Ieşirea Din MATRIX: Un interviu in 3 parti cu Miceal Ledwith (30.12.2012)

duminică, 30 decembrie 2012

Un interviu in 3 parti cu Miceal Ledwith (30.12.2012)

TVR Cluj - A 3 Parts Interview with Miceal Ledwith (december  2012) 

Va prezentam astazi un interviu tradus, de 3 ore (video si transcris) in 3 parti, luat lui Miceal Ledwith, realizat de binecunoscutul (deja) Cristian Muresan de la TVR Cluj, a carui munca din ultima vreme, este exceptionala. Desi am avut divergentele noastre in trecut cu el, pe unele teme (mai ales dupa primele emisiuni de la Stiinta si Cunoastere, cand dupa parerea noastra, a facut unele compromisuri, probabil pentru a se face frate cu dracu si astfel sa treaca puntea), nu putem sa nu-i promovam ultimile interviuri si emisiuni care sunt excelente. Ce prezinta el la TVR (Cluj) mai spala din pacatele acestei televiziuni nationale si ii multumim pentru munca deosebita pe care o face in ultima vreme, pt. a promova aceste informatii. 
 In semn de respect ii dedicam lui Cristi o Categorie intitulata CRISTIAN MUREȘAN (aici gasiti grupate toate emisiunile, documentarele si articolele promovate de noi pe blog in care este mentionat numele lui). De asemenea am infiintat si Categoria MICEAL LEDWITH (unde de asemenea, gasiti grupate toate informatiile cu/despre Miceal Ledwith de pe blogul nostru).
Iata ce spune Cristi despre aceste interviuri in canalul sau de youtube:
PRIMA PARTE (2 dec 2012)
„Am anunţat de mai multă vreme pregătirea unui serial de interviuri cu fostul consilier al Papei Ioan Paul al 2-lea, teologul Miceal Ledwith, şi iată că a sosit momentul să le vizionaţi. Vă garantez că după vizionarea acestor emisiuni, niciodată nu veţi mai gândi la fel iar acest fapt ar putea fi mai mult sau mai puţin şocant. Spun aceasta deoarece foarte puţini oameni în lume, care au ocupat cele mai înalte poziţii la Vatican, au dorit vreodată să vorbească liber despre ceea ce se întâmplă la nivelul religiilor, foarte puţini oameni a căror pregătire şi cunoaştere e greu de pus sub semnul îndoielii, dacă mă refer la domnul Miceal Ledwith, au acceptat să vorbească despre lucrurile ascunse sau despre faţa nevăzută a instituţiilor religioase. Nu cu mult timp în urmă am avut ocazia de a viziona on-line o înregistrare video, uplodată pe internet, unde am aflat pentru prima dată despre teologul Miceal Ledwith şi am vizionat cele 60 de minute ale expunerii sale numită Marea înşelătorie volumul 1 care descria un univers al mentalităţii umane, un univers în formă de hamburger, după cum l-a numit domnia sa. Am fost profund marcat de toate acele idei legate de întrebările existenţiale care nu au primit răspuns pînă în ziua de azi. Am simţit nevoia să îl contactez pe domnul Ledwith prin adresa publică de e-mail în anul 2008. După multe încercări şi insistenţe am realizat un prim interviu, care la vremea aceea a fost publicat în prima ediţie a cărţii mele despre biotransformări, deoarece am bănuit că domnia sa nu avea cum să abdice de la o dogmă în care a crezut mai multe decenii pentru a căuta răspunsuri în domeniul ştiinţei şi al ştiinţelor de frontieră, fără un motiv special. Din acel interviu am aflat că a trecut prin experienţe dificile care au început în perioada anilor 80, când a simţit că Biserica nu spune tot adevărul despre Biblie şi trecutul persoanelor biblice importante. La toate acestea s-au adăugat numeroase conflicte şi probleme ce i-au înrăutăţit starea de sănătate. În anul 1992 a fost diagnosticat cu o boală numită Mielită Transversă, o formă incurabilă la acea vreme de poliomielită. 
AICI gasiti prima parte a interviului, transcris si tradus in limba romana.

VEZI AICI CELE 3 PARTI TRADUSE ALE INTERVIULUI :




În minutele următoare teologul Miceal Ledwith ne va vorbi despre conceptul numit Dumnezeul Lipsurilor, apoi va face o scurtă trecere în revistă a originilor vechiului şi noului Testament, cele 4 evanghelii care de fapt nu au fost scrise de către cei ce se presupune că le aparţin, ne va vorbi despre faptul că o mulţime de oameni educaţi ajung deseori la dogmatismul religios şi spre final veţi afla dezvăluirile cutremurătoare ale celui de-al 3-lea secret de la Fatima şi ce anume se ascunde în sutele de kilometri de rafturi aparţinând Bibliotecii Vaticanului.  
AICI gasiti a 2-a parte a interviului, transcris si tradus in limba romana.




În continuare vom difuza cel de-al 3-lea interviu cu Miceal Ledwith în care domnia sa ne va vorbi despre mentalitatea modernă a universului in forma de hamburger, originile religiei, calendarul mayaş şi aşa-numita apocalipsă după Ioan care în opinia domniei sale ar fi un manual de dezvoltare personală. Lucruri uimitoare, inedite şi fascinante, numai la Ştiinţă şi Cunoaştere. 


 DOWNLOAD RAPID (toate cele 3 parti)

5 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Betooooon ! Felicitari celor ce au pus la cale si realizat aceste interviuri, nu gasesc cuvinte sa exprim recunostiinta mea catre voi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Corect
    Romania centrul cultural al lumii
    Acum inteleg de ce spune ca Romania va devieni in viitor centul religious si cultursl al Lumii
    Pe scur ROATA E ROTUNDA

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...