Ieşirea Din MATRIX: GRAS, BOLNAV SI APROAPE MORT 1

luni, 7 ianuarie 2013

GRAS, BOLNAV SI APROAPE MORT 1

FAT, SICK AND NEARLY DEAD (2010)

 „Gras, bolnav si aproape mort este un film documentar american din anul 2010, care urmeaza calatoria de 60 de zile a unui australian, Joe Cross, prin Statele Unite cat el urmeaza un post cu sucuri (numai din fructe si vegetale) sub ingrijirea Dr.-lui Joel Fuhrman, directorul de cercetare la Fundatia de Cercetare a Nutritiei. Robert Mac, director executiv al Fundatiei de Cercetare in Nutritie este creditat în calitate de co-creator al filmului. Cross face parte din consiliul consultativ al Fundatiei de Cercetare a Nutritiei. Acesta este un film motivant ce urmareste povestea lui Joe in incercarea acestuia de a-si regastiga starea de sanatate. Intrucat medicii si medicamentele conventionale nu-l mai puteau ajuta pe termen lung, Joe se intoarce la singura optiune ramasa, si anume capacitatea organismului de a se vindeca. Cu doar un storcator de fructe si un generator in remorca, pleaca la drum si promite sa bea suc de fructe si legume proaspete pentru urmatoarele 60 de zile.

De-a lungul a 3000 de mile Joe are un singur scop in minte: sa scape de pastile si sa ajunga sa aiba un stil de viata echilibrat. In tot acest timp vorbeste cu mai mult de 500 de americani despre produsele alimentare, sanatate si longevitate, iar intr-o parcare din Arizona, Joe intalneste un sofer de camion care sufera de aceeasi afectiune rara. Phil Staples este obez cu o greutate de 195 kg; la un cheeseburger distanta de un atac de cord.

Motivat fiind de faptul ca Joe isi reface starea de sanatate, Phil incepe propria lui calatorie pentru a se face bine. Ceea ce rezulta este uimitor - o poveste inspiratoare de vindecare si de conectare umana.

Filmul GRAS, BOLNAV SI APROAPE MORT sfideaza formatul traditional de film documentar prin prezentarea unei povesti neconventionale si inaltatoare a doi oameni din lumi diferite, in care fiecare isi da seama ca singura persoana care poate le poate salva viata sunt ei insusi.”

VEZI FILMUL TRADUS, AICI:

SAU AICI - link 2

Daca subtitrarea nu porneste automat dati click pe CC in partea de jos a ferestrei filmului.

FILMUL ESTE OPEN SOURCE, DAR DACA INFORMATIILE V-AU FOST DE FOLOS, CUMPARATI DVD-UL DE AICI.

AICI puteți vedeaa FAT SICK AND NEARLY DEAD 2 (2014)

Dieta Reboot

„Ati auzit pana acum de dieta Reboot? Dar de diete de detoxifiere bazate pe sucuri de fructe? Dieta Reboot e o astfel de dieta, insa care are si o poveste fascinanta in spate. E povestea lui Joe Cross, regizorul documentarului Gras, bolnav si aproape mort (Fat, Sick and Nearly Dead). Cu patru ani in urma, Joe si-a propus sa slabeasca, pentru a nu-si pierde viata. A reusit sa piarda 45 de kilograme pe cantar, a documentat tot procesul si a transformat experienta intr-o afacere profitabila – dieta Reboot, cu cele trei variante personalizate, in functie de stilul dvs. de viata.

Varianta Reboot Expres


Dureaza cinci zile, timp in care n-ai voie sa bei sau sa mananci altceva in afara de fructe sau legume, fie sub forma de sucuri, pasate, crude sau gatite. Ti-o recomand daca te atrage conceptul, insa inca nu esti complet convinsa ca vrei sa te angajezi la un program complex, care dureaza 15 zile. E perfecta si pentru cei care au tinut deja aceasta dieta si vor o cura simpla, scurta, de detoxifiere rapida.

Varianta Reboot Entry


Reboot Entry e o dieta foarte buna pentru cei neinitiati. Conceptul de baza e sa transformi orice fructe sau legume preferi in sucuri. Le poti pasa, le poti manca gatite sau crude—oricum vrei tu, ca sa te adaptezi treptat la un regim alimentar bazat exclusiv pe vegetale. Versiunea avansata a programului, cu focus exclusiv pe sucuri de fructe sau legume, necesita o astfel de pregatire. Se mai recomanda sa tineti acest regim de slabire timp de cinci zile in cazul in care ati mai tinut dieta Reboot si vreti doar un „refresh” nutritiv rapid si sanatos.

Varianta Reboot Standard


Programul clasic, cel caruia i s-a supus si Joe Cross insusi, e o dieta complexa, bazata in primul rand pe consumul de alimente de provenienta vegetala. In primele cinci zile vei consuma legume si fructe pasate sau sub forma de suc. Urmatoarele cinci zile sunt exclusiv pentru sucuri, iar urmatoarele cinci repeta experienta primei parti.

Beneficii


Daca nu te atrage vegetarianismul, trebuie sa tii, totusi, cont de faptul ca e o alternativa sanatoasa de alimentatie. Corpul tau isi va lua proteinele, lipidele si carbohidratii necesari din alte surse decat lactate, carne sau oua, iar intre timp tu:
  • Vei beneficia de un „reset” complet al stilului tau de viata si alimentatie;
  • Iti vei reprograma organismul sa simta nevoia de fructe si legume;
  • Tine greutatea sub control;
  • Iti vei reduce riscul de boli cardiace, atac cerebral, diabet, cancer, probleme cognitive cauzate de imbatranire sau depresie.
  • Vei avea in scurt timp piele, unghii si par mai sanatoase.
E, ce-i drept o dieta soc, nerecomandata carnivorelor convinse. Pe de alta parte, nu te obliga nimeni sa renunti complet si definitiv la carne. Doar sa iti purifici organismul si, ca bonus, sa si slabesti.”

3 comentarii:

  1. Mi s-a parut foarte inspirata alegerea voastra in aceste vremuri cand chiar pretul alimentelor(procesate) parca a explodat...nemaivorbind de aspectul redobandirii sanatatii in sine.
    Am redistribuit pe pagina personala de Facebook,sper ca am acordul vostru pentru a face asta.
    Great job!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim de feedback. Binenteles ca puteti redistribui orice de pe acest blog daca se precizeaza si sursa intr-un fel sau altul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da.Am pus link-ul care trimite la pagina de aici(nu cel din youtube).

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...