Ieşirea Din MATRIX: VERDI TV, Rosia Montana, Siria, Proteste si alte lucruri importante ... (5.09.2013)

joi, 5 septembrie 2013

VERDI TV, Rosia Montana, Siria, Proteste si alte lucruri importante ... (5.09.2013)


De curand, unul dintre cei mai adevarati romani, din punctul nostru de vedere, un om foarte curajos, plin de initiative faine si inteligent, cu care rezonam foarte mult, avocatul Mihai Rapcea, a initiat un fel de Podcast pe care l-a numit VerdiTV, un alt fel de impartasire de idei pe internet, intr-un mod foarte sincer, onest, autentic, original, fara machiaje, fara un limbaj „politically correct” ci la subiect, pe față ... Suntem incantati de modul cum gandeste si de ceea ce vrea sa faca, de aceea are si sprijinul nostru! Bravo Mihai, tine-o tot asa!

Misto sigla :p



Iata aici una dintre emisiunile de data foarte recenta, din 3.09.2013, de la VerdiTV intitulata Revolutie!, emisiune intitulata “De vorba cu mine insumi” cu Mihai Rapcea si Felix Roncea despre Rosia Montana,dar si despre razboiul din Siria:


In urma emisiunii „Revolutie!” cei de la Miscarea Oamenilor Visatori (MOV) au scos urmatorul manifest:


MANIFEST

al Asociaţiei Mişcarea Oamenilor Visători (MOV)

pentru oprirea proiectului de minerit cu cianuri de la Roşia Montană.



Probabil că ai auzit de noi pe net, pe fb sau pe la evenimente. Suntem un grup de oameni care refuză să vadă România aşa cum ne-o arată unii: săracă, urâtă, coruptă şi tristă. Întoarcem spatele aşa-zisei „realităţi” şi preferăm să visăm o Românie a noastră.
Este important să visăm căci prima preocupare a duşmanilor unei naţiuni este să îi ucidă visele şi idealurile, pe care să i le înlocuiască cu propriile vise: coşmaruri planificate ale unei „realităţi” pe care nu ne-o dorim şi o putem schimba.

SCHIMBAREA trebuie să vină de la noi, nu va veni nimeni să o facă pentru noi.

Probabil că ai venit şi tu în Piaţă azi, ca şi în zilele trecute, aşteptând. Ce aşteptăm ?

Să fim mai mulţi ? Să ne preia mesajul presa ? Politicienii şi guvernanţii să se oprească din jaful planificat şi distrugerea ţării ? În sinea noastră, ştim bine că nu o vor face, că NU SE VOR OPRI pentru câteva sute, sau chiar mii de oameni, care ies în stradă.

Suntem mulţi, dar nu suntem şi neapărat uniţi. Suntem tineri, batrani, parintii sau copii, majoritatea intelectuali si cu o dorinta arzatoare de schimbare, dar nu avem neapărat şi idei sau experienţă cu astfel de situaţii. Care este răspunsul corect la toate aceste probleme ? Noi nu pretindem că suntem posesorii soluţiilor absolute şi infailibile, dar avem câteva idei şi propuneri. Probabil că şi voi aveţi. Hai să le punem cap la cap, să le discutăm, şi cu siguranţă vom identifica şi soluţiile potrivite. Dacă tot suntem aici împreună, haideţi să facem din Piaţă un loc al dezbaterilor, ideilor şi soluţiilor. Un loc din care să pornim SCHIMBAREA pe care ne-o dorim cu toţii.

5000 de oameni in total ieri in marsul anti RMCG din Bucuresti. Nimic la TV. Poza insa spune tot!
1236396_571341686267020_1423055310_n
Știați că:
-1 La Roșia Montană se află nu doar aur și argint, ci și foarte multe metale rare (indiu, wolfram, iridiu, staniu, uraniu, etc.) a căror valoare depășește DE ZECI DE ORI valoarea zăcământului de aur și argint ?
Romania detine peste 90 la suta din capacitatea totala de Wolfram (pur) a planetei …. ca element chimic, wolframul/tungstenul (W) – necesita o prelucrare ale caror costuri depasesc ordinul miliardelor de dolari in context militar/stiintific … un gram de W-pur costa intre 30 000 – 32 000 de euro si este in mare masura folosit in industria sofisticata militara – exemplu = carbura de wolfram este utilizata in perfectionarea armelor nucleare, munitie anti-blindaj, munitie APFSDS (proiectile cu nucleu din carbid de wolfram – ultima generatie), munitie AHEAD (Advanced Hit Efficiency And Destruction) similare cu tipurile – Air Burst Munition (ABM) s.a.m.d. …. iar stiintific – este utilizat in fizica particulelor.
Wolframul si Uraniu, Germaniu: utilizat în industria lentilelor sensibile (detectoare infraroşu, camere foto, microscop etc.), Vanadiu: utilizat în aplicaţii nucleare;Titan: utilizat în industria nucleară (submarine, rachete cosmice, avioane supersonice); Nichel: utilizat intesn în producţia de baterii;Crom: utilizat în construcţia de avioane;Cobalt: utilizat în producerea motoarelor cu reacţie;Galiu: utilizat în convertirea electricităţii în lumină coerentă (se produc anual 30 de tone de galiu în lume iar din exploatarea de la Roşia Montană s-ar putea produce, timp de 17 ani, circa 6000 de tone!!!); Arsenic: utilizat în industria laserelor şi în cea pirotehnică;Bismut: utilizat în medicină şi în transportul Uraniului în reactoarele nucleare; Feldspat Potasic: utilizat în industria porţelanului (la Roşia Montană există aproximativ 270.000 de tone iar noi actualmente îl importăm din China!)
-2 La Roșia Montană compania Gold Corporațion exploatează deja zăcămintele existente în mod mascat, prin așa numita metodă a prospecțiunilor ? Ei forează în inima filoanelor și extrag de multe ori coloane întregi de metale de o mare puritate, pe care le duc în străinătate (chipurile pentru analize !) și pe care le valorifică, FĂRĂ A PLĂTI NICI O REDEVENȚĂ CĂTRE STATUL ROMÂN (căci în contract este stipulat că vor plăti redevență doar pe activitățile extractive, nu și pe cele de prospectare) !? Din acești bani ei duc și lupta mediatică de prostire a românilor, permițându-și un război mediatic de uzură.
-3 Există un mic grup de agitatori/inițiatori/organizatori cu orientare sexuală dubioasă, care sunt finanțați chiar de către Fundația Soroș, unul dintre foștii acționarii majoritari ai Gold Corporațion ?! Aceștia își corelau acțiunile de protest contra Gold Corporation cu loviturile de bursă pe acțiunile acestei companii, date de magnatul George Soroș, finanțatorul lor.


Când se stopa exploatarea (datorită mitingurilor), acțiunile scădeau iar Soroș cumpăra mai ieftin, iar când acțiunile de protest încetau iar proiectul se relua, prețul acțiunilor creștea iar Soroș vindea în câștig. Una dintre multele dovezi privind sumele încasate de organizațiie implicate în acțiunile de protest le puteți vedea pe siteul:
http://www.ceetrust.org/grants-database/in-country-grants/romania.html - (care merge accesat doar cu anumite Browsere) unde organizații ca:


-Miscarea Civica Militia Spirituala figurează cu un grant de 30.000 USD și unul de 75.000 USD, (Mihail Bumbes, Claudiu Craciun)
-Active Watch a luat 99.910 USD (Mircea Toma)
- Organizația Accept – 35.200 USD. (Badita Florin Alexandru care este un bisexual innascut, are dovezi stiintifice de ADN)
-Dar si “Decat o Revista” se regaseste pe site-ul fondatorilor, deoarece ii ajuta pe toti cei anterior mentionati sa isi promoveze propagandele manipulatoare
Cum se face ca unii se imbogatesc dupa urma celor care vin sa protesteze cu sufletu curat si dorinta de schimbare, cum se face ca unii traiesc din proteste in timp ce altii muncesc, au familii de intretinut dar mai vin si la protest? Asta în condițiile în care artiștii invitați la Fân Fest au venit și au cântat pe gratis deoarece au fost mintiti ca organizatorii se autofinanteaza !!! Si eu as iesi sa ma leg cu lanturile si sa ma bat cu jandarmii daca as primi fondurile acestea, insa nu o fac pentru fonduri, ci din dorinta de mai bine, din dorinta de a salva natura si patrimoniul romanesc, aceasta este diferenta dintre participantii de la manifest si organizatori. Stiu ca este greu sa organizezi o miscare puternica, dar asta nu justifica deloc fondurile primite de la “dusman” si nici tehnicile manipulatoare de marketing la care apeleaza ONG-urile mentionate. Aceste fonduri sunt distribuite printr-o organizatie unde finanteaza atat amicul George Soros, cat si alti corporatisti care joaca actiunile de la RMGC in functie de valoarea lor. Nu primeste oricine o astfel de finantare, haideti sa fim realisti un moment si sa constientizam pe ce lume traim, acesti bani sunt o “spaga ascunsa” si legala pentru ca micii infiltrati sa isi indeplineasca misiunile pana la capat. Totusi, Soros este omul care a reusit sa-l ia de curand pe presedintele FMI din treaba si sa-l plimbe prin Romania ca pe un catel, coincidenta sau nu, imediat dupa vizita sa in Romania s-a aprobat iar proiectul de minerit! Cu cine s-o fi intalnit? cu Ponta? cu Basescu? sau cu amandoi? Pe langa cei infiltrati trebuie sa mentionam si vestitii ICR-isti care au ajuns la vremea aceea datorita lui Basescu in functiile pe care i-a pus, deci nu se pot considera “apolitici” in vecii vecilor, precum sustin in fata naivilor.

Monopolizare totala asupra unei actiuni din care trebuie sa iasa ceva util, un succes al oamenilor ce ies in strada din toata inima si crezand cu adevarat ca ajuta, acesti infiltrati nu ofera decat iluzii si spectacol, altceva nu fac de 10 ani. Daca dorim cu adevarat ca Rosia Montana sa fie salvata trebuie sa ne grupam, sa gandim strategic cum sa afectam sistemul astfel incat vocile si actiunile noastre sa aiba un efect deranjant pentru oamenii (daca se pot numi asa) ce se afla acum la putere, altfel nu vom fi bagati niciodata in seama daca iesim sa strigam si sa dansam, lucru intr-adevar foarte util pentru starea noastra de spirit, dar nu si pentru Rosia!
-4  Ingestia orală a unei cantități foarte mici – de obicei 200 mg – de cianură solidă (sau soluție) sau expunerea intr-o atmosferă ce conține 270 ppm de cianură poate duce rapid (câteva minute) la moarte.
La Baia Mare s-a produs deja în trecut un dezastru ecologic cu cianuri ! Accidentul minier din 2000 de la Baia Mare a constat într-o scurgere de cianură produsa la un lac aparținând societății Aurul S.A., un joint-venture al companiei australiene Esmeralda Exploration și al guvernului român. În noaptea de 30 ianuarie 2000 barajul a cedat deversând 100 000 de metri cubi de ape contaminate cu cianuri (aproximativ 100 de tone de cianuri) s-au împraștiat peste câmpuri și în sistemul hidrografic local.
Soluţii şi idei:
1. Guvernanţii nu sunt nişte stăpâni absoluţi ai ţării, cu puteri nelimitate. Ei au fost mandataţi prin vot, de noi toţi să gospodărească această mare gospodărie numită România. Cum le putem lua puterea înapoi ? Prin vot ? Experiența a dovedit că nu funcționează în toate cazurile. Atunci ?
O soluție ar fi GREVA FISCALĂ
Noi toți plătim din munca noastră salariile tuturor funcționarilor publici. Din banii noștri, din afacerile noastre se întreține Guvernul, Jandarmeria, Poliția, Parlamentul. Putem lua exemplu de la revolutia Islandei, care nu a fost mediatizata pe nici un canal de televiziune:

Dacă noi refuzăm să mai plătim acești bani – impozitele către stat – până când vocile noastre nu vor fi luate în considerare, Ei nu vor mai putea guverna.
Cum se face greva fiscală astăzi, când totul circulă prin conturi și prin bănci, când Fiscul îți bagă mâna în cont direct și îți pune poprire pe banii din conturi ? Soluția ar fi să nu mai lucrăm cu băncile, folosim cât mai mult banii lichizi, să boicotăm Statul, lovindu-i pe guvernanți acolo unde îi doare cel mai tare si doar astfel le vom atrage atentia cu adevarat atat de mult incat ne vom face auziti nu doar in strada, iar cuvantul nostru va conta pentru ei!!! Ne interesam care sunt urmarile si procedurile pe cale legala pentru aceasta gaura in sistemul financiar pe care le-am putea-o oferi guvernantilor si o punem in practica???
a

Pentru sugestii sau informatii ne putem întâlni pe fb pe pagina noastră (Mișcarea Oamenilor Visători), ne puteți scrie pe adresa de email bindiribli@gmail.com, ne putem auzi in direct in emisiunile ce ruleaza din cand in cand pe acest site sau cel mai bine ne vedem direct in piata!
V-ar putea interesa sa cititi si:


ACTUALIZARE
Lupte de strada cu jandarmii – pentru Rosia Montana


introducere rapcea.ro: şi pentru că mass-media securiştilor voiculeşti sau porculeşti nu a mai dat nimic despre evenimentele din piaţa Universităţii, ne facem datoria de sursă media alternativă şi vă arătăm ce s-a mai întâmplat în Piaţa Univresităţii, la mitingul împotriva cianurii. 
După ce în ziua a 3-a


ZIUA 4: DE-A V-AȚI ASCUNSELEA CU JANDARMII

În a patra zi de proteste pentru Roșia Montană au fost primele ciocniri mai serioase cu jandarmii. Protestatarii au încercat să evadeze spre Biserica Enei, dar s-au blocat într-o mare îmbrânceală. După ce au încercat toate ieșirile, oamenii au împins cordonul de jandarmi până la jumătatea bulevardului Magheru, au înghițit un pic de gaz lacrimogen și s-au trezit, după ora 22.00, că au calea liberă..
Două grupuri au pornit spre statui pe drumuri diferite – pe la metrou și pe la Arhitectură. Au prins la mijloc jandarmii, care s-au retras, lăsând loc pentru încă o noapte de Occupy. Vlad Odobescu a făcut un grafic cu mișcările astea:



Filmul evenimentelor, văzute de Vlad Petri:


Uite ce-am mai scris despre proteste:
Citește și reportajul nostru despre începutul protestelor: 
Cu cortul la Intercontinental
I-am întrebat pe cei din piață ce caută acolo: 
De ce protestează oamenii pentru Roșia Montană


2 comentarii:

  1. Sa fim seriosi. Voi il vedeti pe RAPCEA care are un mandat dar in spate e o LEGIUNE. Care asteapta sa se precipite situatia in Romania. Sa nu uitam ca REGISTRU l-au deplasat "UNII" spre DREAPTA. Principalu e ca noi ("romanii adevarati" cum spunea PETRE TUTEA) sa raminnem in CENTRU-DREAPTEI-CREDINTE.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stim despre ce vorbesti. Ce Legiune? Pur si simplu ne place cum gandeste. I-am urmarit multe interviuri, emisiuni si pur si simplu rezonam cu el in cea mai mare masura. Atata tot ... in plus se agita cum putini romani o fac pentru natia asta care nu prea merita , sincer sa fim.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...