Ieşirea Din MATRIX: INDUSTRIA MUZICALĂ DEMASCATĂ

miercuri, 25 septembrie 2013

INDUSTRIA MUZICALĂ DEMASCATĂ



MUSIC INDUSTRY EXPOSED (2012)

Acesta este un documentar pe care am ezitat sa vi-l prezentam  pana acum, desi aduce niste argumenta foarte interesante, deoarece are o traducere  enervanta, greu de urmarit si mai ales pentru ca traducatorul  (sau cel care a adaptat traducerea mai degraba - Bogdan Manolescu) are un obicei prost de a insera in traducerile lui propriile lui interpretari religioase cre(ș)tin ortodoxe dogmatice  pe acest subiect. In plus se aduc argumente religioase (din Coran) care sa ne explice ce si cum, ceea ce pe noi nu ne impresioneaza.

Ce ne-a determinat totusi sa publicam acest film este urmatorul articol prin care ni se spune ca si artistii romani sunt SAU ALEG SA FIE sub influenta acestor forte oculte demonice, ceea ce este foarte interesant si merita stiut. 

Unii spun ca acesta este un mod al artistilor de a-si face reclama deoarece exista multi papagali care pun botul la teoria conspiratiei  (ca noi asa). Ramane la discernamantul vostru sa trageti concluziile.

"SECRET DEZVĂLUIT și de o artistă româncă. Este colegă de ORGII "RELIGIOASE" cu Jay-Z și Lady Gaga într-un cult controversat. În SUA, membrii sunt acuzați că fac GESTURI SATANICE

Solista româncă Raisa a recunoscut că face parte din mișcarea Illuminati, cult cu origini francmasonice. Inna, Antonia și Morandi sunt bănuiți și ei că fac parte din această grupare. Raisa, o tânăra cântăreață, și MC prin cluburile din Ploiești și Capitala, a mărturisit în urmă cu câteva zile că face parte din controversatul cult Illuminati.

Declarația sa a fost făcută chiar pe scena de la Miss Universe Romania, unde a interpretat single-ul ei de debut "Tourist". La sfârșitul reprezentatiei, aceasta, împreuna cu dansatorii ei, nu s-au ferit să recunoască până și mesajele subliminale, pe care Illuminati le răspândesc.

"Nu ma deranjează absolut deloc să spun că sunt adepta Illuminati. Dimpotrivă, cred că sunt prima persoană care promovează acest cult, fără a se feri de gura lumii, cum s-ar zice. M-am documentat foarte mult în privința semnelor, pe care le dețin această organizație, dar mai mult m-am regasit în doctrina" lor. A-ți dori să obții puterea este principiul după care ma ghidez și voi încerca să insuflu și celor din jurul meu acest lucru", a declarat Raisa.

În ultimul timp, presa a speculat că și Inna, Antonia sau Morandi fac parte din acest cult masonic.



Jay-Z, suspectat că ar face parte din Illuminatti



Soliști ca Beyonce, Jay-Z, Rihanna, Lady Gaga sunt acuzați că au în repertoriul lor și mesaje subliminale în versuri, haine și în gesturi. Acest lucru a determinat presa de peste Oceanul Atlantic, dar și pe pasionații de esoterism să-i acuze că fac parte din Illuminati. Celebrul rapper Rick Ross, a recunoscut că viața unui artist în Hollywood este imposibilă fără a avea pactul cu această societate. Amatarorii de literatură esoterică au mers până să acolo încât consideră că multe din semnele și gesturile lui Jay-Z ar avea origini satanice.


Alți artiști bănuiți că ar face parte din această mișcare: Dr Dre, Cypress Hill, Chris Brown, Celine Dion, Halley Berry, Eminem, Britney Spears, Alicia Keys, David Bowie, Madonna, Paris Hilton, Angelina Jolie, Justin Bieber, Kanye West, Rihanna și P-Diddy.




Despre cultul Illuminati

Illuminati reprezintă un grup restrâns de oameni de elită (politicieni de vârf, oameni foarte bogaţi, persoane influente), ce pot fi întâlniţi în diverse organizaţii ca grupul Bilderberg, CFR (Consiliul pentru Relaţii Externe) etc., ce au scop dominarea întregii lumi din punct de vedere politic, economic, social şi religios, sub egida New World Order (Noua Ordina Mondială). Deşi Illuminati a fost fondat în 1776 şi desfiinţat oficial câţiva ani mai târziu, tot mai mulţi cercetători cred că ordinul s-a perpetuat până în ziua de azi, sub forma organizaţiilor amintite mai sus.

Semne Illuminatti

Ochiul
Acest semn, denumit și "ochiul providenței", este foarte controversat, mulţi spunând că este ochiul lui Lucifer, dar acest semn îşi are originea în Egiptul Antic, fiind cunoscut şi sub numele de ochiul lui Horus, ochiul atotvăzător. De asemenea, acest simbolism are o mare asemănare cu Bafomet.


Tabla de șah
Ritualurile Illuminati au loc pe o tablă de șah.



Crucea inversată
În videoclipul Alexandro Roba lui Gaga are desenate pe ea mai multe cruci inversate. Acest aspect este foarte semnificativ în limbajul simbolic. Crucea este un simbol al religiei creştine şi reprezintă sacrificiul şi învierea lui Iisus Hristos. În creştinism crucea întoarsă invers mai este cunoscută ca şi crucea Sf. Petru, în onoarea lui Simon Petru, care a cerut să fie crucificat invers, deoarece nu se simţea demn să moară în acelaşi mod ca şi Iisus Hristos.

Cu toate acestea, în cercurile necreştine crucea inversată reprezintă pervertirea şi desacralizarea a ceea ce ea semnifică de fapt. Din acest motiv simbolurile inversate sunt folosite în magia neagră şi în satanism.”

SURSA: http://www.evz.ro

VEDETI FILMUL TRADUS, AICI:


P.S. In acest context ne intrebam si noi RETORIC, ce cauta OCHIUL MASONIC din triunghi (ochiul lui Horus, ATOATEVAZATOR) in studioul Sinteza Zilei de la Antena 3? 


si binenteles uimitoarea asemnare dintre sigla RMGC si AntenaPlay care deasemenea seamana cu niste ochi cu pupila triunghiulara



ALTE LOGO-URI DIN LUME CE FOLOSESC OCHIUL ATOATEVAZATOR


SAU

GOOGLE CHROME


Sau in sigla emisiunii Dupa 20 de ani de la ProTV



Nota noastra:

Filmul este facut de musulmani si se pare ca si acestia cred ca  varianta nealterata a Bibliei (unde o fi existand si cine o are?) Tora - scriptura evreilor (Pentateuhul sau primele 5 carti din Vechiul Testament) si Coranul vin de la Dumnezeu ... Despre Coran nu comentam acum, deoarece nu este reprezentativ pentru spatiul nostru mioritic, insa de-a lungul timpului am gasit diverse argumente contra povestii lui Mahomed, despre influenta Vaticanului asupra islamismului si insasi faptul ca musulmanii cred in Tora, in povestea lui Iisus asa cum este putem spune ca este o alta dogma, sub alta forma. De aceea ne vom lega doar de Vechiul Testament.

Parerea noastra ne-am exprimat-o de foarte multe ori pe acest blog insa simtim nevoia sa ne repetam. Credem ca Vechiul Testament cel putin, este un mixaj de povesti, basme, legende si o istorie a unor entitati satanice sangeroase (niste extraterestrii interdimensionali mai degraba, posibil draconieni-reptilieni, niste vampiri energetici destul de involuati spiritual (gelosi, razbunatori,  - numiti Elohim, Iahve (un fiu din neamul El - ohimilor), Iehova, Shabaot, Adonai aflati in competitie/razboi uneori cu alti "zei" la fel de „evoluati” cum ar fi Baal, Moloh, Dagon, Astarte/Așera, Milkon, Kemoș, Anat chiar si Satan/Șeitan) si ai sclavilor acestora, poporul evreu (poporul „ales” - ales de dracu se pare, nu de Dumnezeu, sa-l hraneasca cu energie psiho-mentala). 

Crestinii ortodocsi cred ca religia lor este singura care a scapat neatinsa de influenta raului. Cata naivitate ! Multi sunt adeptii teoriei conspiratiei si cred ca sistemul e corupt, insa nu vad ca insasi biserica (institutia), de orice natie e ea, este parte din acest sistem si se afla si ea sub influenta acestor forte coruptibile si este un instrument de control, mana in mana cu politicul, caci ”politicienii sunt preotii lumii vizibile, iar preotii, politicienii lumii invizibile”. Unii cred in Biblie si nu cred in Biserica si cred ca Biblia a ramas neatinsa, nepatata, cuvantul pur al lui Dumnezeu, o carte care  parca ar fi venit din neant si a aterizat  in manifestare printr-un portal imaculat, teleportata, iar dupa aia a stat sub un clopot de sticla securizata undeva in eter fiind astfel intangibila ... LOL ...

 Nu mai insistam aici asupra acestui subiect ... Acea colectie de scrieri este plina de basme, metafore, traduceri aiurea, contradictii si posibil, ceva povesti reale, dovedite istoric. Este trist si amuzant totodata sa vezi cum oamenii inca mai cred orbeste in ea. In secolul acesta al informarii, a crede dogmatic intr-o colectie de povesti nemuritoare este de neinteles, cel putin pt noi. Incredibil ce a facut din creierul oamenilor aceasta continua propaganda seculara, impusa adeseori cu forta, cu teroarea, cu razboiul ...

Mai multe argumente care vin in sustinerea acestei note gasiti in categoria RELIGII, dar in special aici:
1) CINE A SCRIS BIBLIA?
2) FANATISMUL - RADACINA TUTUROR RELELOR
3) RELIGULOUS - Spiritualitate vs Religie
4) RĂSTĂLMĂCINDU-L PE IISUS
5) THE GOD THAT WASN'T THERE
6) BIBLIA HAZLIE
7) MESIA CEZARULUI - Conspiratia Romana De A-l Fabrica Pe Iisus Christos

În completare studiați și cartea „Hollywood Ezoteric Sex, secte si ocultism in film, de Jay Dyer”.

2 comentarii:

  1. Nu stiu ce sa zic sunt multe lucruri in *documentarul* asta care sunt greu de digerat, de la versurile interpretate la dorinta de controversa a fiecarui artist, dorinta asta de a fi adept la ceva ce prezinta controversa suprema, imi vine greu sa cred totusi ca o organizatie extrem de secreta dar totusi atat de +publica+ ar accepta minti de mana a 2a cum sunt artistii in general sa le fie parteneri la o lucrare asa de importanta precum noua ordine mondiala. Totul pare a fi o mare zapaceala pe care eu nu o vad probabila, iar faptul ca artistii cum ziceam mai devreme vor sa se afiseze cu ceva mai special asta nu ii face membri, ca au auzit si ei despre doctrinele acestei vechi organizatii si le folosesc sa se dea importanti nu ii face deloc credibili, orcine poate fi adeptul orcarui crez, asta nu inseamna nimic. In concluzie documentarul este ´prea exagerat´

    RăspundețiȘtergere
  2. De acord ca nu ar fi membrii, insa se pare ca sunt influentati totusi de anumite entitati demonice (nu stiu daca e vorba de seful lor sau alte fiinte de acest gen). Nu imi mai amintesc daca in acest documentar unii artisti spun ca au facut un pact, constient, cu diavolul pentru succes, dar imi amintesc un alt documentar intitulat ceva de genul, ~They sold their souls to Rock and roll~ cum anumiti artisti marturiseau ca intr-adevar au facut aceste contracte cu diavolul pentru succes. Illuminati este se pare o grupare care la varf se afla sub controlul unor astfel de entitati ... chiar daca nu faci parte neaparat din aceasta grupare, dar dai ascultare aceluias sef si bagi in creatiile tale artistice simbolurile acestei organizatii sau ale lui Bafomet, pana la urma tot pe acolo te gasesti. Poatecaeste exagerat documentarul si concluziile trase de acestea ar fi prea trase de par, asta si din cauza interpretarilor religios dogmatice, insa cert este ca ceva se intampla si ar fi bine sa ne intrebam ce anume.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...