Ieşirea Din MATRIX: MOOJI - Un posibil Satsang in „carne si oase” in Romania + cateva noi filmulete

joi, 18 iulie 2013

MOOJI - Un posibil Satsang in „carne si oase” in Romania + cateva noi filmulete


Daca nu ati auzit de Mooji sau nu ati citit despre el pe blogul nostru, puteti sa o faceti aici. Din pacate, in ciuda interesului  ridicat in ceea ce-l priveste, oamenii inca nu scriu de Mooji mai nimic, nicio relatare, nicio intamplare, dar continua sa traduca filmulete, ceea ce este imbucurator. Este curios ca despre orice neica nimeni in drum gasesti tone de articole, iar despre Mooji mai nimic nou in limba romana. Sau poate ca discipolii lui Mooji sunt mai degraba inspirati sa treaca la fapte decat sa-si exprime opiniile, trairile sau orice altceva legat de acest maestru ce emana o blandete si o lumina deosebita. 

In acest sens cei care detin contul de facebook Mooji Romania organizeaza pe 20 iulie 2013 (adica peste  2 zile) urmatorul eveniment:

Vom avea un nou web satsang cu Mooji. Pentru a participa, va rugam sa fiti prezenti fizic la locatia stabilita din Iasi - b-dul Nicolae Iorga, nr. 12 (punct de reper- vizavi de fostul Bazar, cladirea gri, intrarea Valmedica, etajul 1).

Pentru participarea in Iasi - va rugam sa va inscrieti prin email la adresa:
Iasi.Mooji@gmail.com ( Elena Calancia 0723996331, calanciaelena@yahoo.com)

Mooji va asteapta cu intrebarea cea mai arzatoare, pe care i-o puteti adresa in direct, Satsangul desfasurandu-se sub forma unei video conferinte. Daca aveti o intrebare pentru Mooji in romana, un traducator o va traduce. 

Satsangul este inregistrat si este posibil ca el sa fie facut public. Deseori intrebarile adresate ajuta alte fiinte pe cale. Prin participare, sunteti de acord cu inregistrarea audio si video.

Intrarea este gratuita. O donatie de 10 ron de persoana ne-ar ajuta sa acoperim inchirierea salii insa nu este obligatorie. 

Va asteptam din inima,

Mooji Romania team
Contact: bucharest.mooji@gmail.com, 

Iasi.Mooji@gmail.com


De asemenea, aceiasi oameni doresc sa organizeze in jurul datei de 13 septembrie 2013  un eveniment dupa cum urmeaza:

Data este in continuare ESTIMATIVA. Inca nu avem o data a venirii lui Mooji in Romania. 
Incercam sa aflam cata lume ar veni la un eveniment de genul : Vineri-Sambata-Duminica, 5-6 satsanguri cu Mooji 'in carne si oase' la Bucuresti

Va fi nevoie de o confirmare ferma a intentiei prin achitarea unui AVANS (care se va returna in cazul in care nu vom reusi organizarea evenimentului); probabil acest avans va fi de 50EUR.


Acestea fiind spuse vă inivtăm să mai urmăriți mai jos câteva clipuri mai noi (fata de cele existente la noi pe blog in categoria MOOJI pe care o puteti explora mai usor dand click pe aceasta in CUPRINS)

5 comentarii:

  1. intr-adevar Mooji este un maestru spiritual autentic, iar fiecare maestru are calea sa unica de exprimare catre discipoli desi mesajul nu poate fi decat Acelasi ...
    Toti acesti maestri arata spre aceeasi Luna ca sa ma exprim asa, dar fiecare o face in stilul sau unic si atrage acei oameni care rezoneaza cu ei...
    Spre deosebire de Osho, Mooji este un maestru "cuminte" asa cum este si Tolle nu prea vor sa supere pe cineva, ... in schimb Osho este mai agresiv de aceea este atat de controversat, spune lucrurilor pe nume si vede ca nu-ti convine dar de fapt el asta urmareste ... o destabilizare a ta cat mai profunda ... este un maestru care a dezvoltat tehnici personale de meditatii pt diverse tipuri de minti, de oameni ... nu degeaba i se spune un Maestru al Maestrilor si mai ales ca in discursurile sale a incercat sa reinoiasca, sa reimprospateze mesaje date de maestri ai lumii noastre din vechime pe intelesul omului modern... vezi Buddha, Lao Tzu, Patanjali, Iisus, si multe altele
    multumesc free pt aceste postari si iti doresc toate cele bune
    cu bine nelu_nnn :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos! Urmaresc de ceva timp seria!

    RăspundețiȘtergere
  3. A venit Mooji in Romania?? Daca nu ce se mai aude despre asta?

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...