Ieşirea Din MATRIX: MESIA CEZARULUI - Conspiratia Romana Pentru Inventarea lui Iisus Christos

miercuri, 26 iunie 2013

MESIA CEZARULUI - Conspiratia Romana Pentru Inventarea lui Iisus Christos


CAESAR'S MESSIAH 
- The Roman Conspiracy to Invent Jesus (2012)

Titlul filmului de astazi ar putea starni respingere sau neincredere, sunand destul de senzationist sau bombastic, gandul zburandu-ne la Dan Brown si la cartea lui, insa va invitam cu caldura sa-i acordati timp, sa-l parcurgeti cu atentie, pe indelete si sa intelegeti poate, ca in mare masura, acesta are partea lui de dreptate.  Filmul este realizat pe baza cartii cu acelasi nume, iesita initial in 2005 si adaugata si revizuita in 2011, o carte scrisa de Joseph Atwill, acesta aparand si in film.

Filmul vine pentru noi cu niste completari exceptionale, revelatoare care ne confirma inca odata ceea ce gandim si noi despre povestea lui Iisus Christos. Desi in film, cercetatorii care apar ajung la concluzia ca Iisus nu a existat absolut de loc, ca e un personaj 100% inventat de romani, noi nu suntem la fel de radicali, insa suntem absolut convinsi ca povestea, mitologia din jurul acestui personaj a fost modificata, inflorita, adaugita, taiata (in special de romani si nu numai), ajungand in forma actuala pe care o stim cu totii din Biblie. Inca mai credem ca a existat totusi un personaj cu calitati exceptionale in acea perioada (posibil chiar in zona Tracica, poate chiar in Dacia), un personaj a carui poveste a fost furata, ciuntita si adaptata astfel incat romanii (si mai tarziu biserica) sa controleze masele de oameni, populatia cucerita in special, sa-i linisteasca, sa-i adoarma si totodata, inconstient sa-i faca sa venereze si sa adore indirect pe „zeul” roman, cezarul Romei (imparatul, care trebuia sa fie zeu in ochii oamenilor, inclusiv in ochii evreilor cuceriti).
Filmul aduce noi dovezi greu de combatut si de ignorat, niste argumente care noua ni se par de exceptie. Corelatiile, paralelele dintre povestea lui Iisus din Biblie si povestea lui Titus Flavius (unul dintre imparatii romani), scrisa de Josephus Flavius, sunt mai mult decat coincidente.

Despre ce este vorba pe scurt, in film:

1) Ni se demonstreaza ca povestea lui Iisus este una fictiva, o combinatie de povesti si mitologii de la mai multi lideri mesianici din trecut, in esenta fiind o mitologie solara.

2) Dinastia Flavienilor, din dorinta de a arata ca si ei sunt zei (ei nu au ajuns la putere prin descendenta obisnuita ci prin preluarea in forta a puterii imperiale) a inventat o poveste mirobolanta. Ei au inventat aceasta mitologie a lui Iisus care profeteste a doua venire a „fiului omului” care se refera de fapt la dinastia imparatilor romani  flaviani. Deci a doua venire s-a intamplat deja acum aproximativ 1900 de ani, (sau mai bine zis la aprox 40 de ani de la asa zisa moarte a lui Iisus din anul 33 e.n ) si aceasta reprezenta venirea la putere a „zeului” de la Roma, imparatul Vespasian Flavius (cel care a implinit practic „ profetiile” lui Iisus legate de a doua venire - distrugerea Ierusalimului, inconjurarea acestuia cu un zid, si moartea unei generatii de oameni de dupa „inaltarea” lui).

3) Un nepot al lui Titus, devine  papa, intre 92 si 99 e.n., Papa Clement I (Titus Flavius Clemens sau Clement din Alexandria) din acest moment devenind evidenta pentru oricine mai crede altceva, influenta flaviana asupra bisericii in general si asupra crestinismului in particular.  Acesta este considerat practic parintele tuturor bisericilor crestine, inclusiv cea ortodoxa, fiind venerat ca un sfant martir. In biografiile lui Clement I rareori se mentioneaza (aparent „intamplator” binenteles)  faptul ca acesta ar fi ruda de sange cu imparatul roman, insa citind cu atentia dinastia Flaviana de aici de ex, veti vedea ca face intr-adevar, parte din familie, impreuna cu Flavia Domitilla, prima sfanta a bisericii, venerata si de biserica romana-catolica si cea ortodoxa. Deci este mai evident decat oricand ca este o „afacere” de familie.

Sunt multe multe alte idei in film si in carte, ce merita studiate cu atentie, acestea fiind doar 3 dintre ele care ne-au ramas in minte la o trecere rapida prin memorie ...

Va lasam pe voi sa studiati mai mult in aceasta directie si va rugam frumos sa nu ne credeti pe cuvant. Si noi inca mai cercetam subiectul si evoluam in cunoastere pe masura ce mai studiem una sau alta. Nu suntem istorici, insa unele aspecte sunt mult prea evidente si pentru omul de rand care nu a aprofundat aceasta istorie.


Una dintre bilele negre oferite acestui film este sustinerea ideii ca teoria evolutionista nu ar fi combatuta si cu argumente stiintifice de catre creationisti. Exista argumente stiintifice si pro si contra evolutionismului, nu numai argumente dogmatice cum crede Atwill si ca si in cazul de fata, e bine sa ne pastram mintea deschisa si sa analizam toate doveziile existente, fara a avea idei preconcepute despre orice. 

 Tindem sa ne aliniem concluziilor oferite de cercetatorii din acest film care suna asa (preluare din transcriptul filmului):

„Eu unul nu vreau sa subminez aspectele pozitive ale crestinismului Exista aspecte pozitive si in crestinism si in alte religii Problema aici sunt pretentiile istorice pe care le au aceste religii.”  - Dr. Rod Blackhirst (Lector in Studii Religioase la Universitatea Trobe din Australia)

In mod traditional dogma religioasa a interzis cercetarea descoperirilor istorice sau includerea unor anumite descoperiri stiintifice in invatatura lor, cerandu-le urmasilor sai sa creada orbeste ce li se spune si sa nu accepte dovezile descoperite

„Traim intr-un timp (poate este o noua renastere intelectuala) in care oameni s-au saturat de structura societatii si in care observam fraude majore in inima pietei noastre financiare si in inima industriei si le-a ajuns ...Parerea mea este ca avem inca o frauda ... Cea mai mare frauda, cea din inima crestinismului ...si este vremea ca oameni care au dovezi sa iasa si sa puna aceasta informatie nu numai la dispozitia cercetatorilor si jurnalelor academice ci si publicului care vrea sa stie, la scara larga. ” - John Hudson (analist literar si autor al artii „La Revedere Iisus”)

Este sanatos ca oameni sa auda mai multe pareri pana sa isi faca singuri o parere. Si teoriile prezentate de cercetatorii nostri fac parte din acea diversitate de opinii.

„Cand aud ca povestea lui Iisus este un mit, oamenii simt ca le iei ceva. Cand intrebi oameni de ce cred in povestea lu Iisus? Adesea iti vor spune de biblie samd Daca ii intrebi `ai studiat Biblia istoric vorbind, te-ai uitat la dovezi?` iti vor spune ca nu au facut-o, deci nu acesta este motivul real. Adevaratul motiv este ca oamenii au o relatie cu Iisus. `Am o relatie personala cu Iisus si asta nu vreau sa pierd`.

Acesta este un motiv bun sa fi Gnostic si un motiv rau sa fi Literalist. ” - Timothy Freke (ca-autor al ”Misterele lui Iisus” si ”Iisus si zeita pierduta”).

Gnosticii precum si religile pagane credeau ca mitul omului care moare si invie era o alegorie care trebuia folosita pentru dezvoltarea personala. Sa moara fata de natura lor inferioara si sa invie catre natura LOR SUPERIOARA.
Literalistii au pus control pe mitul original si l-au modelat astfel incat sa ia puterea de la individ si sa o dea unei autoritati centrale. Redescoperirea miturilor originale le ofera oamenilor libertatea sa isi aleaga o credinta care li se potriveste.

„Unii crestini au dezvoltat credinta lor personala, ca Iisus este o forta, o energie, o putere in interiorul lor. Asa au interpretat ei povestea. Povestea a devenit, din nou, ceea ce de fapt a fost la inceput, o alegorie. Eu nu am nici o problema cu Christosul din Interior. Eu am o problema cu militanti bisericii. Ceea ce ameninta omenirea este religia organizata, inregimentata, rigida aflata in mars luata atat de in serios ca vei manifesta cele mai rele percepte ale ei.”
 - KENNETH HUMPHEREYS (istoric si autor al cartii „Iisus nu a existat niciodata”)

Daca analizam toate religiile lumii vom observa ca exista un numitor comun care leaga toate credintele si toti oamenii. Si din aceasta conexiune noi putem sa facem alegerile care acum au devenit atat de critice pentru viitorul nostru.

„As vrea sa ma concentrez asupra originlor ideilor religioase. Se pare ca sunt foarte unificatoare in ciuda diviziunilor care se vad la suprafata. Ar fi foarte de ajutor pentru intreaga umanitate sa realizeze ca exista aceasta unitate de esenta. Originle religiilor au la baza venerarea Naturii, studierea soarelui a lunii a stelelor, planetelor. La aceste lucruri s-au uitat oamenii cu reverenta si veneratie timp de mii de ani.
Si este foarte important sa ne intoarcem la acele radacini. Distrugerea planetei este deasemenea legata de idei religioase. Asta ar putea ajuta la restaurarea echilibrului pe planeta intr-un mod foarte profund si semnificativ.”- D.M Murdoch / ACHARYA S - Mistic si autor al cartii ”Conspiratia Christ”

Supravietuirea umanitati depinde de studierea istoriei dintr-o alta perspectiva pentru a fi mai clari asupra faptelor istorice si sa continuam sa onoram miturile ce ne ofera cea mai mareata intelepciune.

„Important este ce zice mitul si nu ce sa intamplat cu adevarat.... iar istoria reala este mult prea complexa pt omul de rand sa o inteleaga.” - Prof. Robert Eisenman , C.S.U.L.B (autor al cartilor „JAMES fratele lui Iisus” si „Codul Noului Testament”)

Este foarte important pentru cultura noastra ca oameni sa inteleaga deunde se trage crestinismul si asta este o urgenta. Puteti pasi pe aceasta cale si trage aceste concluzii. Avem dovezi clare ca Crestinismul a fost o inventie a romanilor, pentru a linisti oameni si popoarele cucerite. Si acest lucru este important pentru ca ne da o alta cale de a intelege guvernele.
Cum functioneaza guvernul, uneltele folosite, scopul pe care il are prin difertele operatiuni de propaganda.
Si daca te uiti la influenta pe care o are dogma in mass media de astazi poti vedea cu usurinta ca este in crestere.
Mi-ar place sa determin acesti extremisti sa ia in considerare posibilitatea ca descoperirile mele sunt corecte.
Desi exista mult bine in crestinism trebuie sa intelegem cum conducatorii s-au folosit de religie ca sa ne controleze si o fac in continuare si azi. Eu sper ca oamenii sa fie mai sceptici cand oameni guvernului il folosesc pe Dumenzeu la interpretarea legilor sau se folosesc de armaghedon pentru a crea politici guvernamentale.
Flaviani au introdus un mesaj secret in evanghelii, pe care  il putem intelege acum dintr-o noua lumina.” -- Joseph Atwill 

"Vei cunoate adevarul si adevarul te va elibera!"

VEZI FILMUL AICI 

Pentru o donație (de preferat lunară) vă ofer accesul la filmul TRADUS, fără reclame HD. Mulțumesc.

DACA FILMUL VI S-A PARUT FOLOSITOR, VA INVITAM SA CUMPARATI CARTEA SI/SAU DVD-UL DE AICI.

In completare puteti sa studiati si alte teorii alternative/complementare, in ceea ce priveste crestinismul, dogmele si traditiile pe care le inghitim pe nemestecate, in categoriile: RELIGII, IISUS, TRADITII/PARADIGME  pe care le puteti explora mai usor, dand click pe ele in zona CUPRINS-ului. 

P.S. Desi subtitrarea primita de la traducatorul Balan Ilie a fost plina de greseli de ortografie, ciuntiri de fraze, texte lipsa, traduceri incorecte, desincronizari, aproape la fiecare linie fiind nevoiti sa modificam ceva (ii multumim si lui Balan Nicolaie pentru ajutor), ii multumim pentru efortul depus si pentru faptul ca ne-a adus practic, la cunostinta acest film!

10 comentarii:

  1. Aham, dinastia Flaviana.. asa va sa zica, cu din astea se distrau Flavienii pe vremuri... :)

    Mie imi place cum spunea Anastasia: exist pentru cei pentru care exist. Cu alte cuvinte, chiar daca Isus n-ar fi existat in trecutul acestui univers, acum el cu siguranta exista.

    La cata energie au pompat crestinii in imaginea lui, cate rugi si atentie i-au acordat, acum el nu doar ca exista, ba are si multe din puterile pe care oamenii i le-au acordat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lol da ... pe asta nu au luat-o in considerare flavienii :p

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate va intebati si voi de ce daca este atat de sigur pe teoria sa nu a consimtit sa o sustina in mod academic si a ajuns, ca atatia altii, sa o sustina in medii "independente" lipsite de cea mai elementara dezbatere. Asta nu inseamna ca teoria sa nu este sustinuta si de cercetatori cu diferite titluri, aceasta este doar un element necesar pentru a convinge multimea de veridicitatea celor afirmate fara a depune nici cel mai mic efort in cercetarea proprie. Teoria sa este doar una dintre multele altele, care nu de putine ori se contrazic. O teorie asemenatoare a fost lansata si cea in care se afirma faptul ca, crestinismul si povestea Bibliei sunt creatie unei alte familii romane, Piso, sau ca Isus a fost de fapt Iulius Cezar. Iar teoria lui Atwill se exclude cu teoria lui Taxil care afirma faptul ca, crestinismul este o religie creata pentru "a înlocui vechiul păgâ-nism greco-roman, care se destrăma" si cu atatea altele. Si este un lucru oarecum normal, atunci cand minciuna este prezentata ca adevar, pentru ca intotdeauna adevarul va fi unul singur. Acum ramane ca fiecare sa gaseasca acest adevar.

    Ma voi opri aici cu aceasta prezentare rapida a acestei teorii, voi respecta ultima voastra rugaminte, nu inainte de a va mai atrage atentia si asupra unui alt aspect legat de acest articol. Daca in urma cercetarii temeinice a celor afirmate se vor descoperi neadevarurile acestei teori, aspecte interesante care merita a fi cercetate se pot descoperi si cercetand oamenii care au stat si stau la baza raspandirii acestei teorii. Nu este intamplator faptul ca Joseph Atwill, ca si vechiul nostru prieten, Taxil, a trecut prin invataturile scolii iezuite, cum nu este intamplator faptul ca Fritz Heede, unul din producatorii acestui documentar, pe pagina principala a siteului sau este prezenta o imagine cu o piramida cu soarele rasarind in varful acesteia. Si nici organizatiile in care este implicata celalalt producator "independent" Nijole Sparkis.

    RăspundețiȘtergere
  4. Te-ai uitat la film ? Tu faci ceea ce fac avocatii discreditand personajele care aduc anumite informatii. Esti avocat? Pentru tine nu conteaza ce zic oamenii in film, important e ca sunt ei ca persoane nu stiu cum. Asta e o tehnica de manipulare folosita in avocatura. Adevarul e adevar indiferent cine-l spune ... Acele corelatii dintre ANUMITE pasaje din Biblie si scrieierile lui Josephus sunt prea evidente sa nu-ti dea de gandit. Nimeni, nici Atwill nu spune ca este o corelatie totala, caci scribii Romei nu erau tampiti. Cert este ca exista suprapueri in Biblie, peste povestea lui iisus cu mitologii pagane, solare, amestecaturi, taieri, influente si au tot fost de-a lungul secolelor cu fiecare om ce a venit la putere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Prima parte a comentariului precedent care nu s-a publicat:

    In primul rand felicitari pentru faptul ca acest articol este unul propriu si nu preluat. Sa inteleg faptul ca acest documentar al lui Joseph Atwill este cel care "vine cu noi teorii si dovezi contra existentei lui Iisus". Aici aveti si voi partial dreptate, vine cu teorii, de dovezi nici nu poate fi vorba. Joseph Atwill este doar un Taxil al vremurilor noastre, un alt instrument al Soarelui Negru, cel ce conduce Intelept oranduit Evolutia pe calea suferintei si este doar la alegerea fiecaruia sa imbratiseze invataturile acestuia.

    Baza invataturilor este acelasi procedeu de adevar amestecat cu minciuna doar pentru a rezulta minciuna, precum si folosirea de corelatii ce sunt interpretate cum se crede de cuviinta in mod subiectiv. Pe scurt, pentru cei care nu cunosc aceasta "opera" a lui Joseph Atwill acesta afirma faptul ca scrierile istoricului evreu romanizat Josephus Flavius reprezinta cheia celor scrise in Noul Testament, mai exact pentru fiecare eveniment din Biblie gasim un corespondent in scrierile acestuia, Biblia fiind creatia dinastiei Flavienilor iar Iisus a fost de fapt Titus Vespasian.

    Motivul principal al acestei pretinse falsificari a crestinismului, conform lui Joseph Atwill, este intentia romanilor de a crea o religie care sa serveasca ca bariera teologica pentru a preveni mesianismul iudaic in a se manifesta in cadrul imperiului roman.

    Orice om care imbratiseaza aceasta idee, dincolo de faptul ca nu ar trebui sa imbratiseze ideile nimanui, dovedeste doar o naivitate si insuficienta cercetare temeinica a celor afirmate, pentru ca oricine realizeaza acest lucru va realiza singur ca afirmatia lui Atwill este o mare minciuna ce este prezentata ca un mare adevar.

    Niciodata in istorie nu a fost creata o religie doar pentru a impiedica efectele unei alte religii, cu atat mai mult in cazul imperiului roman. Pentru cine va studia istoria imperiului roman va descoperi politica acestuia de torelanta fata de religii, imperiul roman a avut in componenta sa teritorii si civilizatii mult mai importante ca provincia Iudeea, care niciodata nu a fost un adversar de luat in seama, si niciodata nu s-a pus problema de a se recurge la o asemenea masura absurda de a crea o religie pentru pacea imperiului, care inca era in culmea gloriei. De fiecare data cand a fost nevoie imperiul roman, ca atatia alti cuceritori, a recurs la forta in a rezolva asemenea aspecte. Si ce fel de religie au creat, una in care invataturile pasnice ale Noului Testament contrasteaza in mod evident cu invaturile zelotilor, curentul iudaic care a determinat de fapt eruptia de violenta a evreilor. Si de ce ar mai fi fost nevoie de a recurge la o asemenea masura, nu tocmai simpla, nici pentru vemurile noastre, cu atat mai mult pentru acele vremuri, atunci cand deja revolta in Iudeea a fost infranta, fara un efort militar important, si evreii erau deja raspanditi pentru ultima oara intre cele 4 zari. Sunt intrebari la ale caror raspunsuri retorice se poate ajunge si printr-o cercetare atenta a istoriei si nu numai.

    RăspundețiȘtergere
  6. M-am uitat la film pe sarite si am aruncat o privire rapida si pe cartea acestuia. Aspectul referitor la viata oamenilor desi este secundar in cazul nostru, totusi este important, in baza principiului ca oamenii sa fie cunoscuti dupa fructele lor si nu dupa cuvintele lor.

    Iar aspectul principal ramane in continuare faptul ca teoria sa este o minciuna. Nu o sa mai comentez nimic, nu sunt "inversunat" de felul meu, doar va sfatuiesc sa cercetati singuri si veti afla singuri daca am dreptate sau nu. Si in continuare teoria lui Taxil exclude teoria lui Atwill, prin urmare cel putin unul dintre ei se inseala cand isi prezinta teoria drept adevar, iar daca urmati adevarul si numai adevarul veti descoperi de fapt ca ambele sustin doar minciuna.

    RăspundețiȘtergere
  7. Noi nu am zis ca au absoluta dreptate nici Taxil nici Atwill, insa sa numesti intreaga lor cercetare minciuna este o minciuna.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am afirmat ca cercetarile acestora sunt minciuni, nici n-ar avea cum cercetarea fiind o activitate in sine, dar intr-adevar modul in care s-au realizat aceastea bazandu-se pe imbinarea adevarului cu minciuna si interpretarea adevarului in mod subiectiv, lipsit de obiectivitate, determina si concluziile cercetarii acestea fiind doar minciuni. Concluzia cercetarii si nu cercetarea propriu-zisa este o minciuna.

    Abordarea ca mit a lui Iisus Hristos nu este singurul aspect al trecutului ce este atacat de aceste instrumente ale fortelor oculte. Este doar o dovada de sublima ignoranta atunci cand vine de exemplu un alt cercetator "independent" al pretinsului mit al lui Hristos, gen Acharya S, care nu se opreste aici dar contesta ca mit si arunca cu noroi si in existenta si invataturile lui Budha, precum si in cele ale lui Krishna, si nu se ridica numeroase semne de intrebare privind scopul acestui pretinse cercetari.

    Dar asa cum am mai spus concluziile privind "mitul" lui Iisus Hristos sunt diferite. Un alt cercetator "independent", Abelard Reuchlin, afirma ca povestea mitului a fost creata de familia romana Piso si nu de Flavieni. Sau alt cercetator, Francesco Carotta, afirma ca Iisus Hristos a fost de fapt Iulius Cezar si nu Titus Vespasian. Cercetati si vedeti cate "dovezi" nu sunt aduse in spirjinul acestor afirmatii de catre fiecare in "cercetarea" proprie.

    Dar aceste concluzii sunt in totala contradictie cu opera lui Anwill de exemplu, astfel incat banuiesc ca aveti intelepciunea sa recunoasteti ca cel putin 2 dintre cei 3 se inseala amarnic, iar intregile lor opere nu sunt construite decat pe minciuni si interpretari subiective ale adevarului. Iar acestia sunt doar o parte a cercetatorilor si concluziile lor. Dar adevarul nu poate fi decat unul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Istoria este extrem de complicata si consideram itele foarte incurcate. Diversi cercetatori observa anumite fatete ale povestii, fiecare avand argumente pentru cercetarea lui. Noi nu suntem de acord cu concluziile finale ale lui Atwill, insa are niste argumente de exceptie care nu pot fi ignorate. Sau pot fi ... tu le ignori complet, deci se poate. Noi nu putem sa le ignoram ...fiecare face cum il duce constiinta.

    RăspundețiȘtergere
  10. P.S. Sincer au inceput sa ne oboseasca comentariile dvs. Am inteles punctul dvs. de vedere. L-ati repetat de prea multe ori deja si vad ca tot trimiteti indelungate polologhii. V-am dat tot dreptul la replica si v-am lasat sa va faceti de cap pe aici, dar iata ca la noi acasa pe acest blog simtim sa avem ultimul cuvant in aceasta poveste. Nu va convine va rugam sa va faceti propria platforma de exprimare . Este evident ca nici dvs nu ne convingeti pe noi de nimic , nici noi pe dvs. de nimic. SAm luat la cunostinta pdv-ul dvs. Poate gresim, poate ne inselam ... Avem si dreptul asta. Sunteti liber sa credeti ce doriti. Din acest moment nu o sa mai publicam comentariile dvs. Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...