Ieşirea Din MATRIX: STRĂVECHI EXTRATEREȘTRI - Sezonul III - complet (24.10.2012)

miercuri, 24 octombrie 2012

STRĂVECHI EXTRATEREȘTRI - Sezonul III - complet (24.10.2012)

ANCIENT ALIENS (2011)
Season III - complete

Vă prezentăm astăzi sezonul 3 al acestei binecunoscute serii de documentare, o serie urmarită, așteptată și apreciată de foarte mulți dintre voi.   
Celelalte sezoane pot fi urmărite de asemenea la noi pe blog aici:
Stim ca aceste filme nu mai au nevoie de nicio prezentare pentru majoritatea cititorilor blogului nostru, insa daca mai exista si neinitiati printre voi, iata cateva idei despre aceste documentare:

”Potrivit adepţilor teoriei extratereştrilor antici, extratereştri mult superiori tehnologic, au aterizat pe Terra cu mii de ani în urmă, împărtăşind din ştiinţa lor, civilizaţiilor umane timpurii, schimbând definitiv cursul istoriei.
Dar cum de a apărut acest concept şi oare există dovezi care să-l susţină ?
De fapt adepţii acestei teorii preiau o idee veche de secole, că viaţa există şi pe alte planete şi că oamenii şi extratereştrii s-au mai întâlnit în trecut. Tema acestei interacţiuni a fost pusă în lumina reflectoarelor în anii ’60, prin numeroasele observaţii OZN şi filme SF celebre, precum „2001: O odisee spaţială”, bazat pe un roman scris de fizicianul Arthur C. Clarke, promotorul ideii sateliţilor geostaţionari. Programul spaţial a avut desigur rolul său, deloc neglijabil, de altfel: Dacă oamenii pot călători pe alte planete, de ce nu ar putea fi vizitată Terra de extratereştri ?

În 1968, scriitorul elveţian Erich von Daniken a publicat lucrarea “Carele de luptă ale zeilor” (Chariots of the gods), care a devenit imediat un bestseller. În carte, avansează ipoteza că, acum mii de ani, călători spaţiali de pe alte planete au vizitat Terra, dându-le oamenilor anumite tehnologii şi, mai ales, influenţându-le religia. El este considerat, de mulţi, ca şi iniţiatorul teoriei extratereştrilor antici, cunoscută de asemenea ca teoria astronauţilor antici.

Mulţi teoreticieni, inclusiv Daniken, menţionează două genuri de dovezi, în sprijinul propriilor afirmaţii. Primul se referă la textele religioase antice, în care oamenii au interacţionat cu zeii, sau cu alte fiinţe care coborau din ceruri – uneori în nave asemănătoare celor spaţiale – şi posedau puteri spectaculoase. Al doilea se referă la lucrări vechi de artă, care descriu, parcă, figuri de extratereştri şi la vechi minuni arhitectonice gen Stonehenge sau piramidele egiptene.

Dacă am fost vizitaţi de extratereştri în trecut, oare îşi vor mai face ei apariţia în viitor ? Pentru adepţii teoriei amintite, răspunsul este un da, răsunător. Ei cred că, făcându-şi publice teoriile, vor ajuta umanitatea să se pregătească pentru întâlnirile viitoare, inevitabile, cu extratereştrii.

Ce dovezi ar putea exista ? 

Sa enunţăm doar câteva dintre ele !

Liniile Nazca

Săpate într-un platou înalt din deşertul Nazca din Peru, o serie de desene antice, care se întind pe mai bine de 80 km, au intrigat arheologii vreme de decenii. Pe lângă simple linii şi figuri geometrice, sunt incluse şi desene de animale, păsări şi oameni, unele măsurând mai bine de 200 de m lungime. Datorită mărimii lor colosale, figurile pot fi observate integral doar de la înălţimi apreciabile şi nu există nici o dovadă că populaţia Nazca, care a locuit în zonă, între 300 î.e.n. si 800 e.n., a inventat maşini zburătoare.

Vimanele

Multe poveşti sanscrite, care au fost scrise în India acum mai bine de două milenii, conţin referiri la maşini zburătoare mitice, numite vimane. Subliniind similarităţile dintre descrierile vimanelor şi declaraţiile oamenilor care susţin că au văzut OZN-uri, adepţii paleoastronauticii au sugerat că India a fost vizitată de astronauţi de pe alte planete, în antichitate.

Statuile Moai din Insula Paştelui

Insula polineziana a Paştelui, este faimoasă pentru “moai”: 887 de figuri umane gigantice, cu capete disproporţionate, care-i păzesc ţărmurile. Cu o vechime estimată de 500 de ani, aceşti monoliţi au mai mult de 4 m înălţime şi cântăresc circa 14 tone, dar unii sunt de două ori mai înalţi şi mult mai grei. Cum au reuşit fiinţe umane, fără unelte sofisticate sau cunoştinte de inginerie, să transporte şi să ridice asemenea structuri incredibile ?  Unii adepţi ai teoriei extratereştrilor antici, cred că aceste statui sunt opera extratereştrilor, care şi-au lăsat astfel amprenta pe insulă.

Puma Punku

Localizat în podişurile boliviene, Puma Punku este un câmp de ruine de piatră, plin de blocuri de sculptate cu migală. O lucrare de asemenea precizie şi amploare, ar fi fost aproape imposibilă fără unelte şi maşini moderne şi cu toate acestea ruinele sunt mai vechi de 1.000 de ani. Adepţii teoriei amintite afirmă că structurile au fost construite de oameni, cu ajutorul extratereştrilor şi a tehnologiei lor avansate. Cert este că unele construcţii nu ar putea fi reproduse nici măcar cu tehnologia actuală.

Cartea lui Ezechiel

În Cartea lui Ezechiel, parte a Bibliei ebraice, un profet are viziunea unei nave zburătoare care producea foc, fum şi mult zgomot.  Adepţii teoriei extratereştrilor afirmă că vehiculul seamănă ca descriere cu navele spaţiale moderne. În loc de intervenţia divină, textul descrie mai degrabă o întâlnire timpurie între oameni şi extratereştri.

Sarcofagul lui Pacal

Pacal, a fost marele conducator al mayaşilor de la Palenque (sit arheologic aflat în sudul Mexicului de azi) în secolul al VII-lea. După moarte, a fost îngropat în interiorul unei piramide numită Templul Inscripţiilor. Capacul sarcofagului, foarte laborios sculptat, a devenit reprezentativ pentru arta mayaşă şi este menţionat ca şi una dintre dovezile ce vin în sprijinul teoriei extratereştrilor antici. Conform acestora, Pacal este figurat în interiorul unei nave spaţiale, în timpul decolării, cu mâinile pe panoul de control, un picior pe o pedală şi cu un tub de oxigen în gură.

Serialul beneficiază de contribuţia unor personalităţi de marcă dintre care îi amintesc pe Erich von Daniken, Graham Hancok, David Wilcock, Luis Navia, Michael Cremo, Barry Downing, David Childress, Sara Seager, George Noory, Giorgio Tsoukalos, Robert Cargill ş.a.”
SURSA:  http://antiiluzii.blogspot.ro

 VEDEȚI SEZONUL III TRADUS, AICI:
DOWNLOAD RAPID


URMEAZĂ ÎN CURÂND, SEZONUL 4

2 comentarii:

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...