Ieşirea Din MATRIX: CUNOAȘTEREA STRĂVECHE - Părțile 1 - 5

joi, 12 septembrie 2013

CUNOAȘTEREA STRĂVECHE - Părțile 1 - 5


ANCIENT KNOWLEDGE - Pt. 1 - 5
 Constiinta, Geometrie sacra, Cimatica, Iluzia Realitatii,  Filmari Rare, Sirul lui Fibonacci, Proportia de Aur, Phi in natura, ADN-ul, Amprenta lui Dumnezeu, Piramide, Megaliti, Reteaua Energetica a Pamantului, Castelul Coral, Energia, Tăblița lui Shamash,  Mitologia SI Magnetismului, Saturn, Gigantii, Vortexul Hexagonal de la Polul Nord

Un prieten al blogului ne-a trimis aceste filmulete traduse foarte faine, niste compilatii din mai multe clipuri, primele dintr-o serie mai lunga, niste mini-documentare menite sa trezeasca. Multumim Victor Sam!



Ideile esentiale din aceste filme sunt urmatoarele: 
„Anticii stiau mult mai multe despre Viata, Univers, Astronomie, Matematicile avansate, Magnetism, Vindecare, Forte Nevazute, samd. decat ni se spune in istoria oficiala. Cunoasterea codificata este informatia ce este ocultata in semne si simboluri si putem gasi aceasta cunoastere in toata lumea. Toate aceste semne si tipare geometrice (Geometria Scara) simbolizeaza forte nevazute aflate in lucru.



Suntem mintiti de media. Arheologii moderni nu stiu despre ce vorbesc. Anticii nu erau prosti sau primitivi. Noi pur si simplu nu am reusit sa decodam aceasta cunoastere ocultata in semne, simboluri si opere de arta antice. Acest fel de informatie este tinuta ascunsa publicului.


Oamenii de stiinta nu stiu ce tine universul la un loc, iar raspunsul poate fi gasit in cadrul acestor forte invizibile.
Materia este guvernata de frecvente ale sunetului.

Interesant este ca exista in cultura mayasa arhitectura cu elefanti, desi acestia se presupune ca au disparut din Americi acum peste 10 000 de ani, de dinainte de epoca glaciara.

Intrebarea este ”cine si ce guverneaza aceste forte nevazute?” Ce se afla in spatele simetriei din intreaga natura? (Ratia de aur, Phi, Sirul lui Fibonacci, etc?) . Pur si simplu nu poate fi o coincidenta. Eu cred ca este vorbe de o minte inteligenta, o constiinta aflata in spatele acestor aspecte, care tine totul legat.”

TRADUCEREA SI ADAPTAREA DE AICI: http://www.youtube.com/

VEDETI PRIMA PARTE TRADUSĂ,   AICI 
(Consciousness, Sacred Geometry,  Cymatics, Illusion of Reality, Rare Footage)

VEDETI A II-A PARTE A ACESTUI FILM 
(Fibonacci Sequence, Golden Ratio, Phi in Nature, DNA, Fingerprint of God)
 AICI  - CUNOAŞTERE ANTICĂ - Pt.2 


VEDETI AICI A III-A PARTE A ACESTUI FILM 
 (Pyramids. Monuments Megaliths, Ley Lines, Earths Energy Grid)
CUNOAŞTERE ANTICĂ - Pt.3 

VEDETI AICI PARTEA A IV-A 
(The Real Secret Of How The Pyramids Were Built and Coral Castle)

Castelul Coral este un monument din calcare localizat in "Homestead" Florida. Constructorul acestuia "Edward Leedskalnin" sustine ca stie secretele constructorilor antici si a demonstrat-o construind acest castel. Secretul este magnetismul si anti-gravitatia. El a construit un dispozitiv magnetic pentru a anula sau a reduce foarte mult greutatea acestor stanci enorme astfel incat el sa le poata aseza cu usurinta la locul lor. El a lasat indicii pentru noi si aceleasi indicii (simbologie) in Norman Hall (Grand Masonic Lodge) din Philadelphia. Secretele magnetismului sunt incifrate in forma operelor de arta. Francmasonii au tinut aceste secrete dintotdeauna, dar timpul secretomaniei este acum pe sfarsite. Trezirea globala a inceput si este cazul sa rescriem cartile noastre de istorie care nu spun adevarul.”
 Cunoașterea Străveche - P.4

VEDETI AICI PARTEA A V-A 

(Energy, Coral Castle, Tablet of Shamash, Saturn, Magnetism and Mythology, Hexagonal Vortex Feature on Northpole, Hurricane Sandy, Winterstorm Athena, Giants, Nephilim )
CUNOAŞTERE ANTICĂ - Pt.5 

Pentru a viziona acest film subtitrat oferiți-ne o DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la acest film) prin Paypal, Revolut (pe id-ul @stefanrmsv)TransferGo sau transfer bancar - detalii AICI 

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 
sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.

VA URMA ... sperăm

12 comentarii:

  1. 1) "Anticii stiau mult mai multe despre Viata, Univers, Astronomie, Matematicile avansate, Magnetism, Vindecare, Forte Nevazute, samd. decat ni se spune in istoria oficiala."
    Stiau nu doar mai mult decat ni se spune, ci si mai mult decat stim noi astazi (cel putin la nivel oficial)
    2) "Arheologii moderni nu stiu despre ce vorbesc."
    Nici n-au cum sa stie! Dovezile arheologice trebuie analizate de colective mixte de profesionisti din toate domeniile, nu doar de catre istorici, asa cum se intampla de obicei. Fiecare individ interpreteaza datele senzoriale in functie de experienta anterioara. Daca dai unor istorici sa analizeze ramasitele unui mecanism tehnologic sunt slabe sanse sa-l identifice.
    3) "Materia este guvernata de frecvente ale sunetului."
    Explicatia se gaseste studiind Eterul sonor si cum interactioneaza cu celelalte tipuri de Eteruri in stiinta tattvelor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oricat de avansati am crede noi ca suntem, ne inselam. Ne place sa credem ca suntem in varful piramidei, dar stim ca nu-i deloc asa.

    Nu ne putem explica lucruri pe care stramosii nostri le faceau simpluȘ astrologie, suclpturi, monoliti si asa mai departe.

    Pe undeva, am atins si eu acelasi subiect, ceva mai aplicat: http://ianculescuhimself.ro/ganduri/de-ce-minte-istoria-azi-gobekli-tepe

    RăspundețiȘtergere
  3. si 5 pe cand? episoodul 4 a fost foarte bun. multumiri pentru munca depusa. bafta in continuare, faceti o treaba grozava

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stim exact. Din ce am observat Victor Sam ni le trimite odata la 3-4 saptamani. Speram sa continue ... Cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Din păcate, (şi din nefericire) :) Victor Sam este unul din cei mulţi şomeri din ROmânica, iar speranţele de serviciu slabe la 48 ... Şi lui îi pare rău că nu poate mai mult şi mai repede. După o zi aproape întreagă de muncă fizică la ţară, îi este cam greu să stea în fiecare noapte să traducă. Mai ales că nu are prea multă şcoală (10 clase + Şc. Profesională făcută pe timpul lui Niky Ceau). Face domnilor şi el ce poate şi cât poate. Please, patience!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu atat mai valoros e sacrificiul tau draga Victor .. Nici noi nu stam pe roze la capitolul bani ... ci pe spinii rozelor ... Multumim inca odata!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragilor, nu reusesc sa vad clipurile pe dailymotion. Nu-mi permite accesul, mi-am facut si cont. Degeaba. De descarcat am descarcat partea 1,5 si 4. Link-urile 2-3 nu mai sunt valabile pentru download.Ma puteti ajuta, va rog? Multumesc mult!
    Multumesc lui Victor pentru traduceri si voua pentru tot ce ne oferiti.

    Ella

    RăspundețiȘtergere
  8. Din ce tara te uiti la filme?
    O sa le reurcam si pe vimeo in timp si in curand si partile 2-3 pe un alt server de download.

    RăspundețiȘtergere
  9. Din Romania. Pe Vimeo ma lasa sa le vad, si acolo am cont. Am mai incercat si astazi, si nu vrea tot ma redirectioneaza la pagina principala. Am mai patit ca nici nu-mi apare casuta sa ma loghez. Poate fi ceva de la calculatorul meu, nu stiu. Astept sa le urcati pe altceva atunci si va multumesc ca sunteti asa de amabili. Sunteti minunati!
    Ella

    RăspundețiȘtergere
  10. Am urcat partea a 2-a si pe vimeo si pe fastuload din nou, iar partea a 3-a pe vimeo ..in curand va fi urcata si pe fastupload din nou , iar prima parte si a 5-a si pe vimeo.
    Multumim pentru aprecieri! Conteaza pentru noi!

    RăspundețiȘtergere
  11. Dragii mei, am reusit! Am descarcat si partea2, si partea a treia de pe vimeo. Am recitit primul meu comentariu si este posibil sa ma fi exprimat gresit. Eu sunt obisnuita sa deschid in alta fereastra videoclipul pe care il vad, si pe dailymotion nu-mi dadea voie, insa aici la voi in pagina le puteam vedea. Este mult mai bine pe vimeo pentru ca acolo are si link pentru download.Va multumesc inca o data si aveti tot respectul meu pentru tot ce faceti!
    Sa fiti fericiti si iubiti!
    Ella

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...