Ieşirea Din MATRIX: Inaltarea in Lumina a Pamantului - Actualizarea profeţiilor

miercuri, 19 decembrie 2012

Inaltarea in Lumina a Pamantului - Actualizarea profeţiilor

Va prezentam astazi o carte menita sa faca lumina in hatisul informatiilor legate de perioada 20-22.12.2012 si mai ales dupa (da, va exista un dupa), o carte lansata de curand care ofera speranta si o destresare apocalipticilor catastrofici. De asemenea va prezentam ultimile profetii ale lui Sal Rachele despre Pamant si Romania, facute la Festivalul Comunitatilor Autosustenabile din Brasov, in data de 16.12.2012, la care am fost prezenti (deci sunt inca „fierbinti” informatiile). 

Lansarea cartii : 15 decembrie 2012 (la "Festivalul Comunităţilor Autosustenabile din România - Braşov, 15-16 decembrie 2012, organizator : Asociaţia CESAN prin Editura Christalin) - mai jos gasiti si prezentarea video a acestei carti, realizata de MarYan la FCA.
Autor : MarYan.
Format mare, B5 (17/24 cm), 162 pagini + 4 planşe color.
PREŢ : 25 ron + taxe poştale.

"Înălţarea în Lumină a Pământului după anul 2012. Actualizarea Profeţiilor" atinge la modul direct şi detaliat cel mai "fierbinte" subiect al acestei perioade - Alinierea Precesională sau "Primul Portal al Ascensiuni" din 21 decembrie 2012 - dar şi alte subiecte la fel de actuale :
           - Saltul Galactic prin Centura Fotonică (sau "Zona ElectroMagnetică Nulă") ;
           - Deplasarea Axei Polilor Magnetici (cu "Cele trei zile de întuneric"?);
           - Frecvenţa de rezonanţă Schumann a Pământului şi problema "comprimării" timpului ;
           - Problema cutremurelor în România şi a exploziilor solare ;
           - Centura Fotonică şi efectele ei asupra Pământului ;
           - Saltul Cuantic în Lumină şi Conştiinţă al PĂMÂNTULUI.           
          La finalul cărţii veţi putea citi ultimul mesaj pentru România din 28 noiembrie 2012 al lui Sal Rachele şi al Fondatorilor : "Ce se va întâmpla cu adevărat pe 21 decembrie 2012 ?"

Iată câteva fragmente din "Introducerea" cărţii, pentru a putea simţi cât mai direct stilul acesteia şi energia din spatele cuvintelor :
            Cartea pe care o ţineţi acum în mână are un titlu cât se poate de actual, chiar "fierbinte". Înălţarea Pământului în frecvenţele Luminii nu mai reprezintă un mister pentru tot mai mulţi dintre pământeni : cu fiecare lună care se apropie (sau se depărtează) de 21.12.2012, numărul celor "treziţi" creşte cu viteză exponenţială.
            Deşi apare cu mai puţin de o săptămână înaintea unui eveniment - Primul Portal al Ascensiunii din 20-22 decembrie 2012 - al cărui subiect este cât se poate de "trendy", la modă, chiar arzător, motiv pentru mulţi oportunişti de a arunca pe piaţă "ultimele oferte promoţionale", trebuie să precizez că această carte a fost proiectată cu mai mult timp în urmă.
            Mai exact, prima schiţă de proiect a lucrării a fost concepută cu mai bine de opt ani în urmă, prin vara anului 2004. Atunci creionam primele forme ale cuprinsului şi începeam să strâng "materia primă" pentru "distilarea" ulterioară a informaţiilor care au venit în timpul şi ritmul potrivit.
            Însă nici acest moment de acum mai bine de 8 ani nu a apărut "din senin". Deja aveam pe atunci exact 12 ani de când "mă trezisem", de prin 1992, când am început să văd "pe ce lume mă aflu" cu adevărat. Cursuri intensive de metafizică şi medicină holistică (condimentate cu intense studii teoretice şi aplicaţii practice ale Hranei Vii cu efecte terapeutice) mergeau în paralel cu studiile universitare ale medicinei oficiale, cea alopată (în cadrul Institutului Medico-Militar, adică Facultatea de Medicină Militară din Bucureşti).
            De aceea consider că am crescut într-un mediu "inter-dimensional". Cu un picior mă situam în zona telurică a medicinei oficiale, militare - ajungând până la nivelul de a lucra în zone de o anumită responsabilitate : "Comandamentul Protecţiei Civile", apoi "Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă", la "Centrul Operaţional Naţional" unde am pus umărul (dacă tot eram cu piciorul acolo) la dezvoltarea legislativă şi operaţională cât mai eficientă a SMURD-ului dr. Raed Arafat, ajuns, acum, şi Ministru al Sănătăţii (cât de "sănătos" este acest minister, este o altă poveste, pentru o altă carte, despre "HRANA DIVINĂ", aflată în pregătire). În acelaşi timp, cu celălalt picior, încă din vremea facultăţii, mă aflam în tărâmul eterat al studiului metafizic şi al intensei practici spirituale zilnice, intensive : hrană vie susţinută cu multiple "pauze alimentare" extrem de purificatoare, concomitent cu meditaţie şi mai ales semi-meditaţie (Jurnalul zilnic, ca instrument divin de curăţire a structurilor interioare şi de creştere a vibraţiei prin Eliberarea de acumulările zilnice).
            În acei primi "frumoşi ani nebuni" ai creşterii spirituale, am venit în contact cu informaţii de genul "Apocalips, nu Apocalipsă" (vezi Capitolul 2), despre ciclurile cosmice şi astrologice, despre Anul Platonic de 26.000 de ani şi interesul faţă de anii 2000-2012. Încă nu aveam informaţii precise, însă fundaţia solidă deja era construită. Datele tehnice oricând puteau fi aşezate pe terenul solid şi, în acelaşi timp, fertil.
            Şi a venit şi momentul cristalizării dorinţei de a materializa o lucrare cu acest subiect prin excelenţă metafizic, al anului 2012 - imediat după ce am terminat şi lansat lucrarea personală de căpătâi (propria "capo-d-operă") de medicină holistică şi hrană naturală : un "Tratat pentru Alimentaţia Naturală a OM-ului. O re-introducere în Medicina pentru Viaţă" (pentru detalii accesaţi situl www.cesan.ro).
            Astfel, am început "să culeg materie primă" pentru construcţia cărţii, în paralel cu continuarea propriului proces de iluminare.
            Acum, privind retrospectiv şi având acces la toate aceste informaţii pe care le-am pus "cap la cap" şi "inimă la inimă", pot înţelege de ce această lucrare s-a lăsat în mâinile voastre sub forma acestei cărţi abia după mai bine de opt ani, exact înaintea evenimentului Primului Portal (având "gata de tipar" exact în data ultimului "portal numerologic" pregătitor : 12.12.2012).

            Sigur, în aceşti opt ani au trecut atâtea evenimente peste noi toţi şi prin mine. Între timp am eliberat deplin aspectul formal al "serviciului militar", retrăgându-mă nu doar din structura oficială militară şi profesională, dar şi din zona rezidenţială a Capitalei în liniştea cochetă a zonei Braşovului de la picioarele (Maestrului) Sfinxul şi (Maestrelor) Babele - între Bucegi şi Piatra Craiului, în miezul unui "condensator cosmic" de mare forţă şi cu multiple Portaluri Stelare.
            Însă, eliberările formale trebuiesc însoţite de adevărata Eliberare a Fiinţei Divine interioare, aspect exprimat prin iniţierea procesului de Ascensiune (Înălţare). Scriind (şi trans-scriind) în cursul procesului de iluminare, această carte ar fi fost cu siguranţă "interesantă". Dar numai atât. Încărcată cu lumina emisă de cel aflat în proces de I-luminare, aceasta ar fi suferit cu siguranţă la capitolul real al vibraţiei vii trans-figuratoare, care inspiră pe toţi cei atinşi de o lucrare generată de o fiinţă aflată în procesul Ascensiunii (Înălţării).
            Şi, pentru că pentru mine aceste aspecte sunt esenţiale, probabil că partea înţeleaptă a Fiinţei m-a ţinut tot timpul ocupat cu altceva, pentru ca acestei lucrări să îi vină sorocul la timpul potrivit, când "operatorul" urma să fie (pre)gătit.
            De aceea se spune : când discipolul este pregătit, apare şi Maestrul.
            Şi odată cu Acesta, vine şi Cartea potrivită, la Timpul Divin...

            Iată explicaţia "cea mai înaltă" a acestei prelungi aşteptări a materialului ce a dospit îndelung în toţi aceşti ani, pentru a se desăvârşi "aroma finală" cu ultimele informaţii "fierbinţi" despre Ascensiune, venite prin canale ("noi") aflate deja în Ascensiune...

            Acest prim volum se focusează parţial pe acest moment al Alinierii Precesionale din decembrie 2012, fără a fi însă singurul subiect abordat. Titlul acestuia doreşte a reaminti permanent cititorului că una din "materiile prime" principale ce stau la baza subiectului Alinierii Precesionale - Calendarul Mayaş şi nenumăratele sale interpretări - este în curs de "actualizare", alături de nenumărate alte profeţii, previziuni, predicţii şi alte "pre..." care au invadat spaţiul public în ultimii ani. DE CE ? Ei bine, veţi afla în capitolul 2 primele repere ale acestei noi situaţii..
            Aceste aspecte sunt extrem de importante şi actuale, căci ÎNŢELEGEREA acestui fapt (prin "asumarea" sa, integrată în interiorul Fiinţei, şi nu doar printr-o sumară "luare la cunoştinţă") este de importanţă capitală în procesul de Eliberare a fiinţelor umane de sub jugul propriilor frici, mai mici sau chiar uriaşe.
            De aceea consider că "Actualizarea profeţiilor" în contextul "Înălţării în Lumină a Pământului" este extrem de importantă, pe fondul exacerbării (supra)acute a fricilor subconştiente aduse în aceste vremuri în zona conştienţei.
            Astfel, acest prim volum îşi păstrează actualitatea şi după momentul din 20-22 decembrie 2012, analiza acestui eveniment care se desfăşoară în acele zile (dar ale cărui puternice efecte se vor resimţi luni şi ani după aceea) fiind doar unul din aspectele expuse care se subordonează titlului volumului.

 CUPRINS :

Cap.1 INTRODUCERE la Înălţarea în Lumină a Pământului.

          1.1 Despre Sursa şi sursele acestor informaţii.
          1.2 "Măsurătorile" : precizia şi credibilitatea acestora.

Cap.2 Transformarea şi Ciclurile Cosmice.

            2.1 Apocalips, adică „Transformare” !
         2.2 Actualizarea profeţiilor "apocaliptice" : Saltul Cuantic în Lumină / Conştiinţă.
          2.3 Calendarul MAYAŞ : "Orice Sfârşit este un Nou Început".
          2.4 Punctul ZERO şi Ieşirea din Timpul (Linear) 3D.
          2.5 Despre Marele Ciclu Precesional al Pământului.

Cap.3 Dezordinea climatică şi (Bio)ElectroMagnetismul Pământului.

          3.1 Riscul producerii de mari cutremure în România.
          3.2 Marile schimbări climatice şi topirea calotelor polare.
         3.3 Frecvenţa de rezonanţă Schumann în prezentul anului 2012.
         3.4 Inversarea sau DEPLASAREA Polilor magnetici ai Pământului ?
         3.5 Eliberarea de "panica de cele 3 zile de întuneric".

Cap.4 Sistemul nostru Solar : alcătuirea şi locul său în Galaxie.

          4.1 Soarele şi "Încălzirea globală" terestră.
          4.2 Magnetismul solar şi exploziile solare.
          4.3 O posibilă "Anatomie" a Sistemului nostru Solar.
          4.4 „Guvernarea” PLEIADELOR şi parteneriatul cu SIRIUS.

Cap.5 Quasarii şi Centura Fotonică a Galaxiei.

          5.1 Centrul Galaxiei noastre - "Gaura Neagră" din Marele Soare Central.
          5.2 Centura Fotonică sau Zona Electromagnetică Nulă.
          5.3 Quasarii şi centrul Galaxiei.

Cap.6 Timpul TRANSFORMĂRII : 
ALINIEREA PRECESIONALĂ din 20-22 Decembrie 2012.

         6.1 Introducere la Alinierea Precesională a Pământului, ca Dispensă Divină.
         6.2 Momente pregătitoare : Convergenţa şi Concordanţa Armonică.
         6.3 Primul Portal al Ascensiunii : Portalul Alinierii Precesionale din 21 decembrie 2012.
        
În loc de EPI-LOG(OS) : IUBIREA ca „Stil de Viaţă” în Noul Corp Christalin de Lumină.

Mesaj pentru România din 28 noiembrie 2012 al lui Sal Rachele şi al Fondatorilor : Ce se va întâmpla cu adevărat pe 21 decembrie 2012 ?

ANEXE.

TABEL 1 - Nivelul de conştiinţă şi frecvenţa de rezonanţă Schumann ale Pământului în diferite momente din anii 2011 - 2012.

TABEL 2.1 - Evoluţia datei de declanşare a Saltului Cuantic.

TABEL 2.2 - Evoluţia Adevărului Divin al cărţilor lui Sal Rachele.

TABEL 3.1 - Raporturi lumină/întuneric pe Pământ şi în România, nivele de conştiinţă ale omenirii, în România şi în alte ţări, vibraţia compozită a planetei.

TABEL 3.2 - Evoluţia polului NORD magnetic în anul 2012 şi poziţia sa la data de 12.12.2012.”

VEDETI AICI LANSAREA DE CARTE:  


VEDEȚI AICI PREDICTIILE FONDATORILOR (transmise prin SAL RACHELE) PENTRU ROMANIA si nu numai, referitoare la 21.12.2012 si dupa:

 
Mai multe filme de la FCA din Brasov puteti vedea aici: http://blog.flavian.ro

ACEST ARTICOL ESTE O RECLAMĂ!

2 comentarii:

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...