Ieşirea Din MATRIX: ENERGIE DIN VACUUM/PLENUUM - Episodul 6 (In interiorul energiei radiante) 2.03.2013

duminică, 3 martie 2013

ENERGIE DIN VACUUM/PLENUUM - Episodul 6 (In interiorul energiei radiante) 2.03.2013

ENERGY FROM THE VACUUM (2007)
Episode 6 - Inside Radiant Energy


Astazi va prezentam tradus, in premiera pe tara, episodul 6 din aceasta lunga serie de documentare despre energia din vid. 
Acesta este al 3-lea episod din aceasta epopee de documentare, pe care avem onoarea sa v-il putem face cunoscut si ii multumim inca odata lui Victor Sam pentru efortul deosebit depus pentru a traduce aceste documentare destul de complicate si tehniciste. Din pacate traducerile au venit catre noi in aceasta ordine: mai intai episodul 2 (pe care il puteti vedea aici) , apoi episodul 7 (il puteti vedea aici) si acum episodul 6, insa nu ordinea conteaza ci informatia.
Toata seria poate fi descarcata de aici. Va invitam si pe voi ceilalti care simtiti sa contribuiti cu ceva, sa va implicati in traducerea altui episod din aceasta serie de documentare foarte importante pentru noi si lumea in care traim. 
Astazi va prezentam in completare la articolele dedicate episoadelor 2 si 7, o carte despre aceasta tehnologie a vidului, intitulata: TEHNOLOGII FREE ENERGY - Energia extrasă direct din vid, calea către o nouă eră - de JEANNE MANNING 

Puterea se află în mâinile noastre!



Aceasta ar putea fi una dintre cele mai importante carti pe care le-ati citit vreodata. Ea descrie evolutia rapida a progreselor inregistrate, astfel incat sa poata deveni utilizabila o sursa de energie despre care multi dintre noi credem ca in scurt timp va schimba in mod radical fata pamantului. Este vorba despre energia punctului zero, rezultata din fluctuatiile cuantice in vidul din spatiu. Multi o numesc „energia spatiului” sau free energy (energie gratis).

Sisteme electrice, bazate pe dispozitive compacte fara parti mobile, vor lua probabil locul sigurantelor si disjunctoarelor din locuinte si din cladiri. Vom putea sa ne deconectam in sfarsit de la reteaua electrica. De asemenea, noile distribuitoare de energie vor fi portabile, iar condensatorii, ca si bateriile, vor fi de prisos. Ele vor inlocui motoarele cu combustie interna cu care sunt echipate autoturismele noastre, precum si celelalte sisteme de transport sau din industrie. Ele isi vor putea demonstra utilitatea la tara, pentru a contribui la cresterea considerabila a randamentului masinilor agricole (de exemplu, sistemele de pompe pentru irigatii) si, in consecinta, vor contribui la eliminarea foametei in tarile din Lumea a Treia.

Utilizarea energiei gratuite ne-ar potoli setea de petrol si de gaze naturale.  Aceasta sete epuizeaza bogatiile pretioase ale pamantului intr-un ritm alarmant.  Aceasta vana de aprovizionare care s-a constituit pe durata a zeci, chiar a sute de milioane de ani in interiorul scoartei terestre, a fost pompata cu aviditate, fara preocuparea fata de ziua de maine. Extractia si consumul de petrol au crescut de peste trei ori de la inceputul crizei energiei. Aproape jumatate din petrolul disponibil si mai mult de jumatate din gazele naturale au fost deja extrase din cele mai bune zacaminte ale noastre si au fost arse, aproape pe durata unei singure generatii!

In ritmul actual al consumului, rezervele de petrol ale Statelor Unite abia daca vor mai ajunge timp de zece ani, iar rezervele mondiale, timp de 40 de ani. Chiar daca s-ar dovedi ca aceste rezerve sunt de doua ori mai abundente decat o spun estimarile, vom ajunge la o penurie de petrol catre jumatatea secolului al XXI-lea, iar dupa aceasta data, preturile vor inregistra in mod inevitabil o crestere vertiginoasa. 

„Revolutia energiei ar putea sa afecteze profund viata oamenilor ? in ceea ce priveste optiunile lor practice de fiecare zi ? deoarece o energie descentralizata este sinonima cu libertatea. Ea ne va face capabili de a insanatosi mediul  inconjurator si ne va elibera de sentimentul de neputinta. Constructorii unor megaproiecte nu mai au acum nimic pe ce sa se sprijine atunci cand pretind ca proiectele lor sunt necesare.”

„Exista tot mai multe semne care stau marturie existentei unui nou tip de energie, care nu este nici nucleara, nici chimica. Aceasta a fost numita energia punctului zero...” Edmund Storms, Fizician



„Noile idei intampina opozitia unor forte de rezistenta... Trebuie insa, sa exploram foarte rapid aceste noi tehnologii, caci este in joc viata noastra.”  Adam Trombly, Astrofizician”
 SURSA: http://www.vidia.ro  
O noua si extraordinara revolutie se produce in prezent. Ea va modifica radical peisajele, mediul inconjurator, economia chiar si vietile noastre. Ea va insemna sfarsitul unei politici conduse de petrol si inceputul unui nou mileniu grandios in care fiecare va dispune de propriile surse de energie, nelimitate si nepoluante, dobandind in acelasi timp o independenta energetica reala.



Jeane Manning prezinta cele mai importante descoperiri ale unor inventatori care afirma ca suntem inconjurati de un ocean de energie, la care ne vom putea bransa, in ziua in care vom descoperi aceste secrete ale manifestarii. „Stiinta” afirma ca singurele modalitati de a genera energie sunt cele descrise in manualele de fizica. Cercetatorii care se ocupa de aceste noi forme de energie afirma: „Stiinta se inseala iar rezultatele (uneori evidente) investigatiilor noastre sunt ignorate datorita intereselor private, de catre institutiile stiintifice. Aceasta represiune nu poate dura pentru ca prea multi inventatori devin victime datorita descoperirilor lor (accidente ciudate… sau acuzatii grotesti).”



Acest nou tip de energie, produs direct din vid, prin diverse fenomene pe care fizica „clasica” a ales sa le ignore, a fost denumita „free energy” (energie gratuita).



Jeane Manning a calatorit in toata America de Nord si Europa pentru a intra in contact cu diversi cercetatori si a intelege cum functioneaza aceste noi surse de energie. Aceasta carte descrie cele mai importante principii care stau la baza functionarii acestor dispozitive. Motoare cu hidrogen, fuziune la rece ti alte fenomene sunt descrise pe scurt in acest compendiu. Marele merit al acestei lucrari este acela de a va familiariza cu acest domeniu si de a va pune la dispozitie numele si lucrarile celor care au avut realizari in obtinerea „free energy”.
Puteti cumpara cartea de aici. (cel mai mic pret de pe piata)

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI 

DOWNLOAD RAPID (calitate buna) 

Mai multe despre energia gratuita puteti gasi studiind Categoria FREE ENERGY, in special, Categoria NIKOLA TESLA in particular si in special: 

5) Tesla si energia libera - de Commander X
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...