Ieşirea Din MATRIX: ATENTIE CE ALEGETI MAINE!

sâmbătă, 8 decembrie 2012

ATENTIE CE ALEGETI MAINE!

IATA UNDE AU DUS PROMISIUNILE SI „GUVERNAREA” DIN ULTIMII 23 DE ANI
In film apar lideri USL si PDL care de-a lungul timpului au impartit ciolanul.

BONUS: 





Despre alegeri am tot vorbit in ultimii ani si nu prea mai sunt multe de spus. Cine este cu adevarat interesat de opinia noastra ii invitam sa studieze articolele: ... cateva idei despre politica din Romania si Maine sa votati capul si cu in inima.

La fel de interesant ca si alegerile este referendumul care se va desfasura doar in cateva zone (nu intelegem de ce, deoarece este vorba de interesul national strategic, iar o eventuala poluare a zonei ar avea implicatii nu numai regionale ci si nationale si transfrontaliere), un referendum legat de exploatarea de la Rosia Montana si legat de exploatarea gazelor de sist.

In ceea ce priveste gazele de sist, desi se fac prospectari in multe zone din Moldova (Barlad, Tecuci si in alte parti) referendumul se va desfasura doar in orasul Mangalia. Mai multe detalii aici.

Intrebarea de la referendumul din Jud Alba legat de exploatarea miniera suna exact ca in reclama aia perversa de la Gold Corporation : "Sunteţi de acord cu repornirea mineritului în zona Munţilor Apuseni şi a exploatării de la Roşia Montană?" ... caci oamenii de acolo vor si ei sa munceasca saracii ... la Gold Corporation binenteles! Pare a fi o intrebare capcana, iar daca cetatenii spun da atunci pot interpreta la modul pervers ca oricine poate exploata acolo (Gold Corporation fiind principala candidata), iar daca cetatenii spun nu, atunci se va justifica faptul ca nu se investeste acolo deoarece nu vor cetatenii. Nemernicii astia nu stiu cum sa mai faca sa duca tara asta de rapa.


Asa ca alegerea cea mai corecta ar fi sa nu votati la referendumul legat de minerit si astfel il anulati!

Pe langa faptul ca BNR nu incurajeaza expoatarea aurului de acolo (BNR fiind prin Mugur Isarescu la comanda Comisiei Trilaterale si a Clubului de la Roma) nedorind sa-si mareasca rezerva de aur peste limita impusa (de cei din afara - fiind astfel evidenta dorinta de monopol asupra rezervelor de aur la nivel mondial a elitei oculte recesive), am aflat ca nici administratiile locale nu permit o altfel de activitate economica decat cea miniera in zona, oamenii de acolo fiind astfel condamanati si fortati sa cerseasca mila ... Desi daca ai pamant si practici permacultura, poti trai din rodul pamantului fara a fi scalvul muncii. De asemenea turismul traditional poate functiona ... Iar daca nu se poate si nu se poate altfel, atunci Statul Roman cu miliardele imprumutate de la FMI sa investeasca in aceasta MINA DE AUR la propriu si la figurat, sa scoata de 100 de ori mai mult si fara graba si cu atentie la mediu si cu tehnologii de ultima ora!!!!
Desi nu ne place intotdeauna de Moise Guran de la TVR 1 am gasit o analiza foarte buna si curajoasa facuta de acesta legata de Rosia Montana, pe vremea cand era la TVR 2 (fiind astfel contra celor de la TVR1 care au promovat la greu GC), o critica scurta si la obiect, prin care se demasca strategia perversa de marketing folosita de GC.

Moise Guran despre Rosia Montana in Ora de business


Parerea noastra despre Rosia Montana o gasiti in articolele de aici si aici. (unde gasiti si niste documentare foarte bine realizate pe acest subiect).
Un alt articol excelent legat de Rosia Monatana gasiti aici.
Despre gazele de sist am vorbit la prezentarea documentarului GasLand si acestea reprezentand o alta crima ecologica si un jaf la scara nationala efectuata de gasca lui Rockefeller in acest domeniu, reprezentata de corporatia transnationala CHEVRON, cu ajutorul politicienilor nostrii tradatori. Stim sigur ca daca USL va castiga alegerile toate aceste proiecte vor redemara in tromba ...
Asadar continuati sa-i votati pe infectii care ne-au vlaguit natia timp de 23 de ani (PSD, PNL, PDL, UDMR) si dupa voi potopul.
In completare va mai prezentam un documentar despre Rosia Montana :


De asemenea va invitam sa vedeti o emisiune din 2009 (dar la fel de actuala si astazi) despre miza aurului Romaniei.
Conspiratia tacerii - Miza aurului (Romaniei)


Documentar despre mineritul aurului in Costa Rica 
(e bine de stiut pentru ce va urma la noi si sa intelegeti ca suntem atacati si manipulati prin aceleasi strategii abjecte de marketing si tratati ca orice alta tara bananiera de pe pamantul asta, considerandu-ne pe toti o natie de imbecili).



Ca sa vedeti ce o sa urmeze si la Rosia Montana urmariti acest scurt reportaj:
Imagini apocaliptice în judeţul Alba, la exploatarea minieră Roşia Poieni 



ASADAR, SINGURA SOLUTIE ...PROPRIA EVOLUTIE si Non Participarea, Non Violenta la sistem!

2 comentarii:

  1. Eu zic sa nu ma votam pe nimeni ,poate asa le revine inapoi tara romanilor ,dandu-le votul ne dam puterea noastra de a ne decide singuri soarta. Formati comunitati , NU MAI VOTATI .

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...