RECLAMĂ

Gif 700x200

joi, 31 mai 2012

TIGARA ELECTRONICA - Un ajutor pentru cei care vor sa se lase de fumat + TUTORIAL VIDEO (31.05.2012)

RECLAMĂ


Tigara electronica eGo - cea mai buna tigara electronica de pe piata


Tigara eGo este bine cunoscuta pentru fiabilitate, calitatea aburilor expirati dar si pentru buna functionalitate

Introducere - Ce este tigara electronica?
 • Tigara electronica este un aparat ce functioneaza pe baza de electricitate si care vaporizeaza mici cantitati dintr-un lichid cu sau fara nicotina, imitand fumatul.
 • Se obtin astfel vapori cu aspect, consistenta, gust, miros si persistenta foarte apropiate de senzatia conferita de tigarile clasice cu ardere.
 • In plus, aparatul este identic cu o tigara in termeni de forma, dimensiuni, detalii de culoare si chiar jar in varf care se apride atunci cand inspiri.
 • Piata evolueaza foarte repede si dat fiind entuziasmul cu care a fost primita de catre fumatori, tigara electronica se prezinta astazi intr-o mare varietate de forme, dimensiuni si performanta si isi dubleaza numarul de adepti din 6 in 6 luni. 
Istoric:
 • A fost proiectata pentru prima data de un grup de cercetatori de la o celebra companie britanico-americana producatoare de tigari, in incercarea de a face posibil consumul de produse din tutun intr-un mod mai putin nociv atat pentru fumator, cat si pentru mediu si persoanele din jur.
 • Proiectul a fost abandonat ulterior pentru ca ar fi ridicat prea usor o serie de bariere de intrare pentru noii sositi in industria producatoare de tigari.
 • La inceputul secolulu 21, mai precis in anul 2003, un chinez de profesie farmacist- Hon Lik, patenteaza un aparat electric capabil sa scoata mici cantitati de abur pe baza de propilen glicol si nicotina. Tigara electronica s-a nascut.
 • Inventia a avut un amplu rasunet international fiind premiata si la salonul de inventica de la Geneva. Comunicatele de presa au impanzit lumea media, redactorii de stiri au prezentat cu un zambet ironic grozavia secolului iar chinezii mici si harnici au inceput sa produca si sa introduca pe piata faimoasa tigara electronica.
 • Primele modele au fost un fiasco total din cauza pretului urias si a performantelor scazute. Producatorii se concentrau mai mult pe aspect in detrimentul calitatii.
 • Au inceput sa apara o serie de lideri de piata care au pus accentul pe calitate( Saile Bao, Kanger) dezvoltand fabrici cu sute de angajati in productie si investitii masive in cercetare si dezvoltare.
 • In acelasi ritm s-a dezvoltat piata de accesori si lichide (Dekang, Feellife, Flavourart )
 • La sfarsitul anului 2011, piata de tigari electronice este matura, comportand peste 6000 de fabrici si unitati de productie pentru tigara electro, elichide si accesorii.
 • In termeni de consumatori, Marea Britanie a dat tonul adoptand cu mare entuziasm tigara electronica, avand si sustinerea guvernului care a promulgat o serie de legi ce permit folosirea tigarii electronice in localuri publice, institutii, campusuri studentesti etc; peste 250,000 britanici consuma tigari electronice.
 • Au urmat SUA, Japonia si restul Europei( UE este mult mai reticenta in termeni de siguranta alimentelor si mult mai aservita multinationalelor)
 • In ceea ce priveste tipurile de tigari electronice populare pe piata, la inceput au fost in voga acele modele care aratau lei ca si tigarile clasice, dar cu timpul piata a renuntat la aspect in favoarea performantei.
 • In ultimii ani, compania care a stat la baza primelor modele de tigari electronice- Saile Bao Technology Co din Shenzhen, China a dezvoltat un nou model de tigara electronica numit eGo.
 • eGo este mai mare ca dimensiuni, fiabila, eleganta si ofera fumatorilor ceea ce-si doresc de la o tigara: aburi densi, de buna calitate, in cantitate suficienta si o autonomie foarte mare. Ego a ajuns sa cucereasca piata mondiala in 3 ani aparand astazi intr-o mare varietate de performante, cu diferite vaporizatoare si oferind satisfactii pe masura asteptarilor.
 • Acest site face un legamant unic cu excelenta, fiind dedicat in exclusivitate tigarilor electronice eGo, de departe cele mai bune solutii atat pentru renuntarea la fumat cat si pentru consumul de vapori de calitate inalta cu sau fara nicotina.
Denumiri similare: tigara electronica, tigareta electronica, tigara electrica, tigarea electronica, tigara electro, vaporizatorul personal, trabuc electric, pipa electrica.

Ce spun fumatorii care au gustat din tigarile electronice eGo?
 • WOW! Asta e parerea majoritatii fumatorilor!
 • In mod invariabil, fumatorii sunt foarte placut impresionati la contactul cu tigarile electronice eGo, si o mare parte dintre ei, renunta la tigari dupa primul „fum”.
 • Doresc sa scape de fumat cu toate neajunsurile provenite de aici: miros insuportabil dat de fumat, scrum, mucurile de tigara, au incercat sa se lase de multe ori (guma, plasturi, pastile) si de fiecare data au esuat; le este frica de un nou esec pana ce trag primul fum din tigara electronica.
 • Le-a ajuns cutitul la os in ceea ce priveste cheltuielile si cauta o solutie pentru renuntarea la fumat.
 • Au auzit de tigara electronica din media sau de la prieteni si nu cred ca poate fi ceva asemanator cu tigara clasica.

Unde se poate folosi tigara electronica eGo?
 • In localuri publice, magazine, malluri, hipermarketuri, in benzinarii, institutii publice, aeroprt, in unele avioane si aproape oriunde, stiut fiind ca tigara electro nu produce fum, ci doar aburi ce se disipeaza rapid in atmosfera la fel ca si aburii folositi pe scena in timpul concertelor.
 • Chiar daca in incapere cineva pufaie dintr-o tigara electronica, nu se simte niciun fel de miros de fum, miros de ars sau fum inecacios.
 • Nu se produce ardere, deci nici scrum, mucuri sau chistoace, gramezi de chibrituri arse si scrumiere pline ce otravesc aerul.
 • Nu exista pericol de incendiu, nu trebuie sa aerisesti incontinuu risipind astfel caldura, nu trebuie nici macar sa termini tigara odata inceputa. Poti pur si simplu sa tragi 1-2-3 fumuri si apoi sa uiti de tigara electronica sau dimpotriva, poti sa tragi 30 de fumuri succesiv. Tu hotarasti!
Cat costa fumatul electronic?
Vorbim despre cea mai performanta tigara electronica de pe piata, in conditiile in care o exploatam conform instructiunilor si fumam 1 pachet de tigari pe zi;
 1. Avem nevoie de un set cu 2 baterii, 2 atomizoare si lichid de reincarcare (30 de mililitri lunar)
 2. Investitia initiala va fi pretul unui set eGo Twin Power adica 189 ron plus 1 sticluta cu elichid de 30 de ml( 39 ron lunar).
 3. Mai luam in calcul 4-5 vaporizatoare pe an( fie atomizoare, clearomizoare sau cartomizoare) adica cca. 100 ron
 4. 1+2+3= 480 + 190 + 100= 770 ron pe an
 5. Fumatul clasic costa (365) zile x pretul unui pachet de tigari(12)= 4300 ron
 6. Realizam astfel o economie de 3640 ron pe an.
 7. Fara a mai considera costurile de sanatate proprie si a celor din jur.
Iată şi un filmuleţ despre fumat şi ţigara electronică: 


Si de asemenea un TUTORIAL VIDEO foarte complex si complet al TIGARII ELECTRONICE:Pentru comenzi :
  Stirbu Constantin Theodor - freelancer
Va invitam la Showroom-ul din Iasi, str. Sf. Andrei langa scoala de soferi" Soferul amator", cum coborati de la Pizzeria Domneasca pe scari, in 50 de metri, pe stanga.

Despre fumat tutun am discutat pe larg pe blog aici:

1) UN APEL LA BUN SIMŢ 

 2) CONSPIRAŢIA TUTUNULUI

3) ACUM ŞI PENTRU TOTDEAUNA NEFUMĂTOR

miercuri, 30 mai 2012

MOOJI - Filme noi (30.05.2012)


Prin octombrie anul trecut vi-l prezentam pe Mooji si cautam pe net sa vedem ce alte noutati au mai aparut despre el. Curios este ca in ceea ce-l priveste, se traduc filmulete multe, insa articole, relatari si alte informatii despre el, exista prea putine in limba romana. Desi are asa de multi fani, dupa cum am observat, prea putini simt sa scrie despre el. Intr-un fel ne bucuram, dar pe alta parte ne intristam, ca vedem ca suntem printre putinii care au scris ceva in limba romana, despre Mooji, in special despre biografia lui. Cand dai un search in google insa, dupa Mooji,  blogul nostru care contine practic, cea mai detailiata descriere despre Mooji, in limba romana, de pe net la ora aceasta, nu apare, ceea ce este destul de curios. In fine, poate prin publicarea si acestui articol despre Mooji acea pagina va fi si mai vizitata si mai observata de motoarele de cautare. Nu o sa-l mai prezentam si aici pe Mooji insa va invitam sa cititi despre el in articolul anterior, unde veti gasi si o gramada de filmulete traduse cu el. 

luni, 28 mai 2012

Wilhelm Reich - Dreptul omului de a şti (28.05.2012)

Wilhelm Reich - Man's Right to Know (2002)
"În inima ştiinţei se află numai descoperirile care implică o schimbare a perspectivei mondiale. Descoperirile în ştiinţă sunt posibile numai în societăţile care le acordă cetăţenilor libertatea de a urma adevărul, indiferent unde ar putea conduce acesta şi care, ca atare, manifestă respect pentru căile diferite pe care le poate urma adevărul ştiinţific."

John Charles Polanyi,
Laureat canadian al premiului
Nobel pentru chimie (1986)

Acest scurt film biografic, Wilhelm Reich - Man's Right to Know, al genialului medic, a fost produs de The Wilhelm Reich Infant Trust, în 2002, cu scop educaţional, fiind prezentat la intrarea în muzeul dedicat savantului austriac şi cuprinzând, într-o formă foarte concisă, pe baza unei arhive fotografice şi filmate, pe lângă biografia acestuia şi circumstanţele care l-au condus spre descoperirea energiei orgonice şi, de asemenea, relatarea succintă a războiului nedrept şi brutal purtat de FDA împotriva sa, care nu a reuşit să distrugă, în totalitate, opera lui Reich, dar a condus la încarcerarea şi moartea sa în detenţie.

Între descoperirile lui Reich şi cele ale celorlalţi savanţi de geniu, promotori ai teoriei pleomorfice, pe care i-am menţionat în articolul dedicat lui Royal Raymond Rife, există o legătură extrem de strânsă, fiindcă reuşesc să figureze o cu totul altă imagine a fiziologiei organismului uman, mult mai logică şi mai capabilă să ofere soluţii bolilor aşa-zis incurabile, cărora putem garanta că nu li se va găsi leacul în actualul cadru psiho-medico-farmaceutic, dominat de teoriile absurde ale lui Freud, Pasteur, Koch sau Rivers, aflaţi pe statele de plată ale concernelor farmaceutice.

Am avut unele reţineri în a studia de opera lui Reich, din cauza apropierii temporare a acestuia de un criminal de talia lui Freud, despre care am scris mai mult decât suficient în alte articole, dar tocmai respingerea şi denigrarea sa, ulterioară, de către escrocul traficant, m-a convins că Reich se îndrepta pe calea înţelegerii mecanismelor reale ale metabolismului uman, negând subordonarea totală faţă de "instinctele şi structurile sociale" promovate de Freud, care am intuit eu că încerca, din răsputeri, să-l depărteze de adevăr şi vă voi demonstra, spre final de articol, că am intuit corect.

Şi ca o mică paranteză, inclusiv Einstein, care s-a arătat, iniţial, interesat de cercetările lui Reich, fiindcă acesta i-a demonstrat personal, folosind un mic acumulator orgonic, invaliditatea celui de-al doilea principiu al termodinamicii, s-a dezis ulterior de el, refuzând să-i mai răspundă la scrisori şi denigrându-i teoriile în public.

Educaţia particulară a lui Reich, de până la vârsta de 13 ani, când nu a fost supus încorsetărilor sistemului statal propagandistic de "învăţământ", trebuie să-şi pus o puternică amprentă asupra intelectului său, determinându-l să gândească neconvenţional, în întreaga sa viaţă, o conduită caracteristică tuturor oamenilor de geniu, care au făcut descoperiri majore în decursul istoriei.

Calea parcursă de Reich, de la orgasmul uman la orgon, poate părea ciudată sau chiar promiscuă unei persoane cu o morală ceva mai rigidă, dacă nu realizăm că, de fapt, energia orgonică descoperită de el nu este nimic altceva decât aceeaşi energie menţionată de trei mari civilizaţii străvechi, cu trei denumiri aparent diferite, Chi, Ki sau Prana, forţa vitală cosmică bazată pe respiraţie, menţionată şi de tehnicile yoga sau tantra.

Dacă, până la Reich, existenţa acestei energii putea rămâne în domeniul subiectivismului, putând fi negată uşor de sceptici, deşi a fost dintotdeauna probată, indirect, prin performanţele fizice ale yoghinilor sau maeştrilor artelor marţiale, aplicaţiile practice şi instrumentarul dezvoltat de Reich o aduc în domeniul vizibil şi, ca atare, consider că are dreptul să adauge încă o denumire în nomenclatorul acestei energii.

Performanţa lui Reich este mult mai valoroasă decât permite să se întrevadă acest mini documentar, fiindcă certifică o altă afirmaţiei specifică tuturor culturilor străvechi, că această energie are o origine şi manifestare cu adevărat cosmică, stând, de fapt, nu numai la baza întregului regn viu, ci şi a lumii aşa-zis materiale sau anorganice, dacă vreţi.

Exilat în Norvegia, în urma controverselor avute cu partizanii lui Freud şi a opiniilor sale politice antinaziste, exprimate prea deschis, din păcate, Reich a început să lucreze, mergând pe aceeaşi cale cu Rife şi Naessaens, cu un microscop foarte performant pentru acele timpuri, descoperind în sânge mici vezicule fluide, ce iradiau o energie de culoare albastră şi care apăreau chiar şi în infuzii preparate cu fân, pământ, cărbune, fier sau ţesut animal (atenţie - materia "anorganică" generează forme vii).

După multe experimente, în timpul cărora a remarcat că are loc o creştere vizibilă a numărului de vezicule din preparate, dacă acestea erau fierte în prealabil, el a concluzionat că aceste forme stranii trebuie să fi reprezentat o stare de tranziţie între regnul viu şi cel mineral.

Acestor forme elementare de viaţă, necunoscute ştiinţei oficiale până în ziua de azi, el le-a dat numele de "bioni" (somatidele lui Naessaens).

Majoritatea microbiologilor, desigur, au reacţionat isteric, negând existenţa acestor mini creaturi stranii, deşi Reich a continuat experimentele, introducând preparatele sale fierte în medii de cultură, care au început să genereze alte forme vii, semănând cu bacteriile sau amibele, de asemenea necunoscute până atunci.

Exista, desigur, posibilitatea, subliniată imediat de lumea medicală tradiţională, ca aceste vietăţi să fi infestat mediile de cultură datorită contactului atmosferic sau să fi apărut în mediul de cultură din cauza unei sterilizări improprii.

Pentru a exclude această posibilitate, Reich şi-a supraîncălzit culturile bionice, numai pentru a descoperi că acele mixturi, aparent moarte, continuau să dea naştere unui număr şi mai mare de asemenea forme microbiene, ceea ce l-a condus la concluzia că bionii, ca stadii preliminare ale vieţii, erau întruchiparea unei forţe vitale indestructibile, care sfida literalmente moartea şi pe care el a denumit-o orgon.

Deci, se pare că o asemenea descoperire ciudată, a unei noi "energii vitale", nu avea alt efect decât de a-i scoate din sărite pe microbiologii care încercau de multă vreme să elimine teoriile "vitaliste", cum ar fi cele ale filozofului francez Henri Bergson, care a postulat "elanul vital" sau ale biologului german Hans Driesch, care, împrumutând un termen al lui Aristotel, se referea la ea cu termenul de "entelehia".

Din nefericire, biologia se afla, din ce în ce mai mult, sub influenţa fizicii mecaniciste, ramura ştiinţifică pervertită de masonul Newton, respingând ferm orice noţiune aşa-zis mistică, cum ar fi cele de "creator primordial" sau "forţă vitală" sau "eter".

Negarea l-a înverşunat pe Reich, care a demonstrat că bionii pot fi cultivaţi şi din sângele uman, care, pe atunci, era considerat un mediu steril, o doctrină tembelă predată, încă,  în şcolile noastre de medicină.

Mai mult de atât, examinând probe de sânge ale unor bolnavi de cancer, el a observat forme minuscule bacteriene, pe care le-a denumit "bacili T" (iniţiala cuvântului german "tod", care înseamnă moarte) şi a demonstrat că nu erau nimic altceva decât degenerări ale bionilor vitali, pe care le-a descoperit, ulterior şi în excreţiile oamenilor sănătoşi, concluzionând logic, din nou, că sistemul lor imunitar era capabil să elimine aceste forme cauzatoare de cancer, o manifestare naturală a rezistenţei la putrefacţie a unui organism sănătos.

Teoria doctorului Wilhelm Reich este extrem de complexă şi imposibil de expus într-un simplu articol şi constituie, dacă doriţi, o cu totul nouă ramură ştiinţifică, orgonomia, aşa cum o denumea el însuşi, care certifică existenţa universală a orgonului, energie care stă la baza întregii dinamici galactice, intergalactice şi implicit a celei planetare, cea la care face referire insistent şi Nassim Haramein şi vă invit să căutaţi pe internet, fiindcă există multe site-uri, chiar şi limba română, dedicate aproape exclusiv activităţii sale.

Mă voi rezuma la a vă prezenta doar alte două ilustrări ale teoriei sale.

1. Experimentul ORANUR

Experimentul ORANUR (Orgonotic Anti-Nuclear Radiation) - prezentat detaliat în cartea "The ORANUR Experiment", care a devenit extrem de rară fiindcă FDA s-a servit de ea pe post de combustibil în două ocazii, în 1956 şi 1960 - s-a desfăşurat începând cu data de 15 decembrie 1950, la Institutul Orgonon menţionat în film.

Extrem de optimist, datorită extraordinarelor calităţi ale energiei orgonice, pe care le demonstrase deja experimental şi le putea măsura prin diverse metode, dar îngrijorat fiind de cele două atacuri nucleare infame ale SUA contra Japoniei, Reich spera că va dezvolta o aplicaţie, pe bază de orgon, capabilă să înlăture efectele groaznice ale exploziilor atomice.

Cercetările sale au fost impulsionate şi de o corespondenţă asiduă, purtată, în această direcţie, cu Alexander Sutherland Neill, fondatorul şcolii Summerhill, menţionată în articolul consacrat educaţiei durabile, căruia îi scria că "energia orgonică este singura forţă capabilă să se opună energiei mortale a bombelor atomice".

Reich a solicitat şi obţinut două miligrame de radiu, de la American Atomic Energy Commission, care i-a scris: "[...] nu ne considerăm capabili să judecăm experimentele dumneavoastră cu energia orgonică şi, ca atare, nu vă vom impune nici un fel de restricţii în activitatea dumneavoastră."

Un miligram a fost introdus într-un acumulator orgonic complex, iar celălalt a rămas ca martor, fără a fi tratat cu orgon.

Rezultatele au fost, din păcate, dezastruoase, radiaţia nucleară provocând un gen de reacţie în lanţ în orgon, pe care l-a transmutat într-o stare de degenerare energetică letală, numită de Reich, DOR (Dead Orgon - Orgon Mort).

Şoarecii de laborator au murit, personalul de laborator a început să manifeste simptome ciudate şi, chiar dacă materialul radioactiv a fost înlăturat şi izolat, aparatura de laborator şi multe instalaţii au fost inutilizabile, vreme de mai mulţi ani, fiind afectată o zonă foarte extinsă din jurul laboratorului, în care s-a putut măsura o agitaţie extrem de puternică şi de ciudată a energiei orgonice atmosferice.

Reich a menţionat un studiu ulterior, care pare să fi condus, totuşi, la descoperirea unui procedeu de imunizare şi neutralizare a efectelor energiei distructive a fisiunii atomice, care a fost rapid cenzurat şi pus sub interdicţie de către FDA, ceea ce nu mă miră, fiindcă, în timp ce politica oficială a SUA rămâne fidelă negării operei lui Reich, există din ce în ce mai multe relatări de "proiecte negre", care folosesc energie orgonică în scop militar, dezvoltând arme de manipulare psihologică în masă sau chiar mijloace de propulsie pentru nave cosmice.

2. Cercetări actuale

Într-o notă mult mai optimistă, un alt eretic al ştiinţei, din zilele noastre de această dată,dr. James DeMeo, director al Orgone Biophysical Research Lab din Ashland, Oregon, SUA, a confirmat experimental întreaga teorie a lui Wilhelm Reich şi nu este singurul, fiindcă, începând din 1970, numai în SUA s-au scris şi publicat cel puţin şase biografii ştiinţifice, amănunţite, ale lui Reich şi merită a fi menţionate numele autorilor: dr. Myron Sharaf, David Boadella, dr. Ola Raknes, dr. Jerome Greenfield, Jim Martin şi ultima, dar nu cea din urmă, cea de-a doua soţie a savantului, Ilse Ollendorff Reich.

Folosind tehnologia lui Reich, dr. James DeMeo a reprodus, de exemplu, experimentul acestuia din deşertul Arizona (unde reuşise să creeze insule de vegetaţie, demonstrând că numai absenţa orgonului poate genera pe Terra asemenea zone moarte), în Sahara de această dată, la Tassili n `Adjjer, unde a creat lacuri, în colaborare cu Bernd Senf, savantul care, tot cu ajutorul tehnologiei lui Reich, eliminase secetele prelungite din Namibia, în 1992-93 şi Eritreea, în 1994.

În altă ordine de idei, acelaşi dr. James DeMeo, printr-o documentare arheologică impecabilă, dovedeşte, în lucrarea sa "Saharasia", că violenţa umană este un fenomen nenatural, că războiul perpetuu nu este ceva inevitabil, că specia umană este prin natura ei iubitoare, cooperantă şi paşnică şi numai după schimbările climatice care au condus la apariţia Saharei, în jurul anului 4000 î.e.n., s-au manifestat societăţi violente, care au atacat şi cucerit societăţile paşnice, conceptele de "maimuţă violentă" şi "geneză violentă" nefiind altceva decât manipulări şi minciuni ale epocii "moderne", inaugurată de alt mason, Darwin.

Şi, fiindcă v-am promis confirmarea intuiţiilor mele iniţiale, cunoscând oarecum mecanismele de manipulare a opiniei publice, curiozitatea m-a împins să cercetez, mai amănunţit, biografia acelei nenorocite, Mildred Edie Brady, "jurnalista independentă" al cărei articol inflamator, "The Strange Case of Wilhelm Reich", a servit drept pretext oficial pentru declanşarea celei de-a doua prigoane contra savantului, care a condus, aşa cum ştiţi, la arderea în public a lucrărilor sale, (Cine credea, oare, că inchiziţia a dispărut ?) încarcerarea şi moartea dubioasă în închisoare, de un aşa-zis "infarct", tocmai când trebuia să aibă loc audierea pentru eliberarea sa, înainte de termen.

Este posibil ca şi actul, aparent nevinovat, al studentului lui Reich, Michael Silvert, care a dispus transportul de aparatură şi cărţi, ce a permis condamnarea lor în numai 20 de minute, să fi fost tot o înscenare, fiindcă este destul de ciudată sinuciderea lui Silvert, la numai un an de la eliberarea din închisoare, sinucidere care, luată în context, pare a fi gestul unui om torturat de remuşcări.

Deoarece filmul nu menţionează acest fapt, tot ca o mică paranteză, vă informez că Reich a mai fost arestat, la numai cinci zile de la atacul de la Pearl Harbour, la ordinul paranoicului şef al FBI, J. Edgar Hoover, care-l considera inamic al statului din cauza apartenenţei sale trecute la mişcarea comunistă, dar a fost eliberat de pe Insula Ellis, unde fusese încarcerat în vederea expulzării, în data de 5 ianuarie 1942, după ce intrase în greva foamei.

"Independenta" Brady scria şi era plătită, de fapt, de o singură publicaţie notabilă, The New Republic, fondată de Herbert Croly şi Walter Lippmann, cu banii unei multimilionare celebre, Dorothy Payne Whitney, care, aşa cum le şade bine acestor nemernici, pentru a-şi drapa o aură de respectabilitate, se ocupa şi cu "filantropia".

Vă spune ceva această informaţie ?

Haideţi să clarificăm !

Pe de o parte, Dorothy Payne Whitney era şi fondatoarea New School for Social Research, aceeaşi şcoală la care a funcţionat Reich ca profesor, imediat după venirea în America, ceea ce mă face să cred că a fugit în van peste ocean, ca să scape de duşmani, fiindcă nu a scăpat nici o clipă de supravegherea acestora.

Pe de altă parte, dacă nu v-am convins, încă, mă voi întoarce la numele de mai sus, pe care un cititor al blogului s-ar putea să şi-l amintească, cel al lui Walter Lippmann.

În articolul "Războiul psihologic - Treziţi-vă !" scriam următoarele:

"Copleşite de mişcările sociale tot mai ample şi de realitatea deranjantă a solidarităţii muncitoreşti, prin cristalizarea şi consolidarea mişcărilor sindicale, după anul 1900, 'stăpânii' s-au văzut nevoiţi să-şi diminueze aroganţa asasină, apelând la propagandişti ca Ivy Lee, Walter Lippmann şi Edward Bernays.",

iar în articolul "Etos - Refuzul manipulării colective", scriam, referindu-mă la creatorul odios al propagandei actuale, "relaţiile publice", nepotul dublu al lui Sigmund Freud, Edward Bernays:

"Ideologia sa - interpretată de propria-i fiică, într-un interviu acordat BBC, ca fiind un fel de 'despotism iluminat' - îşi are originile, pe de o parte, în constatarea, din proprie experienţă, a eficienţei propagandei naziste, iar, pe de altă parte, în ideile unei alte 'personalităţi' americane, Walter Lippmann, cu care a fost coleg în Comitetul de Informaţii publice al SUA, în timpul primului război mondial (şi chiar în teoriile reflexelor necondiţionate elaborate de Ivan Petrovici Pavlov)."

După cum puteţi constata şi singuri, idealiştii ca Wilhelm Reich nu au nici o şansă în lupta cu corporaţia satanei, fiindcă întreg globul pământesc este mult prea mic pentru ca să poţi scăpa, vreodată, din încrengătura nemoteniilor, ura lui Freud alimentând o supraveghere constantă şi declanşarea atacului final prin intermediul unui asociat macabru al propriului său nepot, Bernays, singura noastră speranţă rămânând perpetuarea şi proliferarea acestor tehnologii orgonice, aşa cum au dovedit cu succes că este posibil, oameni minunaţi ca dr. James DeMeo sau Bernd Senf.

"O dată la o mie de ani, ba chiar mai mult, la două mii de ani, se naşte un asemenea om pe Pământ, capabil să schimbe destinul rasei umane. Dar, la fel ca pe toţi oamenii mari, distorsiunile, falsurile şi persecuţia l-au urmat permanent. Le-a înfruntat pe toate, până când conspiraţia organizată l-a trimis la închisoare şi l-a asasinat."

Dr. Elsworth F. Baker”


SURSA:   Blogul Dezvaluiri! http://antiiluzii.blogspot.com

DESCARCA FILMUL RAPID DE AICI:

D1 + S1


VEZI FILMUL TRADUS, AICI:

 ... link2


Nota noastra:  Iata un „profet” care a fost omorat pentru ideile sale. Multi spun ca un profet nu e real pana cand nu moare pentru ideile sale (sau pana cand nu este „sinucis” pentru ele). Iata unul dintre exemple ... Oare asta il face mai de urmat sau mai de acceptat prin cercurile fanaticilor care cred ca doar moartea certifica? Nu! Pretextul cu moartea este doar atat ... un pretext ca ei sa nu faca nimic. Si chiar dupa ce se intampla tot nimic nu fac, doar critica si critica, complacandu-se mai departe intr-un „dolce far niente”. Exista si in prezent oameni care nu au murit inca, dar care sunt niste adevarati profeti ai timpurilor noastre. Singura lor „vina” e ca inca sunt in viata ... din pacate pentru multi. 

In alta ordine de idei, din fericire, mai exista si oameni care au inteles valoarea stiintei lui Reich si a    orgonilor, inclusiv in Romania. Faptul ca ideile lui au ramas vii si infleunteaza atatia oameni si in prezent este un semn al autenticitatii lor. Multumita interentului si a altor oameni inimosi. cenzura mediatica a fost patrunsa, cartile lui au fost publicate din nou in ciuda adversitatilor. 
Sunt multi oameni care s-au mobilizat si au construit orgoni existand pe net numeroase site-uri care vand astfel de dispozitive. Unul dintre site-uri este ORGONI ALMEEA. Nu stim cat de eficienti sunt sau cat de reali, insa le facem un pic de reclama in semn de apreciere pentru inca un alt filmulet tradus de ei, legat de Wilhelm Reich. Multumim  Almeea!

Iata aici si cel de-al doilea filmulet despre Reich (mai pe scurt):

Din pacate, chiar acum in timp ce scriem, zeci sau sute de oameni mor de cancer in fiecare minut, otraviti cu chimicale sau radiatii prin spitalele lumii sau prin casele lor. Sistemul medical actual este putin spus unul criminal, caci ceea ce se intampla este de fapt un genocid in toata puterea cuvantului. Pe de alta parte putem spune ca este si un pret pentru ignoranta si prostie, mai ales acum intr-o era in care informatia este atat de libera ... inca. Tratamente neinvazive exista, cai alternative de vindecare a cancerului fara efecte secundare sunt tot mai multe si pe masura ce trece timpul tot mai apar. Pe acest blog am expus cateva din ele. Dati informatiile mai departe celor in nevoie si care cauta alternative. Inainte de a baga in tine cu palnia otrava recunoscuta pentru efectul ei cancerigen in sine, poate ai putea incerca ceva din urmatoarele:
sâmbătă, 26 mai 2012

Bunker Roy: Învăţând de la mişcarea desculţilor (26.05.2012)


Bunker Roy: Learning from a barefoot movementÎn Rajasthan, India, o şcoală extraordinară învaţă femeile şi bărbaţii din mediul rural -- mulţi dintre ei analfabeţi -- să devenină ingineri specialişti în exploatarea energiei solare, artizani, stomatologi şi medici în propriile lor sate, sa devina astfel autosuficienti. Se numeşte Colegiul Barefoot (Desculţ), şi fondatorul ei, Bunker Roy, explică modul în care funcţionează. 
Mai jos gasiti transcriptul filmului:
Deci in 1965 M-am dus la ceea ce a fost numit cea mai rea foamete, localitatea Bihar din India, şi am văzut foametea, moartea, oameni care mureau de foame, pentru prima dată.Mi-a schimbat viaţa. M-am întors acasă şi i-am spus mamei "Aş vrea să trăiesc şi să muncesc într-un sat" Mama a intrat în comă. (Râsete) "Ce este asta? Întreaga lume ţi se întinde la picioare, cele mai bune locuri de muncă sunt aranjate pentru tine, şi tu vrei să mergi să munceşti într-un sat? Vreau să spun, este ceva în neregulă cu tine? " Am spus, "Nu, am primit cea mai bună educaţie. Ea m-a făcut să mă gândesc. Şi vreau să dau ceva înapoi în felul meu propriu." "Ce vrei să faci într-un sat? Nu loc de muncă, nu bani, nu securitate, nu perspectivă." I-am spus, "vreau să trăiesc şi să sap fântâni pentru cinci ani." "Să sapi fântâni pentru cinci ani? Ai urmat cele mai scumpe şcoli şi colegii din India,şi mergi să sapi fântâni pentru cinci ani?" Ea nu a mai vorbit cu mine pentru un timp foarte lung, pentru că a considerat că mi-am abandonat familia.
 Dar atunci, Am fost expus la cele mai extraordinare cunoştinţe şi abilităţi pe care acei oameni săraci le aveau care nu sunt aduse niciodată in prim plan - care niciodată nu sunt identificate, respectate, aplicate la scară largă. Şi m-am gândit că aş începe un colegiu Barefoot -- colegiu doar pentru săraci. Ceea ce săracii credeau că era important ar trebui să se reflecte în colegiu. M-am dus pentru prima dată în acest sat. Vârstnicii au venit la mine şi mi-au zis, "Eşti de la poliţie?" Am spus, "Nu". (Râsete) "Ai eşuat la examen?" Am spus, "Nu". "Nu ai primit un job guvernamental?" Am spus, "Nu." "Ce faci aici?" "De ce eşti aici?" Sistemul educaţional din India te face să te uiţi înspre Paris, New Delhi şi Zurich; ce cauţi tu în acest sat? Este ceva în neregulă cu tine şi nu ne spui?" Am spus, "Nu, eu vreau de fapt să deschid un colegiu doar pentru cei săraci. Ceea ce gândesc săracii că este important ar trebui să se reflecte în acest colegiu."
 Deci, acest colegiu funcţionează în conformitate cu stilul de viaţă şi de muncă a lui Mahatma Gandhi. Mănânci pe podea, dormi pe podea, lucrezi pe podea. Nu există contracte, nici un contract scris. Ai posibilitatea să stai cu mine 20 de ani şi să pleci mâine. Şi nimeni nu poate câştiga mai mult de 100 $ pe lună. Dacă vii pentru bani, atunci nu vii la Colegiul Barefoot. Dacă vii pentru munca ta şi pentru provocare, atunci vii la Colegiul Barefoot. Acesta este locul în care dorim să încercaţi idei şi să creaţi. Oricare ar fi ideea pe care o aveţi, veniţi şi încercaţi-o Nu contează dacă nu reuşiţi. Bătut, învineţit, începi din nou. Este singurul colegiu în care profesorul este învăţăcel şi învăţăcelul este profesor. Şi este singurul colegiu unde nu eliberăm certificate. Eşti certificat de comunitatea pe care o serveşti. Nu ai nevoie de o hârtie pe care să o atârni pe perete ca să arăţi că eşti inginer.
Astfel, când am spus asta, ei au spus, "Ei bine, arată-ne ceea ce este posibil. Ce faci?Toate acestea sunt vorbe fără sens dacă nu ne poţi arăta practic." Aşa că am construit primul Colegiul Barefoot în 1986 A fost construit de 12 arhitecţi Barefoot care nu pot citi şi scrie, la costul de 1,5 $ metrul pătrat. 150 de oameni trăiesc şi muncesc acolo. Au primit premiul Aga Khan pentru arhitectură, în anul 2002. Dar apoi au suspectat, au crezut că a existat un arhitect în spatele lucrării. Am spus, "Da, au făcut planuri, dar arhitecţii Barefoot au construit de fapt colegiul." Noi suntem singurii care au returnat, de fapt, premiul pentru 50.000 $, deoarece ei nu ne-au crezut, şi ne-am gandit ca de fapt ei au făcut remarci defăimătoare la adresa arhitecţilor Barefoot din Tilonia.  
60 la sută din copii nu merg la şcoală, pentru că trebuie să aibă grijă de animale -- oi, capre -- treburi casnice. Aşa că ne-am gândit să deschidem o şcoală pe timp de noapte pentru copii. Datorită şcolilor de noapte din Tilonia, peste 75.000 de copii au trecut prin aceste şcoli de noapte. Pentru că este pentru confortul copilului; nu e pentru confortul profesorilor. Şi ce predăm în aceste şcoli? Democraţie, cetăţenie, modul în care ar trebui să-ţi măsori pământul, ce trebuie să faci dacă eşti arestat, ce trebuie să faci în cazul în care animalul tău este bolnav. Aceasta este ceea ce predăm în şcolile de noapte. Dar toate şcolile sunt luminate solar.
 La fiecare cinci ani avem alegeri. Copiii cu vârste între 6 şi 14 ani participă în cadrul unui proces democratic, şi aleg un prim ministru. Prim ministrul are 12 ani. Ea are grijă de 20 de capre dimineaţa, însă seara este prim ministru. Are un cabinet, un minister al educaţiei, un minister al energiei, un minister al sănătăţii. Şi ei monitorizează şi supraveghează efectiv 150 de şcoli pentru 7000 de copii. În urmă cu cinci ani, ea a primit Premiul Copiii Lumii şi a fost în Suedia. Prima dată, când a ieşit din satul ei. Niciodată nu a văzut Suedia. Nu a fost fascinată de tot ceea ce i s-a întâmplat. Şi regina Suediei, care era acolo, s-a întoars spre mine şi a spus, "Puteţi să-l întrebaţi pe acest copil unde îşi găseşte încrederea? Are doar 12 ani, şi nu este uluită de nimic." Iar fata, care era la stânga ei, s-a întors spre mine şi s-a uitat la regina drept în ochi şi a spus, "Te rog, spune-i că eu sunt primul-ministru."
Ne-am dus în Africa, şi am făcut acelaşi lucru. Toate acese femei provenind din opt, nouă ţări, stând la aceeaşi masă, toate vorbind una cu celalaltă, neînţelegând nici un cuvânt,pentru că ele toate vorbeau limbi diferite. Însă limbajul trupului lor este unul puternic. Ele îşi vorbesc şi de fapt devin ingineri solari. Am fost în Sierra Leone, şi acolo era acest ministru conducând în miez de noapte -- vine de-a lungul acestui sat. Se duce înapoi, merge în sat, spune, "Ei bine, care-i povestea?" Ei au spus, "Aceste două bunici ...""Bunicile?" Ministrul nu putea să creadă ce se întâmplă. "Unde au fost?" "Au fost în India şi înapoi." S-au dus direct la preşedinte. El a spus, "Ştiţi că e un sat electrificat-solar în Sierra Leone?" El a spus, "Nu." Jumătate din cabinet a mers pentru a vedea bunicile a doua zi. "Care este povestea." Aşa că m-a chemat şi a zis, "Poţi să-mi instruieşti 150 de bunici?" I-am spus, "Nu pot, domnule preşedinte. Dar ele pot. Bunicile pot." Aşa că mi-a construit primul centru de formare Barefoot în Sierra Leone. Şi 150 de bunici au fost instruite în Sierra Leone.
Gambia: am fost să selectăm o bunică în Gambia. M-am dus în acest sat. Ştiam ce fel de femeie aş dori să aleg. Comunitate s-a unit şi a zis: "Luaţi aceste două femei." Am spus, "Nu, vreau să iau această femeie." Ei au spus, "De ce? Nu cunoaşte limba. Tu nu o cunoşti. I-am spus, "Îmi place limbajul corpului. Îmi place modul în care ea vorbeşte..""Soţul este dificil; nu este posibil." Au chemat soţul, soţul a venit, galant, politician, cu un mobil în mână. "Nu este posibil." "De ce nu?" "Femeia, uite cât de frumoasă este ea." I-am spus, "Da, ea este foarte frumosă." "Ce se întâmplă dacă ea fuge cu un bărbat indian?" Asta era cea mai mare frica a lui. I-am spus, "Ea va fi fericită. Te va suna pe telefonul mobil." Ea a plecat ca o bunica şi s-a întors ca un tigru. Ea a iesit din avion şi a vorbit cu întreaga presă ca şi cum ar fi fost un veteran. Ea a manevrat presa naţională, şi a fost o stea. Şi când m-am întors şase luni mai târziu, i-am spus, "Unde e soţul tău?""Oh, undeva pe aici. Nu contează." (Râsete) O poveste de succes
VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI:


COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...