Ieşirea Din MATRIX: PARLAMENTUL EUROPEAN - Hotia nu are limite si/sau granite! (15.03.2013)

luni, 15 aprilie 2013

PARLAMENTUL EUROPEAN - Hotia nu are limite si/sau granite! (15.03.2013)

Parlamentul European în plen
 


 O ADUNĂTURĂ DE CĂPUȘE!

ȘI TU MUNCEȘTI CA UN SCALV CE ESTI ȘI TE ÎMBOLNĂVEȘTI DIN CAUZA STRESULUI, PÎNĂ LA  65 DE ANI SAU MAI MULT, PENTRU 200-300 EURO/LUNA, iIAR EI PENTRU ABSENTEISM CASTIGA 12.000 € pe lună!”

In continuare va prezentam un  reportaj, prin care televiziunea germană face o încercare de a demonstra, că în zilele de vineri, la orele 7 dimineaţă, numeroşi parlamentari europeni se prezintă la serviciu, se înregistrează pentru a beneficia de indemnizaţia de prezenţă deloc neglijabilă (284 euro/zi)... dar cu valizele gata pregătite pentru plecarea imediată în week-end.  
CE GAINARI MIZERABILI!
 Ceea ce surprinde foarte mult este ca nu le e ruşine de colegii lor, ci numai  ca nu vor să  fie filmaţi; atâta tot!
 
VEZI EMISIUNEA AICI:

Nota Noastra: Desi furaciunea este pe fata si evidenta, aceasta este un mizilic pe langa afacerile de triliarde din spatele acestui paravan de fațada numit Parlamentul European care este pus acolo ca sa para ca cineva ne apara drepturile europene, ca vorba aia „suntem cetateni europeni si avem drepturi” (LOL:) si astfel sa putem dormi linistiti, caci totul este sub control. „Criza financiara” e o sperietoare de ciori (de fapt de prosti), iar masurile de austeritate sunt doar praf in ochi pentru prostime (goimii).

 DIN ALTA PERSPECTIVA PRIVIND: TINAND CONT CA FAMILIA ROTSHCHILD INVARTE O AVERE ESTIMATA LA 500 DE TRILIARDE DE DOALRI - 5 MII DE MILIARDE DE DOLARI (APROAPE JUMATATE DIN BANII PLANETEI) , INTREBATI-VA OARE CINE CONDUCE PLANETA SI DESPRE CE FURTURI VORBIM IN CAZUL NESIMTITILOR DE PARLAMENTARI? (lol) CARE E PROPORTIA FURTULUI? CE FURA ACESTI PARLAMENTARI ESTE PRAFUL DE PE TOBA PE LANGA CE BANI FURA SI INVART LA NIVEL INALT ADEVARATII PROPRIETARI/SAMSARI AI  PLANETEI.  ASA CA SA NU NE AMAGIM SI SA CREDEM CA DIN CAUZA UNOR MARIONETE PENIBILE, PUSE PE GAINARII, SUFERA GOIMUL DE RAND.

IN COMPLETARE STUDIATI SI:

Download AICI
2) David Icke - Simbolism în Uniunea Europeană, noua ordine mondială şi Illuminati
3) FAMILIA ROTSCHILD - Profetii Banilor 

ACTUALIZARE! 
 II MULTUMIM LUI ⊙ PENTRU ATENTIONARE ...

URMĂTOARELE POZE SUNT DIN PARLAMENTUL BELGIEI
 

Deputații belgieni de la locul de muncă de la Bruxelles
 



                              


DECI SE INTAMPLA SI LA CASE MAI MARI, NU NUMAI IN RROMANICA. ESTE EVIDENT CA PUTREGAIUL ESTE OMNIPREZENT!

9 comentarii:

  1. Numai prima poza este din Parlamentul European cealelalte sunt din Parlamentul Belgiei. Parlamentul European isi desfasoara sedintele in 2 locatii: Bruxelles si Strasbourg, iar prima poza este din locatia de la Bruxelles.

    Cei care vor sa verifice pot sa inceapa cu aceste poze:

    Parlamentul Belgiei:
    http://www.theepochtimes.com/n2/images/stories/large/2010/04/29/98748054.jpg
    http://vorige.nrc.nl/multimedia/dynamic/00282/ENbelg_282018a.jpg

    Parlamentul European
    Bruxelles: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2e/European-parliament-brussels-inside.JPG
    Stasbourg: http://d.naszemiasto.pl/k/r/6c/97/4f80350e666bb_o.jpg

    Daca hotia intr-adevar nu are limite acelasi lucru il putem spune si despre ignoranta. Vad ca nu v-ati schimbat deloc, in continuare mentineti acelasi ritm in care articolele reclama nu fac decat sa separe asemenea articole preluate. Este doar o observatie.

    Aici manipularea nu este chiar atat de subtila, din contra, dar foloseste acelasi principiu in baza caruia majoritatea oamenilor vor fi manipulati in a accepta in viitorul apropiat o noua "religie" si o noua "economie". Dar totul este necesar, insusi Intunericul, in urma caruia prin suferinta se va naste Intelepciunea.

    Ma folosesc de aceasta ocazie de a va anunta faptul ca forumul de care vorbeam la ultima noastra intalnire nu va mai fi realizat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru observatii .. AM EFECTUAT MODIFICARILE DE RIGOARE IN ARTICOL.
    Din pacate alta sursa de venit nu avem momentan. Ne oferiti dvs. alta sursa de venit? Dvs. din ce bani traiti?
    Te anuntam si noi pe aceasta cale ca momentan nu am reusit sa aprofundam materialele trimise de dvs.

    RăspundețiȘtergere
  3. In primul rand o erata, prima poza este din locatia de la Strasbourg nu de la Bruxelles.

    Iar privitor la observatia mea, aceasta, in principal, nu se referea la reclame ci la articolele si stirile pe care le tot preluati fara discernamant si fara analiza, in care nu de putine ori se strecoara minciuna si dezinformarea, asa cum este si cazul acestui articol in care se prezinta adevar amestecat cu minciuna, o modalitate intalnita extrem de des in mediul virtual si nu numai. Sau in continuare aveti nevoie de dovezi mai pertinente dar voi nu faceti absolut nimic in a afla adevarul, cel putin privitor la cele prezentate in articolele voastre, desi serviciu nu aveti, deci timp ati avea, dar se pare ca aveti alte prioritati. Dar voi sprijiniti in continuare, ca dealtfel majoritatea covarsitoare a siteurilor, pseudo-spiritualitatea cu ai sai reprezentanti, instrumente ale fortelor oculte.

    E adevarat si eu ma folosesc de instrumentul moneda de schimb, denumit generic bani, dar nu ma folosesc si nu ma voi folosi niciodata de invataturile spirituale si intreg comertul legat de acestea pentru a-mi castiga existenta. Daca as avea vreodata sansa de a va ajuta in vreun fel as face-o cu draga inima, dar totodata am incredere deplina in Intelepciunea Legilor ce va urzesc destinul spre a va ajuta cel mai mult in evolutia voastra.

    Privitor la materiale va readuc aminte sa puneti accent pe partea spirituala si sa incepeti cu cele specifice prezentate la sfarsit.

    Constiinta sa aveti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunteti atat de bun si va pricepeti atat de bine in ai judeca pe altii ... De ce nu oferiti dvs. o alternativa de blog, site, carte, orice, ca oamenii sa fie mai bine informati?
    Intr-adevar am avut alte activitati si prioritati in ultima perioada. Blogul este doar UNA din sursele de venit asa cum am mai specificat. O sursa importanta, dar insuficienta ... De aceea mai avem si alte activitati pe langa asta, dar nu va suntem datori nici dvs nici nimanui sa va dam explicatii. Va rugam sa va pastrati judecatiile pt dvs. si sa aveti grija de propria barna nu de paiul din ochiul altuia ... Sau poate dvs. ati atins perfectiunea ...

    RăspundețiȘtergere
  5. P.S. Primul lucru cand se intra pe acest blog este un AVERTISMENT care indeamna cititorul la STUDIU, la CERCETARE ...
    http://fymaaa.blogspot.ro/p/avertisment.html
    Am zis asa, citam ”Ceea ce este expus în acest blog nu reprezinta adevaruri supreme ci doar niste puncte alternative de vedere, ce pot fi cercetate mai departe de cei interesati. Nu suntem autoritati in nici un domeniu, dar consideram ca avem dreptul la o opinie! Nu ne credeti pe cuvânt! Suntem doar masageri ! Unele articole şi documentare pot fi mai mult sau mai putin distorsionate , intentionat sau nu (de autorii lor). Cercetati, cercetati si iar cercetati!”

    Asa ca lasati-o mai moale ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Intr-adevar aveti dreptate modul in care m-am exprimat poate aduce a judecata dar este doar un mod ceva mai pertinent de a spune lucrurilor pe nume intr-o lume in care majoritatea oamenilor evita adevarul pentru a alege confortul ce insoteste minciuna si iluzia. Reafirm ce am mai spus, nu am intentia de a judeca desi poate parea altfel, iertare daca cuvintele mele au avut un efect ce nu a fost dorit.

    M-am referit in principal la faptul ca va conformati in continuare atitudinii generale de a prelua articolele altora, opiniile altora, fara cea mai mica analiza, atitudine ce nu contribuie cu nimic la trezirea la realitate, dimpotriva, este nevoie de mai mult discernamant, de mai multa constiinta in tot ceea ce faceti prin acest site. Am mai spus-o, mentionarea avertismentului nu schimba cu nimic faptul ca voi reprezentati, prin preluarea si propagarea acestor informatii si invataturi, un instrument cu care influentati, fie ca sunteti sau nu constienti, sufletele oamenilor care le citesc.

    Si apropo de avertisment, voi recomandati studiu si cercetare, dar voi nu faceti nimic in acest sens privind articolele preluate. N-o sa numesc aceasta atitudine pentru a nu da nastere mai departe la alte efecte nedorite, sunt sigur ca intelegeti ce vreau sa spun.

    Privitor la aluzia voastra legata de faptul ca am atins perfectiunea banuiesc ca datorez aceasta aluzie modului meu pertinent de ma exprima in comentariul anterior, pentru ca deja trebuie sa intuiti raspunsul meu dintr-un alt raspuns la o alta intrebare de-a voastra asemanatoare.

    Iar referitor la intrebarea vostra de ce nu fac ceva (blog, carte, s.a.) pentru a informa oamenii, din experienta proprie va impartasesc faptul ca majoritatea oamenilor nu vor sa fie informati, nu vor sa afle adevarul iar dintre cei putini care vor adevarul majoritatea cauta confortul si nu adevarul, si am mai spus-o, nu prefer aceasta varianta unilaterala de comunicare.

    Nu pot sa nu remarc ultima actualizare pe site, nu ma leg de ideea de reclama, ci de obiectul reclamei, si anume pseudo-spiritualitatea invataturilor spirituale a "entitatii de lumina" ce-si spune Vywamus, "Sinele Superior al Maestrului Inaltat Sanat Kumara, cel care este Logosul a Planetei Pamant". Pseudo-spiritualitate in sensul ca ofera cu totul altceva contrar imaginii prezentate, o adevarata imitatie rezultat al anumitor entitati spirituale, pseudo-spiritualitate ce va avea ca rezultat suferinta. Dar si suferinta este Divina spre evolutia noastra.

    RăspundețiȘtergere
  7. Facem si noi ce putem momentan.
    Sa ne ierte Dumnezeu daca gresim, ca de la oameni mai greu putem obtine asta ...

    Cine rezoneaza cu reclamele prezentate probabil ca are ceva karma de ars, ceva de desteptat, ceva de inteles. Omul din greseli invata si suferinta poate fi un instrument util.
    Si noi studiem cat putem si ne permite timpul , viata sa o facem. Poate am ajuns in clasa a 2-a cu invatatul, altii sunt la facultate, insa asta nu ne impiedica sa ne exprimam parerile, neinformate, puerile sau cum or fi ... chiar si neadevarate despre viata si existenta. Poate ca suntem intr-o eroare, poate ca gresim si ne cerem scuze daca indrumam oamenii pe carari gresite. Nu putini insa ne-au multumit cu lacrimi in ochi si au spus ca le-am schimbat viata in bine... Uite asa , prosti si neinformati cum suntem , am facut oameni fericiti. Puteti sa spuneti si dvs. acelasi lucru despre dvs.? Ideea ca oamenii nu vor adevarul ci doar confortul este doar o idee care va mentine pe dvs. intr-un cocon de protectie si astfel sa nu actionati ... Este o idee confortabila si astfel refuzati sa actionati ... Poate ne inselam, dar cred ca e pacat sa va irositi cunoasterea in acest fel. Daca noi, neinformatii ce suntem am putut strange atata atentie, suntem convinsi ca si dvs. ati putea chiar mai mult.

    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  8. P.S. Si nu incetati sa ne trageti de urechi. In masura posibilului vom corecta anumite erori sau greseli, asa cum am facut in cazul acestui articol. In ceea ce priveste reclamele, acestea sunt reclame ... Cat sunt de pseudo spirituale sau pseudo ai stiu eu ce mai ramane de dovedit ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Cu timpul am invatat ca in general e mai bine sa tac, actiunea inseamna fapta iar cunoasterea altuia este deja irosita, inexistenta, atata timp cat nu devine proprie, caz in care este nevoie de efort pe care putini oameni sunt dispusi sa-l faca.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...