Ieşirea Din MATRIX: DATINI ABERANTE

duminică, 16 decembrie 2012

DATINI ABERANTE


Zilele astea, „crestinii” romani (care sunt in mare parte doar ventilatoare de cruci de duminica) incep o mizerie de traditie numita Ignat, o tampenie care se doreste a fi in ton cu o sarbatoare spirituala si anume, nasterea Hristosului sau Craciunul (Dies Solis Invicti in realitate).

De fapt, atat sacrificarea porcilor de Craciun cat si genocidul mielilor de Pasti sunt complet opuse la ce se doreste de la aceste sarbatori (expansiunea constiintei) fiind in realitate, niste traditii ale mațului si al afundarii in grosier, in senzatii joase si in materie. Ignatul este o traditie dedicata inconstient  lui Saturn (sau Satan, agentul separarii si al fragmentarii) o ceremonie tinuta de romanii din vechime, numită Saturnalii - un timp de distracție, băutură și orgii - care incepea cu sacrificii de porci (o traditie preluata fara discernamant si de noi). Este un festin demoniac prin care se invoca constient sau inconstient, prezenta intunecatilor la ospat.

Poate fi si un motiv de bucurie si sarbatoare, dar macar sa-i spunem pe nume nu sa ne ascundem sub masca religiozitatii si pioseniei. In loc sa-i spunem nasterea lui Iisus sa-i spunem , „Zilele de sarbatoare a renasterii soarelui”, sau ”Orgii culinare in familie” sau pur si simplu sarbatoarea cocacolista a Craciunului, cu Mos Craciun, cadouri, o sarbatoare simpla si frumoasa a iernii pentru copii ... și gata, omul știe ce si cum. Nu spunem ca mancarea de  carne de porc este absolut rea, negativa sau nociva (desi in mare masura este) insa consideram ca este o diferenta enorma intre a sacrifica un animal pt. ca efectiv nu mai ai ce manca si o faci cu respect, recunostinta si umilinta in fata animalului si a lui Dumnezeu si alta e acest dezmat barbar, in care sunt sacrificate milioane de animale odata, (intr-o lume si o societate complet schimbata fata de acum 50-100 de ani sau mai devreme , in care consumul energetic era mult mai mare si accesul la hrana mai dificil). Nu mai spunem cat alcool se bea si ce alte excese se mai fac in aceasta perioada, in numele Hristosului. Aberant ... Iar biserica tace malc si este partasa prin lasitatea ei, de secole la aceasta mizerie.
Ce suflet trebuie sa ai cand tai un animal fara sa ai absoluta nevoie si totul imbracat intr-o poleiala de religiozitate? Raspuns: niciunul , trebuie sa-ti inchizi sufletul. Conditiile de viata de acum pot permite relaxat practicarea vegetarianismului.
Se mai mira ventilatoarele de cruci din Rromanica de ce e tara asta in rahatul asta: toate se aduna fratilor, toate aceste abjectiuni de traditii, ipocrizii,  toate lasitatile, toate crimele facute de acest popor care si-a ucis si torturat liderii cei mai luminati, toate netrebniciile si furturile, minciunile si manipularea, toate se strang in karma neamului ...
Romani treziti-va din somnul cel de moarte in care v-au adancit barbarii de tirani, dar in care si voi v-ati lasat purtati ca oile bete la pascut ...
Mai multe despre Ignat si Craciun gasiti si la noi pe blog rasfoind
categoria TRADITII/PARADIGME.

 Acestea fiind spuse va prezentam cateva filmulete despre compilatia de scrieri ”sfinte” numita Biblie. Mai intai va prezentam ce cred unii pupatori-viteza de icoane despre cine a scris Biblia sau Blibia, dupa cum a botezat-o o tută (niste specimene din Rromanica cu care se presupune ca s-ar putea face ascensiunea pamantului in 21.12). Inghitim traditii, dogme, datini si scripturi fara sa trecem prin filtrul gandirii, fara sa ne punem 1 secunda problema daca sunt sau nu adevarate sau care este istoria lor (exact ca in experimentul cu maimutele).



Si un raspuns adevarat , luat la misto, dar foarte adevarat  :))


Cinci mituri despre Biblie si Originile Vechiului Testament


Noul Testament  - cu Dale Martin


FILMELE DE ASTAZI SUNT OPEN SOURCE.

ACTUALIZARE (26.12.2012)

Dincolo de pupinpontismul si pupinuslismul lor, exista si momente de exceptie si curaj la Antena 3. Iata aici niste urari exceptionale de Craciun pline de mesaj pt  toti ipocritii romani.
Bravo Mircea Badea si Mihai Gadea!

„Cand Iisus s-a intrupat
Noi toti porcii i-am taiat
Si iubire am urat
Burdihanul am indesat
Cu sorici ... hap hap hap hap
La Salvare am sunat
Sa ne-ajute Arafat

SMS-uri am ticluit, fără număr, nezmintit,
La-nceputul lor scria, dar la toate, Fie ca....
Cu iubire şi brăduţi, şi mănânci, şi bei şi .... muti la urmatorul mesaj
Fie ca He He, He He. 

Si iar bagam ca in spital
multi carnati din animal
in urechi cu Madrigal,
s-a nascut Iisus normal!

Am mancat carnati, sarmale
cred ca nu mai intru-ntoale
de-abea ma mai tin pe geoale.

Iar la TV da mai tare 
uite Craciunite goale ...
De ce rimeaza cu moale? ”



5 comentarii:

  1. Pe bune acum, nu are nici o treaba taiatul porcului cu crestinismul. E o traditie formata din necesitate. e de bun simt pentru cei care au un pic de logica in gandire. Pana acum 200 ani nu erau congelatoare si carnea se pastra timp mai indelungat exact in perioada asta a anului, perioada in care nici nu puteai sa-ti faci o salata de rosii si nici branza nu prea era. Asa ca aveai nevoie sa mananci ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. @"Conditiile de viata de acum pot permite relaxat practicarea vegetarianismului". Probabil nu ati experimentat dieta vegana.

    Pai tocmai conditiile de viata de atunci permiteau foarte relaxat practicarea veganismului. (din cate am citit carnea era ceva exotic acum mai bine de o 100 de ani pe vremea romanilor nu stiu)

    A creste un animal necesita foarte multa energie. E de bun simt constientizarea faptului urmator: daca mancarea care se da la animale s-ar dat la oameni atunci nu ar mai exista foamete. Nu mai vorbesc de stoparea poluarii solului, defrisarilor pt a face loc culturilor de hrana pt animale and so on...

    Daca "mortii patriei" ar manca ce manca porcul - tarate nu ar mai exista bolnavi iar economia ar colapsa fara bolnavi si fara industria farmaceutica.

    Am dat peste un material foarte fain facut de la antena 3 despre ceea ce se gaseste in alimentele din supermarket-urile din romania, alimente pe care le utilizeaza cel mai des "mortii patriei":

    link video - otrava din galantar

    (toti sunt tiagni in reportajul de mai sus) =)) traiasca burta

    RăspundețiȘtergere
  3. ha, vad ca ati postat materialul de la antena3. Poate chiar de la voi il stiu =)).

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anonim ... O fi fost o traditie formata din necesitate desi nu se taie vaca si alte animale in aceasi perioada de timp ci porcul (traditie pierduta in negura timpului si clar asociata cu saturanliile asa cum am precizat in articol, cand in ultima zi se taiau porcii). In religia vechilor daci, porcul era sacrificat ca simbol al divinitatiii intunericului care slabea Soarele in cea mai scurta zi a anului, Solstitiul de iarna. Pentru a veni in ajutorul Sorelui oamenii sacrificau porci si-l hraneau spre intarire cu carne ...
    Porci se mai si afumau, se tineau si la sare si in grasimea lui ca metode de conservare ... Deci a fost o traditie preluata convenabila clar suprapusa pe o veche traditie pagana. Insa in zilele de azi, ca sa-i raspundem si lui Mad, credem ca nu se face acelasi consum energetic ca in trecut, arderea de calorii este mult mai mica, efortul depus pentru obtinerea hranei mult mai mic (de aia si explozia de obezitate), unii nu merg nici la veceu fara masina, iar accesul la hrana e mult mult mai usor, oamenii mancand acum excesiv de multa hrana si mult mai multa hrana ca in vechime, intr-adevar. Insa in vechime, datina era datina, oricat de aberanta era, oamenii preferau sa evite cu orice pret sa intre in gura lumii. Sa te vad pe tine Mad Io tragand ca taranul la coasa, la sapa sau facand cine stie ce trebuir in gospodarie, mai ales iarna, fara tehnologie, mancand doar vegan ... Chestia cu veganismul este o adaptare recenta si este permisa de societatea comoditatilor in care traim. Dar asta e parerea noastra ...

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yfXW7weAsDA
    va trimit mesajul unui tanar american care , desi apare ca o voce "izolata" , are cel putin curaj si Adevar (as spune).
    Fymaaa, daca prezinta interes "punctul de vedere", rog sa se faca (poate) o dezbatere asa incat sa se afle. Consider ca aveti cea mai mare deschidere in astfel de probleme incat nici nu m-am gandit vreodata sa ma indrept catre sacciv! :-) Va multumesc. Gabriel26

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...