Ieşirea Din MATRIX: ATAC FARA PRECEDENT ASUPRA SĂNĂTĂȚII SPECIEI UMANE !!!

luni, 29 aprilie 2013

ATAC FARA PRECEDENT ASUPRA SĂNĂTĂȚII SPECIEI UMANE !!!

RĂSPÂNDEȘTE ACESTE INFORMAȚII!


Ticăloșia ticăloșiilor: UE vrea numai semințe "înregistrate", pentru a face jocul producătorilor de organisme modificate genetic!!! 

 In urma unui lobby insistent si agresiv pe langa anumiti functionari europeni, marile companii producatoare de organisme modificate genetic (seminte de plante, etc.) vor supune la vot PE DATA DE 6 MAI, ÎN ACEST AN !!! in cadrul Comisiei Europene,  un Regulament ce va deveni obligatoriu pentru toate tarile din UE (inclusiv Romania), potrivit caruia agricultorii autohtoni nu vor mai putea cultiva si desface spre comert produse agricole (fructe, legume, cereale, etc.) ale caror seminte nu au fost inregistrate in Banca de Seminte Europeana.

Motivatia adoptarii unui astfel de regulament consta in “ingrijorarea” oficialilor europeni pentru siguranta alimentara si sanatatea populatiei (adica nu cumva ca cetatenii Europei sa manance plante sau alimente “ne-sigure” sau “ne-verificate”) !

Inregistrarea unui singur soi de seminte va costa cam 12.000 euro, evident, avantajate fiind companiile multinationale, iar nu micii producatori, posesori ai unor banci de seminte naturale, autohtone, care nu au nici interesul si nici banii sa inregistreze aiurea soiurile autohtone de seminte.

Vizionează emisiunea de pe Nașul Tv din 25.04.2013 pe tema organismelor modificate genetic. Invitatii lui Radu Moraru: membrii asociatiei Eco Ruralis (ecoruralis.ro) si avocat Mihai Rapcea (rapcea.ro).


Atac premeditat asupra vieții noastre!!! 
Pericolul este uriaș și iminent !

Pe 6 mai, a doua zi de Paște, Comisarii Europeni întruniți la Bruxeles vor vota un Regulament European Privind Semintele si Materialele de Multiplicare care ar putea pune sub obroc semintele noastre traditionale, vechi si ancestrale, moștenite de noi din tata in fiu de-a lungul generatiilor de la inceputul timpului si vor lasa loc semintelor mortii, modificate genetic si hibridate.

Privind acest fapt fara precedent mă gandesc la 3 mari întrebari care se pun si la raspunsurile ce se cer date:
 
1-De ce un regulament European si de ce acum?

Pentru ca samsarii mortii si-au dat seama ca lumea incepe sa se trezeasca incepand din vest de acolo de unde au inceput si ei atacul asupra semintelor oamenilor, pentru ca șpăgile au fost date, oficialii trebuie să-si facă treaba acum ca dupa alegerile europene de la anul conform calculelor lor vor trebui date mult mai multe spagi si unse mult mai multe usi din cauza unei alte configuratii a locurilor in noul parlament.
Pentru ca si-au facut calculele si au constatat ca in ciuda ofensivei fara precedent a semintelor lor majoritatea covârsitoare a patrimoniului semincer al umanitatii este la noi si este liber.

Pentru ca si-au dat seama de imensa placinta pe care o reprezinta aceasta mostenire si pentru ca nu pot ajunge la ea atunci s-o distruga si sa puna rahatul lor in loc ca pana la urma lumea se va obisnui neavând incotro.

Pentru ca prea a inceput lumea sa se prinda ca fiecare samanta de-a lor e insotita de un intreg pachet tehnologic de insecticide, pesticide si fungicide si cand se renunta la o samanta de-a lor se renunta si la acestea si atunci ia sa-i lasam noi fara alternative.

Pentru ca un regulament ii scuteste de bataia de cap a unor dezbateri si unor modificari si amendamente in parlamentele nationale si atunci ce atata bataie de cap si alti bani cheltuiti ca sa mituiasca si parla mentele tuturor tarilor din Europa cand un regulament le rezolva ele gant problema.

2-Care este impactul pe care il va avea acest regulament odata adoptat?

Primul si foarte devastator va fi distrugerea tuturor afacerilor ce tin de semintele traditionale si anume producatorii de seminte traditionale, pastratorii de seminte traditionale, cultivatorii de seminte traditionale si se pare si bancile nationale de gene si institutele nationale de cercetari.

Va urma incet incet disparitia de pe piata a oricarui aliment gustos si hranitor a oricarei legume si oricarui fruct parfumat si apetisant si inlocuirea lor cu legumele si fructele gen plastic.

Distrugere traditiilor de targuri si oboare unde se fac schimburi si se daruiesc seminte si material saditor.
Inrobirea taranilor catre multinationalele ce le vor vinde din ce in ce mai scump semintele odata ce-si vor fi pierdut semintele proprii.

Disparitia treptata a albinelor datorita pachetului chimic ce insoteste fiecare samanta de-a multinationalelor si care omoara acesti lucratori gratuiti, apropo tot prin grija multinationalelor s-a blocat un proiect de regulament ce interzice niste insecticide daunatoare albinelor urmand ca sa se mai incerce o data votarea luni 29 aprilie 2013.

Si in fine cireasa de pe tort este ca vor fi atat de multi oameni bolnavi datorita hranei nesanatoase provenita din aceste seminte ale mortii ramase singure pe piata ca nici oamenii care sunt constienti ca ce mananca îi face sanatosi sau bolnavi nu vor mai avea alternetive.Atunci, paianjenii puterii oculte ce stau in ascunzisurile lor vor jubila cercul fiind de acum inchis frumos si elegant: Am mancat hrana lor, am baut apa lor, am primit emotiile pe care ei ni le induc prin media lor si ne-am inbolnavit, acum urmeaza ca banii lor sa nu ramana cumva la noi asa ca ii vom da pe medicamentele lor, ne vom trata in spitalele lor unde ne vom deveni dintr-odata bolnavi cronici si vom deveni sclavii lor avand nevoie de banii lor ca sa cumparam obiectele lor si tot asa.

Tonul profund pesimist adoptat a fost pentru a va arata gravitatea problemei iar acum odata cu intrebarea:

3-Ce e de facut? si raspunsurile la acest lucru sa devenim din nou optimisti cand vom vedea cat de usor se pot demonta masinatiunile lor.

Pentru inceput, aduceti la cunostinta tututror oamenilor acest fapt si cereti de urgenta socoteala celor pe care i-ati ales. In functie de locul unde va desfasurati activitatea constientizati in jurul dumneavoastra gravitatea problemei.

Dati o sansa agriculturii taranesti fiind constienti ca de fiecare data cand cumparati un produs alimentar alegeti intre ei si marile concerne multinationale intre hrana sanatoasa pe care v-o dau ei si cea nesanatoasa oferita de ceilalti.

Duceti o lupta de rezistenta adoptand gradinaritul urban asigurandu-va in acest fel un minim de hrana sanatoasa iar sfaturi primiti de la noi ECORURALIS - www.ecoruralis.ro si de la alte organizatii neguvernamentale.

Daca sunteti la tara intocmiti-va propria gradina de legume si plante aromate precum si cativa pomi fructiferi, cresteti cateva pasari si evitati folosirea chimicalelor adoptand ceaiurile si maceratele de plante sfaturi gasind de saptamana viitoare tot pe site-ul nostru.

Cereti seminte traditionale in mod gratuit de pe site-ul nostru inmultiti-le pastrati-le si oferiti-le la randul vostru in dar.

Deveniti gardieni de seminte si intrati intr-o retea nationala de pastratori in situ de seminte traditionale in asa fel ca patrimoniul nostru national sa nu se piarda.

Cautati metode de vindecare alternative, medicina alopata asa cum s-a transformat ea in ultimul timp devenind o medicina a fricii si mortii.

Deveniti constienti ca mancand sanatos, bând apa din izvoare sau din fantani in panza freatica pe care va trebui sa le gasiti si renuntand la apa din peturi care e o apa moarta si nociva si experimentând doar emotii pozitive lasand la o parte ura, supararea, neiertarea, osândirea, invidia etc este o chestiune de timp si chiar scurt pana cand veti deveni perfect sanatosi ...”

Nicolae Lalu - Eco Ruralis

In completare vedeti si „două conferințe traduse, pe tema Codexului Alimentar cu Scott Tips

Scott Tips este un cunoscut jurist american, specializat în dreptul comercial și al afacerilor. În acest sens, are o numeroasă clientelă, atât națională, cât și internațională. Din 1989, deține poziția de consilier principal al „Federației Naționale pentru Sănătate” (National Health Federation) cea mai veche organizație pentru drepturile consumatorilor din SUA, iar din 2007 ocupă funcția de președinte al acestui organism. În această calitate, a ținut numeroase conferințe pe mai multe continente, pledând pentru accesul liber al oamenilor la hrană și la medicul și metoda de tratament alese în caz de boală. Scott Tips este de asemenea redactorul șef al propriei reviste, Health Freedom News, deținând în același timp rubrica permanentă „Legal Tips” din cadrul publicației „Hrana totală” (Whole Food Magazine).

În prezent, principala sa preocupare este aceea de a dezvălui și combate aspectele ilegale din domeniul sănătății publice, apărute la nivelul legislației internaționale. Scott Tips a acordat în ultimii ani o atenție deosebită activității Comisiei Codex Alimentarius, demascând încercările acesteia de a controla și limita libertatea de alegere a individului în ceea ce privește propria sănătate. Datorită reputației și funcțiilor pe care le ocupă, este mandatat să participe la toate ședințele Comisiei Codex, fiind practic recunoscut ca cel mai fervent activist pentru respectarea drepturilor omului în ceea ce privește alimentația și sănătatea. Cartea „Codex Alimentarius – Imperialismul global al hranei” poate fi considerată un corolar al activității acestui profesionist admirabil.”
SURSA: http://frumoasaverde.blogspot.ro


In completare studiati articolele si documentarele din Categoria CODEX ALIMENTARIUS de pe blogul nostru, iar pentru o explorare mai facila a acestei categorii va recomandam sa o accesati din CUPRINS.

5 comentarii:

  1. Și ce dacă răspândim aceste informații ?
    Nu se întâmplă absolut nimic ; - ex: am dat peste tot sfoară-n țară că trebuie semnată petiția cu gazele de șist ( pe site-ul www.avaaz.org „ Nu fracturării hidraulice în România ”) și din 2 Aprilie 2013 până astăzi, abia s-au semnat 10.993 de oameni ( din totalul de 1.000.000 ).
    Dimineață am citit că Rowana Plumb a dat aviz favorabil din partea Ministerului Mediului, tuturor străinilor care vor ( Chevron etc.. ) să exploreze și apoi să exploateze , fiindcă „ vorbește serios ”,nu există niciun risc de mediu .
    Ce-ar mai fi de spus la asemenea declarații ?

    PS Petiția cu „ Monsanto & Co ” ( controlul exclusiv asupra semințelor vieții ) mai are nevoie de 41.380 de semnături până la 2.000.000. Cei care vor binele omenirii și al naturii sunt rugați să semneze și ei. Mulțumesc.
    Și vă mulțumesc și vouă tuturor celor care faceți acest site, fiindcă am citit atâtea lucruri interesante și atâtea informații pe care nu le-am fi obținut în urmă cu câțiva ani. Doamne, când te gândești cât am fost de vitregiți de atâta informație în anii de dinainte de 1989 ,îți vine să spui că ai trait degeaba pe acest pământ.

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi raspnadim aceste informatii deoarece asa simtim ca e bine . Poate nu va avea impactul scontat gestul nostru, dar avem constiinta impacata.
    Multumim pentru aprecieri.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Doina
    Petitiile au efect zero! A semna o petitie = defetism! Trebuie gasite metode non-violente, in limita legii, pt a-i scoate pe netrebnici din joc, de la caz, la caz!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Doina
    O metoda non-violenta, ba chiar f. umana in acest caz, ar fi eutanasierea. E sigura, conform normelor EU si le-ar pieri si altora cheful sa repete prostiile!
    Grig

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...