RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

miercuri, 30 ianuarie 2013

Teoria Athene-i despre Tot (30.01.2012)

ATHENE'S THEORY OF EVERYTHING (2012)

"O abordare stiintifica despre ceea ce suntem: O expresie de moment a unei unitati in continua schimbare fara nici un centru. Consecintele psihologice ale acestui sistem de credinta obiectiv permit constienta de sine fara atasament de un sine imaginat, cauzand cresteri dramatice in claritate mentala, constienta sociala, autoreglare si ceea ce este des descris ca "a fi in moment". 
O credinta culturala obisnuita a fost mai mult ca in mare parte, avem nevoie de o viziune asupra vietii mai narativa, mai diacronica (cronologica), pentru a stabili valori morale. Dar cu actualele noastre intelegeri despre natura empatica si sociala a creierului, acum stim ca o privire pur stiintifica, fara vreun atasament de identitatea sau "povestea" noastra, tinteste catre o paradigma cu mult mai exacta, pe inteles sau etica decat valorile noastre anecdotice. Acest punct este logic, din moment ce tendinta noastra traditionala de a ne defini ca fiind constante imaginare individualiste "cableaza" si aranjeaza in mod neuronal creierul catre procese cognitive disfunctionale, precum etichetarea compulsiva si nevoia psihologica de a impune asteptari. Etichetarea practica sustine toate formele interactiunilor noaste in vietile noastre de zi cu zi. Dar prin etichetare psihologica a sinelui ca fiind interior si a mediului ca fiind exterior, ne constrangem propriile noastre procese neurochimice si experimentam o deconectare amagitoare. Cresterea si efectele sale secundare evolutionare, precum fericirea sau implinirea, sunt stimulate cand nu suntem etichetati in interactiunile noastre. Putem avea multe puncte de vedere diferite si sa nu fim de acord unul cu celalalt pe multe subiecte, dar interactiuni care ne accepta fara doar si poate ca ceea ce suntem, fara judecata, sunt catalisti neuropsihologici care "cableaza" creierul uman astfel incat sa recunoasca pe altii si sa accepte rational si fara disonanta sisteme de credinta verificate. Stimuland acest tip de activitate si interactiune neuronala te elibereaza de nevoia de distragere si distractie si creaza cicluri de comportament constructive, in mediul nostru. Suntem o retea globala de reactii neurochimice. Si ciclul auto-amplificat de acceptare si recunoastere, sustinut de deciziile noastre zilnice din interactiunile noastre este o reactie in lant care va defini in mod ultim si definitiv abilitatea noastra colectiva de a depasi diferentele imaginate si de a privi viata dupa imaginea de ansamblu.
In mecanica cuantica, am invatat sa abordam realitatea diferit si sa vedem totul ca probabilitati in loc de convingeri. Intr-un sens matematic, orice este posibil. La fel ca in stiinta asa si in vietile noastre de zi cu zi, gradul capacitatii prin care putem calcula sau stabili probabilitatile este determinat de capacitatea noastra intelectuala de a recunoaste sabloane. Pe cat suntem mai putin partinitori, pe atat putem identifica mai clar aceste sabloane si putem baza actiunile noastre pe probabilitati rezonabile. Din moment ce se afla in natura emisferei cerebrale stangi sa respinga idei care nu se incadreaza in paradigma noastra curenta, cu cat suntem mai atasati de un anumit sistem de credinte, cu atat mai putin suntem capabili sa facem alegeri constiente pentru noi insine. Dar prin observarea acestui proces, noi ne putem amplifica\dezvolta constienta\vigilenta si ne putem intarii liberul arbitru." 
Multumim Maria Magdalena pentru traducerea articolului si multumim Criss pentru semnalarea lui.
De asemenea ii multumim lui Cristi Muresan pentru traducerea documentarului.

VEDETI DOCUMENTARUL TRADUS, AICI :
Daca subtitrarea nu porneste automat, dati click pe CC in fereastra filmului. 
DOWNLOAD RAPID
 
FILMULE ESTE OPEN SOURCE

luni, 28 ianuarie 2013

FALUN DAFA si FALUN GONG - Atrocitatile continua (28.01.2013)

In 26.01.2010 (exact acum 3 ani) publicam un articol despre atrocitatile indreptate impotriva miscarii Falung Dafa din China.  Unele lucruri s-au schimbat de atunci, altele nu. Astazi va prezentam mai multe filmulete care vin cu noi dovezi si argumente in sprijinul acestei miscari spirituale incredibil de persecutate si de terorizate intr-o lume „civilizata”. Aceasta este una dintre marile bile negre date guvernarii chineze, un mare avertisment si motiv de reflexie oferit celor care inca mai cred ca in China lucrurile se misca intr-o directie absolut pozitiva.

 Martiri din trecut si din prezent

O paralela intre persecutia Falun Dafa din prezent si persecutia crestinilor din secolele 2 si 3. Martirii crestini sunt binecunoscuti pentru verticalitatea, credinta si spiritul de non-violenta de care dadeau dovada cand se confruntau cu persecutorii lor. Acelasi lucru se observa si la practicantii Falun Dafa care sufera azi persecutia din China.

Falun Dafa, sau Falun Gong este o practică străveche a corpului, minții și spiritului, profund înrădăcinată în cultura tradițională chineză. În centrul acestei învataturi stau trei principii si dorinta de a se alinia cu acestea în gând și acțiune - Adevăr, Compasiune și Toleranță, la care se adaugă un set de exerciții line.

A fost făcută publică în luna mai 1992 în China, iar de atunci Falun Dafa s-a răspândit rapid, de la om la om, atât în China, cât și în străinătate. În prezent este practicată în 110 țări, de către aproximativ 100 de milioane de oameni. Este complet gratuită, se practică în parcuri sau acasă, nu are liste de membri și nu acceptă donații de nici un fel.

Falun Dafa a primit peste 1000 de premii și onoruri, inclusiv în China  înainte de începerea persecuției, iar Maestrul școlii, domnul Li Hongzhi, a fost de cinci ori nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace, între anii 2000 - 2012, datorită aportului adus omenirii prin principiile și beneficiile şcolii.

Beneficiile practicii deveniseră  vizibile în China, un număr mare de oameni își redobândeau sănătatea și își îmbunătățeau caracterul moral, această masă de oameni începând să stabilizeze societatea chineză. 

Din 1992 în 1999, în doar șapte ani, 1 din 12 chinezi practicau Falun Dafa. Potrivit Guvernului Chinez numărul era cuprins undeva între 70 și 100 de milioane de oameni și era în continuă creștere. Deja fusese depășit numărul membrilor Partidului Comunist Chinez (PCC). 

Un numar prea mare pentru a fi tolerat. Asa ca s-a decis eradicarea acestei miscari care nu avea si nu are nimic de a face cu politica, religia sau cu orice alte ratiuni de ordin economic si social. Prin eradicare se intelege : trimitere in lagare de munca fortata, tortura, spalare pe creier, recoltare forțată de organe.

Peste 87 000 de cazuri de tortura au fost documentate pana in prezent la ONU.
In martie 2006 au fost facute primele dezvaluiri potrivit carora in China existau 36 de lagare de concentrare, unde se efectuau zeci de mii de operatii de recoltare de organe pentru transplant de la practicantii Falun Dafa in scopul vanzarii pentru profit. Astazi, in conformitate cu marturisirile unor martori oculari, numarul practicantilor omorati pentru transplanturi se ridica la peste 65000.
ONU a cerut Chinei sa investigheze persoanele vinovate de transplanturile ilegale de organe de la practicantii Falun Dafa si sa ia masurile imediate pentru ca responsabilii sa fie judecati si pedepsiti.
La sfarsitul anului 2009, Jiang Zemin, si alti oficiali chinezi au fost pusi sub acuzare pentru genocid si crime impotriva umanitatii de tribunale din Spania si Argentina, in alte 17 tari fiind de asemenea inaintate peste 50 de plangeri penale impotriva lor pentru aceleasi acuzatii.
Se spune ca singurul lucru necesar pentru triumful raului este ca oamenii buni sa nu faca nimic. 
 
 Puteti cere incetarea acestor atrocitati prin semnarea petitiilor de la:


Documentar: Un deceniu de curaj
part. 1

part. 2 

part. 3 

In completare studiati si
 1) CHINA VS US - Empires At War
2) THE 10 CONDITIONS OF LOVE - un documentar tradus, despre problema chineza a uigurilor
3) FALUN GONG  - O scoala spirituala decimata in China
4) Dalai Lama: China minte pe toată lumea despre Tibet
5) Problema Chineza

joi, 24 ianuarie 2013

DIN INIMA LUMII - Avertismentul Fratilor Mai Varstnici (24.01.2012)

FROM THE HEART OF THE WORLD (2012)
The Elder Brother's Warning

Ne bucuram sa auzim ca mai exista inca pe Pamant comunitati umane, inteligente si evoluate spiritual care au scapat de nefasta influenta a „civilizatiei” occidentale. Iata niste oameni mai normali la cap si la suflet, mai in armonie cu viata si natura, fiind pentru toti, poate, un model de urmat.

Kogi sunt ultima civilizaţie supravieţuitoare a popoarelor incaşe şi aztece.

Kogi Jacinto Zarabata, un reprezentant al ultimei civilizaţii supravieţuitoare a popoarelor Inca şi Aztec, rămasă neatinsă de civilizaţia modernă, vorbeşte pentru prima dată în faţa unui public din occident.

Kogi sunt ultima civilizaţie supravieţuitoare a popoarelor Inca şi Aztec, iar oraşele lor sunt neatinse de lumea noastră. Liderii lor spirituali numiţi Mamos sunt crescuţi într-un mediu complet întunecat primii 18 ani din viaţă. Acolo sunt învăţaţi să comunice cu “ALUNA”, considerate de ei a fi forţele guvernante ale planetei. Astfel ei devin Mamos (Iluminaţi). Unii lucrează în locuri izolate pe care le numesc “hot spots” (puncte fierbinţi), unde se consideră că se află sursa energiei vitale care se revarsă în lume. Ei păzesc secretele şi izolarea în care se află pentru a-şi putea continua munca. Acum consideră că munca lor a devenit imposibilă din cauza lăcomiei distructive şi că planeta în sine se află în faţa colapsului apocaliptic.
Kogi se izolează pentru că sunt într-adevăr convinşi că sunt responsabili pentru echilibrul vital lumea materială şi spaţiul transcedental pe care ei îl numesc “ALUNA”, sursa vieţii şi a inteligenţei. Kogi îşi vor dezvălui secretul vieţii şi mesajul cel mai recent. Acesta este un pas important pentru Kogi din Sierra Nevada de Santa Marta, Columbia, care consideră că ei sunt fraţii înţelepţi ai umanităţii şi că trebuie să vorbească acum pentru a evita o catastrofă internaţională climatică şi de mediu. Feriţi de lumea modernă, Kogi sunt respectaţi de alţi amerindieni pe o suprafaţă întinzându-se de la Amazon la Râul Hudson. Civilizaţia Maya de astăzi este condusă de bărbaţi care au fost trimişi de mici pentru a învăţa de la Kogi. Tribul amerinidian Seminole din Florida le trimite ofrande.
Kogi se tem profund de ceea ce îi facem planetei dar îşi dau seama de asemenea ca nu suntem conştienţi de forţele pe care le dezlănţuim. Ei consideră că singura speranţă de supravieţuire pentru omenire este ca noi să aflăm de ce se tem ei şi îşi dau seama că oamenii cred doar ceea ce pot vedea. Mamos înţeleg că trebuie să facă asta pentru că omenirea distruge locuri considerate sacre în scopuri lucrative. Ei vor să ne arate cum şi de ce erupţia energiei cosmice haotice cauzează schimbări climatice, epidemii de boli noi, instabilităţi geologice şi o creştere perpetuă a conflictelor violente. Dacă Kogi au dreptate, civilizaţia modernă trebuie să îşi schimbe percepţia asupra planetei în sine şi felul în care va fi proiectat viitorul.
Kogi spun că fără gândire n-ar putea exista nimic. Aceasta este o problemă pentru că nu doar cotropim planeta, ci o şi lipsim de gândire, distrugând atât structura fizică, cât şi bazele existenţei. Kogi consideră că sarcina lor existenţială este aceea de a îngriji planeta şi a îi menţine funcţionarea acesteia în mod natural dar acum câţiva ani şi-au dat seama că sarcina lor devine imposibilă din cauza mineritului şi a dezpăduririlor.
Alăturaţi-vă nouă pentru a beneficia de această oportunitate fără precedent de a afla cel mai recent mesaj al poporului Kogi înainte de a fi prea târziu …”

 „Apărîndu-şi timp de secole credinţa, cei din Sierra Nevada de Santa Marta, Columbia, îşi văd sanctuarul violat prin distrugerea naturii şi conflicte armate. Convinşi că Terra suferă dacă acest loc sacru suferă, preoţii ne-au permis, în mod excepţional, să aruncăm o privire în ţinutul lor primejduit.
Pe un continent însîngerat, indienii din Sierra Nevada de Santa Marta nu au fost niciodată cu adevărat supuşi de spanioli. Descendenţi ai unei străvechi civilizaţii sud-americane numite tayrona, astăzi poate în număr de 45.000, populaţiile kogi, arhuaco şi wiwa au fugit acum patru sute de ani de măcel şi ciumă, căutînd refugiu într-un paradis montan, ale cărui creste se ridică la peste 5.400 de metri deasupra coastelor caraibiene ale Columbiei. În urma conchistei, au dezvoltat o viziune absolut nouă asupra Pămîntului, o revelaţie care îmbină potenţialul baroc al minţii şi spiritului omenesc cu toate forţele naturii.
Separaţi prin limbă, dar înrudiţi prin mituri şi memoria colectivă, ei împărtăşesc acelaşi mod de viaţă şi aceleaşi convingeri religioase fundamentale. (Un al patrulea grup, kankuamo, şi-a găsit şi el adăpost în Sierra Nevada, dar azi sînt mult mai asimilaţi de societatea columbiană). Pînă astăzi, populaţiile kogi, arhuaco şi wiwa au rămas credincioase vechilor lor legi – morale, ecologice şi spirituale, dictate de creatorul primordial, o forţă pe care ele o identifică cu „Maica“ – şi sînt încă guvernate şi inspirate de un sacerdoţiu ritual. Într-un aspru proces de iniţiere, care poate lua pînă la 18 ani din viaţă, tinerii adepţi învaţă valorile societăţii lor, printre care şi ideea că doar efortul lor spiritual e cel care menţine echilibrul cosmic (sau – am putea spune noi – ecologic).
Cînd vorbesc preoţii – sau Mama –, îţi dai imediat seama că punctele lor de referinţă nu aparţin lumii noastre. Vorbesc despre cucerirea spaniolă ca despre un eveniment recent. Vorbesc deschis despre forţa creaţiei, sau Se, sîmburele spiritual al întregii existenţe, şi despre aluna, gîndirea umană, sufletul şi imaginaţia. Important, şi ceea ce contează în ultimă instanţă, nu este ceea ce este măsurabil şi vizibil, ci ceea ce există în multele înţelesuri şi conexiuni existente dincolo de realitatea tangibilă a lumii, care leagă toate lucrurile. Universul în nouă straturi al cosmologiei lor, templul cu nouă trepte în care se adună indienii, cele nouă luni petrecute de copil în pîntecele mamei sînt toate expresii ale creaţiei şi fiecare o reflectă şi o explică pe cealaltă. Un deal poate fi şi o casă, munţii pot fi un model de cosmos. Pălăriile albe purtate de bărbaţii arhuaco simbolizează, de asemenea, zăpezile de pe vîrfurile sacre. Părul de pe trupul unui om semnifică arborii din pădurile care acoperă versantele muntoase. Fiecare element al lumii înconjurătoare este încărcat cu o semnificaţie superioară, astfel încît pînă şi cea mai modestă dintre creaturi poate fi considerată un învăţător şi în acelaşi timp fiecare trăsătură a lumii reflectă întregul.
În această schemă cosmică, oamenii ocupă locul central, căci prin inima şi imaginaţia omului devine evidentă înţelegerea absolută. Pentru popoarele din Sierra Nevada, natura credinţei lor le incumbă o responsabilitate aparte. Ele se autointitulează Fraţii Mai Mari, adevăraţi paznici ai planetei, şi cred că muntele lor este Inima Lumii. Noi, cei din afară, care ameninţăm Pămîntul prin ignorarea legilor sacre, sîntem consideraţi Fraţii Mai Mici.
În multe sensuri, teritoriul de 2 milioane de hectare al indienilor kogi, arhuaco şi wiwa este, într-adevăr, o reprezentare la scară micro a lumii, deci şi inima ei simbolică. Scăldat de peste 30 de rîuri, masivul Sierra Nevada de Santa Marta se ridică abrupt din mare pînă la gheţurile din vîrf, de la 5.775 de metri – cea mai înaltă formaţiune muntoasă de ţărm a planetei. Ca orice insulă, masivul şi zona înconjurătoare adăpostesc o uimitoare diversitate de ecosisteme. Există mlaştini de mangrove, jungle tropicale şi păduri întinse, tufărişuri uscate şi deşerturi – şi, ridicîndu-se deasupra tuturor, pînă la nori şi ploile în rafale, tundra alpină şi vîrfurile înzăpezite, unde preoţii urcă să îndeplinească ritualurile şi ceremoniile. Ei văd lucrarea lor spirituală îndreptată către realizarea echilibrului şi armoniei între toate aspectele creaţiei. Aceasta, susţin indienii, e exact cum a vrut Maica să fie.
Potrivit mitului, munţii au apărut atunci cînd Pămîntul a fost tors pe un fus uriaş, fiind concepute cele nouă straturi ale universului. Două bucăţi de aţă au fost încrucişate pentru a stabili cele patru puncte reprezentînd fiecare unul dintre cele patru grupuri indigene şi pentru a sprijini baza masivului, de atunci înainte declarat patria Fraţilor Mai Mari.
Acest act al creaţiei nu este niciodată dat uitării. Războiul de ţesut, torsul firelor, noţiunea de comunitate prinsă în ţesătura peisajului sînt pentru populaţiile din Sierra Nevada metafore vii şi esenţiale, care le ghidează şi le guvernează conştient vieţile. Trăiesc din agricultură, iar pentru a putea exploata diferitele zone ecologice trebuie să se afle în permanentă mişcare, recoltînd manioc, porumb, trestie de zahăr şi ananas în depresiunile fierbinţi, apoi urcînd mai sus ca să planteze cartofi şi ceapă, să pască vitele şi să adune paie. Numesc aceste peregrinări periodice ţeseri, în ideea că, în timp, o comunitate aşterne asupra Pămîntului un veşmînt protector.
De-a lungul secolelor, populaţiile din Sierra Nevada au dezvoltat o ştiinţă a cunoaşterii unică, diametral opusă viziunii noastre aristotelice asupra lumii, atît de divergentă faţă de modul nostru de gîndire, încît ne e la fel de greu să o pricepem, pe cît le e lor să înţeleagă deciziile şi valorile care animă cultura noastră. Astfel, au privit îngroziţi cum cei din afară au devastat Inima Lumii, tăind pădurile ca să planteze banani şi palmieri de ulei, iar acum şi loturile unde cresc coca pentru producţia ilegală de cocaină. Gherilele stîngiste şi grupările paramilitare de dreapta au pătruns în Sierra Nevada, iar indienii au fost antrenaţi fără voia lor în tulburările politice ale Columbiei moderne.
Pentru indienii kogi, arhuaco şi wiwa, pericolul venit de la poalele munţilor se regăseşte într-o ameninţare de sus. Zăpezile şi gheţarii din Sierra Nevada se retrag într-un ritm îngrijorător, modificînd echilibrul ecologic al muntelui. Pentru noi, acestea pot părea evoluţii fără nici o legătură între ele. Dar pentru Fraţii Mai Mari, sînt inextricabil legate, căci nebunia Fraţilor Mai Mici prevesteşte sfîrşitul lumii.
Text: Wade Davis”

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI link 1:

Cine a urcat subtitrarea a selectat limba engleza in loc de limba romana, asa ca selectati limba engleza pentru subtitrare ca sa vedeti filmul subtitrat in romana.

SAU AICI - link 2
 DOWNLOAD RAPID
DACA FILMUL VI SE PARE FOLOSITOR VA RUGAM SA-L CUMPARATI DE AICI.

Multumim Ordo Aurum pentru subtitrare. Subtitrarea este făcută la prima "mână". Cine are dorința să corecteze subtitrarea o poate face direct pe site.

luni, 21 ianuarie 2013

In Tranzitie - versiunea 1.0 (21.01.2012)

IN TRANSITION 1.0 (2012) 
From oil dependence to local resilience
De la dependenta de petrol la o rezistenta locală

Peste tot in lume, din ce in ce mai multi oameni inteleg ca societatea actuala, sistemul, paradigma curenta incepe sa expire si apar fel si fel de solutii alternative. Astazi va prezentam un film care ne prezinta si  alte idei ce merita implementate in societatiile de tranzitie de la sistemul actual, la o noua viziune si abordare a vietii. 
Si in Romania apar tot mai multi oameni care vor sa se rupa de sistem si ca de obicei, cand vorbim de astfel de subiecte, va aducem noi informatii despre o alta comunitate, de data asta una in curs de aparitie si anume comunitatea de la Brasov. 
Dar mai intai cateva cuvinte despre acest film:
„Este un film despre mișcarea de tranziție, cu și despre cei care o înfăptuiesc.
Oameni de pe întreg globul răspund fenomenului Peak Oil și schimbărilor climaterice cu creativitate, imaginație și umor. Filmul documentar In Transition 1.0 prezintă modul în care țările dezvoltate promovează un nou tip de gândire sustenabilă, din ce în ce mai necesar în ziua de azi, ce poate fi implementat în anii ce urmează peste tot in lume. Mișcarea de tranziție se bazează pe crearea de comunități reziliente, cu soluții ce vin de la oamenii de rând, pentru a se dezvolta mai apoi și a atrage și autoritățile locale în schimbare. Soluțiile propuse în mișcarea de tranziție  implică permacultură și hrană locală, meșteșuguri vechi și noi, educație alternativă, biciclete, construcții ecologice, energii verzi, economie alternativă, și mai presus de toate, legături puternice între oameni.
Durata filmului: 50 minute”
SURSA: http://timisoara.intranzitie.org/ 
Mai multe despre tranzitia din Romania gasiti pe facebook in contul România În Tranziţie - Comunitatea Transition Towns România

In urma primului Festival al Comunitatilor Autosustenabile din Romania organizat la Brasov de Asociatia CESAN, in perioada 15-16 dec 2012 (puteti urmari toate prezentarile de la acest festival aici), au inceput sa se miste lucrurile si va invitam pe cei interesati in faurirea unei comunitati autosustenabile in zona Brasovului (si nu numai) la o intalnire unde sa aprofundam ideile discutate la festival. Dupa cum spune Flavian (organizatorul intalnirii) aici „va fi o intalnire mai putin formala decat cea de la festival si organizata doar cu persoanele interesate de implicarea efectiva in viitoarea comunitate.
La primele intalniri cred ca principalul scop ar fi sa ne cunoastem, sa aflam cine suntem si care este motivul pentru care vrem sa pornim impreuna pe acest drum, iar apoi sa facem un inventar al pasiunilor si intereselor fiecaruia. Sa aflam cu ce deprinderi sau resurse poate contribui fiecare si cum le putem utiliza mai bine la indeplinirea scopurilor propuse. Pentru discutii mai organizate se poate folosi un talking stick sau ceva de genul. Pentru cei din afara localitatii putem aranja sesiuni skype sau alte modalitati de videoconferinta. Ar fi util de ales in prima faza un nume pentru comunitate, poate ar merge construit un site sau forum sau grup de discutii. Putem apoi stabili un program al urmatoarelor intalniri sau macar care sa fie frecventa acestora si temele ce vor fi abordate. Sunt multe lucruri de luat in vedere si cred ca o sa iasa multe discutii interesante.” Mai multe detalii gasiti pe blogul lui Flavian.
Cu aceasta ocazie mai inauguram o categorie numita COMUNITĂȚI ECO fiind un termen generic dat tuturor informatiilor despre comunitatiile care exista sau sunt in curs de formare , comunitati care vin cu alternative sustenabile/autosustenabile, ecologice si/sau in armonie cu natura, informatii de pe acest blog, bineinteles. 

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI:

SAU AICI - link 2
SAU AICI - link 3
DOWNLOAD RAPID
Subtitrare in limba română, februarie 2012,  Alexandru Gava. Multumim.

FILMUL ESTE OPEN SOURCE, DAR DACA VI S-A PARUT UTIL PUTETI SA SPRIJINITI INITIATIVA SI SA CUMPARATI DVD-UL DE AICI.

Cu aceasta ocazie dorim sa mentionam si un alt blog deosebit de bun, un blog axat pe informatii despre permacultura, locuinte ecologice si alte informatii necesare intr-o comunitate autosustenabila, un site intitulat Agricultura Sustenabila (felicitari creatorilor acestui blog),.
De asemenea va prezentam o carte deosebita intitulata "Nebunia aratului", scrisă de agronomul Edward H. Faulkner în anii '40!!! O carte care va spulbera multe mituri referitoare la sol și, mai ales, la atitudinea noastră față de el. Multumim grupului inimos de la TEI care a tradus aceasta carte.

De asemenea anuntam aparitia ultimului volum, al 10-lea, din Seria Cedrii Sunatori Ai Rusiei intitulat Anasta (pe  care o puteti cumpara cu 15% reducere de pe site-ul editurii daca folositi cand cumparati, voucherul-cod FYM1). Totodata salutam aparitia unui nou filmulet tradus despre o alta comunitate inspirata de cartile cu Anastasia ale lui Vladimir Megre. Multumim Editurii Dianusa pentru traducere.

VEDETI FILMULETUL, TRADUS AICI:


vineri, 18 ianuarie 2013

Top top top RUȘINIIIICĂĂĂ ... la profetii, profeti si profitori (18.01.2013)

In randurile ce urmeaza ne vom stradui, asa cum am promis, sa punem la un loc toate profetiile si toti profetii ametiti/naivi/mincinosi/manipulatori care au imbacsit internetul, tv-ul, presa scrisa si mintea oamenilor, de-a lungul timpului cu fel si fel de predictii care mai de care mai mirobolante si/sau catastrofice. Am strans cateva nume, insa munca este titanica (lucram deja de cateva saptamani la acest articol) si avem nevoie si de ajutorul vostru. Chiar nu avem timp sa trecem in revista toate articolele si site-urile in care am intalnit profetii. Noua ne-au scapat multe nume, suntem siguri, de aceea va rugam trimiteti-ne in comentarii, pe facebook sau in email si alte nume de profeti insotite de un link si o mica descriere a minciunii promovate.
Multi dintre cei expusi de noi astazi spun si foarte multe lucruri adevarate (dupa umila noastra parere) in cartile si filmele lor asa ca nu picati in capcana de a respinge absolut totul la gramada, ci doar sa fiti circumspecti in ceea ce-i priveste pe viitor. Se stie ca oculta parazita a planetei imprastie adevar amestecat cu minciuna pentru a tine mintea omului in confuzie asa ca nu aruncati totul la gramada, ci indepartati doar neghina cu sita discernamantului.  Multi par buni in intentii, sinceri in inima lor si sufletisti si este posibil sa fi devenit instrumente inconstiente ale jocurilor ocultei, din pacate. Probabil ca o parte din ei fac acest joc murdar in cunostinta de cauza, iar acestia ar fi cel mai de blamat.
Unii dintre acesti profeti i-am promovat si noi, din pacate, insa de-a lungul timpului am urmarit sa ramanem cat mai obiectivi (mai ales legat de 21.12.2012) si sa dam apa la moara cat mai putin in special profetiilor catastrofice. Speram ca prin acest articol, cu ingaduinta voastra, sa ne mai spalam o parte din „pacate”. Nu am avut decat buna intentie de a va aduce la cunostinta si alte puncte de vedere despre lumea in care traim. „Nu trageti in mesagerii” ... Iar daca in clasamentul nostru exista nume pe care  le-am adaugat pripit ne cerem scuze. Aduceti argumentre pro si contra si vom elimina sau adauga nume din lista. Nu e o lista batuta in cuie ... mici :p
Iata asadar o lista cu multe nume, o lista deschisa, iar ordinea este aleatorie. Nu exista o ordine a importantei, ci o ordine in care ne-au venit noua in minte aceste nume pe masura ce sapam in amintiri.


1) FEDERATIA GALACTICA A LUMINII prin Greg Giles recomanda aici in 11.09.2012 ”Timpul este foarte scurt până când se va declansa furia valurilor oceanului planetar.
Este de asteptat ca aceste fenomene drastice să apară în luna următoare, asa cum arată măsurătorile noastre privind deplasarea plăcilor tectonice si marile tensiuni acumulate în anumite puncte ale scoartei planetare. ... Populatia, mai ales cea diN zonele limitrofe, trebuie să fie cât mai urgent evacuată, îndepărtându-se de tărmuri cât mai mult si pe terenuri înalte. Vor fi puse în pericol toate ambarcatiunile maritime aflate pe apele mărilor si oceanelor lumii”. .. samd
2) KIESHA CROWTHER (Mica Bunicuta) - a zis aici, ca ne vom ilumina cu totii in 21.12.2012, ca se va produce schimbarea polilor magnetici in cateva minute, vor fi cateva zile de intuneric samd
3) BOB DEAN a zis aici ca se va realiza contactul cu extraterestrii in 21.12.2012 si ca povestea cu Nibiru este reala.
4) ARYANA HAVAH in cartea VIATA PE PAMANT incotro face o gramda de profetii aberante (cititi si va minunati despre perioada 2009 -2012 aici )
5) RAMTHA - desi nu am gasit o declaratie a acestuia sau o profetie facuta, avem o cunostinta, mare discipol Ramtha, care ne tinea la curent cu predictiile acestuia despre Elenin si 2012. Probabil ca Ramtha a fost suficient de inteligent sa nu faca astfel de predictii in masa.
Despre cometa Elenin ni s-a spus initial ca va afecta Pamantul si apoi ca de fapt era o nava cosmica. Iar in ceea ce priveste 21.12.2012 toti discipolii lui Ramtha se pregateau de valuri tsunami uriase (ca in filmul 2012). Acest prieten al nostru chiar s-a mutat din Romania in Yelm, SUA (in mijlocul Muntilor Stancosi) pentru a fi mai protejat de catastrofele ce vor veni. Daca gasiti voi pe undeva niste declarati facute de Ramtha despre 21 dec 2012 va rog sa ne trimiteti.
6) MONTAUK PROJECT - unul dintre argumentele importante ca ceva major se va intmpla dupa 21 dec 2012 a fost faptul ca cei care au calatorit in timp in timpul experimentelor de la Montauk nu reuseau sa vad nimic in perioada imediat urmatoare lui 2012, desi au vazut ceva intr-un viitor mult mai indepartat. (dupa cum ne explica prietenul Maryan, se pare ca cei din 82 nu vedeau ce va fi in 2012 si dupa deoarece exista un decalaj de frecventa a vibratiei celor doua momente).
7) Cei din filmul LEGENDA ATLANTIDEI au spus muuulte despe 2012 si avem inca o confirmare (daca mai era necesar) ca acel film a fost creat de oculta parzitica a planetei pentru a induce in eroare masele de oameni.
8) GREGG BRADEN - este unul dintre primii oameni care a vorbit despre 2012 ca punct de referinta pentru umanitate, inca de la inceputul anilor 90. Pentru multi oameni argumentele aduse de Braden in timp au reprezentat o sursa de confirmare ca 2012 este un an deosebit si ceva mega-extra-colosal se va intampla. Credem ca este unul dintra arhitectii mega isteriei 2012. Vedeti aici documentarul „Trezirea la punctul zero” din 1996 in care vorbea de 2012. (se inverseaza polii, se incetineste rotatia pamantului, se pierde campul magnetic, ne indreptam spre timpul fractal zero, magnetism 0 in 2012 samd). In 2012 insa, nu mai era asa de sigur ca se va intampla ceva in 2012. S-a succit ... Vezi aici. A vorbit foarte multe despre nimic, cu un aer foarte savant si plin de importanta de sine ... ca aici de ex.
9) IAN XEL LUNGOLD - a spus multe la viata lui despre 2012 - vezi ce spune la sfarsitul filmului de aici de ex. - dupa o indelungata polologhie trage concluzia ca dupa 21.12.2012 viata asa cum o stim va inceta sa existe, toate evenimentele catastrofice vor avea loc: cutremure, tsunamiuri, samd  (din fericire pt el a parasit corpul fizic in 2005 si nu a vazut ce paralel a fost). 
10) MICHAEL TSARION  - in ciuda bunelor lui idei, anul 2012 a fost unul pe care el l-a profetit ca fiind al schimbarii complete de paradigma. Anul 2012 a fost tema centrala in multe dintre filmele lui (2012- The future of mankind si  2012 - Where histroy ends de ex.). Vedeti aici o declaratie pe scurt a convingerii lui legate de 2012.
11) DAVID ICKE - la inceputul carierei lui de conspirationist, in anii 90, a pus si el botul la teoria lui Braden cu 2012 si i-a sustinut-o (vezi aici) insa pe masura ce ne-am apropiat de 2012 punctul lui de vedere s-a schimbat si a inceput sa vada si el faptul ca exista o manipulare (vezi aici).
12) In documentarul THE OIL CRASH. - A Crude Awakening (2006) produs şi regizat de laureaţii jurnalişti şi producători de filme europeni Basil Gelpke şi Ray McCormack ni se spune ca in 2012 se va incepe prabusirea sociala datorata epuizarii petrolului.
13) DAVID BRUCE HUGHES  - in filmul „2012 - Singularitatea matricei” de aici spune ca în 2012 o singularitate se va produce şi va fi un haos pretutindeni. Aici se explorează ideea de timp fractal (unde temporale) care deasemenea, pare să indice un sfârşit în 2012.
14) LEO ZAGAMI - un smecheras de cartier care se crede Mesia aici , s-a dat mason de gradul 33 aici si a spus ca in 21 dec 2012 se va instaura Noua Ordine Mondiala care este imparatia lui Dumnezeu, iar el e imparatul. (LEUL DIN SION)
15) DAVID WILCOCK in filmul Enigma 2012 pe care nu l-am urmarit decat pe sarite, zice ceva de genul ca sa ne asteptam la mega transformari incepand cu anul 2009, transformari pe toate nivelele (si individuale si sociale) care vor veni ca o avalansa peste noi, iar pamantul va fi asa de transformat ca fenomenele de telaptie, telekinezie samd vor fi la fel de notmale ca orice altceva. Vezi in filmul de aici dupa minutul 8.
16) BIVOLARU GREGORIAN (GRIG/GRIEG/SCUMPI) - vorbeste aici de mega evenimentele „zguduitoare” din 21 dec 2012. GB a mai prezis si impactul cu un meteorit prin anii 90 (predictie publicata in cartea lui Ion Tugui scrisa in combinatie cu un alt „profet” Contele Incapuciato, carte intitulata „7 ani apocaliptici”). De asemenea a prezis un Mega Cutremur in anul 2000 inducand o stare de isterie in randul adeptilor lui, care au meditat ani de zile ca sa previna acel „mega dezastru”.
17) DRUNVALO MELCHIZEDEK - pentru el 21 dec 2012 a fost un moment de focus de-a lungul timpului, o data de aliniere planetara cu centrul galactic (desi sunt mai multe surse oficiale si neoficiale care spun ca aceasta aliniere are loc in fiecare an), cand incepe ciclul feminin planetar, un final al calendarul mayas si al ciclului precesional de 26 000 de ani. Acestea sunt informatii greu de probat si sunt specialisti care spun cu totul altceva (vedeti ce zice Carl Calleman sau John Major Jenkins despre aceste date). Felul in care vorbeste despre 2012 este unul dual, contradictoriu si lasa loc la orice fel de interpretare (joaca la doua capete si e mereu acoperit, orice-ar spune). Pe de-o parte spune ca va fi ok, minunat in 21 dec 2012, pe de alta, din cand in cand arunca pastile de genul: ”ca sa supravietuiesti transformarilor planetare, trecerii in 4d, trebuie sa fii constient” (vezi minutul 3.20 de aici). In acelasi film spune incepand cu min 9.00 ca e posibil sa urmeze, conform unor cercetatori rusi care au studiat cercurile din lanuri, 7 catastrofe pe la sfarsitul lui 2012  sau inceputul lui 2013 (incepand cu eruptiile solare care vor intrerupe curentul electric si va sterge hard diskurile calculatoarelor). El nu face profetii, doar baga in fata ce spun altii. Cert este ca in cartile lui este de acord cu teoriile lui Gregg Braden (expuse mai sus). Mai spune ca in dimensiunea a 4-a nu mai murim, ceea nu suntem de acord. Desi corpurile 4d, astrale, mor mai greu, dar pana la urma orice forma dispare. De fapt credem ca lasa lucrurile un pic neclare tocmai ca sa te duci la seminariile lui de trezire a inimi sa intelegi mai bine care e treaba.
18) Printesa Japoniei, Kaoru Nakamaru, face dezvaluiri „socante” despre anul 2012 aici
19) COBRA ne spune asa aici: „Daca analizati cu atentie harta astrologica privind perioada de pana in 21 dec., inclusiv, veti putea observa o configuratie yod (?) indreptata de la Saturn, la 9 grade Scorpion, Venus, la 9 grade Sagetator si Pluto, la 9 grade Capricorn, spre Jupiter, la 9 grade Gemeni.
Aceasta configuratie poate fi interpretata astfel: Venus care este in conjunctie cu Antares, se opune lui Jupiter, care este in conjunctie cu Aldebaran. Axa Aldebaran-Antares este un filament plecat din interiorul sursei de Lumina Galactica, si semnifica incheierea definitiva a razboaielor si spiritului razboinic, la nivelul Galaxiei noastre, sfarsitul dualitatii si victoria finala a Luminii Divine, in galaxie. ” ( :-)))))) n.n.)
20) care a analizat Crucea din Hendaye a afirmat ca sfarsitul lumii va fi in 21.12.2012. 
22)  BABA VANGA spunea asa: 
2010: Al – III- lea razboi mondial  începe în noiembrie 2010. Incepand ca un război regulat, se va trece la un război nuclear şi chimic. Vanga spune că războiul va fi gata abia în octombrie 2014.
2011: Ca urmare a războiului, dusuri radioactive, vor distruge aproape toata viata in emisfera nordica. Europenii rămasi se vor confrunta cu o ameninţare din partea  musulmanilor, care vor folosi arme chimice pentru a-i extermina.
23) TEHNOLOGIA WEB BOT - este un fel de program de calculator folosit pentru a face predicitii, un program care spunea ca in 21.12.2012 va veni sfarsitul lumii.
24) Harold Egbert Camping un cretin care a profetit ca lumea se va sfarsti pe data de 21 mai 2011.
25) Codul Biblic - Dr. Elyahu Rips, un matematician de origine israeliană care descifrat acest cod spune ca sfârşitul omenirii ar avea loc în 2012.
26) DAN BOZARU - lider MISA (discipolul lui Bivolaru) spune aici printre tone de alte profetii insiruite pe enspe zeci de pagini:
Odată cu apropierea de momentul tranziţiei spre 4D, la 21 decembrie 2012, este de aşteptat ca liniile de câmp magnetic ale Pământului să scadă atât de mult în intensitate, încât la un moment dat va exista o scurtă perioadă de hiatus în care câmpul magnetic al planetei va fi practic nul. În aceste condiţii, este posibil ca unele obiecte şi substanţe solide să capete proprietăţi stranii, lichefiindu-se (deoarece coeziunea intre moleculele si atomii lor va slabi atunci mult in lipsa câmpului magnetic ce le suținea și le conferea impresia de „soliditate”)
27) TOLEC si CONSILIUL ANDROMEDA - au spus ca pe 21.12.2012 Pamantul se va opri din rotatie. Vezi articolul si filmul aici.
28) PUSTNICUL ZOSIMA - Citam de aici: „Una din profetii apartine pustnicului Zosima, fost monah la Manastirea Rarau, apropiat al parintelui Daniil Tudor si, prin urmare, prigonit de autoritatile comuniste. Aceasta profetie vorbeste despre faptul ca, in anul 2011, va fi mare macel in orasele din Romania (revolta, razboi civil sau cutremur?) - pedeapsa ce va prefigura mari framantari politice europene si, in final, izbucnirea celui de-al treilea razboi mondial, ce va incepe prin atacul armatei ruse asupra Turciei si stramtorilor Dardanele si Bosfor.”
29) LORIN FORTUNA - el a mai prezis si niste cutremure care nu au mai venit insa despre 2012 spune ca va exista o moarte fizica planetara aici.
30) CARMEN HARRA - spune aici asa: „"În anul 2012, din cauza alinierii planetare (în care am intrat deja) şi a creşterii intensităţii Soarelui, va fi o problemă inevitabilă cu sateliţii de telecomunicaţii la nivel mondial. Întreruperea transmisiunilor va produce haos şi va duce la căderea totală a sistemului monetar mondial. Dacă băncile cred acum că mai au vreo şansă, după aceea nu vor mai crede nimic. Preşedinţia, ca instituţie, se va desfiinţa, iar monarhia şi papalitatea, aceste sisteme de control, vor ajunge în colaps indirect, ca urmare a prăbuşirii sistemului monetar. Se va crea un nou sistem politic şi un nou sistem monetar, care vor fi mai echitabile. " 
31) CONTELE INCAPUCIATO - cu ai lui faimosi 7 Ani Apocaliptici de dinainte de anii 2000 a profetit o multime de catastrofe care se vor abate asupra Pamantului inainte de anul 2000. Interesant este ca acest individ, un shambalagiu catastrofic care fara nicio jena inca apare in public, tine conferinte, apare la tv, scoate carti samd.
32) GUPTA SWAMI - a zis aici ca 2010 - 2011 va muri presedintele Basescu si populatia Romaniei va fi redusa la jumatate.
33) Un mason de grad inalt care i s-a comnfesat pastroului Lindsey Williams  a zis aici ca „Dolarul american va fi cu siguranţă mort până în anul 2012. Totodată, la scurt timp după aceea, şi celelalte valute vor fi aproape complet lipsite de valoare, deoarece „iluminaţii“ şi Francmasoneria mondială vor introduce o nouă Monedă Unică globală. Această nouă Monedă Unică globală va apare la scurt timp după ce atât dolarul american, cât şi moneda euro vor cădea. Lumea aşa cum o ştim acum va fi complet diferită până la sfârşitul anului 2012”.
34) BORISKA - un copil rus de pe „Marte” a spus  aici  ca in anul 2009 va fi o catastrofa legata de apa.
35) Predicatorul evanghelist american Pat Robertson spune aici ca in 2010 se va prabusi piata bursiera.
36) VIRGIL HÎNCU - a prezis aici un cutremur devastator la sfarsitul lui 2009 si de asemenea a creat isteria de la asa zisul cutremur din 2000 cand toti misanii in frunte cu Bivolaru au meditat ca disperatii la unison cativa ani si au astfel scapat ”la mustata” tara de un cutremur zguduitor (desi cu 1 zi inainte de cutremur GB a  spus ca sigur sigur va fi cutremurul, iar apoi a dat-o la intoarsa ca s-a sucit Dumnezeu).
37) Clarvazatorul Emil Lestanski a prezis aici un cutremur in 20 aprilie 2012.
38) Tradiţia Kalachakra (Roata Timpului) sau cei care au interpretat-o, afirmă aici că după 960 de ani de la revelarea învaţăturii secrete în Tibet (care s-a făcut în anul 1027) va veni o perioadă de 25 de ani care va culmina cu Sfârşitul Timpului. O matematică simplă ne duce la un rezultat intrigant: 1027 + 960 + 25 = 2012.
39) ALEX JONES - pe langa lucrurile bune pe care le spune, deoarece nu are nicio viziune spirituala asupra vietii, el mentine o stare de frica paranoica in randul ascultatorilor lui facand tone de predictii care nu s-au adeverit, facand din el un agent al dezinformarii mai degraba decat un agent al adevarului. Vedeti aici cateva din ele.
Insa multe dintre lucrurile pe care acest individ le spune in filmele sale sunt adevarate. Nu picati in capcana elitelor parazite negand tot ce spune Alex Jones in filmele sale. Nu stim daca Alex Jones este o unealta constienta a elitei. El pare sincer in inima lui si un cautator al adevarului, dar din pacate si el ca orice alt om de pe pamantul asta a fost manipulat prin forta fricii ... Dar asta e parerea noastra momentana.
40) Site-ul ESOTERISM.ro
41) SIRIUS ZOREANU - un penibil care a scris sub pseudonim (sa nu fie deconspirat in prostia lui) care a scris o carte despre 2012 plina de profetii de duzina pe tema 2012. Vezi cartea aici.
42) Nancy Lieder, o asa-zisa clarvazatoare care pretinde ca vehiculeaza mesaje receptionate de la extraterestri, a scris pe site-ul propriu ca locuitorii unei planete imaginare a stelei Zeta Reticuli au vizitat-o si ca Terra este in pericol din cauza planetei X sau Nibiru. Aceasta catastrofa a fost prevazuta initial sa aiba loc in luna mai a anului 2003, dar dupa ce sfarsitul lumii nu a avut loc, a fost "re-programata" in decembrie 2012, inspirandu-se din alta profetie apocaliptica, lasata in urma cu sute de ani de mayasi.
43) O fiinta din pleiade anunta aici contactul cu extraterestrii in 4 aug 2012 
44) BENJAMIN FULFORD - spune in 12.03.2012 aici asa:  
- Va începe instalarea ÎN MASĂ a surselor alternative de energie (in 2340 probabil n.n)
-
Arestarea lui Bill Gates, anunţul unui ziar italian despre demisia Papei care ar urma să aibă loc pe 15 aprilie, şi prezenţa permanentă a unui mareşal american care îl însoţeîte pe Timothy Geithner (omul Cabalei) toate acestea sunt semne că opoziţia Cabalei, dacă mai există, este foarte slabă (nu a specificat care aprilie, asta e adevarat n.n)
-
Se va distribui o instalaţie combinată formată dintro turbină eoliană şi un panou solar care se va monta pe acoperişul caselor, fără a fi necesară plata iniţială (in ce secol? n.n)

- Cabala bancară internaţională va fi rugată să facă o DONAŢIE de 15.000 de miliarde USD cu scopul de a pune capăt războaielor, a sărăciei, a distrugerii mediului şi eliberării umanităţii de boli, sărăcie şi droguri (daca nu au rugat-o frumos nu a percutat ... n.n)
- Va fi un anunţ public pe internet în data de 13 martie semnat de către grupul Anonymous, de către facţiunea gnostică a grupului "Illuminati" şi de către Societatea Dragonul Alb; dacă acest anunţ nu va apare, atunci va fi revoluţie (a fost o laie n.n ... de fapt nu a spus care martie)
- Ambasadele Occidentale din Tokio vor fi toate închise în 20 martie (in ce film? n.n)
Fulford are multe astfel de „profetii” multe cu tenta paranoida accentuata ... asta este ce am spicuit din primul articol citit.
45) Drake - este numele unui militar american care a fost ales de facţiunea celor buni din Pentagon ca să-i reprezinte, explicând public acţiunile lor. In 28.06.2012 anunta aici asa:
S-a dat undă verde! (mai multe despre acesta unda verde aici)
Drake anunţă, întro emisiune care a fost transmisă aseară, că s-a dat undă verde pentru pachetul de acţiuni care este cunoscut sub numele de "Evenimentul". Drake a primit informaţii detaliate de la militari, inclusiv nume şi date, şi a fost rugat să transmită public următoarele:
1. "Cavaleria" îşi va face intrarea "în scenă"
2. La nevoie, militarii vor solicita ajutorul şi cooperarea civililor
3. Relaxaţi-vă şi priviţi "focurile de artificii" - (au trecut si artificiile de revelion si nu s-a intamplat absolut nimic n.n) 
Drake, Fulford, Tolec, Federatia Galactica a Luminii si Wilcock au facut o echipa deosebit de activa in 2012 imbarligand mintiile oamenilor cu fel si fel de sperante si scenarii: ba ca au fost distruse bazele reptiliene, ba ca au fost arestati nu stiu ce oculti sau ca arestarea lor e iminenta, ba ca or sa intre in faliment nu stiu ce banci, samd  ... sunt tone de articole pe site-ul AIM pe care efectiv nu am avut timp sa le studiem in amanuntime. Niste abureli cat casa, manipulari de doi lei, o alba-neagra pentru naivi.
46) Sundar Singh - profetiile acestui profet au dat apa la moara tuturor celor care cred ca tara asta este buricul spiritual al Pamantului si ca mai devreme sau mai tarziu aici va fi Noul Ierusalim. Desi profetiile au fost facute inainte de anii 1940 si se adresau anilor ce urmau, multi romanasi inca asteapta cu speranta ca aceste profetii sa se implineasca. Sundar spune ca ”Veţi şti că acele vremuri sunt aproape atunci când Anglia îşi va pierde puterea, iar Franţa va fi asimilată de popoarele din jur.” ... Cred ca mai aveti de asteptat dragi romanasi. Vedeti aici profetiile acestuia.
 47) Fundaţia Rockefeller, prezice 13000 de morti, la Jocurile Olimpice de la Londra 2012 - „profetiile” acestei fundatii sinistre pareau mai degraba planuri pe termen scurt. Din fericire nu au avut loc ...
48) TUDOR BARBU - a facut multe emisiuni senzationiste la OTV cu titluri de genul : „Raport NASA: A inceput marea transformare. Putini oameni vor trece bariera anului 2012”. Vezi aici, una din emisiuni. Sau aici, o emisiune despre Elenin. Sa-i fie rusine !
49) VALENTIN TARCA - ultimul „rege” agatars spunea in ziarul Buna ziua Brasov că „omenirea a intrat pe ultima sută de metri – în 2012, alinierea planetelor va scufunda Terra în întuneric şi Pământ, îngheţând orice formă de viaţă. În mesajul ce va urma, regele Valentin va vorbi către poporul său despre cum va proceda în ultimul ceas. „În 2012 va fi un dezastru catastrofal. Pentru asta trebuie să ne luăm toate măsurile şi să ne pregătim. Masonii şi-au făcut baze pe lună şi se vor refugia acolo, căci luna nu va fi afectată. Eu unul, intenţionez să mă sinucid înainte de această dată! Decât să mor de frig…”.
50) ION ISTRATE - A anuntat in timp mai multe cutremure care stataeau sau nu sa vina, dar poate una dintre cele mai celebre „profetii” a fost cea din martie 2009 care zice asa aici: “Într-o zi de sărbătoare ( legată de Domnul Iisus ) sâmbătă spre duminică în jurul orei 01:30 – 03:00 în România vor muri peste 20.000 de oameni.”
51) „PETER LEMESURIER cu 'Nostradamus - Ultimele revelatii', carte aparuta 1995; la noi a aparut in 1996.
Citeva citate de la capitolul: '2011- 2015'
'- 2011 - Incepe o noua era de decadere spirituala a umanitatii (Marea Piramida)'. Nota mea: Pai pina acum de dracu' a fost? Pace, Fericire si lumea radia de fericire, de bunastare?
'- 2012 - Se incheie fereastra profetica a nasterii lui Henric V al Frantei (Nostradamus)
Pentru Franta rasuna o muzica funebra (Nostradamus)'; n.m.: poate de la manele si alte dansuri din buric venite de la tot felul de 'colorati'.
'- 2013 - Ian./Feb. Prima patrundere a islamicilor in Franta de la Sud-Vest (Nostradamus)
Incepe bombardarea 'neasteptata' a nordului Europei de catre musulmani - probabil destinata sa loveasca Marea Britanie si Tarile de Jos (Nostradamus)'” - mesaj primit de la Cactus - multumim!

52) DOINA IONEL - vezi aici cateva profetii mincinoase despre cutremure la OTV.
53) Un politician din Norvegia avertizează aici pregătiri secrete - dezastre planetare in 2012: Vă asigur 100% că toate acestea vor avea loc. Au mai rămas doar 4 ani pentru a ne pregăti. Înarmaţi-vă şi grupaţi-vă, găsiţi-vă un loc unde veţi fi în siguranţă şi asiguraţi-vă provizii de apă şi alimente pentru un timp.
54) MELFIOR RA - Despre „transformarile” planetare din 2012 abereaza aici. 
Si  mai multe nume gasiti aici si aici.
55) COURTNEY BROWN - un alt agarici clarvazator care a zis ca in februarie 2014 se va intampla un mega eveniment. Vedeti AICI afirmatiile lui.
56) HORATIU MIHAI - Aici individul spune ca dupa 2012 va fi raiul pe Pământ, dar vor fi puţini cei care se vor bucura de el ... lol
57) Arhanghelul Mihail - "VAL COSMIC FĂRĂ PRECEDENT VA ATINGE PĂMÂNTUL LA SFÂRȘITUL LUNII SEPTEMBRIE 2015"  
58) Dr. Simon Atkins - susține că Pământul și omenirea vor face un salt în evoluție, odată cu un episod de erupții solare care va avea loc în luna septembrie. O accelerare și o creștere a energiei electromagnetice de la soare, dar și a altor energii cosmice, care vor avea loc de la sfârșitul lunii august până la finele lunii septembrie, vor provoca, în jurul datei de 28 septembrie ceea ce este descrisă ca o „schimbare de frecvență” în conștiință. Energia cosmică așteptată este denumită „Valul X” (Wave X). SURSA
59) RABBI CAHN - spune ca 2015 e an sabatic si in sept vin dezastrele.

 
 LISTA RAMANE DESCHISA


In completare va prezentam doua ametite asemnea multora din topul de mai sus:

Maicuta Cosmica si Apocalipsa 


Si inca un filmulet despre lupii in blana de oaie ... daca toti ar pati ce pateste cel din film, ar fi o lume mai buna.


COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...