marți, 5 noiembrie 2013

ORMUS - Elexirul vietii?

ORMUS - A fost cunoscut in decursul istoriei sub mai multe nume. A fost numit Lacrima de aur din ochiul lui Horus, Samanta Zeilor, Hrana Zeilor, Roua Alba, Porumbita Alba, Piatra Filozofala, Aurul Alb, MFKZT pronuntat "mufkuzt", iar vesticii isi pot aminti de el ca fiind Manna referita in Cartea Exodului.
Toate aceste denumiri se refera la unul si acelasi lucru: starea monoatomica sau diatomica a metalelor nobile inclusiv cele ale grupului platinei. Acesta stare a materiei avand acces direct la surse de energie cosmice foarte subtile, odata ce patrunde in corp tinde sa echilibreze sistemele intalnite dupa modele perfecte existente in Univers.
Efectele imediate ale consumului de ORMUS sunt calmul, energia, motivatia, intuitia iar cu timpul asistam la armonizarea corpului cu mintea si spiritul, consumatorul devenind mult mai eficient in activitatea ce o desfasoara. Daca exista preocupari spirituale ritmul progresului se accelereaza simtitor. 
ORMUS (Orbital Rearanged Monoatomic Elements) este numele dat acestui elixir astazi. David Hudson, cel ce si-a dedicat o mare parte din viata si in acelasi timp averea pentru patentarea acestei substante, este de fapt redescoperitorul acestei stari a materiei.  
El a stabilit ca aurul si alte elemente din grupul platinei exista in natura ca monoatomi. Acesti monoatomi nu sunt legati unul de altul pentru a forma metale si de aceea nu sunt detectabili prin metodele standard de analiza a metalelor. Acele elemente foarte rare ale grupului platinei despre care fizicienii spun ca trebuie sa existe dar lipsesc, sunt de fapt aici pe pamant insa in proportie de 97-98% in forma lor monoatomica. Ele nu lipsesc. Ele sunt pur si simplu nelegate unele de altele ca sa formeze metale pe care toata lumea le-a cautat.
Mai departe el a descoperit ca din cantitatea de materie uscata a tesutului cerebral, 5% este rodiu si iridiu monoatomic. Aceste elemente monoatomice sunt abundente in natura. Sunt gasite in aloe vera, morcovi, struguri, seminte de struguri sau apa de mare. Aceste materiale exista in mod natural in corpurile noastre si in orice lucru viu. Ele sunt conductorul fortei vitale. Sunt mijlocul prin care celulele noastre comunica cu constiinta noastra.

LACURILE SARATE STRAVECHI DIN TIBET

Si astazi consideram un mare noroc faptul ca, in cautarile efectuate pentru identificarea unor surse de ORMUS pe Platoul Tibetan au fost localizate mai multe lacuri sarate de altitudine mare. Ele furnizeza astazi materia prima de o calitate excelenta pentru obtinerea produselor monoatomice. Aceste lacuri sarate stravechi sunt alimentate de catre miraculoase izvoare termale efervescente fiind pozitionate intr-o regiune vulcanica din lantul muntos al estului Himalaiei. Aceasta apa bogata in minerale a alimentat stravechile lacuri de milenii. Datorita climatului arid, aproape desertic din aceasta zona si a luminii solare de altitudine constante, apa sarata din aceste lacuri a devenit extrem de concentrata. In ele gasim cristale de sare mari cat un om. Dat fiind faptul ca sarea filtreaza cloridul de sodiu, apa ramasa este cu atat mai concentrata in materiale monoatomice (ORMUS).
Odata cu descoperirirea acestor mici lacuri saline cercetatorii firmei au fost foarte curiosi sa analizeze continutul si varietatea de elemente monoatomice existente in aceasta apa. Rezultatele au fost uimitoare vazand cat de mare este cantitatea de precipitat ce se obtinea atat in forma de aur alb cat si intregul spectru de elemente ale mineralelor grupului platinei in forma lor monoatomica.

O SCURTA ISTORIE A VINDECARILOR CU AUR

Cele mai vechi atestari ale folosirii aurului in medicina provin din Alexandria- Egipt. Inca de peste 5000 de ani egiptenii consumau aur pentru purificare mentala corporala si spirituala.
Anticii credeau ca aurul in corp functioneaza ca stimulator al fortei vitale si accelerator al vibratiilor la toate nivelele.
Alchimistii din Alexandria au creat un "elixir" facut din aur lichid. Ei credeau ca aurul este un metal mistic care reprezinta perfectiunea materiei, si ca prezenta lui in organism ar revitaliza, intineri si vindeca o multitudine de boli si ar readuce sanatatea perfecta.
In evul mediu asa zisa "apa de aur " era foarte populara. Alchimistii amestecau praf de aur in apa pentru a trata artrita.
In jurul anului 1900 chirurgii implantau o bucatica de aur in apropierea unei incheieruri inflamate pentru a reduce durerea si a o vindeca.
In China si astazi inca se mai gateste orezul cu o moneda de aur pusa in oala, pentru a reface mineralele din corp, iar restaurantele cu pretentii folosesc "frunze" de aur de 24 de carate pentru prepararea celor mai alese mancarurilor.

LA ORICE PRODUS COMANDATI DE PE SITE-UL ORMUS ROMANIA, FOLOSIND CODUL MATRIXRO, VETI BENEFICIA DE 5% REDUCERE.

AURUL MONOATOMIC

Aurul monoatomic este aur pur de 24 Karate transformat in forma de pulbere care nu este toxica si care se poate asimila de catre corp. Aceasta procedura , denumita "Alchimie" este o stiinta veche din antichitate si evul mediu care transforma metale simple in aur si argint si care urmarea sa obtina un elixir pentru a da oamenilor "tinerete vesnica" ( unele rezultate ale alchimistilor au constituit inceputurile chimiei stiintifice). Asadar, pulberea de aur alb se obtine din Aur pur 99.99 si transformarea lui prin metode netoxice, in structura atomica (mii de miliarde de particule de atomi de aur mai usoare decat aerul. Chimia de astazi este alchimia de alta data, se spune, ambele avand efecte benefice si nu putem spune ca una este mai buna decat alta, doar ca principiul de manifestare in alchimie implica si fizicul si meta-fizicul.
Sa revenim insa la Aur, ne referim in special Aurul pur si nu cel amestecat cu alte metale cum ar fi cupru, argint, platina, acesta fiind extrem de valoros datorita proprietatilor sale de superconductor ( conductor electric de mare capacitate) care atunci can este transformat in praf imbunatateste si "circuitele electrice" de la nivelui corpului. Mai exact el poate ajunge la structura ADN-ului. Beneficiile aurului monoatomic se reflecta la nivelul celular, protejand astfel celula si tanand departe "inamicii", neutralizand astfel boala. Are rolul de a stimula sistemul imunitar, tonifierea glandei pituitare si revitalizarea timusului.
Atunci cand este ingerat, sporeste capacitatea glandei pineale de a secreta SEROTONINA , hormonul fericirii, al antiimbatranirii si deasemenea creste acuitatea mentala.
Folosit pe perioade mai mari de timp sau  in timpul unei meditatii, campul de lumina ( AURA ) va creste  simtitor datorita particulelor de aur monoatomic care functioneaza ca un amplificator permitand patrunderea luminii din eter. Aceasta de poate demonstra cu ajutorul aparatului Kirlian.
Proprietatile vindecatoare ale aurului monoatomic sunt extrem de benefice si protejeaza sistemul imunitat impotriva poluarii chemtrail.

AURUL COLOIDAL

Daca aurul metalic este divizat in particule foarte fine iar particulele sunt suspendate in permananta in solutie, atunci acest mineral devine asa numitul AUR COLOIDAL si capata noi propietati fara a atinge gradul de divizare continut in ORMUS, adica starea monoatomica.
Aurul coloidal a fost preparat in forma pura prima oara de Michael Faraday in 1857.
In secolul 19 si chiar si astazi aurul coloidal se foloseste in SUA pentru eliminarea dependentei de alcool, droguri , cafeina si nicotina. Tot in America inca din 1885 aurul este recunoscut pentru capacitatea de a vindeca leziuni ale inimii si imbunatatirea circulatiei sangvine. Deasemenea se stie de vindecarea artritei prin tratamente cu aur. Europenii au folosit pastile aurite si "Apa de Aur" pe o perioada de mai bine de 100 de ani.
In Iulie 1935 revista "Clinical, Medicine & Surgery" a avut un articol intitulat "Aurul coloidal in cancerul neoperabil" scris de Edward H. Ochsner, din care citam: "Cand conditiile devin fara speranta Aurul Coloidal ajuta in prelugirea vietii si face ca aceasta sa devina mult mai suportabila atat pentru pacienti cat si pentru cei ce au grija lor, reducand durerea si discomfortul, si totodata nevoia de narcotice.

LA ORICE PRODUS COMANDATI DE PE SITE-UL ORMUS ROMANIA, FOLOSIND CODUL MATRIXRO, VETI BENEFICIA DE 5% REDUCERE.

APLICATII MODERNE

Azi, folosirea aurului s-a extins simtitor. Se foloseste in chirurgie pentru repararea vaselor distruse, nervi, oase si membrane. De asemenea se foloseste in tratamentul diferitelor forme de cancer. Injectarea de mici alice de aur ajuta la retragera cancerului la prostata. Femeile atinse de cancerul ovarian sunt tratate cu aur coloidal si lasere cu vapori de aur pentru anihilarea celulelor bolnave fara insa a afecta pe cele sanatoase.
Aurul a fost recunoscut ca avand efect pentru activitatea inimii si circulatia sangvina. Este benefic pentru intinerirea organelor, mai cu seama a creierului si a sistemului digestiv si a fost folosit in cazuri de congestie glandulara si nervoasa si in deficiente de coordonare.
Temperatura corpului poate fi reglata tot cu ajutorul aurului - mai exact ne referim la bufeuri, extremitati reci si transpiratii nocturne.
Aurul coloidal are un efect echilibrant si armonizant la toate nivelurile corpului, mintii si spiritului. A fost recomandat ca fiind excelent in cresterea energiei, puterea vointei, focus mental si libido. Duce la cresterea acuitatii mentale si capacitatea de concentrare. Acestea se datoreaza cresterii conductivitatii dintre terminatiile nervoase si suprafata creierului.
Aurul este un mineral total natural, non toxic si nu are reactii adverse cu alte medicamente fiind singurul metal greu ce are o rotatie atomica de dreapta si de aceea usor tolerat de organism.
Fabuloasele proprietati de vindecare ale aurului sunt lente dar sigure, savantii moderni redescoperind de fapt lucruri pe care anticii se pare ca le cunosteau de mult.

PE SCURT DESPRE ORMUS

ORMUS, in variatele lui forme, este un generator de atractie a energiei universale si nu doar un concentrat energetic consumabil. De aceea luat intern sau folosit extern (absorbit prin piele), va grabi uimitor deblocarea celor cinci stagnari, va restabili fluxul energetic, va crea o bariera pentru stagnari viitoare si deasemenea va restabili echilibrul simultan in toate zonele corpului. De aceea Ormusul este adesea numit "Medicamentul Universal" sau "Elixirul de Aur".
Practicienii traditionali chinezi si cei tibetani considera ca toate infirmitatile, bolile, durerile si in general orice problema medicala sunt cauzate de dezechilibrul sistemelor functionale ale corpului. Cand curgerea fluxului electro-magnetic al corpului se incetineste sau se blocheaza aceasta se numeste "stagnare".
Pot exista stagnari la nivelul sangelui, al energiei mentale (fluxul electric), temperaturii, ventilatiei sau chimiei corpului. Cand cele cinci sisteme sunt in echilibru atunci corpul se repara, vindeca si reseteaza singur.

INTREBAREA DIN VECHIME: CE E ASTA (Ormus) ?

Aceata este intrebarea pusa de copiii lui Israel in desert cand au fost hraniti cu Manna si tot aceeasi intrebare o puneau si stravechii preoti egipteni (in timpul ritualurilor cand foloseau praful numit MFKZT). Ceea ce stiau insa era ca acesta continea PRAF DE AUR ALB.
ORMUS/ORME sau ORBITAL REARRANGED MONOATOMIC ELEMENTS sau ELEMENTE MONOATOMICE REARANJATE ORBITAL, a fost redescoperit la mijlocul anilor ’90 de catre David Hudson si a fost considerat a fi cea dea-4-a stare a materiei, adica saruri solubile provenite din grupul metalelor de tranzitie ca de exemplu grupul platinei (platina, paladiu, rodiu, iridiu, ruteniu si osmiu) dar si din metale de baza ca aurul, argintul, cupru, nickel si altele, ce au forma elementala monoatomica sau diatomica si care s-a dovedit a fi esentiala pentru intreaga sanatate corporala. Exceptie face osmiul despre care nu se fac referiri datorita toxicitatii sale si mercurul.

CE FACE ORMUSUL?

S-a demonstrat ca ORMUS are inerente caracteristici "superconductive" prin faptul ca atomii se afla intr-o inalta viteza de rotatie. Deci cand ORMUS patrunde in organismul uman, comunicarea intracelulara este rapid accelerata. Atunci fiecare celula este "vivificata" comunicand cu semenii si restul corpului, echilibrul si sanatatea fiind mult mai usor restabilite. Celulele sunt reincarcate si reintinerite.
VITALITATE...Una din primele schimbari pe care consumatorii o constata despre ORMUS este cresterea energiei si a vitalitatii. Pe acest drum poate aparea o scurta perioada de detoxifiere si purificare dar consumul constant de ORMUS tine corpul in echilibru, reintinerit si puternic.
OASE SI DINTI... S-a constatat de asemenea ca ORMUS actioneaza in caz de nevoie ca si calciul si deci are uimitoare efecte asupra cresterii densitatii osoase, prevenirea osteoporozeisi corectarea generala a problemelor orale si dentare.
VINDECARE, CRESTEREA LONGEVITATII SI INTINERIRE... Multi consumatori au raportat vindecarea aproape imediata si anumite efecte ale intineririii dupa consumul de ORMUS. Rezistenta la activitate prelungita se pare ca se imbunatateste. Combinat cu o atitudine pozitiva, corpul devenind mai sanatos, iar claritatea mentala mai puternica, consumul de ORMUS ajuta si la dezvoltarea spirituala.
IMBOGATIREA MENTALA... Unii consumatori de ORMUS ne relateaza despre o ascutime a mintii, claritatea gandurilor, o noua senzatie mentala si psihica de bine si calm, putere de intuitie si introspectie crescuta si o stare mai inalta si reinnoita de constienta.

ORMUS – COMENTARII STIINTIFICE...

Aceasta stare a materiei (ORMUS) fiind redescoperita relativ recent este inca invaluita in mister chiar si in lumea fizicii si chimiei moderne. Multe afirmatii legate de Ormus sunt doar speculatii teoretice pentru care nu exista inca o demonstratie practica. Despre Ormus se poate spune ca se cunoaste tot atat de mult cat percepe un om normal din spectrul frecventelor sunetului sau din cel al luminii ( mai putin de 1%).
Cand Hudson a redescoperit Omusul era un fermier ce detinea plantatii de bumbac si folosea metode agricole conventionale. Descoperirea lui insa, promitea revolutionarea agriculturii si a stiintei biologice in general.
Incercarea de a face lumina pentru cei ce nu se multumesc doar cu imbunatatirea treptata a starii de sanatate si incetinirea procesului de imbatranire poate parea prea greoaie dar am sa incerc sa o fac cat mai simplu cu putinta:
Anumite elemente metalice pot avea o stare nemetalica cu caracteristici deosebite. Pornind de la o structura metalica clasica cu un numar impar de electroni gavitand in jurul nucleului atomului putem ajunge prin diverse metode de precipitare la eliberarea unuia din electroni astfel incat electronii ramasi sa se imperecheaza formand asa zisele "perechi Copper". Perechile de electroni astfel organizate nu mai pot forma o legatura cu electronii atomului vecin ne mai avand acum un numar impar de electoni, si deci o structura metalica, lor lipsindu-le electronul de valenta. In aceste conditii cei doi electroni ce graviteaza acum in jurul nucleului capata o viteza foarte mare transformand nucleul din forma sferica in forma eliptica de ratie 2:1 (inaltime/latime). Asta face ca electronii ce graviteaza in sens contrar dar cu viteze foarte mari sa devenina adevarati generatori de mare forta, ce atrag energii cosmice subtile creand fenomene de superconductivitate (Josephson tunneling, Meissner effect, Bose Einstein Condensate). Toate aceste teorii ne vorbesc despre faptul ca intr-un sistem infinit de dens informatia circula dintr-un cap in celalalt al sistemului in mod instantaneu. In jurul atomilor dintr-un astfel de sistem se produce o conexiune cuantica intre unitatile apropiate asa incat impreuna manifesta comportamente ce urmeaza legile mecanicii cuantice (Meissner effect).
Mai plastic ar veni cam asa: sa zicem ca elementele ormice ar avea trei picioare, din care doar doua in lumea fizica. In momentul cand Ormusul se concenteraza in noi, stabilim o mai buna legatura intre lumea fizica si cea non-fizica pe care de altfel am putea-o numi Dragoste sau Spirit. Se pare ca la un anumit punct, Ormusul se atrage pe sine din univers si se perpetueaza singur. Pe urcusul catre acest punct auzim de vindecari miraculoase si realizari spirituale incredibile. Este clar ca materialele ormice trebuie sa ajunga la o anumita concentratie in organism astfel incat sa poata aduce fiecare celula sub umbrela lor de comunicare instanta si coerenta. E acelasi lucru ce se maifesta in fenomenul Bose-Einstein Condensate care de altfel incearca sa ne defineasca stiintific dragostea sub forma coerentei cuantice.

LA ORICE PRODUS COMANDATI DE PE SITE-UL ORMUS ROMANIA, FOLOSIND CODUL MATRIXRO, VETI BENEFICIA DE 5% REDUCERE. 

Pe termen lung, consumatorii de ORMUS au inregistrat efecte cuantificabile in stoparea evolutiei si chiar elimiarea totala a bolilor. Consumul de ORMUS suspendat in aur coloidal si intarit cu aur monoatomic (GOLD) s-a dovedit a fi un bun remediu pentru depresie si neuropatie, tratament pentru osteoporoza, reumatism, dureri oase, dureri articulare, artrita, guta.
ORMUS-ul in suspensie de cupru coloidal si intarit cu cupru in forma monoatomica (COPPER) a fost un bun tratament impotriva problemelor datorate circulatiei periferice, vene varicoase si boli ale sangelui, deasemenea un remediu pentru cazuri de psoriazis, zona zoster sau acnee.
Iar ORMUS-ul intarit cu aur MONOATOMIC, rodiu MONOATOMIC si iridiu MONOATOMIC (M-COMPLEX) a inregistrat rezultate remarcabile in cazuri si stadii diferite de cancer si diabet sau atac de panica. David Hudson afirma: "Pot sa vad spun ca pacientii cu cancer metastaza de grad 4 au luat oral si dupa 45 de zile nu mai aveau cancer nicaieri in corp." ...click aici pentru a citi mai multe despre ORMUS

SEAN ADAM, director si cercetator al institutului Alfa Learning Institute spune despre ORMUS:
"Ceea ce vedem aici este cu adevarat uimitor. Testele arata ca efectele (ORMUS-ului) sunt ultra eficiente, efectul fiind IMEDIAT si CUMULATIV."
Efectele generale constatate in timpul testarilor la toate produsele pe baza de ORMUS oferite de noi sunt fara exceptie:

 • cresterea energiei interne,
 • cresterea vitalitatii
 • ascutimea mintii,
 • claritatea gandurilor,
 • reducerea durerilor,
 • cresterea vitezei de reactie,
 • scaderea nevoii de somn,
 • cresterea simtitoare a poftei de viata si de creatie,
 • rabdare si calm
 • eliminarea depresiei
 • eliminarea problemelor legate de tiroida (ghiara in gat, nod in gat)
Pe langa acestea, fiecare produs in parte mai stimuleaza in plus diferite zone ale organismului, iar in functie de substantele specifice adaugate vor stimula si mai mult:

 • corectia ADN-ului combatand mai rapid degenerarea sau cancerul (aur, iridiu, rodiu)
 • dezvoltarea si activarea Hipotalamusului (aur, iridiu)
 • activarea Sistemului endocrin (aur)
 • imbunatatirea Metabolismului celular (iridiu)
 • refacerea tesutului neuronal, hranirea Hipofizei (glanda Pituitara), producand serotonina sau hormonul fericirii (iridiul)
 • refacerea si energizarea glandei Timus care are un rol principal in Sistemul imunitar mai ales in producerea limfocitelor T, cheia eliminarii celulelor degenerative (rodiul)
 • combaterea Reumatismului, Artritei, Venelelor varicoase (cuprul)
 • intarirea smaltului dintilor (aur)
 • reducerea efectului de imbatranire (aur, iridiu)
 • stumuleaza glanda Pineala, producand melatonina- hormonul ce regleaza ciclu noapte-zi sau capacitatea de a ne odihni (aurul)
 • reface oasele (aur)
 • scaderea obezitatatii (iridiu)
 • dizolvarea inhibitiei, fricii, frustrarii (aur)

Pentru mai multe informatii va invitam sa cititi cartea

 ORMUS, aur comestibil ... ? Adevarul despre Piatra Filozofala

LA ORICE PRODUS COMANDATI DE PE SITE-UL ORMUS ROMANIA, FOLOSIND CODUL MATRIXRO, VETI BENEFICIA DE 5% REDUCERE.

MĂRTURII
"Va multumesc ca a-ti adus Ormus in Romania si asa am si eu acees la el.  De vara trecuta, 2012, consum in proportie de 70-80% alimente raw, adica fructe si legume nepreparate la foc (ceea ce mi-a crescut starea de bine si nivelul energetic foarte mult) si am o comunicare destul de buna cu ...lumea spirituala( de Pasti mi-a aparut un inger care, printre alte lucruri mi-a spus sa iau ormus desi eu aveam dubii-intrebari despre efecte)." Iuliana
"Dupa doar 2 zile pot sa spun ca se simt efecte de la ORMUS: liniste, relaxare, exprimare verbala mai dulce, calma si coerenta...si parca se dau la o parte straturile grosiere pt a lasa se se vada planurile subtile ale realitatii....Felicitari si mult succes in activitate, ne mai auzim..." Adrian, Bucuresti
"Imi aduc aminte de prima saptamana in care am consumat ORMUS. Eram gravida in luna a 7a si inca mai mergeam la serviciu. Aveam o functie de raspundere in cadrul unei companii de marketing. Sarcinile curgeau necontenit si in mod haotic. Poate nu credeti dar in zilele cand luam ORMUS dimineata inainte sa plec la firma, totul decurgea fara efort puteam ordona si stabili priortatile, iar energia o puteam doza cu maximum de eficienta." Mihaela, Bucuresti
"Si acum, surpriza pentru mine si surprinderea mea este in directia trupului fizic... Sunt transformari in forma lui, nu ca as fi mai slaba,[nu sunt nici grasa] dar se schimba forma, de parca as intra in matricea mea !!! Este extraordinar, si asta nu se vede numai in fizic, dar exista perceptia interioara ca asa este! Biologic vorbind, am o virsta, am 62 de ani impliniti, dar structura interioara si evolutia spirituala, ma fac sa nu am aceasta certitudine, a virstei mele biologice! Forta interioara pe care o simt este uriasa, simt ca sunt inepuizabila, nu obosesc niciodata, dorm si maninc extrem de putin, nu este nevoie, nu-mi trebuie mai mult de 3-4 ore de somn si ma hranesc o data pe zi, desigur vegetal...si asta din 1987.

Asa ca ormus mi-a adus un plus de energie, am simtit asta imediat, de la prima portie! Ma simt sigura pe mine, sunt mai echilibrata, mai armonioasa si mai vesela, chiar daca 90% sunt absolut singura! In tot ce ma inconjoara si in tot ceace simt am acum alte valente, hotarirea cu care actionez este alta [...]

Si un ultim lucru, s-a schimbat aroma parfumului care il percep in jurul meu. Se implinesc in aceasta luna, 10 ani de cind in anumite momente simt parfum care emana din zona timusului, sau din interiorul meu, nu poate veni de nicaieri, nu are de unde!

Ei bine acest parfum si-a schimbat aroma... Nu am cu ce sa asemui..."
Rodica, Buzau
"De cand am inceput sa iau ormus, am observat cresterea rezistentei la efort fizic, astfel incat pot alerga mult mai mult timp fara sa simt oboseala, iar dimineata imediat ce il iau imi dispar somnul si oboseala instantaneu. La serviciu am o energie si forta de munca inepuizabila, sunt mai motivata, au crescut claritatea mentala si puterea de concentrare, am o forta mentala sporita. La nivel spiritual intuitia mea este mai dezvoltata, visele mai lucide, fenomenele de clarviziune si telepatie sunt din ce in ce mai dese (chiar ieri mi s-a intamplat sa aud mental telefonul meu mobil sunand la mine acasa, eu fiind in oras, si mi-a aparut imaginea persoanei care ma suna. La sosirea acasa am gasit apel pierdut chiar de la persoana respectiva, fix la ora la care il auzisem mental!)

Ca sa nu mai spun ca mi se materializeaza dorintele imediat!

Pentru aceste efecte electrizante, cu siguranta ca voi continua sa il iau si iti multumesc pentru ca ne ajuti sa beneficiem de acest elixir miraculos!"
Irina, Bucuresti
"Sunt foarte incantata de produsele ORMUS. In primul rand vreau sa precizez ca sunt tot eu si nu m-am transformat peste noapte. Dar in schimb ma simt sanatoasa, energica si plina de viata. Ce am simtit mai deosebit a fost ca dupa cateva zile de receala tratata cu medicamente aceasta s-a vindecat in 5 min dupa ce am luat prima lingurita de ormus. Purificarea organismului s-a produs iar tenul meu a capatat un aspect foarte placut. Apoi am inceput sa-mi doresc sa slabesc si iata-ma cu cateva kg mai putin (nu ca as fi slabit cu ORMUS dar pur si simplu parca am avut mai multa vointa sa tin o cura)." Larisa, Bucuresti
"Sunt de acum peste 5 ani de cand consum elemente monoatomice. In acest interval de timp am avut ocazia sa le testez in multe din situatiile de viata obisnuite: in timpul unei alimentatii care includea carnea dar si in perioade de post sau alimentatie vegetariana, muncind greu fizic, intelectual sau stand mai mult in meditatie.

Am vazut efectul lor asupra sotiei mele in timpul perioadei de graviditate, cand oboseala ar fi trebuit sa o afecteze, mai cu seama ca si-a continuat activitatea pana in luna a-7-a. Am vazut cum ORMUS-ul suspendat in cupru coloidal i-a curatat fata iritata aproape instantaneu copilului meu nou nascut (dupa 5 zile de la nastere). Tot atunci i-am dat si prima oara sa "guste". Mai tarziu am observat ca administrat pana in pranz ii face pe copii mai docili dar in acelasi timp le reduce si nevoia de somn. Tot in acest rastimp i-am oferit si tatalui meu ORMUS in paladiu coloidal care, in seara de dupa prima lingurita, a visat asa de frumos si real cum nu mai se intamplase de foarte demult.

In final pot spune ca ORMUS-ul fie ca a fost doar aur monoatomic sau alcatuit din combinatii de metale nobile monoatomice, sub forma de praf, suspendat in apa distilata sau diferite solutii coloidale, atat mie personal cat si celorlalte persoane apropiate mie, a avut in primul rand un efect de calmare a mintii care mai degraba l-as asemana cu o trezire, cu o limpezime mai exact. In acelasi timp a aparut o energie insotita totodata de pofta de viata si de multe ori am avut senzatia ca lucrurile se rezolva de la sine, iar dorintele se implinesc intr-un timp surprinzator de rapid..."
Dragos, Bucuresti
"La inceput am fost sceptica, dar curiozitatea m-a determinat sa consum si, dupa cateva zile de consum, eram nerabdatoare sa inregistrez diverse schimbari... asteptari... Schimbari aparusera, dar nu puteam defini clar ce si cum... am facut o pauza de cateva luni si am reinceput sa ingerez cat de cat regulat... de data aceasta nu mai consumam carne si da, schimbarile deveneau cuantificabile... retineam frecvent visele, telepatii mai dese cu persoanele dragi, calm si claritate in ceea ce gandeam, trairi interioare noi, profunde si de o durata mai mare.

Intr-una din dimineti, in urma unei nopti albe, din dorinta de obtine energie suplimentara, am ingerat o cantitate de cel putin 3 ori mai mare decat cea recomandata si pot spune ca de atunci materializez foarte repede anumite ganduri, de aceea sunt mai atenta la ce ganduri generez pentru ca experientele repetate mi-au dovedit ca se materializeaza indiferent de ce natura ar fi si indiferent daca mai consum Ormus.

Imbratisez aparitia Ormusului in evolutia mea. Multumesc, Dragos!"
Madalina, Bucuresti
Mai multe mărturii găsiți AICI.

LA ORICE PRODUS COMANDATI DE PE SITE-UL ORMUS ROMANIA, FOLOSIND CODUL MATRIXRO, VETI BENEFICIA DE 5% REDUCERE.

VA INVITAM SA VEDETI MAI JOS CATEVA EMISIUNI SI FILMULETE DESPRE ORMUS:

 Emisiune prezentare produse ORMUS - Iunie 2013MAI MULTE FISIERE VIDEO SI INFORMATII GASITI PE CANALUL YOUTUBE 
ORMUS ROMANIA

 ACEST ARTICOL ESTE O RECLAMĂ
Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.

5 comentarii:

M&L&D& F&N spunea...

Puneti Chatul pe pagina principala poate mai arunca o vorba si altii vizitatori al blogului.Ne-am saturat de discuii obosite .Aceiasi ciumpalaci agresori anonimi zilnic ,inainte mai vedeai discutii intre logati dezbatant teorii ...acum muzica si contre parca chatul al apartine separat de alt blog ..nu se mai incheaga prietenii ci dezbinari ca in crestinism aceiasi religie cu sute de secte separate.Ne-ati lasat amarati pe chat separat printre 'reptilieni" :P.

FreeYourMind spunea...

Din pacate fereastra chatului ar ingreuna si mai mult deschiderea primei pagini care si asa e destul de incarcata, in plus pacanitul ferestrei de chat a deranjat in timp multi useri care nestiind de unde venea si neavand rabdarea sa caute de unde sa-l opreasca au renuntat la blog.

M&;L&;D&; F&;N spunea...

Inteleg! Orcum era un ajutor pentru cei care prefera modul asta de socializare prin chat si majoritatea cu care am vorbit spun ca sunt dezamagiti de chat( dezamagiti in sensul de tristi) ,ca nu mai au cu cine discuta .In fine ,ca idee statsul de la comentarii s-ar potrivii si la chat
A comenta pe acest blog( CHAT) este un privilegiu, nu un drept.
- Referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discutii.
O zi buna! Multumesc pentru raspuns!

FreeYourMind spunea...

Acum e mai bine? Daca mai sesizati aspecte aiurea, va rugam sa ne contatati, cu un print screen al discutiei sau ceva, ca sa putem lua masuri. Va multumim!

Anonim spunea...

Este!

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...