Ieşirea Din MATRIX: Iulian Zonenstain la TEDMED Live Iasi 19 aprilie 2013 (24.04.2013)

miercuri, 24 aprilie 2013

Iulian Zonenstain la TEDMED Live Iasi 19 aprilie 2013 (24.04.2013)

In saptamanile ce au trecut am tot vorbit despre ipocrizia si cenzura celor de la TED in articolele dedicate lui Rupert Sheldrake si Graham Hancock. Astazi vom vorbi din nou despre TED, dar un pic altfel. Zilele acestea am aflat ca pe langa TED si TEDx exista si varianta medicala intitulata TED MED care se presupune a fi o platforma in care diversi medici din comunitatea mondiala medicala impartasesc idei inovatoare cu ceilalti. 
Am fost bucurosi sa aflam ca acum cateva zile, a avut loc si in Iasi un astfel de eveniment despre care puteti citi mai multe aici.  Ceea ce ne-a surprins insa  foarte placut a fost faptul ca exista un medic (prieten si partener al blogului nostru), pe nume Iulian Zonenstein, care a avut indrazneala sa infrunte oprobiul public si sa prezinte o viziune complementara, holistica asupra abordarii medicale. Felicitari Iulian! Fie ca exemplul tau sa fie urmat si de alti medici la fel de curajosi. 
Iulian este mai degraba omul faptelor decat al vorbelor, fiind un exemplu personal si in plan personal si profesional, de excelenta si un practician adevarat ... chiar practica ceea ce propovaduieste! Pe langa dietele exceptionale pe care le-a tinut in ultima vreme, este si proprietarul unui restaurant din Iasi, numit SANTE FOOD, aflat in incinta Palas Shopping Mall, un fast food mai exact, cu produse sanatoase, naturale, vegane o alternativa la fast food-urile obisnuite  dovedind astfel ca se poate si altfel. Desi Fast food-urile sunt asociate cu junk food-ul , in acest caz lucrurile sunt diferite.
Pe Iulian ati avut ocazia sa-l vedeti la noi pe blog prima data in emisiunea Intalnire in punctul zero, episodul 2 (de la minutul 10 la 21).

Iata aici discursul lui Iulian la Ted Med Iasi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...