şi activate mult mai târziu, declanşând procese de îmbolnăvire mult mai grave la vârste mai avansate, adică la pubertate sau chiar în viaţa adultului.

SĂ ÎNŢELEGEM BOALA!
CE ROL ARE ACEASTA ÎN DEZVOLTAREA NORMALA A COPIILOR NOSTRI?

Din punct de vedere homeopatic, în perioada de sănătate a organismului, sistemul nervos autonom fluctuează între cele două componente ale sale: nervul simpatic şi cel parasimpatic.

Nervul simpatic este responsabil pentru stările de alertă, de stress, în care reacţionează ca atare cu fugă sau combatere pentru a câştiga orice “luptă”.
Nervul parasimpatic este responsabil pentru starea de calm, regenerare şi relaxare a corpului după alerta de dinainte. În această stare organele vitale îşi pot îndeplini din nou funcţiile de a regenera organismul pentru se întoarce la starea de sănătate de dinaintea “furtunii”.
În momentul îmbolnăvirii corpul uman este “setat” să rămână doar sub influenţa nervului simpatic, fără să mai alterneze la starea de relaxare, fapt care va provoca o stare generală de stress continuu, în care trecerea la starea de relaxare nu mai este posibilă.
Cum recunoaşteţi această stare de alertă la copii, înainte să se prefigureze adevărata boală în corp?

- mâini şi picioare reci
- lipsa de poftă de mâncare
- somn deranjat
- plâns fără motiv, ţipete prelungite
- dispoziţie generală proastă
- indispoziţie generală.
În momentul relaxării, adică în faza a 2-a a bolii, copii vor deveni somnoroşi şi apatici, vor face febră.
Deja putem spune că au trecut la faza de vindecare, care este de fapt deja starea de regenerare, revenire şi vindecare preluată de sistemul nervos parasimpatic.
Orice boală, până şi cancerul, se manifestă sub acest aspect al celor 2 faze de stress şi de vindecare, centralizate şi coordonate de către “baza centrală”, adică creierul nostru. Deci doar în a 2-a fază a bolii se manifestă de fapt microorganismele care de fapt nu sunt declanşatoarele bolii ci indicatorii ei.
Accepţiunea generală că microorganismele patogene ar fi cauza bolilor este deci falsă, microbii sunt doar indicatorii că există boala. Aceşti microbi sunt activaţi şi direcţionaţi de către creier să îndeplinească anumite munci de “curăţenie” a unor organe afectate de boală
.
Astfel viruşii, bacteriile, ciupercile şi microbii se află în interiorul nostru, activate şi coordonate de către creier la nevoie, şi au rolul de a restaura starea de sănătate a corpului uman.
După cum observaţi, ele au un rol bine stabilit şi precis în revenirea fiziologică a corpului la starea de sănătate.
Gândirea noastră de până acum că: microbii ne-ar ataca organele este total eronată, după cum afirmă cel care a iniţiat şi desoperit acest adevăr: Dr. med. Hamer în conferinţele sale, “Noua Medicina Germanica”.
Deci nu există microbi “răi”, care trebuie eradicaţi, pentru că aceştia dispar automat în momentul în care problema a fost rezolvată, şi când nu mai este nevoie de acţiunea lor.
Acest lucru este realizat în momentul rezolvării misiunii, cu ajutorul anticorpilor şi al leucocitelor. În principiu apariţia acestor microbi deja semnifică apariţia fazei a 2-a, adică a procesului de vindecare automat al corpului.
De aceea nu este bine ca noi să suprimăm simptome de febră cu antibiotice, cortizon sau alte supresive, pentru că atunci boala nu va dispărea, ci doar se va disloca în alta zonă, mai adânc, provocând acolo peste un timp disturbări mult mai mari.
Şi, iată cum noi, în loc să vindecăm o boală, o agravăm cu una mult mai serioasă şi periculoasă, până ajungem la boli autoimune şi chiar boli “incurabile” din punct de vedere al medicinei alopate.

VACCINURILE NU CONFERĂ IMUNITATE, CI O DISTRUG !

Sunt deja atâtea dovezi care atestă aceste noi accepţiuni, încât medicina clasică ar trebui să-şi schimbe în totalitate sistemul de gândire privind apariţia bolilor şi factorii care o provoacă. Este clar că nu obişnuinţa cu un anumit tip de microb inoculat printr-un vaccin provoacă imunitate! Un vaccin care provoacă apariţia anticorpilor în număr mare, nu conferă imunitate!
Corpul uman nu este pregătit pentru o invazie, adică un vaccin, în primul rând pentru ca, de exemplu un copil nu se va îmbolnăvi niciodată de difterie, tuse convulsivă, tetanos, meningită şi poliomielită în acelaşi timp şi un vaccin nu va fi niciodată un “antrenament” pentru sistemul imunitar, ci din contră va cauza un haos general, devastator în sistemul imunitar uman, indiferent de vârstă.

BOLILE COPILARIEI !
DE CE NE ESTE ATÂT DE FRICĂ DE ACESTEA?

Bolile copilăriei, atât de rău famate de către medicina alopată, sunt de fapt o încercare pozitivă a naturii de a elibera organismul uman de o miasmă cronică.
În homeopatie boala poate fi redusă la o cauză subtilă aflată în corp, cu anumite predispoziţii pentru anumite miasme, cum ar fi:
- miasma sifilitică cu boli ca difteria;
- miasma tuberculoasă: tuse convulsivaă pojar, rubeolă;
- miasma sicotică: oreion, vărsat de vânt.
Homeopatia tratează aceste boli cu succes eliminând treptat boala şi simptomele ei, care dacă ar fi tratate inadecvat – adică cu medicamente chimice alopate – ar suprima boala în loc să o lase să se manifeste până la dispariţia totală, transferând-o în altă parte, la un alt organ care va fi serios afectat.
Astfel corpul care trece prin aceste boli cu un tratament homeopat, va fi eliberat de această miasmă cronică, care suprimată ar creea alte boli grave şi pe parcursul vieţii alterând sănătatea individului.
Înţelegem că anumite boli, ca bolile copilăriei, sunt necesare pentru propria dezvoltare sănătoasă mai departe în viaţă. Şi nu orice copil trebuie să treacă prin toate bolile copilăriei, ci doar prin acelea care i sunt necesare ptr. eliminarea miasmei proprii ereditare. Deci aceste boli ar trebui lăsate de la “Dumnezeu”, cum s-ar zice, pentru a ajuta la dobândirea însănătoşirii şi dezvoltării organismului uman. Înţelegând astfel mecanismul, vom privi altfel aceste boli şi le vom trata cu mai mult “respect”, pentru faptul că sunt efectiv “ajutătoare”.
Acest lucru este însă valabil doar dacă bolile copilăriei nu vor fi tratate cu medicamente care scad sau inhibă febra, cortizon, antibiotice sau alte medicamente alopate care suprimă efectiv simptomele bolii, ci vor fi lăsate să se desfăşoare, apelându-se doar la remedii homeopate. Să nu uităm că orice boală este de natură energetică şi manifestările bolii sunt de fapt procesul de curăţare şi vindecare a organismului de acea boală.
Exemple concludente de suprimarea bolilor prin administrarea de medicamente alopate sunt multe:
în ziua de azi nu se mai face febră decât în jur de 38grade C, ceea ce este acceptat în general ca şi normal. Din contră, o febra puternică de 40grade C este febra sănătoasă din punct de vedere natural, prin care organismul poate fi “curăţat” eficient şi în scurt timp. Prin febra mare se asigură microbilor o temperatură optimă pentru “job-ul” lor atât de important de a reinstaura faza stării de sănătate.
Studii ştiinţifice ale “Institutului German de Cercetare al Cancerului” au confirmat în 1987 că febra reprezintă un proces foarte important în vindecarea oricărei boli. S-a observat că pacienţii care în tinereţe nu au făcut febră sau nu au fost lăsaţi să facă febră (suprimând-o cu paracetamol sau antibiotice) erau de 8 ori mai predispuşi să facă cancer la o anumită vârstă, decât cei care au lăsat febra să-şi facă “treaba”, iar sistemul imunitar nu a avut de suferit din această cauză.

VACCINURILE – O CRIMĂ ÎNDREPTATĂ ÎMPOTRIVA COPIILOR NOŞTRI

“Vaccinul îi conferă pacientului în cel mai bun caz o fază cronică a unei boli, fază care duce treptat mai devreme sau mai târziu la complicaţii inevitabile”, afirmă expertul francez pentru microbiologie Prof. Jean Tissot. “Vaccinarea este pentru mine acelaşi lucru cu infectarea contagioasă.”
Este o măsura invazivă care va disturba până la a distruge echilibrul fiziologic şi natural al organismului, şi pe lângă asta este şi un risc pentru cei din jur, pentru că de obicei cel vaccinat poate transfera boala împotriva căreia a fost vaccinat, fără ca el să se îmbolnăvească de ea în acel moment. Şi totodată există destule dovezi în cifre care atestă faptul că cei vaccinaţi sunt mult mai bolnavi decât cei nevaccinaţi.

CE MAI CONŢINE UN VACCIN ?

1. Viruşi sau bacterii active, adică vii, care se pot înmulţi lesne în organismul în care sunt injectaţi.
Pericolul constă la aceşti viruşi că se pot combina cu alţi viruşi şi bacterii şi pot forma astfel mutaţii care pot deveni chiar şi mortale pentru organismul uman.
2. Pentru că viruşii pot apărea doar în organisme vii, aceştia se cultivă pe animale vii, în celulele acestora sau în circuitul sangvin. Exemple: creier de iepure; ţesut de rinichi de câine, iepure, maimuţă sau cobai; embrioni umani sau animalici; sânge de cal, porc; puroi de variolă la animale; etc.
3. Pericolul la aceşti viruşi creaţi pe corpuri de animale vii, este că se pot combina, trecând în organismul omului şi pot forma mutaţii genetice realmente periculoase, pentru că viruşii reacţionează diferit în corpul uman faţă de corpul animal. Aceste mutaţii care au loc în corpul uman vaccinat nu au fost studiate niciodată, aşa că nu ştim ce pot provoca ele exact.
4. Un alt pericol îl constituie faptul că pe culturile de celule vii pe care se cultivă viruşii pentru vaccinuri pot apărea alţi viruşi necunoscuţi, care pot contamina vaccinul. Riscul ca vaccinul să fie infestat cu alţi viruşi patogeni este de 99 %, fapt ştiut şi de virologi, care ştiu de existenţa viruşilor nestudiaţi şi nedescoperiţi în culturile vaccinurilor produse. Acest fapt este cunoscut mai cu seamă la culturile pe rinichi de maimuţă, maimuţă care este purtătoarea a numeroşi viruşi necunoscuţi de cercetători. Acei viruşi nu sunt periculosi la maimuţe, dar trecând prin vaccin la oameni, se pot transforma în adevărate pericole mortale.
5. În vaccinuri găsim chiar şi antibiotice, care ar trebui, conform afirmaţiilor cercetătorilor din domeniul vaccinurilor, să contracareze efectele nocive provocate de viruşii necunoscuţi şi să calmeze reacţii adverse severe în urma vaccinării. Aceasta dovedeşte din nou aberaţia prin care unii chiar cred că antiboticele nu “pun pe butuci” întreg sistemul imunitar, inducând astfel stingerea “butonului de autoreglare” a sistemului imunitar şi făcând ravagii în organism, ajungându-se astfel foarte lesne la boli autoimune.
6. În vaccinuri se pot găsi o gamă largă de stabilizatori şi conservanţi, pe care în mod normal organismul uman nu le ingerează cu nici o altă ocazie. Este vorba de formaldehida, mercur, fosfat de aluminiu, acetonă, fenol (foarte otrăvitor) şi lista poate continua. Iar toate aceste substanţe pur toxice şi foarte nocive organismului uman sunt introduse în corp direct în circuitul sanguin, fără să mai aibă vreo “barieră” naturală (cum ar fi pielea, ganglionii, mucoasele, ficatul sau stomacul) care să mai estompeze sau să combată acest “cocktail” de otrăvuri în vreun fel. Ca şi urmare organismul se va simţi efectiv copleşit şi depăşit de această intervenţie abuzivă, dându-se peste cap cu totul, creând haos general în sistemul imunitar. Iar efectele sunt devastatoare.
VACCINUL ANTITETANOS
După cum ştiţi, eficienţa unui vaccin este măsurată, de către susţinătorii vaccinurilor, prin numărul anticorpilor prezenţi imediat după inocularea vaccinului. Ei presupun că imunitatea împotriva acestei boli ţine atâta timp cât ţine prezenţa acestor anticorpi în organism. Din acest punct de vedere, vaccinul împotriva tetanusului prezintă o mare problemă imunologică nerezolvată: şi anume că boala în sine aparută prin contact direct cu elementul patogen nu provoacă imunitate. Deci persoane vaccinate cu acest vaccin au murit, chiar dacă aveau în organism un număr ridicat de anticorpi, iar cei care au fost infectaţi prin contact natural cu bacilul Tetanusului (Clostridium tetani) nu s-au îmbolnăvit deloc. În plus s-a dovedit că acest bacil este unul anaerob, adică se poate dezvolta doar într-un mediu privat de aer. Astfel orice rană care va fi ţinută în contact cu aer nu va prezenta niciun pericol de infectare, pentru că nu prezinta un mediu propice pentru dezvoltare din starea latentă a acestui agent patogen găsit cu precădere în fecale de cal, pământ, metale ruginite şi aşchii de lemn. Totodată s-a dovedit că incidenţa asupra persoanelor în vârstă este mult mai mare decât la copii, astfel încât şi acest vaccin este “un mit”.
VACCINUL anti TUBERCULOZĂ
Apropos de vaccinuri ca tuberculoza şi tetanusul: aceste vaccinuri nu lasă în urmă nici un fel de imunitate celui vaccinat, ceea ce atestă faptul că vaccinarea este în continuare privită ca şi variantă salvatoare, când de fapt aceasta este chiar opusul ei. Nici în natură nu există garanţia că nu te vei îmbolnăvi şi a doua oară de aceeaşi boală (în cazul acestor 2 boli). Acelaşi lucru pe care l-am pomenit mai sus despre vaccinul antitetanus se poate aplica şi la cel contra tuberculozei. Vaccinul nu conferă imunitate celui vaccinat, aşa cum nici boala în sine contactată pe cale naturală nu va feri pacientul de noua îmbolnăvire. Trageţi singuri concluziile….
VACCINUL CONTRA HEPATITEI B
În America anilor 1945, când 600.000 de americani au fost vaccinaţi împotriva Hepatitei B, au fost dezvăluite cazurile incredibile chiar şi de moarte instantanee după vaccinare, meningită şi paralizie. Doar că aceste dezvăluiri au ieşit la iveală doar după 42 de ani!

RECOMANDĂRI PENTRU PĂRINŢI

“Îndoiala creşte odată cu informarea”, zicea J. W. Goethe.
După acest dicton este clar că fiecare părinte trebuie să se informeze temeinic asupra acestei teme atât de controversate, pentru a lua cea mai bună decizie cu care să fie împăcat. Tot mai mulţi parinţi sunt tot mai deschişi să afle şi să cerceteze despre necesitatea vaccinărilor. Informarea trebuie să meargă într-atât de departe, încât parinţii copiilului care nu va fi vaccinat, să poată trăi cu această decizie atât de importantă, fără să aibă mustrări de constiinţă. Acest lucru este de fapt cel mai important. Nu vă sfiiţi să puneţi sub semnul întrebării chiar şi părerea unui medic, care vă va mustra până chiar şi a vă jigni, încercând să vă facă să vă răzgândiţi.
Dacă totuşi nu puteţi decide să vă “scăpaţi” copilul de vaccinuri, atunci ar trebui să aveţi în vedere următoarele sfaturi:

1. vaccinaţi doar pe cineva care este complet sănătos, iar asta include o analiză chiar meticuloasă a stării generale de sănătate (recomandarea ar fi sa vindecaţi orice miasmă existentă, latentă în corp printr-un tratament homeopat – pentru că homeopatia vindecă în întregime organismul şi nu doar la “suprafaţă”)

2. nu vă vaciinaţi copilaşul în perioada de dentiţie, pentru că în acea perioadă vulnerabilî sechelele cronice pot fi de importanţă majoră

3. nu vă vaccinaţi copilul înaintea vârstei de 3 ani, în primul rând pentru că sistemul de mielinizarea nervilor nu se încheie înaintea acestei perioade, iar “scurtcircuitarea” sistemului nervos poate duce la grave probleme şi boli cerebrale, şi în al doilea rând pentru că de la 3 ani în sus copilul vă va putea spune ce simptome va avea şi ce simte

4. înainte de primul vaccin ar trebui analizată toată istoria sănătăţii întregii familii, de către un medic homeopat, pentru a descoperi incompatibilităţi observate la unele vaccinuri şi în general orice fel de boli cronice manifestate în arborele genealogic

5. următoarele probleme apărute prezintă contraindicaţii la vaccinarea sugarilor: sângerări în timpul sarcinii, nepoziţionarea copilului înainte de naştere, strangulare cu cordonul ombilical, displazie lombară şi naştere prematură

6. daca aţi mai făcut vaccinuri, atunci atenţionaţi doctorul asupra reacţiilor la vaccinurile făcute până atunci

7. vaccinurile contra bolilor copilăriei recomand să nu se facă deloc, atâta timp cât vreţi să ţineţi cont de părerea atâtor homeopaţi, care văd în spatele bolii manifestarea miasmei proprii şi prin apariţia bolii o şansă spre vindecare a întregului organism

8. nu faceţi vaccinuri “la pachet”, adică câte 3 în 1 (de ex. difterie, tuse convulsivă şi tetanus)

9. nu faceţi vaccinul pentru tuse convulsive ”Pertussis”, pentru că la momentul actual acesta este considerat cu cea mai mare rată de mortalitate

10. nu vă vaccinaţi copilul dacă acesta se află în perioada de incubaţie a unei boli contra căreia vaccinaţi

11. dacă aţi vaccinat copilul, nu-l lăsaţi o perioadă de timp în apropierea persoanelor care sunt bolnave de boala contra căreia l-aţi vaccinat, pentru că reacţia va fi şi mai puternică, iar pericolul este mult mai mare la astfel de reacţii

12. la fiecare vaccin rugaţi să vi se dea eticheta de pe vaccin, cu data şi seria, precum şi datele producătorului

13. faceţi pauze de cel puţin 6 săptămâni între vaccinurile administrate copilului şi nu faceţi în nici un caz mai mult de un vaccin odată

14. vaccinaţi-vă copilul dimineaţa, pentru că în acest interval de timp este mai rezistent la durere

15. vaccinaţi-vă copilul doar când luna este în creştere, pentru că atunci forţa vitală este mai mare

16. vaccinaţi-vă copilul doar dacă consultaţi un homeopat în prealabil, care să vă ajute cu remedii adecvate pentru a contracara efectele atât de nocive ale oricărui vaccin

17. atâta timp cât alăptaţi copilul la sân, este cea mai bună metodă de a-l imuniza în mod natural, fără vaccinuri

18. nu vă imunizaţi în timpul sarcinii, este foarte riscant

19. când treceţi de la alăptare la hrană normală, folosiţi cât mai des hrana “vie”, adică mâncare cât mai neprocesată, care să-şi păstreze proprietăţile naturale nutritive şi un meniu lacto-ovo-vegetarian. Evitaţi zahărul, făina albă şi alimentele încărcate cu e-uri, conservanţi, stabilizatori şi mai ales glutamatul de sodiu – adică întăritorul de gust care este aproape nelipsit dintr-o mulţime de alimente procesate (evitaţi hrănirea copiilor de la restaurante gen fast-food)

20. evitaţi folosirea pentru prepararea mâncării sau chiar şi pentru încălzirea lichidelor a cuptorului cu microunde, care distruge tot ce mai este “viu” în hrană

21. faceţi cât mai multe ieşiri în aer curat şi profitaţi cât mai mult de soare, beţi apă de izvor – cel puţin 2 litri pe zi, evitaţi alcoolul, fumul de ţigară şi cafeaua.

22. evitaţi medicamentele şi mai ales cele care
-scad sau suprimă febra, gen paracetamol, nurofen, panadol etc
- tratamentele cu corticoide – adică cortizon
- laxativele – pentru că acestea slăbesc foarte tare sistemul imunitar prin infestarea cu otrăvuri a organismului,
- chiar şi profilaxia cu vitamina D combinată cu Flor – informaţi-vă pe internet asupra nocivităţii florului…închiderea înainte de vreme a fontanelelor, calcifierea oaselor şi multe altele grave….
- evitaţi sarea iodata, folosiţi sarea grunjoasa fara antiaglomeranti (ferocianuri)

Şi, pentru sfârşit doar câteva întrebări retorice pentru cei care nu se pot decide:

- Sunt vaccinurile utile, sau periculoase ptr. însăşi viaţa celui vaccinat?
- Dacă vaccinarea ar fi ceva bun, atunci vaccinările s-ar recomanda singure prin utilitatea lor intrinsecă, şi nu s-ar face atâtea campanii care induc panică şi frică în rândul populaţiei?
- Dacă s-a dovedit că copiii nevaccinaţi sunt mult mai sănătoşi decât cei vaccinaţi, de ce se continuă campaniile de vaccinare?

BIBLIOGRAFIE

Allen H. C. “Nosoden” 1992
Allen J. H. “Die chronischen Krankheiten – die Miasmen” 1987
Bakker G. “Positive Homeopathie” 1960
Bruker M.O. “Bilogischer Ratgeber fur Mutter und Kind”
Buchwald G. “De Grippeschutzimpung – ein Lotteriespiel mit 300 Moglichkeiten”1992
“Gedanken zu Publikationen eines Impfgegners”1989
“Gefahrliche Impfungen” 1988
“Impfen – das Geschaft mit der Angst” 1994
Buchwald G. “Impfen schutzt nicht, Impfen nutzt nichts – Impfen schadet” 1988
“Impfen – ein Verbrechen an unseren Kindern” 1991
“Impfungen und ihre Schaden am Beispiel von Pockenimpfung”
“Hyperaktivitat – ein Impfschaden” 1990
“Uber Todesfalle nach der Tetanus Impfung” 1988
“Impfungen – Geschaft, Nutzen oder Schaden?”1993
Burnett J.C. “Vakzinose und ihre Heilung mit Thuja” 1991
Coulter H.L. “Impfungen – der Grossangriff auf Gehirn und Seele”1995
“Dreifach Impfungen – ein Schuss ins Dunkle”1991
Cournoyer C. “Impfen – ja oder nein?”1994
Delarue F.u.S. “Impfungen – der unglaubliche Irrtum”1995
“Impfschutz – Irrtum oder Luge”1995
Finck H. “Impfen – ein Verbrechen an unseren Kindern” 1990
Finck H. “Leben ohne Impfungen – die gesundere Alternative” 1990
“Machen Massenimpfungen masenhaft krank?”1990
Fischer J. “Impfungen aus antroposophischer Sicht”1992
Gratz J.F. “BNS-Krampfe -homeopathisch behandelt”1998
“Impfen – ein Affront gegen Naturgesetze”1997
“Impfen – eine Gefahr fur die Gesundheit”1995
“Impfen – ja oder nein?”1995
“Sind Impfungen sinnvoll?”2005
“Impfung aktiviert tuberkulinisches Miasma” 1994
“Wie sicher ist ist der neue PertussisImpfstoff?”1996
Hahnemann S. “Die chronischen Krankheiten”1835
“Organon der Heilkunst”1921
Hamer R.G. “Kurzfassung der Neuen Medizin”1994
“Vermachtnis der Neuen Medizin”1991
James W. “Impfstoffe – wissen Sie was drin ist?”1994
Leick – Welter C. “Der plotzliche Kindstod ist kein Schicksal”1994
Mendelsohn R.S. “The Risks of Immunization and How to Avoid Them”1988
“Trau keinem Doktor:Bekenntnisse eines medizinischen Ketzers”1993
Ostwald G. “Von Pasteur hinters Licht gefuhrt”1993
Ruesch G. “Die Pharma Story – Der grosse Schwindel”1994
“Nackte Herrscherin – Enykleidung der medizinischen Wissenschaft”1985
Schaer-Manzoli M. “Das Tabu der Impfungen”1991
“Die Show der Impfungen”1994
“Geimpfte Kinder erkranken an Mumps”1993
“Holokaust” 1991
“Polio – Zauberei oder Fehler?”1993
Tietze H.G. “Botschaften aus dem Mutterleib – Pranatale Eindrucke aund deren Folgen”1984
VernyT., Kelly J. “Das Seelenleben des Ungeborenen”1991
Wolff E. “Die Sclacht auf dem Zahlenberge – Impfgegnerschaft im spaten 19. Jahrhundert”1994
“Medikalkultur und Modrnisierung”1991
“Pravention, Impfzwang und die Rolle der Medizintehnologie”1991"

In completare cititi si:

1) Cartea "Vaccinarea: eroarea medicala a secolului" de Louis de Brouwer din care puteti citi extrase AICI si o puteti achizitiona AICI
2) Cartea "Vaccinurile: preventie sau boala? O noua patologie pediatrica" de Christa Todea-Gross (pe care o oputeti citi AICI si cumpara AICI)
3)  Au inceput sa recunoasca: Vaccinurile provoaca AUTISM, Sindromul morţii subite a sugarului, epilepsie, boli autoimune incurabile, encefalopatii etc. (+ multe alte informatii importante despre vaccinuri)

VEDETI EMISIUNEA "MAME CARE SPUN NU VACCINARILOR!" AICI:


DOWNLOAD RAPID

P.S. De curand ne-am reamintit ca am implinit 5 ani de 22.08 asa ca „Happy birthday to us !” (Multumim pt. urari! :P) . Posibil ca in curand acest blog sa dispara asa cum specificam in anuntul de mai sus cu rosu de pe centru . Daca acest lucru se intampla ne vedem pe celalalt blog!

vineri, 27 septembrie 2013

SUA contra John Lennon (27.09.2013)

THE US vs. JOHN LENNON (2006)

Deoarece suntem in mijlocul protestelor de la Rosia Montana (care pentru multi inseamna inceputul unei noi revolutii) si deoarece in articolul trecut am vorbit de influenta oculta in industria muzicala, simtim ca urmatorul film si articol leaga intr-un mod interesant lucruri aparent disparate. 
Filmul ne prezinta o latura a vietii lui Lennon, de artist si activist politic, insa este greu sa-ti faci o idee completa despre profunzimea vietii lui Lenon doar din film, daca nu iei in discutie si aspectele oculte. 
Despre viata lui John Lennon mai in detaliu si mai complet gasiti pe wikipedia o multime de informatii. In film ni se prezinta aparentul conflict intre el si Guvernul american, insa noi stim ca in piramida puterii guvernul este undeva pe la baza, deasupra oilor. Exista si o alta fata a problemei, ocultata pe care multi o intuiesc. Nimeni nu ajunge celebru in aceasta industrie muzicala fara suportul ocultilor.

Asta e concluzia la care am ajuns. Cat a fost in Beatles cel putin, Lennon respecta agenda esoterica. Nu intamplator apare pe albumul lor "Sgt Peppers lonely hearts CLUB Band" si Aleister Crowley, vestitul mason satanist, iar hainele lor (ale Beatles-ilor) in poza, sunt specifice celor inregimentati in industria muzicala subordonata ocultilor.

Apoi, ca si Michael Jackson (a carui poveste secreta o vom relata mai pe larg cu alta ocazie) probabil s-a rupt si a vrut sa iasa din hora,  insa din aceasta hora nu se iese decat cu picioarele inainte. De aceea filmul nu explica de ce abia la 5 ani dupa perioada de puternic activism revolutionar a fost ucis, intr-o perioada de aparenta acalmie in care Lennon trecuse de perioada extrem de activa si vocala. Si nu a fost omorat intamplator de acel individ pe nume Mark David Chapman. Nu mai credem in intamplari. 
In poza de mai jos cu Lenon, vedem in fundal in dreapta ca scrie "Cel mai bun mod prin care te poti duce este prin M D C", unde C vine de la Company, aceleasi initiale ca si criminalul. De-a lungul timpului am observat  ca ocultii isi lasa amprentele si ne arata mereu intr-un fel sau altul, ca nimic nu e intamplator, cand ei fac ceva sau pregatesc ceva. Acesta este modul lor cinic de operare.


In fine, un alt aspect al filmului, este cel al protestelor. Dimensiunea protestelor din SUA in anii 60 si 70 a fost uriasa ... proteste de milioane de oameni odata .. si care au fost urmarile? De niciun fel (poate doar la nivel local, minor), insa per general, agenda secreta a mers mai departe. Si au fost multe proteste non-violente, flower power , cu floricele in par si lumanari aprinse (bune de aprins trabucurile sefilor fortelor de ordine, dupa cum declara batjocoritor, in film, unul dintre ei) .
Parazitii paranoici handicapati sufleteste, sociopatii dopati lipsiti de cea mai mica empatie si iubire, care conduc aceasta lume nu tin cont de astfel de manifestari decat de la foarte putin spre deloc. De aceea ne-am mira foarte tare sa vedem ca proiectul cu Rosia Montana sau gazele de sist sau cu toate celelate privatizari impuse de FMI vor pica. Suntem curiosi ce vor face manifestantii atunci cand vor realiza ca politicienii nu dau 2 bani pe protestele lor ... vor continua sa protesteze non violent si atat? 
Asa cum se explica si in documentarul "Thrive" si in "Century Of The Self", singura revolutie adevarata este revolutia interioara (expansiunea constientizarii campului constiintei si experimentarea directa, profunda a  adevaratei noastre identitati spirituale) si o non-participare, non-violenta la sistem (prin greva fiscala sau conceperea de dispozitive free energy ieftine de ex.) si prin alte mijloace (vezi cele 198 de metode din cartea lui Gene Sharp) prin care sa aratam ca nu mai sustinem sistemul asa cum este in general, nu doar partial - proteste non violente de ex, care insa din punctul nostru de vedere sunt mai usor de deturnat). In ceea ce priveste protestele non-violente, cartea lui "GENE SHARP - De la dictatură la democraţie" poate fi folositoare (vedeti si filmul How To Start A Revolution, de pe blogul nostru in acest sens).
In concluzie, filmul este bun, ne ofera o privire dupa un prim val al aparentelor si merita vazut, insa este doar jumatate din poveste. Golurile le completati voi prin studiu aprofundat. Noi va oferim imboldul de a cauta dincolo de aparente, cat mai in profunzime.

Vezi filmul tradus AICI
 


DOWNLOAD RAPID 
 

miercuri, 25 septembrie 2013

INDUSTRIA MUZICALĂ DEMASCATĂ (25.09.2013)

MUSIC INDUSTRY EXPOSED (2012)

Acesta este un documentar pe care am ezitat sa vi-l prezentam  pana acum, desi aduce niste argumenta foarte interesante, deoarece are o traducere  enervanta, greu de urmarit si mai ales pentru ca traducatorul  (sau cel care a adaptat traducerea mai degraba - Bogdan Manolescu) are un obicei prost de a insera in traducerile lui propriile lui interpretari religioase cre(ș)tin ortodoxe dogmatice  pe acest subiect. In plus se aduc argumente religioase (din Coran) care sa ne explice ce si cum, ceea ce pe noi nu ne impresioneaza.
Ce ne-a determinat totusi sa publicam acest film este urmatorul articol prin care ni se spune ca si artistii romani sunt SAU ALEG SA FIE sub influenta acestor forte oculte demonice, ceea ce este foarte interesant si merita stiut. 
Unii spun ca acesta este un mod al artistilor de a-si face reclama deoarece exista multi papagali care pun botul la teoria conspiratiei  (ca noi asa). Ramane la discernamantul vostru sa trageti concluziile.

"SECRET DEZVĂLUIT și de o artistă româncă. Este colegă de ORGII "RELIGIOASE" cu Jay-Z și Lady Gaga într-un cult controversat. În SUA, membrii sunt acuzați că fac GESTURI SATANICE

Solista româncă Raisa a recunoscut că face parte din mișcarea Illuminati, cult cu origini francmasonice. Inna, Antonia și Morandi sunt bănuiți și ei că fac parte din această grupare. Raisa, o tânăra cântăreață, și MC prin cluburile din Ploiești și Capitala, a mărturisit în urmă cu câteva zile că face parte din controversatul cult Illuminati.

Declarația sa a fost făcută chiar pe scena de la Miss Universe Romania, unde a interpretat single-ul ei de debut "Tourist". La sfârșitul reprezentatiei, aceasta, împreuna cu dansatorii ei, nu s-au ferit să recunoască până și mesajele subliminale, pe care Illuminati le răspândesc.

"Nu ma deranjează absolut deloc să spun că sunt adepta Illuminati. Dimpotrivă, cred că sunt prima persoană care promovează acest cult, fără a se feri de gura lumii, cum s-ar zice. M-am documentat foarte mult în privința semnelor, pe care le dețin această organizație, dar mai mult m-am regasit în doctrina" lor. A-ți dori să obții puterea este principiul după care ma ghidez și voi încerca să insuflu și celor din jurul meu acest lucru", a declarat Raisa.

În ultimul timp, presa a speculat că și Inna, Antonia sau Morandi fac parte din acest cult masonic.Jay-Z, suspectat că ar face parte din IlluminattiSoliști ca Beyonce, Jay-Z, Rihanna, Lady Gaga sunt acuzați că au în repertoriul lor și mesaje subliminale în versuri, haine și în gesturi. Acest lucru a determinat presa de peste Oceanul Atlantic, dar și pe pasionații de esoterism să-i acuze că fac parte din Illuminati. Celebrul rapper Rick Ross, a recunoscut că viața unui artist în Hollywood este imposibilă fără a avea pactul cu această societate. Amatarorii de literatură esoterică au mers până să acolo încât consideră că multe din semnele și gesturile lui Jay-Z ar avea origini satanice.

Alți artiști bănuiți că ar face parte din această mișcare: Dr Dre, Cypress Hill, Chris Brown, Celine Dion, Halley Berry, Eminem, Britney Spears, Alicia Keys, David Bowie, Madonna, Paris Hilton, Angelina Jolie, Justin Bieber, Kanye West, Rihanna și P-Diddy.


Despre cultul Illuminati

Illuminati reprezintă un grup restrâns de oameni de elită (politicieni de vârf, oameni foarte bogaţi, persoane influente), ce pot fi întâlniţi în diverse organizaţii ca grupul Bilderberg, CFR (Consiliul pentru Relaţii Externe) etc., ce au scop dominarea întregii lumi din punct de vedere politic, economic, social şi religios, sub egida New World Order (Noua Ordina Mondială). Deşi Illuminati a fost fondat în 1776 şi desfiinţat oficial câţiva ani mai târziu, tot mai mulţi cercetători cred că ordinul s-a perpetuat până în ziua de azi, sub forma organizaţiilor amintite mai sus.

Semne Illuminatti

Ochiul
Acest semn, denumit și "ochiul providenței", este foarte controversat, mulţi spunând că este ochiul lui Lucifer, dar acest semn îşi are originea în Egiptul Antic, fiind cunoscut şi sub numele de ochiul lui Horus, ochiul atotvăzător. De asemenea, acest simbolism are o mare asemănare cu Bafomet.

Tabla de șah
Ritualurile Illuminati au loc pe o tablă de șah.Crucea inversată
În videoclipul Alexandro Roba lui Gaga are desenate pe ea mai multe cruci inversate. Acest aspect este foarte semnificativ în limbajul simbolic. Crucea este un simbol al religiei creştine şi reprezintă sacrificiul şi învierea lui Iisus Hristos. În creştinism crucea întoarsă invers mai este cunoscută ca şi crucea Sf. Petru, în onoarea lui Simon Petru, care a cerut să fie crucificat invers, deoarece nu se simţea demn să moară în acelaşi mod ca şi Iisus Hristos.


Cu toate acestea, în cercurile necreştine crucea inversată reprezintă pervertirea şi desacralizarea a ceea ce ea semnifică de fapt. Din acest motiv simbolurile inversate sunt folosite în magia neagră şi în satanism.”

SURSA: http://www.evz.ro

VEDETI FILMUL TRADUS, AICI:P.S. In acest context ne intrebam si noi RETORIC, ce cauta OCHIUL MASONIC din triunghi (ochiul lui Horus, ATOATEVAZATOR) in studioul Sinteza Zilei de la Antena 3? 


si binenteles uimitoarea asemnare dintre sigla RMGC si AntenaPlay care deasemenea seamana cu niste ochi cu pupila triunghiularaALTE LOGO-URI DIN LUME CE FOLOSESC OCHIUL ATOATEVAZATOR


SAU

GOOGLE CHROME


Sau in sigla emisiunii Dupa 20 de ani de la ProTVNota noastra:

Filmul este facut de musulmani si se pare ca si acestia cred ca  varianta nealterata a Bibliei (unde o fi existand si cine o are?) Tora - scriptura evreilor (Pentateuhul sau primele 5 carti din Vechiul Testament) si Coranul vin de la Dumnezeu ... Despre Coran nu comentam acum, deoarece nu este reprezentativ pentru spatiul nostru mioritic, insa de-a lungul timpului am gasit diverse argumente contra povestii lui Mahomed, despre influenta Vaticanului asupra islamismului si insasi faptul ca musulmanii cred in Tora, in povestea lui Iisus asa cum este putem spune ca este o alta dogma, sub alta forma. De aceea ne vom lega doar de Vechiul Testament.

Parerea noastra ne-am exprimat-o de foarte multe ori pe acest blog insa simtim nevoia sa ne repetam. Credem ca Vechiul Testament cel putin, este un mixaj de povesti, basme, legende si o istorie a unor entitati satanice sangeroase (niste extraterestrii interdimensionali mai degraba, posibil draconieni-reptilieni, niste vampiri energetici destul de involuati spiritual (gelosi, razbunatori,  - numiti Elohim, Iahve (un fiu din neamul El - ohimilor), Iehova, Shabaot, Adonai aflati in competitie/razboi uneori cu alti "zei" la fel de „evoluati” cum ar fi Baal, Moloh, Dagon, Astarte/Așera, Milkon, Kemoș, Anat chiar si Satan/Șeitan) si ai sclavilor acestora, poporul evreu (poporul „ales” - ales de dracu se pare, nu de Dumnezeu, sa-l hraneasca cu energie psiho-mentala). 

Crestinii ortodocsi cred ca religia lor este singura care a scapat neatinsa de influenta raului. Cata naivitate ! Multi sunt adeptii teoriei conspiratiei si cred ca sistemul e corupt, insa nu vad ca insasi biserica (institutia), de orice natie e ea, este parte din acest sistem si se afla si ea sub influenta acestor forte coruptibile si este un instrument de control, mana in mana cu politicul, caci ”politicienii sunt preotii lumii vizibile, iar preotii, politicienii lumii invizibile”. Unii cred in Biblie si nu cred in Biserica si cred ca Biblia a ramas neatinsa, nepatata, cuvantul pur al lui Dumnezeu, o carte care  parca ar fi venit din neant si a aterizat  in manifestare printr-un portal imaculat, teleportata, iar dupa aia a stat sub un clopot de sticla securizata undeva in eter fiind astfel intangibila ... LOL ...

 Nu mai insistam aici asupra acestui subiect ... Acea colectie de scrieri este plina de basme, metafore, traduceri aiurea, contradictii si posibil, ceva povesti reale, dovedite istoric. Este trist si amuzant totodata sa vezi cum oamenii inca mai cred orbeste in ea. In secolul acesta al informarii, a crede dogmatic intr-o colectie de povesti nemuritoare este de neinteles, cel putin pt noi. Incredibil ce a facut din creierul oamenilor aceasta continua propaganda seculara, impusa adeseori cu forta, cu teroarea, cu razboiul ...
Mai multe argumente care vin in sustinerea acestei note gasiti in categoria RELIGII, dar in special aici:
1) CINE A SCRIS BIBLIA?
2) FANATISMUL - RADACINA TUTUROR RELELOR
3) RELIGULOUS - Spiritualitate vs Religie
4) RĂSTĂLMĂCINDU-L PE IISUS
5) THE GOD THAT WASN'T THERE
6) BIBLIA HAZLIE
7) MESIA CEZARULUI - Conspiratia Romana De A-l Fabrica Pe Iisus Christos

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...