Ieşirea Din MATRIX: DR: CĂLIN MĂRGINEAN - Conferinţe medicale în Piatra Neamţ (soluții alternative) 28.12.2012

vineri, 28 decembrie 2012

DR: CĂLIN MĂRGINEAN - Conferinţe medicale în Piatra Neamţ (soluții alternative) 28.12.2012


Va prezentam astazi o serie de conferinte video sustinute de un medic roman pe nume Călin Mărginean pe diverse temele legate de sanatate, prin care se demonteaza rand pe rand, multe dintre miturile si aparentele imposibilitati medicale ale curentului oficial medical. Ni se arata foarte clar modul cum pot fi tratate si vindecate boli aparent incurabile (cum ar fi diabetul zaharat si/sau cancerul) prin metode simple, neinvazive, fara efecte secundare si cu mult mai putini bani. Important este sa vreti sa va vindecati ... Solutiile sunt la indemana. 


Fiecare din conferintele de astazi ar putea fi prezentate intr-un articol dedicat insa preferam varianta la gramada deoarece timpul este scurt pentru multi dintre voi care suferiti si fiind chiar la un pas de moarte din cauza diverselor boli (care sunt prezentate pe larg in aceste conferinte) si totodata exista o abordare cronologica, fiecare conferinta avand legatura cu cele de dinainte intr-o masura mai mica sau mai mare. De aceea va invitam sa parcurgeti cele 22 de conferinte incepand cu prima si apoi a 2-a samd. Sunt niste informatii vitale si merita studiate cu atentie! Ne-ar bucura sa auzim si parerea scepticilor de serviciu, legat de ceea ce spune acest medic. De asemnea, daca exista cineva care nu si-a rezolvat vre-o problema de sanatate urmand sfaturile lui (atat din materialele de astazi dar si in persoana) va rugam sa ne spuneti. 

Dr. Calin Mărginean poate fi consultat si la cabinetul acestuia:
    
Adresa CABINETULUI : Piatra Neamț, Cartier PRECISTA, str. Dr. Emil Costinescu, Nr. 2, Bloc E8, Sc. B, Ap. 22, Parter. (de la Biserica Nouă, strada care merge spre Ștrand, la al 3-lea bloc pe dreapta) 

Program :  LUNI – VINERI,  între orele 9-14. 
Programul poate fi prelungit în funcție de solicitări.



     Pentru programări la consultații scrieți pe una sau mai multe dintre următoarele adrese de e-mail  :
dr.calinmarginean@gmail.com 
calinnmarginean@gmail.com
calinnm@gmail.com 
precizând și afecțiunea de care suferiți.

Dr. Călin Mărginean are 44 de ani și este absolvent al Facultății de Medicină din Timișoara, promoția 1993. A terminat prima specializare în MEDICINĂ GENERALĂ la Iași (2003) și a II-a specializare în MEDICINA MUNCII la Cluj-Napoca (2009).
Fiind olimpic la chimie în liceu și având o pregătire medicală foarte serioasă, Dr. Călin Mărginean a reușit să pătrundă multe din tainele corpului omenesc și să-i înțeleagă mai bine fiziologia și biochimia în cele mai mici amănunte.
     Deși nu este nutriționist de profesie, din 1993 de când a terminat Facultatea, a fost un auto-didact în materie de nutriție, fiind pasionat de acest domeniu și participând pe parcursul anilor la numeroase cursuri de specializare.

    La rândul său, dr. Călin Mărginean a probat el însuși ce însemnă adoptarea unui stil de viață sănătos. Dacă la vârsta de 23 de ani era obez, suferind de hipertensiune arterială stadiul III, astm bronșic manifest și fiind în prag de diabet zaharat tip II, adoptând zilnic un stil de viață edenic (cuplând de > 11 ani dieta vegetarian totală cu un program regulat de exerciții fizice), a reușit ca în scurt timp să-și normalizeze greutatea corporală, tensiunea arterială, să scape de amenințarea diabetului și să folosească extrem de rar spray-ul anti-astmatic.
    Din cauza practicării în copilărie a artelor marțiale a avut 5 discuri distruse la coloana vertebrală, fiind la un pas de operația de hernie de disc. Intrând însă într-un program riguros de exerciții fizice specifice, a reușit să scape definitiv de spectrul amenințător al operației.

     Experimentând în propria sa existență beneficiile unui mod de viață sănătos și aprofundând temeinic problematica nutriției sănătoase, Dr. Călin Mărginean a elaborat o serie de protocoale terapeutice, tratând cu succes o serie de afecțiuni prin schimbarea stilului de viață și utilizarea unor suplimente alimentare.
     Astfel a conceput următoarele protocoale :
      1. Protocol pentru normalizarea greutăţii corporale. 2.  Protocol pentru normalizarea colesterolului și a grăsimilor sangvine.  3. Protocol de tratament natural al leuconevraxitei (scleroza în plăci, scleroza multiplă). Este valabil si pentru celelalte boli autoimune, cu unele particularizări (lupus eritematos sistemic / diseminat, poliartrita reumatoida, spondilita anchilopoetica, tiroidita autoimuna Hashimoto etc.) 4.  Protocol de tratament natural al gutei 5. Protocol de tratament natural al hepatitelor cronice şi a cirozei hepatice 6. Protocol de terapie naturală a diabetului zaharat 7.  Protocol de terapie naturală a psoriazisului. 8.  Protocol de terapie naturala a colonului iritabil. 9. Protocol de terapie naturala a rectocolitei ulcero-hemoragice 10. Protocol de terapie naturala a degenerescentei maculare asociate vârstei 11. Protocol de terapie naturală a astmului bronşic 12.  Protocol de terapie naturală a depresiei 13.  Protocol natural pentru creșterea imunității generale a organismului 14.  Protocol de prevenție și de terapie naturală a osteoporozei 15. Protocol de prevenţie al cancerului

Pe parcursul timpului a conceput și produs :  
- 68 de serii de diapozitive ppt pe diverse teme de sănătate,
- 17 serii de diapozitive pe diverse teme spirituale
- 3 cărți (aflate în format electronic) :
         ”Principii și sănătate pe înțelesul tuturor
         ”Remedii naturale pentru anumite boli
         ”Biblia pe înțelesul tuturor

     Dr. Gabriela Mărginean  are 43 de ani și este absolventă al Facultății de Medicină din Timișoara, promoția 1994. A terminat prima specializare în MEDICINĂ GENERALĂ la Iași (2003) și a II-a specializare în MEDICINA MUNCII la Cluj-Napoca (2009).

     La rândul său, a participat pe parcursul timpului la numeroase cursuri de specializare în domeniul nutriției și al stilului de viață sănătos.

         Pe parcursul timpului a conceput și produs :
- 27 de serii de diapozitive ppt pe diverse teme de familie și căsnicie,
- 3 cărți (aflate în format electronic) :
         ”Din inimă, pentru inimă
         ”Căsătoria, blestem sau binecuvântare ?
         ”Atitudinea – cheia spre viața veșnică

Conferinţe medicale în Piatra Neamţ
susţinute de Dr. Călin Mărginean

01 - Colesterolul, prieten sau duşman - Dr. Călin Mărginean
02 - Hipertensiunea arterială - Dr. Călin Mărginean
03 - Calciul şi produsele lactate - Dr. Călin Mărginean
04 - Uleiurile alimentare - Dr.Călin Mărginean
05 - Dieta ideală - Dr.Călin Mărginean
06 - Exerciţiul fizic - Dr.Călin Mărginean
07 - Infarctul miocardic acut - Dr.Călin Mărginean
08 - Excesul ponderal şi curele de slăbire - Dr.Călin Mărginean
09 - Cancerul, fatalitate sau vină - Dr.Călin Mărginean
10 - Diabetul zaharat - Dr.Călin Mărginean
11 - Soia, o plantă minune - Dr.Călin Mărginean
12 - Apa, lichidul vital - Dr.Călin Mărginean
13 - Principiile de sănătate - Sistemul NEW START - Dr.Călin Mărginean
14 - Obiceiuri culinare ruinătoare pentru sănătate - Dr.Călin Mărginean
15 - Fructe sau dulciuri concentrate - Dr.Călin Mărginean
16 - Antioxidanții - Dr.Călin Mărginean
17 - Prelucrarea anumitor alimente sănătoase - Boală sigură - Dr.Călin Mărginean
18 - Substanțe endogene, periculos a fi exogene - Dr.Călin Mărginean
19 - Grăsimile alimentare, între periculoase și benefice - Dr.Călin Mărginean
20 - Longevitatea între excepție și regulă - Dr.Călin Mărginean
21 - Principalii factori care influențează apărarea corpului - Dr.Călin Mărginean
22 - Carob versus Cacao - Dr.Călin Mărginean

SURSA: http://drcalinmarginean.blogspot.ro/

3 comentarii:

  1. Salut,
    Asa cum cereati in descrierea articolului, va spun parerea mea dupa 09 minute de vizionare.
    Domnul Dr. Calin Marginean prin insasi hotararea dansului de a transmite ceva "sanatos", dovedeste o indarjire greu de recunoscut la un om cu gandire pozitiva. Primul meu sentiment cand a inceput sa vorbeasca dl. doctor, a fost unul apasator, greu, si nicidecum unul usor, cald, placut... de iubire. Am avut acelasi sentiment la filmele cu "Jiddu Krishnamurti", si nu mi s-a mai parut suspect (acest sentiment) dupa ce am vazut filmul biografic al domniei sale "The Challenge of Change".
    La inchidere, va multumesc pentru parerile despre sentimentele voastre, vis-a-vis de acesti doi domni!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sanatate si bine v-am gasit...Sunt unul din cei care urmeaza tratamentul doctorului Marginean...vreau sa va spun ca anul recut nu mai reuseam sa imi cobor glicemia mai jos de 230...urca pe la 300 si...apoi cobora pe la 280...iar urca aproape de 400...normal ca am intrat in panica...m-am hotarat si l-am cautat pe acest doctor...Va spun ca in 7 zile mi s-a reglat glicemia si a ramas la 100...FARA NICI UN FEL DE MEDICAMENT...Asa ca...PACEA LUMINII IUBIRII IN MINTEA INIMILOR VOASTRE...AMIN...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur sa aud asta ... Puteti sa ne impartasiti si modalitatea prin care ati reusit? Ce v-a recomandat?

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...