Ieşirea Din MATRIX: Hulda Clark - "Vindecarea tuturor formelor de cancer"

duminică, 4 august 2013

Hulda Clark - "Vindecarea tuturor formelor de cancer"

THE CURE FOR ALL CANCERS

"Vindecarea tuturor cazurilor de cancer" de Hulda Clark, carte de o exceptionala importanta, a fost in sfarsit tradusa in limba romana de editura Excalibur. Aparitia acestei carti era asteptata cu mare interes atat de bolnavii decisi sa lupte cu cumplita maladie, cat si de terapeuti sau de practicantii diverselor discipline sapientiale.

Cartea incepe cu un enunt simplu: Rasa umana e intens parazitata in momentul de fata, iar cancerul se datoreaza parazitilor. Eliminarea parazitilor il va conduce pe bolnavul de cancer la vindecare.
Cauza cancerului: trematodul intestinal uman
In mod obisnuit, trematodul intestinal uman ar trebui sa traiasca in baltile cu melci. La om, e localizat in intestin, unde nu produce probleme deosebite. Problemele apar atunci cand acest parazit se localizeaza in alte organe; daca se localizeaza in ficat, produce cancerul.
De ce cancerul apare doar la anumiti oameni ? Pentru aparitia cancerului, afirma dr. Hulda Clark, sunt necesare doua conditii:
  • existenta in ficat a trematodului
  • acumularea in ficat a alcoolului izopropilic, care face organismul incapabil sa lupte cu parazitul

Daca trematodul intestinal uman se localizeaza in uter, produce endometrita. In timus: SIDA. In rinichi: boala Hodgkin. Un alt parazit, Ascaris, produce atacurile de apoplexie atunci cand ajunge in creier si astmul atunci cand ajunge in plamani. Eurytrema, trematodul pacreatic, produce diabetul. Unele boli de inima sunt produse de Dirofilaria, parazit localizat si in inima cainilor. Pentru migrene, e responsabil Leishmania, iar pentru schizofrenie si depresii, alti paraziti. Un om poate fi gazda a zeci de specii de paraziti.


Biografia dr. Hulda Clark

Hulda Clark s-a nascut pe 18 octombrie 1928 in Rosthern, Canada. In 1950, a absolvit cu Magna Cum Laudae Universitatea din Saskatchewan, Canada. In 1958, a devenit doctor in fiziologie la Universitatea din Minnesota, USA. In continuare, si-a concentrat studiile asupra biofizicii si a fiziologiei celulei.
Dr. Hulda Clark e autoarea a doua inventii:
  • sincrometrul: un aparat care testeaza prezenta in organism a diverselor substante
  • zapper-ul: un aparat dedicat distrugerii parazitilor prin stabilirea in organism a unui curent electric foarte slab
Aparatele sunt descrise amanuntit in cartea publicata la editura Excalibur. 
Dr. Hulda Clark a condus clinica New Century Nutrition din Mexico City. Bolnavii de cancer tratati dupa metoda sa si-au revenit spectaculos.
Prodigioasele rezultate ale deceniilor de activitate au fost publicate in 7 carti, dintre care 5 sunt dedicate vindecarii cancerului. Acestea au fost traduse in mai multe limbi si vandute in tiraje mari.
Hulda Clark a murit pe 3 septembrie 2009, cu putin inainte de a implini 81 de ani.

CUMPARATI CARTEA "Vindecarea tuturor cazurilor de cancer" de Hulda Clark, AICI.

Tratamentul cancerului dupa metoda dr. Hulda Clark
Dupa cum stim cu totii, tratamentul cancerului e complex si indelungat. Si dur. Pe langa medicatie, bolnavul trebuie sa faca fata cobaltoterapiei, care il lasa slabit si fara fir de par in cap. Suferinta nu garanteaza insa vindecarea. Desi e atat de dura, cobaltoterapia nu e neaparat o cale spre succes. E posibil ca bolnavul sa se supuna cobaltoterapiei, apoi sa se stinga incetul cu incetul. Cheltuielile cu tratamentul, consultatiile si eventuala operatie ajung, dupa cum stim cu totii, la sume fabuloase.
Tratamentul administrat de Hulda Clark pacientilor ei e simplu si eficient. Si nu numai atat. Este si ieftin. Atat de ieftin, incat concernurile farmaceutice din USA, unindu-si eforturile, au obtinut expulzarea dr. Hulda Clark. Pentru ca, daca tratamentul gasit de acest genial biolog ar fi fost aplicat pe scara larga, veniturile producatorilor de medicamente ar fi scazut dramatic.
Iata, pe scurt, in ce consta tratamentul gasit de Hulda Clark pentru cancer:
  • coaja de nuca neagra (de la nucul american sau de la nucul negru)
  • pelin
  • cuisoare proaspat macinate
  Animalul de companie, sursa de paraziti
Pisica sau cainele oricaruia dintre noi joaca un rol important in viata noastra afectiva. Din pacate, reprezinta o sursa de paraziti. Bolnavul care a reusit sa scape de paraziti se poate recontamina in scurt timp mangaindu-si animalul preferat, iar boala isi poate relua evolutia.
Hulda Clark nu recomanda inlaturarea animalului de companie, ci deparazitarea acestuia. In prima saptamana, e suficient sa ii administram in fiecare zi in hrana apa de patrunjel. Aceasta se obtine fierband o legatura zdravana de patrunjel proaspat in 1 litru de apa, timp de 3 minute. Se arunca patrunjelul, se raceste lichidul obtinut si se baga in congelator. Cantitatea obtinuta va ajunge o luna.
In scurt timp, se va observa ca animalul e mai vioi si mai bine-dispus. E normal, caci apa de patrunjel le stimuleaza functionarea rinichilor, care ajung sa elimine mai eficient resturile parazitilor morti.
Pentru urmatoarele saptamani, gasiti in cartea dr. Hulda Clark alte retete.
Alte sfaturi:
  • Nu impartiti hrana cu animalul dvs. de companie
  • Nu va sarutati animalul de companie
  • Nu-i permiteti sa se urce in patul dvs.
  • Nu dormiti cu animalul de companie
Si, fireste, spalati-va pe maini dupa ce l-ati mangaiat.
Toate aceste reguli de bun-simt sunt stiute si rastiute de stapanii animalelor de companie. Si incalcate zilnic.

Zapper-ul
Zapper-ul e un aparat simplu ( patru rezistoare, doua condensatoare, un led si alte cateva componente ) care trebuie alimentat la o baterie de 9V. Acest aparat e destinat sa dea nastere unui curent de intensitate mica prin corpul dvs., in trei reprize de cate 7 minute.
Efect: distrugerea capuselor din organism in 7 minute, a virutilor si a bacteriilor in 3 minute, a stadiilor intermediare (larve etc.) ale parazitilor in 5 minute.
De se sunt necesare mai multe sedinte ? Pentru ca, dupa prima sedinta, parazitii muribunzi elibereaza bacterii si virusi, iar acestia incep sa va invadeze. Asa ca, dupa 20-30 minute de la prima sedinta, urmeaza a doua sedinta, in care bacterii si virusii sunt ucisi. E periculos sa efectuati o singura sedinta, trebuie neaparat efectuate trei sedinte. A treia sedinta de 7 minute distruge ultimele ramasite ale "chiriasilor" dvs.
Va puteti intreba care dintre tratamente e mai bun, cel pe baza de plante sau cel cu zapper-ul. Executate separat, au dat rezultate foarte bune. Pentru maxima siguranta, Hulda Clark recomanda sa fie efectuate amandoua. Pentru aceasta, nu e necesar sa va duceti chiar pana in Mexic, un centru de sanatate cu terapeuti specializati existand si in tara noastra.
Contraindicatii: Gravidele si purtatorii unui stimulator cardiac sunt sfatuiti sa nu foloseasca zapper-ul, deoarece acesta nu a fost suficient testat in cazul lor. De fapt, aceasta era situatia in 1993, cand a fost publicata cartea.

Plomba cu mercur si cancerul
Oamenii sunt obisnuiti din copilarie sa-si ingrijeasca dantura, acceptand lucrari dentare oricat de costisitoare si de dureroase numai pentru a-si pastra look-ul. Daca ulterior au probleme cu rinichii, ficatul etc., nu fac nici o legatura intre plombele sau lucrarile din gura lor si afectiunea abia-aparuta.
Plombele cu amalgam pe care multi dintre noi inca le mai poseda sunt obtinute pe baza unui amestec de cateva zeci de substante, printre care se numara si mercurul. Aceste substante aflate de plomba difuzeaza lent in organism, aflandu-se la originea diverselor boli grave.
Vindecarea cancerului presupune inlaturarea tuturor substantelor toxice cu care vine in contact bolnavul, inclusiv cele din interiorul organismului sau. Bolnavii de cancer care au cerut ajutorul dr. Hulda Clark au fost sfatuiti sa-si scoata plombele, dintii imbracati si coroanele dentare. Sub fiecare dinte imbracat sau coroana dentara se afla, stiuta sau nestiuta, o infectie, mirosul dezagreabil al respiratiei, dimineata, fiind produs de bacteria Clostridium localizata sub dintii imbracati sau sub coroane.
Orice dinte mort e o locatie perfecta pentru Clostridium, afirma dr. Hulda Clark, deci si dintii morti trebuie scosi.
Pentru oamenii relativ sanatosi, scoaterea dintilor falsi si coroanelor nu este o nevoie presanta. Dar pentru bolnavii de cancer in faza terminala, aceasta schimbare poate face diferenta dintre viata si moarte. Cei mai ascultatori dintre pacientii Huldei Clark si-au scos lucrarile dentare, cerandu-i stomatologului maxima rigoare in recuperarea deseurilor, astfel incat nici un miligram din chimicalele lucrarii scoase sa nu ramana in organism.
Orice pacient ar trebui sa aiba o serie de pretentii de la stomatologul sau. Un stomatolog caruia ii pasa de pacientii sai se supune urmatoarelor reguli:
  • Nu pune plombe cu mercur
  • Nu face obturatii de canal
  • Inlatura insertiile de amalgam
  • Trateaza cavitatile dentare: curata corect dupa extractie alveola in care s-a aflat dintele, ceea ce face ca alveola sa se vindece si sa sintetizeze din nou tesut osos. Hulda Clark afirma net ca extrem de putini stomatologi trateaza cavitatile dentare dupa extractie, unii negand vehement necesitatea acestor interventii.
Dupa cum vedeti, nu numai trusturile farmaceutice din USA au avut motive serioase sa ceara expulzarea distinsei cercetatoare, ci si stomatologii. Imaginati-va mania rece a unui stomatolog luat la bani marunti de un pacient decis sa afle tot ce se intampla in gura sa si veti intelege cati specialisti a suparat Hulda Clark in cele cateva decenii de activitate.

CUMPARATI CARTEA "Vindecarea tuturor cazurilor de cancer" de Hulda Clark, AICI.

Acidul malonic din alimente
Cartea "Vindecarea tuturor formelor de cancer" de dr. Hulda Clark e impartita in mai multe sectiuni:
  • Partea intai: Cauza
  • Partea a doua: Insanatosirea
    • Despre insanatosire in general
    • Revizuiti-va dieta
    • Detoxifiati-va organismul
    • Faceti curatenie in gospodarie
    • Produse chimice sintetice
    • Mergeti din nou la doctor
    • Nu va reinfectati
    • Aspecte biologice
    • O privire asupra partii bune a lucrurilor
  • Partea a treia: istoricul unor cazuri
  • Cum sa va testati singuri
  • Teste
  • Retete
  • Surse
  • Speranta pentru viitor
In partea a doua, Hulda Clark explica pe larg cum dieta si substantele din gospodarie pot afecta sanatatea cuiva. Chestiunea e de mare interes si pentru oamenii sanatosi. Astfel, in capitolul "Revizuiti-va dieta", autoarea arata ce este acidul malonic, ce efect are asupra organismului si ce alimente il contin.
Acidul malonic este un acid prezent in nenumarate plante, dar care nu trebuie sa ajunga niciodata in organismul uman. De ce ? Pentru ca incetineste pana aproape de zero metabolismul organului in care ajunge. Glutationul scade, iar imunitatea scade de asemenea.
Printre alimentele ce contin malonati se numara, din pacate, fasolea de diverse feluri, maslinele negre ce au fost ambalate in cutii metalice, morcovii, pastarnacul, rosiile, ridichea alba, ciocolata, caisele. Consumand aceste alimente, introducem malonati in corpul nostru. Daca un om sanatos reuseste sa-i elimine, cu totul altfel stau lucrurile in cazul bolnavilor de cancer.
Daca prezenta ciocolatei pe aceasta lista neagra nu ne surprinde, iar despre rosii stiam ca, precum celelalte solanacee, trebuie evitate (v. Daniel Reid), afirmatia referitoare la morcovi e de natura sa ne puna pe ganduri. Cum sa fie periculosi morcovii, cand sunt proslaviti de decenii de autorii cartilor de alimentatie naturista sau de medici ? Ei bine, Hulda Clark marturiseste ca acceptase cu inima usoara rezultatele testelor asupra celorlalte alimente, dar descoperirea nocivitatii morcovilor a suparat-o foarte tare. A studiat apoi literatura de specialitate, afland astfel ca prezenta acidului malonic in morcovi era cunoscuta din 1964.
Bomba din frigider
Prezenta frigiderului cu freon in gospodarie nu e o binecuvantare: orice frigider prezinta scurgeri infinitezimale de freon, care nu poate fi depistat dupa miros si care ajunge sa fie inhalat de oameni. Legatura dintre cancer si freon este evidenta, dr. Hulda Clark depistand concentratii mari de freon in organismul bolnavilor de cancer. Si nu oriunde in organism, ci chiar in organele afectate de tumori.
Freonul se mai degaja si din aparatul de aer conditionat din apartament / din autoturism.
Stim cu totii ca vata de sticla se foloseste pentru izolatii termice. Din pacate, existenta in izolatii a acestui material e extrem de periculoasa, vata de sticla continand exact ceea ce indica numele sau: sticla. Mai exact, particule infinitezimale de sticla, ce pot fi inspirate fara a le simti. Ajungand in organism, ranesc organele interne. Organismul, pentru a se proteja, genereaza chisturi in jurul lor.
Tumorile maligne investigate de Hulda Clark contin bucati extrem de mici de sticla (sau de azbest), provenite din acele parti ale locuintei unde s-a folosit vata de sticla. Cei mai constiinciosi dintre pacienti au separat ermetic zona locuita din locuinta de zona in care s-a folosit vata de sticla.
Cat despre pivnita si garaj, acolo se afla adesea depozitate substante chimice periculoase pentru sanatate. Insanatosirea bolnavului de cancer presupune aruncarea acestora si izolarea completa a locuintei de garaj. Includerea garajului in subsolul sau parterul unei case nu e deloc, pentru Hulda Clark, o idee rezonabila.
Curatenia din pivnita si garaj reprezinta doar un prim pas in vederea insanatosirii bolnavului de cancer. Urmeaza camerele in care bolnavul locuieste si in care tapetul si lambriurile degaja vaporii unor substante precum arsenicul si formaldehida. Buretii din saltea, perne etc. degaja, de asemenea, formaldehida. Aceasta s-a dovedit o substanta suficient de periculoasa pentru a imbolnavi chiar si o yoghina avansata precumJasmuheen. Articolele noi de imbracaminte si covoarele noi contin, de asemenea, substante chimice ce pot ajunge in organismul dvs.
Studiul dr. Hulda Clark trebuie sa se afle in biblioteca oricarui om preocupat de sanatatea sa, fie ca e sanatos, fie ca e bolnav. Desi are peste 650 de pagini, aceasta carte plina de informatie se citeste usor, cu placere. Autorul recenziei de mai sus a terminat-o intr-un week-end, la sfarsitul caruia i-a fost smulsa din mana de prieteni si rude.
Traducerea acestei carti de mare valoare constituie un dar inestimabil pe care editura Excalibur l-a facut recent cititorilor sai, si singurul regret pe care il putem avea e ca nu a aparut la scurt timp dupa editia princeps.”
SURSA:  http://mysticway.bravehost.com/HuldaClark.htm

CUMPARATI CARTEA "Vindecarea tuturor cazurilor de cancer" de Hulda Clark, AICI.
Iar tratamentul deparazitar de AICI.
Nota noastra: Teoria germenilor si a parazitilor are mari lacune, lacune subliniate de-a lungul timpului pe blogul nostru in numeroase articole si documentare (aici , aici si aici de ex), insa ideile sustinute de Hulda Clark merita investigate si e posibil sa vina in completarea celor cunoscute pana acum. Noi vi le-am adus la cunostinta, iar dvs. sunteti liberi sa faceti ce vreti cu ele. 

In completare vedeti aici si un film tradus pe aceasta tema:



SAU AICI - link 2


DOWNLOAD RAPID
(cu subtitrare pe film)
In completare studiati categoria ANTI-CANCER insa o explorare mai facila a acestei categorii poate fi facuta din CUPRINS, dand click pe categoria ANTI-CANCER)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...