Ieşirea Din MATRIX: CRONICA SUPRANATURALULUI

vineri, 28 iunie 2013

CRONICA SUPRANATURALULUI

Am descoperit de curand o alta emisiune interesanta aparuta relativ recent (17.02.2013), o emisiune realizata de Dragos Dumitriu, la 6TV , astazi ajungandu-se la episodul 18. Desi Dragos Dumitriu se pare ca e mason, ca si prietenul lui, Oreste, consideram ca are totusi niste emisiuni ce merita urmarite, insa va sfatuim sa fiti circumspecti.
 
Ne bucuram sa vedem ca apar tot mai multe emisiuni de acest gen pe piata de media din Romania acesta fiind un semn ca tot mai multi oameni se deschid catre zona metafizica, dovada fiind interesul tot mai ridicat catre astfel de subiecte in mass media centrala. Titlul emisiunii este totusi destul de neinspirat si senzationist din punctul nostru de vedere, supranaturalul fiind de fapt ceva foarte natural. Nu exista supranatural, sau deasupra naturii caci si aceste  dimensiuni asa zis supranaturale sau „paranormale” sunt la fel de naturale ca orice altceva, doar ca sunt intalnite un pic mai rar, sunt ca niste flori de colt (mai rare si mai greu de gasit, dar asta nu inseamna ca sunt supranaturale).

Va invitam sa urmariti aceste emisiuni pe canalul 6TV sau pe site-ul Cronica Supranaturalului6TV se difuzeaza si pe RCS digital, DOLCE Interactiv, INES, ACTA. Reluările vor fi difuzate duminică. de la 23.00 la 01.00, și marți, de la 17,30 la 19.30.

Mai jos va prezentam cateva dintre emisiunile care ni se par noua mai interesante din cele aparute pana acum, asa cum sunt prezentate pe site-ul cronicii:

Primul episod al ”Cronicii Supranaturalului” debutează în forță – ”Controversele creștinismului” este prima parte a unui documentar realizat de dr.Vlad Diaconescuși care pune marile teme ale creștinismului sub semnul gândirii libere dar și al informațiilor ascunse în simboluri și mitologie, precum și al vechii și misterioasei cunoașteri templiero-masonice. Ideea acestui film a început la Chartres,  cu ocazia unei vizite de studiu pe care Vlad a făcut-o la extraordinara catedrală – o adevărată carte încriptată în piatră… De fapt, ”Controversele creștinismului” este prima parte a unei trilogii în care vor fi analizate tainele din jurul spiritualității axate pe iudeo-creștinism: religiilor, culte inițiatice, ordine monaho-cavalerești, familii regale, istorii ascunse…
Vom viziona această primă parte alături de autor, de Marius Bălășoiu, un inițiat dar și un cercetător al spiritualității medievale, și de Elis Durica – cea care mă ajută la realizarea acestor episoade.


Pentru a viziona înregistrarea emisiunii – click pe iconurile de mai jos:
Partea 1
Partea 2
Partea 3









Promo ep 3 modif+
O noua ediție “Cronica Supranaturalului”, cu un subiect la zi – “Necunoscutul din Univers”. Informații noi, imagini despre ceea este dincolo de noi, istorii misterioase, despre asteroizi, UFO. Invitați Dan D Farcaș si George Cohal.
Accesați iconurile de mai jos pentru înregistrarea emisiunii (3 părți):
Partea 1Partea 2Partea 3
















Promo Dulcan nou site
Invitatul lui Dragoș Dumitriu: Prof.univ.gral.dr.D.C.Dulcan
O emisiune-dialog, cu prof.univ.dr. Dumitru Constantin Dulcan. Episodul 3 va avea titlul “Sensul pierdut și conștiința materiei”. De fapt, titlul original cuprindea sintagma ”conștiența materiei”… Aceasta a fost ideea mea inițială, dar invitatul meu m-a convins că termenul e restrictiv. Și are argumente solide – din spiritualiate, neurologie, fizică, din viață și din… Afterlife…
Pentru vizionarea reluării – clik pe iconurile de mai jos:Partea 1Partea 2Partea 3








ep 5
Sâmbătă, de la 20.30 la 22.30, pe 6TV, se va difuza episodul 5 din Cronica Supranaturalului – “Realitatea de dincolo de constient”. Regresie hipnotica, vis, reincarnare, inconstient si subconstient, entitati ale spiritului… Invitati – Simona Ionita (terapeut specializat in regresie hipnotica) si Ciprian Bojan (psiholog). 


Pentru vizionarea înregistrării – click pe iconurile de mai jos!Partea 1Partea 2
















Afis
Invitații emisiunii: dr.Alice Florescu și dr.Iulia Preda
Este posibilă o apropiere între tratamentele clasice – medicină și farmacie – și tratamentele alternative? Este avortul o crimă? Credința, concentrarea, meditația sunt de folos într-o intervenție medicală? Am dorit să aflu părerea unor oameni ai medicinei clasice, doctor farmacist Iulia Preda și chirurgul obstetrician, doctor în medicină Alice Florescu. Ce părere are un obstetrician despre copiii ”Indigo” sau despre copiii ”de cristal”?… Dar un farmacist despre tratamentele cu apă?…
Pentru a urmări înregistrarea emisiunii – click pe iconurile de mai jos:Partea 1Partea 2










Afis
Exista viață după viață? O întrebare la care încearcă să răspăndă prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan și prof.univ.dr. Geo Litarczek. Emisiunea este o premieră media – pentru prima dată se întâlnesc, într-o emisiune TV, autorul ”Inteligenței Materiei” și, mai nou, al cărții ”Mintea de dincolo”, prof. Dulcan, și cel considerat părintele anesteziei și terapiei intensive românești, prof. Litarczek, cel care a avut parte de un număr impresionant de cazuri de ”reveniri de dincolo”, de ”Near Death Experience” – chiar și experiențe personale de decorporalizare. De fapt, emisiunea ”Sufletul de aici și mintea de dincolo” este dedicată nu numai acestui grup de teme, dar și apariției celei mai recente lucrări a prof. Dulcan – ”Mintea de dincolo”. Cei doi invitați vor prezenta în emisiune și câteva recomandări bibliografice – care v-ar putea ajuta să răzbateți prin noianul de apariții de calitate îndoielnică ce se referă la acest domeniu fascinant. 

Pentru vizionarea înregistrării, click pe imaginile de mai jos:
Partea 1Partea 2










Afis
Invitați: scenaristul și istoricul Mihai Mănescu (dr. UNATC, Master în Istoria Ezoterismului la Universitatea din Exeter -Marea Britanie, membru al Societății Europene a Studiului de Istorie a Ezoterismului din Amsterdam) și regizorul Ovidiu Georgescu (lector univ. dr. UNATC)

Scenaristul Mihai Mănescu (istoric al ezoterismului) și regizorul Ovidiu Georgescu vorbesc despre mesajele inițiatice din povești și mituri, dar și despre noul lor film, ”Ultimul Zburător” – un film gândit și realizat în realismul magic. Există o realitate dincolo de noi, pe care ne-o dezvăluie legendele sau basmele copilăriei? Trăim, de fapt, într-o lume a poveștilor? Ce idei sunt ascunse în ecranizări ca ”Lord of the Rings”, ”Star Wars” sau producțiile Disney? Un episod care vă poate (re)deschide ochii către o lume uitată.
Pentru înregistrarea emisiunii – click pe iconurile de mai jos!Partea 1Partea 2










Afis

Poate cea mai veche formă de religie, șamanismul, își are originea în Siberia mongolă, în apropierea marelui lac Baikal, iar transmiterea acestei cunoașteri s-a făcut, de mii sau zeci de mii de ani, pe cale orală. În premieră TV a acceptat să vorbească despre tradiția tribului său o fiică a poporului Buryat, doamna Elena Baldaeva. Elena este soția maestrului Raul Petrișor și face parte din tribul ”Lupilor”, același din care, in urmă cu aproape 40 de generații, se năștea Genghis Han… Vom cunoaște căteva dintre obiceiurile din Buryat, tradiția șamanică, dar și concepții și principii autentice ale șamanilor originari.

Poziționarea geografică și un clip de prezentare al Republicii Buryate
(pentru clip, click pe montajul foto)
Buryat Republic
Pentru înregistrarea emisiunii – click pe iconurile de mai jos:Partea 1Partea 2

5 comentarii:

  1. Mason sau nu,cred ca se numeste Dumitriu :) sper sa nu va suparati pt. indrazneala...

    RăspundețiȘtergere
  2. Apreciez promptitudinea cu care ati rectificat mica scapare ...ma bucur ca ati ramas profesionisti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eeh profesionisti ... suntem si noi niste amatori cu scapari , care urmaresc sa creasca si sa evolueze, si-ti multumim ca ne-ai spus ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragos Dumitriu21 iulie 2013 la 11:29

    Multumesc pentru promovare si pentru aprecieri- voi vorbi si eu de blog-ul vostru pe 6TV. Poate facem si o emisiune pe tema "Iesirii din Matrix". in privinta prieteniei mele cu Oreste - are trecut, poate avea viitor, dar din pacate nu are si prezent.
    Dragos Dumitriu

    RăspundețiȘtergere
  5. Eeh, nu stim daca blogul nostru merita onoarea unei astfel de atentii , fiind doar un mic punct de lumina (poate) pe un cer plin de stele. Insa daca simtiti ca merita mentionat, va multumim.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...