Ieşirea Din MATRIX: PROIECTUL AVALON - Misiunea Anglo-Saxonă

vineri, 31 august 2012

PROIECTUL AVALON - Misiunea Anglo-Saxonă

  
PROJECT AVALON (2010)
The Anglo-Saxon Mission: Bill Ryan's Presentation

 „Istoricii ne spun că 'misiunea Anglo-Saxonă' se referă la răspândirea creştinismului în secolul al optulea. Dar peste o mie de ani mai târziu, există acum un alt sens, mult mai sinistru al acestei fraze. Proiectul Camelot / Avalon a primit recent 11 pagini de informaţii de la un oficial, care a fost prezent fizic la o ședință a masonilor de rang înalt în City of London, în 2005. Ce a fost discutat este cu adevărat înspăimântător. Bill Ryan a realizat un interviu audio cu această persoana, un englez a cărui identitate au verificat-o cu toate detaliile cunoscute şi confirmate. Apoi, Bill a făcut pasul de a prezenta informaţile în acest video.”


Nota noastra:  Chiar daca sunt posibile sau probabile unele dintre planurile ocultei intunecate, iar profetiile care se fac, de natura catastrofica, noi alegem sa nu credem in ele si sa nu ne temem de astfel de scenarii. Ne place ca Bill Ryan, desi prezinta astfel de idei, ramane circumspect, obiectiv si plin de bun simt. Omul isi face datoria (ca si noi de altfel) sa informeze. In ceea ce priveste aceasta Misiune Anglo Saxona, titulatura data unei idei pe care elita oculta o are in cap in ceea ce priveste dominatia rasei albe asupra celorlaltor rase, prin orice mijloace, este posibil sa nu fie de data prea recenta. Tendintele acestea eugenisto-malthusiene este posibil sa fie inspirate de alte idei mesianice mai vechi pe care acesti indivizi le au. Unele din aceste idei de grandoare si misionarism mesianic e posibil sa fie surprinse de Michael Tsarion in seria de lecturi video Originile Irlandeze Ale Civilizatiei.

VEDETI FILMUL TRADUS, AICI:



[Muzică de deschidere: instrumental de chitară al melodiei IMAGINE a lui John Lennon, interpretată de Mark Knopfler și Chet Atkins]”

Mai jos puteti citi transcriptul in limba romana a intregului film:

„Sunt Bill Ryan de la Project Camelot și Project Avalon, și data de azi este 16 Februarie 2010.

Aceasta este o prezentare video destul de neobișnuită, pentru că fac acest pas de a înregistra un video ca fiind o interpretare și un comentariu al unui interviu audio pe care l-am făcut cu un martor important, care a venit și ne-a relatat povestea sa cu puțin timp în urmă... acum vreo două săptămâni.

Ca mulți dintre martorii noștri, și această persoană a vrut să rămână anonimă, dar a consimțit ca noi să transcriem înregistrarea. O avem deci în formă de transcriere [Misiunea Anglo-Saxonă: Interviu Audio cu Martorul], și aceasta va fi publicată în același timp cu înregistrarea video, pentru că e important să puteți citi transcrierea în timp ce luați în considerare ceea ce spun aici despre ea.

Pe măsură ce intrăm în amănunte, veți înțelege cu exactitate de ce e important să primiți toate informațiile: pentru a păstra totul într-un echilibru foarte fin.

Acum, acesta este un englez. A lucrat în armata britanică timp de un număr de ani și, după ce a ieșit la pensie, a lucrat în Orașul Londrei într-o poziție destul de avansată, într-o poziție respectată, în Orașul Londrei.

Pentru cei care se uită la acest video și nu au auzit despre Orașul Londrei: Orașul Londrei e ca o enclavă, este o enclavă financiară în inima Londrei. Unii îl consideră aproape ca pe Vatican. E foarte vechi, e foarte antic. E centrul sistemului financiar, nu doar al Marii Britanii, dar probabil al întregii lumi.

Mulți cercetători consideră că e foarte posibil ca Orașul Londrei să ia deciziile cu privire la sistemele financiare din America. Ei dețin controlul asupra Rezervei Federale, a Băncii pentru Reglementări Internaționale – o mulțime dintre lucrurile care se întâmplă. Este centrul nervos al lumii financiare. Și e foarte francmason; e foarte vechi; e foarte tradițional.

Sursa noastră a fost prezentă la un număr de ședințe cu francmasoni de rang înalt și, cu toate că multe dintre acestea au fost interesante, erau de rutină după standardele Orașului Londrei – aici se discutau chestiuni financiare și așa mai departe.

Și apoi, în iunie 2005, a fost prezent la o altă ședință despre care a crezut că va fi de rutină. Dar de fapt, aceasta era destul de neobișnuită – și a realizat că era neobișnuită din momentul în care a ajuns acolo.

De fapt, în interviul pe care l-am făcut cu el, cel a cărui transcriere o avem aici [Misiunea Anglo-Saxonă: Interviu Audio cu Martorul], veți vedea, ne spune că a avut senzația că el e acolo din greșeală. De fapt nu ar fi trebuit să fie acolo, nu știa ce se întâmplă și astfel nu a prea participat la discuții. Era puțin ca o muscă pe un perete. Asculta doar ceea ce se întâmpla și la început nici măcar nu a înțeles despre ce discutau.

Acum, acești oameni erau francmasoni. Erau francmasoni de rang înalt. Erau acolo aproximativ 25 sau 30 de persoane, inclusiv politicieni de rang înalt pe care majoritatea oamenilor din Regatul Unit i-ar recunoaște după nume. Eu nu știu cine au fost aceștia. El nu i-a numit iar eu nu l-am întrebat. Dar a spus: Acestea sunt nume foarte cunoscute.

Șeful Poliție era acolo, reprezentanți ai Bisericii, reprezentanți ai armatei – 25 sau 30 de oameni.

Și în timp ce asculta discuțiile despre această poveste... Aceasta era o ședință neoficială. Nu era acolo o masă mare cu blocuri de notițe, cu pahare de apă, cu minute acordate, cu ordine de zi și cu un președinte. Erau doar oameni într-o cameră care vorbeau despre toate aceste chestii.

Ceea despre ce vorbeau era un plan care în mod limpede a fost făcut cu mult timp în urmă. Și ceea despre ce discutau era modul de implementare al acestui plan. Discutau despre mersul lucrurilor, dacă mergeau după plan sau nu.

Ca să vă dau un exemplu, discutau între ei despre unele din problemele pe care le aveau cu implementarea planului, și pe măsură ce va continua această mică prezentație, veți realiza care era planul. Vi-l voi dezvălui cam în același fel în care i-a fost dezvăluit martorului nostru și în care mi l-a dezvălui el mie – puțin câte puțin, pas cu pas.

Primul lucru pe care l-a auzit este că vorbeau despre faptul că Israelul nu se prea pregătește să atace Iranul de curând. Aceasta era o problemă.

Chiar și atunci, în 2005, erau în mod aparent îngrijorați de faptul că, ceea ce a fost planificat într-un anumit mod cronologic nu se derula conform planului, și aceasta era o problemă pentru ei.

Așadar aceasta i-a atras atenție foarte repede, pentru că nu a fost prezent niciodată la o ședință în care se discutaseră astfel de lucruri.

Apoi au început să vorbească despre China, cât de puternică începea să devină China, atât din punct de vedere militar, cât și financiar, în timp foarte rapid, iar japonezii nu făceau ceea ce ar fi trebuit să facă, să se amestece cumva în sistemul financiar Chinez. Nu făceau acest lucru, și aceasta era o altă problemă, deoarece China devenea prea puternică, prea repede.

Alte lucruri despre care s-a discutat au fost, de exemplu, colapsul financiar viitor, centralizarea resurselor – tot ceea ce am văzut începând să se întâmple în octombrie 2008. Planificau acest lucru și făceau referire la acesta în ședința lor din iunie 2005. Aceasta a fost deci în mod clar derularea unui plan.

A fost destul de șocat cu cât auzea mai multe și, când a realizat cu adevărat ceea ce se întâmpla, a fost extrem de șocat.

Unul dintre motivele pentru care fac acum această prezentație video este de a atenua lovitura și de a interpreta toate acestea puținel, pentru că sunt informații șocante. Și un alt lucru pe care vreau să-l fac este că vreau să încerc a face distincția dintre ceea ce ne-a relatat el, pentru că a auzit totul cu propriile urechi, și ceea ce e doar speculația sa, precum și speculația mea despre cum se potrivesc toate acestea.

Acestea sunt informații foarte importante. Trebuie să știm despre aceste lucruri, chiar dacă nu par că vor merge conform planului – EU NU CRED CA ACEASTA SE VA ÎNTÂMPLA. Cred că sunt acolo o grămadă de oameni nebuni, care sunt extrem de determinați să facă ceva, și erau în grabă – și e important să înțelegem acest lucru – se grăbeau în a încerca să deruleze această succesiune de evenimente.

Acum, ceea ce el a descris este această succesiune de evenimente.

Începe cu atacul Israelului asupra Iranului. Acum, asta încă nu s-a întâmplat. Au existat un număr de indicii că sunt forțe care fac presiuni ca aceasta să se întâmple. Trebuie doar să urmărim știrile din ultimii doi ani pentru a realiza faptul că publicul e pregătit pentru o justificare a unui lucru ca acesta. Iranul e prezentat ca fiind băieții răi care merită să li se întâmple ceva, și așa mai departe.

Acum, acesta va fi începutul a ceea ce e la fel ca și gambitul unui mare joc de șah. Planul este de a provoca riposta Iranului sau a Chinei. Tipul nostru, sursa noastră, care e militar, e cât se poate de convins – cu toate că acest lucru nu a fost făcut public și nu este public cunoscut – de faptul că Iranul deține arme nucleare. După părerea lui, acestea i-au fost furnizate de către China, după culise.

Și toate acestea sunt intenționate, pentru că acestor forțe controlatoare le convine faptul că Iranul are arme nucleare, deoarece vor ca acestea să fie folosite. Planul este că ori Iranul, ori China vor riposta după ce Iranul va fi lovit de o armă nucleară.

În acel moment va avea loc un schimb de foc nuclear limitat  în Orientul Mijlociu, urmat de un armistițiu.

A auzit planificându-se acestea în acea ședință. Totul este coregrafiat. Este ca scenariul unui film. Este exact ceea ce e intenționat să se întâmple.

Și în acest timp, celălalt lucru care se pregătește pentru aceasta... și mulți dintre cei care ne privesc sunt conștienți de faptul că acest lucru se pregătește în fundal. Am avut o grămadă de informații despre acest fapt, de la un număr de cercetători buni din mule țări, care le prezintă pe internet, cum că lucrurile sunt pregătite în multe dintre țările din Occident în așa fel, încât să existe controale puternice asupra populației: legea marțială, puteri crescute pentru forțele de securitate, care nu sunt doar armata și poliția.

În Marea Britanie, de exemplu, sursa noastră ne-a spus că știe în mod sigur bazându-se pe fapte, că un număr foarte mare de oameni din sectorul privat de pază și protecție primesc puteri crescute în așa fel, încât să fie capabili de a aresta oamenii, capabili de a face rețineri, capabili de a se descurca cu revoltele de stradă. Și aici vorbim de oameni obișnuiți care lucrează în sectorul privat de pază și protecție, oameni care dau amenzile de parcare pe stradă. Puterile lor sunt crescute în același mod.

Și anul trecut l-am auzit pe Președintele Obama vorbind despre faptul că ar vrea să aibă un fel de Gardă Națională acasă în America, gata să se descurce cu astfel de lucruri. Există o mulțime de semne cum că se pregătește acest lucru.

Și în această derulare a acestui scenariu nebun, în care se intenționează să aibă loc un schimb de foc nuclear limitat în Orientul Mijlociu, ideea este că, în timp ce omenirea privește cu groază toate acestea, toți vor solicita propriilor guverne să introducă controale intense asupra transporturilor, asupra mijloacelor de comunicații, asupra oamenilor care se întrunesc, asupra oamenilor care protestează în stradă.

Vor să fie siguri că nu vor avea sinucigași nebuni cu bombă pe avioane, sinucigași nebuni cu bombă în complexele comerciale – vor să se asigure de acest fapt. Și fiindcă oamenii vor fi împinși în groază de către acest lucru, vor cere și vor solicita și vor insista în controale puternice din partea propriilor guverne, ceea ce va fi justificat. Și aici vom avea situațiile de lege marțială în toate țările Occidentale. Acest lucru este planificat ca fiind o justificare.

Totul este doar începutul, pentru că această poveste devine mult mai mare și e destul de îngrozitoare.

Dacă privind aceasta acum, vă simțiți puțin șocați, astfel m-am simțit și eu când am auzit aceste informații și astfel s-a simțit și sursa noastră în timp ce auzea aceste informații în acea ședință – deoarece aceste e doar începutul.

Acum, în timpul armistițiului toată lumea e în șoc, toată lumea e speriată, toată lumea e foarte îngrozită despre unde vor duce acestea. Sunt în vigoare tot felul de controale puternice asupra populațiilor pretutindeni.

Și apoi, următorul lucru care se întâmplă în acest joc de șah pe care ei îl joacă este, că vor fi lansate arma biologice asupra Chinei. A auzit discutându-se aceasta în acea ședință.

Vor lansa un virus asemănător gripei, care va fi ațintit în mod genetic asupra populației chineze. Este îndreptat rasial către chinezi. Este proiectat să se răspândească ca un incendiu și să elimine un mare număr al populației chineze. Și acești oameni din acea ședință RÂDEAU despre acest lucru.

Au spus: China va lua gripă. Acestea au fost cuvintele lor: China va lua gripă. Și râdeau despre faptul că aceste arme biologice for face ravagii în rândul populației chineze.

După aceasta, ceea ce va deveni efectiv ca un fel de ciumă, se va răspândi în toată lumea, și în Occident. Sursei noastre nu i-a fost limpede dacă aceasta va fi o ripostă a chinezilor, sau dacă această chestie va scăpa de sub control și se va răspândi într-un mod de la sine înțeles, chiar dacă e ațintită rasial sau nu. Aceste chestii de fapt mutează.

Avem deci acum o situație în care a avut loc un război nuclear limitat în Orientul Mijlociu; avem o epidemie care se răspândește în toată lumea și care chiar omoară oamenii, în mod vizibil; și avem aceste interdicții dictatoriale militare în toate guvernele din lumea Occidentală, pentru că toată lumea va fi în panică după toate acestea.

Și atunci, a spus, atunci va începe războiul adevărat – ceva care va fi denumit în mod justificabil Al Treilea Război Mondial, cu un schimb de foc nuclear mult mai mare.

În acel moment l-am întrebat: Aceasta are de-a face doar cu reducerea populației? Despre ce e vorba? De ce fac ei acest lucru? De ce acest plan nebunesc tip 'Dr. Strangelove' ca să dezlănțuie toate aceste chestii asupra lumii? De ce ar face-o?

Pe măsură ce am continuat conversația, am început să găsesc răspunsuri la aceste întrebări. Acum, o parte din aceasta este doar speculație și vreau să vă împărtășesc aceasta speculație, pentru că este destul de important să lucrăm împreună aici pentru a pricepe ce se întâmplă. Există câteva indicii; există câteva indicii foarte importante pe care vi le voi prezenta în acest video.

El a spus: Absolut, este vorba despre reducerea populației.

Deci, eu am spus: Ei bine, în această ședință au menționat și cifre?

Și el a spus: Da, au menționat. Cincizeci la sută.

Jumătate din populația lumii. Acesta este planul, așa ca pe Pietrele Îndrumătoare din Georgia. Pentru cei dintre d-voastră care nu știu ce sunt Pietrele Îndrumătoare din Georgia, este un monument din piatră în Georgia, în America, [Nota ed.: Elberton, Georgia] care a fosr ridicat anonim cu câțiva ani în urmă. Este scris în opt limbi și e ca un manifest Illuminati pentru o ”lume nouă”, ca să zic așa. Și păstrați în minte faptul că acesta e un manifest pentru o lume nouă. Aceasta este o noțiune importantă aici, în ceea ce vă prezint.

Una dintre părțile cheie al acestui manifest pentru această lume nouă este că populația ar trebui să fie de 500 de milioane de oameni. Acum, 500 de milioane de persoane reprezintă o reducere enormă din cele aproape 7 miliarde pe care le avem în acest moment. Aceasta ar însemna cam 95% din populație, care nu vor mai fi pe această planetă. Iar 50% este un pas către aceasta și există un motiv pentru care ei fac toate acestea. Există un motiv pentru care ei sunt în grabă. Există un motiv pentru această nebunie.

Și în timp ce explica acest lucru, a spus că i-au dat un nume acestui plan. Acest proiect are un nume. Și am spus: Ei bine, care este acest nume?

El a spus: Este numit “Misiunea Anglo-Saxonă”.

Misiunea Anglo-Saxonă. Ei, asta am mai auzit-o. E ceva legat de istorie, cred, legat de Cruciadele cu destul de mult timp în urmă. Dar încă nu am auzit-o într-un context contemporan, precum nici el. Iar mai târziu, pe măsură ce și-a continuat relatarea, am început să înțeleg ceea, despre ce cred că ar putea fi vorba – de aici și numele acestui video, precum și motivul pentru care vreau sa vă împărtășesc aceste informații, deoarece trebuie să lucrăm împreună în a pricepe ceea ce se petrece aici. Este extrem de important să înțelegem.

Există un plan, cred, de care Hitler ar fi mândru, care e atât de diabolic, atât de machiavelic; este atât de greu de a-i face față. Este atât de incredibil, încât trebuie să vi-l aștern pe masă, astfel încât să puteți considera dacă aceasta ar putea fi sau nu o posibilitate.

Planurile pe care le-am descris sunt categoric o posibilitate, pentru că el le-a auzit cu propriile urechi în acea ședință, tot ceea ce am descris până acum, până la și incluzând marea izbucnire, o mare izbucnire de ostilități, după acest ”război limitat”.

Succesiunea este deci următoarea… succesiunea planificată este următoarea: Israelul atacă Iranul, apoi va urma un armistițiu în timpul căruia vor fi controale militare guvernamentale puternice asupra populației în toate țările Occidentale. Apoi China va fi atacată cu o armă biologică. O boală asemănătoare gripei, se răspândește ca un incendiu, se extinde în toată lumea și pe urmă declanșează un Al Treilea Război Mondial major.

Și apoi, până în acel moment 50% din populație va fi distrusă – nu doar din cauza războiului sau a epidemiei, ci pentru că, așa cum mulți dintre cei care ne privesc vor înțelege, infrastructura se prăbușește în situațiile de acest gen: nu există alimente în supermarketuri, nu există benzină în pompe, telecomunicațiile se prăbușesc, s-ar putea ca nici măcar apă să nu mai curgă de la robinet.

Oamenii sunt într-un fel azvârliți într-o eră Victoriană în lipsa facilităților necesare pentru a se descurca, deoarece majoritatea oamenilor nu au grădini de legume. Nu au cal și căruță. Nu vor fi capabili să supraviețuiască în felul în care au supraviețuit până atunci.

Suntem foarte, foarte vulnerabili în acest avans tehnologic al nostru. Suntem extrem de vulnerabili. Și Controlorii bineînțeles știu acest lucru.

În acest moment, sursa noastră făcea speculații despre... De ce sunt ei în grabă? De ce vor să facă asta?

Și avem aici o ironie puternică, care este... precum spuneam: Ei bine, dacă stai și planifici Al Treilea Război Mondial, atunci de ce n-o iei încet și îl faci așa cum trebuie, să faci o muncă de treabă? Știi, asta s-ar putea întâmpla peste 20 de ani, sau 30 de ani, nu prea contează. De ce se află în așa mare grabă?

Și sursa noastră a spus că are senzația, bazându-se pe informații din interior pe care a continuat să le primească, că totul este încă planificat să înceapă în următoarele aproximativ 18 luni, ceea ce înseamnă cam jumătatea anului 2011.

Nu știe sigur, pentru că aceste evenimente nu sunt bazate pe calendar; sunt de fapt bazate pe succesiuni de evenimente. Cu alte cuvinte, acest eveniment trebuie să aibă loc pentru ca celălalt eveniment să poată avea loc și după acea poate avea loc evenimentul următor, apoi evenimentul următor. Prin urmare o mulțime de lucruri trebuie să fie la locul lor înainte ca toate dominourile să cadă, ca să spun așa, dar se pare că ei sunt în întârziere cu unule din aceste lucruri.

Există câteva evenimente planificate care categoric nu au avut loc. Unul dintre lucrurile pe care mi le-am amintit în timp ce ascultam această relatare este că sursa noastră ‘Henry Deacon’… Mulți dintre cei care au urmărit înregistrările video ale Project Camelot și au citit rapoartele lor din ultimii trei ani, vor ști că atunci când l-am întâlnit pe Henry Deacon în 2006, el a spus că printre informațiile interne proprii era și faptul că va avea loc un război împotriva Chinei în 2008. Iar acesta nu a avut loc.

Și în tot acest timp... aceasta nu a avut atunci nici o logică și nici măcar acum nu a avut nici o logică. E un del de: Ei bine, în regulă, dar de ce ar face ei asta? De ce ar face-o? De ce ar face-o?

Acum, acesta a fost răspunsul lui [al sursei noastre]... Și sursa noastră este un tip destul de deștept. A lucrat în armată. Aceasta este o poveste total diferită, pe care nu ne-a relatat-o în transcrierea audio – pe care aveți posibilitatea să o citiți – dar el a avut propriile experiențe ET în armată; își are propriile surse pentru unele dintre informațiile despre acest lucru.

Spune că e pe cât se poate de sigur că oamenii care iau toate deciziile în lume – putem să-i numim Illuminati, Controlorii, Cabal, orice nume ați avea pentru ei – ei cred că va avea loc ceea ce el a numit “un eveniment geofizic”, un eveniment geofizic major. Spune că, din cele mai bune informații pe care le deține, știe că cei inițiați cred că acesta va avea loc sau sunt îngrijorați de faptul că se va întâmpla.

Și mulți dintre cei care ne privesc vor ști că aceasta nu e o idea complet nebunească. Au fost cheltuite miliarde de dolari pe baze subterane cu un motiv anume, pe care noi nu-l știm.

Toți știți despre Banca de Semințe din Svalbard – aceasta este în domeniul public – unde semințele tuturor plantelor și ale recoltelor din lume au fost îngropate adânc într-un cavou de granit în nordul Norvegiei. Sunt luate multe măsuri de precauție, ca și cum s-ar putea să se întâmple ceva care ar amenința unele dintre aceste resurse valoroase, inclusiv băncile de semințe ale lumii.

Acum, dacă va avea loc un eveniment geofizic, așa cum ei cred, pentru că acestea par a fi cunoștințe din interior Illuminati păstrate, chiar dacă sunt adevărate sau nu, cum că există evenimente geofizice repetate, ciclice, la fiecare aproximativ 11.500 de ani.

Informații despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat cu Atlantida au existat foarte probabil în Librăria din Alexandria, care a ars din temelii acum două mii de ani. Există zvonuri persistente cum că multe dintre acele informații au fost recuperate și se află acum în Biblioteca Vaticanului.

Acestea sunt informații care nu sunt în domeniul public și la care cei inițiați ar putea avea acces. Chiar dacă acestea sunt exacte sau nu. este important să înțelegem că ei probabil cred că aceasta se va întâmpla și își iau precauții. Și aceasta ar putea fi justificația pentru această nebunie despre care am auzit în acest plan.

Luați în considerare următoarele.

El a spus: Dacă va avea loc un eveniment geofizic major, ceva ca o schimbare de poli, sau poate e Planeta X, poate e un fel de fenomen energetic în care va intra Sistemul Solar și care va destabiliza cumva Pământul sau scoarța terestră într-un fel... nu știm.

Dar, dacă va fi să fie o stare de urgență majoră ca aceasta, ceva ce ar face un război să pară foarte nesemnificativ, lucrul care va ajuta omenirea să supraviețuiască sau care va ajuta o parte a omenirii să supraviețuiască este să fie implementate măsuri de precauție încă înainte ca aceasta să aibă loc.

Cu alte cuvinte, dacă ai știi că va avea loc o stare de urgență, dacă ai știi, de exemplu, că vine un uragan care îți va lovi orașul, atunci îți iei toate măsurile de precauție dinainte. Trupele îți sunt pregătite, infrastructura îți este pregătită, armata îți este pregătită; tot ceea de ce ai nevoie e pregătit să facă față situației, astfel poți răspunde și reacționa și te poți recupera în cel mai bun mod posibil.

Sursa noastră sugerează că motivul acestui întreg scenariu al Războiului al Treilea Mondial este că atunci guvernele Occidentale, cu Chinezii dați la o parte, vor fi într-o stare în care dețin un așa fel de control dictatorial asupra propriilor populații, încât vor fi cel mai bine dotați ca să se recupereze și să reconstruiască ”lumea nouă” după un cataclism. Și el crede că asta e ceea ce se petrece.

Și trebuia să vă spun că această logică teribilă are sens pentru mine, faptul că ei gândesc astfel. Nu sunt de acord nici măcar pentru o clipă cu faptul că acest lucru se va întâmpla. Părerea mea este că acestea sunt chestii sălbatice, nebunești, dar dacă ei cred că se va întâmpla, atunci aceasta ar putea fi justificația lor pentru un astfel de plan despre care am auzit că se discuta cu adevărat.

Aceasta, acum, este propria mea speculație, care de-asemenea are sens pentru mine și aștept comentariile și părerile dumneavoastră despre ea. Trebuie să lucrăm împreună pentru a ne da seama de ceea ce se petrece aici.

Este numită Misiunea Anglo-Saxonă. Ceea ce mi-a sugera aceasta este că motivul acestui nume este că acesta este un plan alb rasist pentru moștenirea noului Pământ. Este un plan de care Hitler ar fi mândru.

Dacă ei cred că trebuie reconstruit un nou Pământ, o “nouă lume” – gândiți-vă numai la această mică frază – dacă o “nouă lume” trebuie să fie reconstruită după un cataclism, ei vor ca aceasta să o facă Anglo-Saxonii. Nu vor ca să o facă Chinezii.

Întâi scapă de Chinezi și apoi Anglo-Saxonii vor moșteni această “nouă lume,” iar celelalte națiuni – națiunile Asiatice, națiunile Africane, probabil națiunile Sud Americane – se presupune că acestea nu vor avea resursele necesare pentru a putea face față situației în nici un fel care le-ar da puterea de a se recupera după orice ar fi ceea ce ai cred că va avea loc.

Deci, există multe alte bucăți care de asemenea se potrivesc. Și unul dintre motivele pentru care aceasta este o prezentație importantă de făcut personal, este propria mea părere, pentru că până acum am urmărit o mulțime dintre investigațiile bine întemeiate despre astfel de planuri; am avut propriile noastre surse de informații în ultimii trei ani.

Dar am avut în minte mereu întrebări de genul: De ce ar face asta? Știi... război împotriva Chinei? De ce? Al Treilea Război Mondial? De ce? Și deodată o mulțime dintre aceste lucruri încep să aibă puțin mai mult sens.

E posibil, de exemplu, ca atunci când am auzit de la Jordan Maxwell, în interviul cu el, pe care l-am făcut la sfârșitul anului trecut, 2009, ne-a descris că a cercetat un număr de simboluri și imagini repetate care au fost folosite încă de pe vremea lui Hitler, chiar și cu mult înaintea lui, în legătură cu “Zorii Unei Noi Zile.”

Există ceva foarte important în gândirea francmasonă și cea Illuminati în legătură cu Zorii Unei Noi Zile și avem aici, probabil, motivul convingerii lor... că, dacă te gândești la posibilitatea unui cataclism, dacă ei cred că acesta va avea într-adevăr loc...

Filmul 2012, pe care mulți dintre dumneavoastră cu siguranță l-au văzut... după toate inundațiile și toate cutremurele și tsunami-urile, avem acele nave mari care navighează pe o mare calmă cu soarele strălucind printre nori și avem Zorii Unei Noi Zile. Și aluzia în acel film este că acum acei oameni for putea reconstrui noul Pământ, pentru că ei sunt supraviețuitorii, aceasta este Arca Lui Noe a lumii moderne. E posibil ca Zorii Unei Noi Zile să se refere la acest fapt.

Și mi-a venit în minte chiar și faptul – și m-ar interesa ca și alți cercetători să-și dea părerea despre aceasta – că termenul în sine, Ordinul Noii Lumi, pe care am început să-ș auzim acum vreo 20 de ani, de fapt cu mult înainte. Dar Noua Lume s-ar putea să se refere la lumea post-cataclismică – Noua Lume. Ar putea însemna Ordinul pentru Noua Lume de după cataclism.

S-ar putea ca ei să planifice cine va moșteni noua lume. S-ar putea să nu fie nici mai mult, nici mai puțin. Poate că la aceasta se referă Ordinul Noii Lumi? Este chiar ordinea, planul pentru Noua Lume despre care ei cred că va veni. Ei cred că aceasta se va întâmpla.

Acum, o repet, este foarte, foarte important să diferențiem toate aceste informații. Nu cred defel că aceasta se va întâmpla, dar s-ar putea ca ei să facă ceva nebunesc pentru a încerca să protejeze ceea ce ei cred ca sunt propriile lor interese. Despre acest lucru trebuie să fim aici conștienți.

Ceea ce vreau să fac este doar să menționez foarte clar de ce avem motive întemeiate să nu credem că orice de genul acesta va avea loc. Există o mulțime de lucruri care nu s-au întâmplat, care au fost planificate să se întâmple.

Mulți își vor aminti, cred că s-a întâmplat pe 30 August 2007, un bombardier B-52 a zburat peste jumătate din America, de la Baza Forțelor Aeriene Minot până la Baza Forțelor Aeriene Barksdale din Louisiana, având șase misile de croazieră nucleare armate pe aripi – ceva ce niciodată nu s-ar putea întâmpla accidental.

A fost ilegal, nu ar fi trebuit să se întâmple. Nu poți scoate nici măcar un glonț din depozitul de arme al unei baze a Forțelor Aeriene, fără a avea o mulțime de semnături și fără ca toată lumea să știe, ca să nici nu vorbim de a face “greșeala” să încarci misile de croazieră armate într-un bombardier B-52 fără ca nimeni să observe.

S-a întâmplat cu un motiv anume și acțiunea a fost de fapt împiedicată să continue. S-a oprit la Barksdale în Louisiana. Câțiva piloți foarte curajoși au tras semnalul de alarmă și și-au făcut munca raportând faptul superiorilor lor. Știrea a apărut foarte, foarte scurt în presa convențională și după acea a fost complet mușamalizată, iar toată lumea a spus că a fost o greșeală. Aceasta nu a fost o greșeală.

Au făcut asta cu un scop și ceea ce mulți dintre dumneavoastră nu știu este că, în același timp, la sfârșitul lunii august, un grup de investitori anonimi au pariat $2 miliarde de dolari pe faptul că piața de capital va cădea cu 50% înainte de 21 septembrie 2007. Ar fi câștigat $4.5 miliarde de dolari, dacă pariul ar fi avut succes. Acestea sunt cunoscute ca Opțiuni Put. Inițiații în piața de capital le numesc “Tranzacții Bin Laden.” Este o descriere cam ironică, datorită pariului care a avut loc prim preajma lui 9/11.

În regulă, acei oameni au pierdut pariul; nu a funcționat. Planul nu a funcționat. Piața de capital nu a căzut. Bombardierul nu a zburat mai departe și, din câte știm, acela ar fi trebuit să fie începutul celui de-al Treilea Război Monidal. Nu s-a întâmplat. În regulă?

Am auzit cu câteva minute în urmă, vă relatam cum ne-a spus Henry Deacon că războiul împotriva Chinei trebuia să înceapă în 2008. Asta nu s-a întâmplat. O mulțime de oameni au considerat-o o nebunie. O mulțime de oameni l-au considerat pe el nebun... poate că nici nu era nebun. Poate că a auzit ceva ce era un plan real, dar ei sunt cu doi ani în întârziere și poate că asta nu se va întâmpla deloc.

Există un număr de alte lucruri care probabil au fost planificate și de care nu s-a aflat niciodată.

E foarte interesant dacă ne gândim la izbucnirea așa-numitei gripe mexicane, izbucnirea gripei porcine. În ultimele șase până la nouă luni, am fost martorii unui scenariu în care părea că vor să se facă o mulțime de vaccinări, au vrut ca mulți oameni să se îmbolnăvească, au vrut să anunțe o epidemie. Până și acum au existat propuneri pentru extinderea acestui decret de epidemie pe încă doi ani – și nimic nu se întâmplă.

În Anglia îi zicem ”furtună într-o ceașcă de ceai” – nu se întâmplă aici nimic, dar poate că a fost oarece planificat.

Acum, dacă nu a fost planificat, este posibil ca totul să fi fost un fel de test pentru a vedea cum răspund oamenii, pentru a vedea cum reacționează, pentru a vedea cât de repede se răspândește, pentru a vedea cât de mare va fi numărul vaccinărilor.

Și acum, desigur, noi de la Project Camelot, precum și un număr de alți oameni care au fost activiști în tot acest domeniu, încercând să atragă atenția populației, acum suntem toți într-o bază de date; ei știu acum cine se va ridica și va începe să vorbească despre toate aceste chestii.

Deci s-ar putea să fi fost un experiment, sau s-ar putea să fi fost derularea eșuată a unui anumit plan.

Avem multe motive de a crede că lucrurile sunt în schimbare. Acesta este lucrul important. Cei dintre dumneavoastră care au urmărit munca lui David Icke – acesta e aici un punct de vedere important – pentru că noi îi susținem munca în întregime, având în vedere faptul că face o prezentație frumoasă și începe spunând: Suntem o conștiință infinită. Asta se poate exprima în multe feluri, dar e foarte dificil a nu fi de acord.

Suntem ființe divine nemuritoare care am uitat cu mult timp în urmă care sunt puterile noastre. Potențialul conștiinței este enorm. Este foarte important să realizăm că amploarea puterii noastre s-ar putea să fie singura și cea mai importantă componentă în toată această poveste, care ne-ar permite să salvăm situația. S-ar putea ca despre asta să fie de fapt vorba.

Amiralul George Hoover, care a murit în 1998 -- el a lucrat în Biroul de Informații Navale al Forțelor Maritime SUA -- a stat de vorbă cu cercetătorul Bill Birnes, editorul revistei UFO Magazine, iar Bill Birnes i-a descris această conversație cu George Hoover lui George Noory, de la Coast to Coast AM.

Ceea ce i-a spus Amiralul George Hoover lui Bill Birnes a fost “cel mai mare secret”, în legătură cu ceea ce a aflat Marina Americană... o poveste foarte, foarte interesantă.

Vorbeau despre vizitatorii de la Roswell, iar Amiralul George Hoover a spus că acești vizitatori erau noi înșine, din viitor. Erau călători în timp; nu erau extratereștrii. Acum, alți cercetători și divulgatori au vorbit despre același lucru, și acesta este în sine fascinant.

Dar Amiralul George Hoover a spus că ceea ce era de fapt “cel mai mare secret”... avea de-a face cu aptitudinile și cu puterea conștiinței a acestor călători. Deoarece ei erau noi înșine din viitor, ceea ce autoritățile militare au aflat a fost capacitatea reală a oamenilor.

Și a spus că acest fapt a fost ținut în foarte mare secret, pentru că, dacă am știi cât de puternici suntem cu adevărat, cât de puternici am putea deveni cu adevărat, atunci, cu cuvintele lui, am cauza haos în jurul nostru, iar acest lucru nu poate fi permis. Am fi capabili să rearanjăm realitatea din jurul nostru exact cum am dori, așa cum – dacă este adevărat – au învățat să o facă oamenii din viitor, ceea ce le oferă acces la astfel de aptitudini incredibile, cum ar fi călătoria în timp.

Philip Corso, în cartea lui Ziua de după Roswell, descrie în detaliu faptul că, din câte a înțeles, felul în care funcționează nava e că ea este un fel de amplificare a conștiinței pilotului. Era vorba despre conștiința lor. Era aptitudinea lor de călătorie și de bilocație, care era amplificată de către navă și, de fapt, toate aceste aptitudini sunt în esență aptitudini strâns legate de conștiința ființei în sine.

Iar dacă ei sunt noi înșine... acesta este aici mesajul pentru toți dintre noi.

Suntem prostiți în mod intenționat. Alimentele ne sunt otrăvite, copiilor li se spun minciuni la școală, ne îndoapă cu propagandă în presă, suntem ținuți cu forța în această cutie mică de tot. Suntem ținuți ocupați cu emisiuni-concurs și cu jocuri de minge și suntem împiedicați să aflăm cu adevărat care este de fapt moștenirea noastră pe această planetă.

Eric Von Däniken tocmai a publicat o carte cu titlul Istoria e Greșită. Sunt atât de multe lucruri care ne sunt negate.

George Green descrie faptul că suntem cunoscuți ca “mâncători bun de nimic”, acest “surplus de populație” de miliarde de oameni, cu un mic număr de oameni în vârful grămezii, care depind de faptul ca noi să ne controlăm unii pe alții și să râdem unii de alții și să ne împiedicăm unii pe alții în a ieși din rânduri, pentru că suntem încurajați să ne conformăm la ceea ce suntem meniți să fim.

Există deci această cămașă de forță din care avem posibilitatea să scăpăm, iar noi am fost băgați în această cămașă de forță intenționat de către aceiași oameni care au creat acest plan.

Este foarte interesant să speculăm de unde își are originea acest plan. Sursa noastră ne-a spus că acesta este implementat de multă vreme. Prima oară când a auzit despre Misiunea Anglo-Saxonă a fost încă în 1976. Simbolistica Illuminati despre Zorii Noii Zile este folosită de foarte mult timp.

Mulți oameni sunt de părerea că acest plan solicită un nivel de inteligență și de cunoștințe strategice atât de supraomenești și că e atât de nemilos și atât de rece, încât logica ne sugerează – și David Icke spune asta, Jordan Maxwell spune asta, noi înșine spunem asta, fiind pe deplin de acord – că acesta nu provine de la o sursă umană. Oamenii nu sunt capabili să facă astfel de lucruri împotriva altor oameni. Există altceva în spatele acestui lucru.

Trebuie să gândim mare. Trebuie să ne gândim din punctul de vedere spiritual cel mai înalt posibil că nu trebuie să luptăm împotriva acestor oameni.

Ceea ce trebuie să se întâmple este ca noi pur și simplu să ne retragem consimțământul pentru aceste lucruri pe care le fac cu noi, pentru acest plan din care facem parte. Și, precum spuneam cu puțin înainte, dacă lucrați în armată sau în serviciile secrete, retrageți-vă consimțământul pentru aceasta, deoarece astfel aceste planuri nu se pot întâmpla.

Există ceva în Illuminati și în modul lor de a opera care e foarte limitat. Ei folosesc forță; sunt închiși într-o cutie; încearcă să reacționeze împotriva a ceea ce toți cei pe care îi cunosc identifică și menționează ca o enormă extindere a conștiinței peste tot în lume, o extindere a cunoștinței.

Primim zilnic emailuri de la oameni, adesea oameni foarte tineri, care spun: Îmi dau seama ce se întâmplă cu adevărat în lume. Spune-mi ce trebuie să fac, dar sunt pregătit, sunt pregătit să fac ceva, sunt pregătit să fac orice, pentru care am venit aici. Încă nu știu ce este acel lucru, dar știu că avem mari probleme.

Cu douăzeci de ani în urmă oamenii nu spuneau astfel de lucruri. Avem de-a face cu o imensă derulare a unui fel de expansiune a conștiinței; e un câmp morfic care crește enorm, iar ceva e în schimbare.

Convingerea mea personală este că aceasta este în mod sigur ajutată – este în mod sigur ajutată – de către agenții neomenești binevoitoare, ca să spun așa, care știu despre acest plan. Nu știu dacă se va întâmpla sau nu, dar știu că este planificat.

O mulțime dintre cei care au avut contact cu extratereștrii; există câteva informații canalizate – trebuie să tratăm co foarte mare prudență informațiile canalizate – dar există informații canalizate și există raporturi ale persoanelor contactate de extratereștrii și toate vorbesc despre astfel de scenarii și că trebuie să fim prudenți, trebuie să avem grijă, trebuie să ne protejăm împotriva acestor lucruri, trebuie să ne asigurăm împotriva lor, trebuie să fim pregătiți pentru ceva de genul acesta.

Este în întregime posibil ca această creștere a conștiinței să aibă loc ca răspuns direct la această escaladare de planuri violente.

Este ca, așa cum am spus-o des în propriile mele prezentații din trecut, este puțin ca și scenariul unui film, unde totul evoluează până la un punct culminant, iar forțele răului și forțele conștiinței se pregătesc pentru un fel de conflict final.

Acum, nu vreau să fac din aceasta o temă biblică și știu că această situație pe care tocmai am descris-o e un pic ca Armageddonul, dar eu nu cred că un astfel de lucru se va întâmpla, precum am spus-o de multe ori înainte.

Există un interviu pe care l-am dat cu Freedom Central, pe care îl veți vedea pe siteul Camelot, în care spun: Singurul motiv puternic pentru care nu cred că orice e de neschimbat, că toți am fi blestemați, că ceva rău se va întâmpla – în schimb cred că avem o mulțime de probleme de rezolvat – este că altfel eu nu aș fi aici și nici dumneavoastră nu v-ați uita acum la aceasta. M-aș fi reîncarnat pe o altă planetă. M-aș fi dus altundeva. Nu aș fi venit aici să stau pe linia de tragere, dacă nu ar exista nici o șansă de scăpare.

Avem aici o sarcină de împlinit, iar mulți dintre cei care ne privesc sunt conștienți de faptul ca suntem aici pentru a împlini sarcini. Asta numește Dolores Cannon ca voluntariat.

S-ar putea să fim aici cu un scop. S-ar putea să fim aici ca și catalizatori ai acestei creșteri de conștiință și aceasta este ceea ce va împiedica un astfel de eveniment de a avea loc. Pentru că, dacă noi nu suntem de acord cu faptul că acesta este viitorul pe care-l vrem, atunci nu vom trece prin aceste lucruri. Toți ne co-creăm propria realitate. Toți facem parte din ea, iar eu sunt profund convins că devenind conștienți de aceste planuri, acesta este modul de a le evita.

Există o diferență între predicție și profeție. Acestea sunt două cuvinte din limba engleză care sunt cu ușurință confundate unul cu celălalt. Predicția și prevederea este să spui: În regulă, cândva în următoarele trei luni asta și asta se vor întâmpla, pentru că datele ne conduc la această concluzie logică. Aceasta este prevederea și predicția.

Un profet face ceva cu totul diferit, iar acest cuvânt trebuie folosit cu prudență, deoarece e des impropriu folosit, e des neînțeles și e un fel de termen biblic, iar unii oameni reacționează la auzirea lui, tocmai din acest motiv.

Dar ceea ce un profet a făcut dintotdeauna, este să spună: Ascultă, dacă nu ne trezim și dacă nu luăm atitudine, atunci asta și asta se vor întâmpla.

Și motivul pentru care profetul ne dă acest avertisment profetic nu este de a atenționa oamenii că se va întâmpla, ci de a spune: Ascultați, trebui să faceți aici o schimbare. Trebuie să schimbați felul de a face lucrurile. Trebuie să vă schimbați felul de a fi. Trebuie să schimbați felul cum reacționați între voi. Trebuie să vă schimbați întreaga atitudine.

Orice ar fi ceea ce schimbi, scopul schimbării este ca evenimentul prezis să nu se întâmple.

Iar astfel, ceea ce avem aici este un fel de profeție. Nu este o predicție... și folosesc acest cuvânt cu mare, mare grijă, pentru că motivul pentru care fac această declarație, motivul pentru care dăm aceste informații, este de a ne asigura că aceste lucruri nu se vor întâmpla.

Ce vom face cu aceste informații? Vor fi traduse în toate limbile posibile. Videoul va fi subtitrat în chineză, arabă, rusă, spaniolă, toate celelalte limbi majore.

Vreau ca chinezii să dea de acest video. Vreau ca acesta să ajungă în vârful ierarhiei. Chinezii sunt foarte sensibili la înregistrările care se referă la ei, în mod special la cele cu subtitrare chineză. Acesta va fi raportat persoanelor cu cel mai înalt rang din serviciile secrete chineze și din comandamentul militar.

Asta pentru că, în primul rând, dacă acestea sunt prostii, atunci nu contează. În regulă? Dar dacă aceasta este o amenințare gravă, atunci aceia sunt tipii care trebuie să cunoască aceste lucruri, pentru că prima lor reacție nucleară – care este planificat să fie provocată – este ceea ce va declanșa de fapt toate acestea.

Deci, către toți comandanții militari chinezi care ne ascultă: Nu o faceți! În regulă? Niciunul dintre noi nu trebuie să facă nimic din ceea ce se aliniază cu planurile lor.

Este o scenă minunată în filmul Avatar, care îmi place foarte mult, atunci când femeia pilot de elicopter primește ordinul de a deschide focul asupra acelui arbore mare [Nota editorului: Arborele Sufletelor] ... e cât pe ce să deschidă focul, dar spune: Eu nu pentru asta m-am înrolat, pe urmă se întoarce și merge acasă. Nu are de gând să ia parte la aceasta.

Există mulți oameni în armată care nu s-au înrolat pentru așa ceva. Există mulți oameni în serviciile secrete care nu s-au înrolat pentru așa ceva. S-au înrolat când erau tineri, crezând că fac cel mai bun lucru pentru țara lor, crezând că fac cel mai bun lucru pentru omenire. Nu sunt defel toți răi.

Deci, ca un mesaj direct pentru cei dintre dumneavoastră care lucrează în armată și în serviciile secrete și care s-ar putea să ne privească, sau cărora li s-a adus probabil la atenție acest video: Nu trebuie să faceți aceste lucruri doar pentru că vi s-a spus. Trebuie să sprijiniți ceea ce e spre binele rasei umane.

Nu trebuie să executați ordinele, dacă acestea vor duce le această distrugere imensă, ceea ce nu e în interesul nimănui, cu excepția controlorilor, care își au propriile interese ascunse.

Iar aceste interese nu ne includ pe dumneavoastră și pe mine... asta e sigur.

În regulă. Acesta este deci sfârșitul prezentației mele. Vreau să luați în considerare aceste informații. Nu va încurajez în a le crede. Vreau să le cercetați. Vreau să vă uitați după ele. Vreau să citiți transcrierea cu atenție și vreau să observați dacă acestea sunt în corelație sau nu cu orice alte lucruri despre care știți și pe care le înțelegeți, care v-au atras atenția.

Lucrăm aici toți împreună; nu încercăm să vă forțăm să credeți nimic. Trebuie să fim prudenți cu aceste informații, dar în același timp, dacă există riscul ca acestea să fie adevărate, dacă există riscul ca aceasta să fie pe bune, atunci trebuie să știm despre ele. În regulă?

Dacă nu sunteți siguri de ceea ce ar trebui să faceți, atunci vă spun același lucru pe care-l spun mereu, care e următorul: Faceți ceea ce ați venit să faceți aici, orice ar fi, pentru că cei mai mulți dintre dumneavoastră, care privesc acest video, se află aici cu un scop anume. Eu înțeleg că încă nu știți care este scopul, dar e posibil să vă aflați aici cu un scop anume. Probabil că vă uitați la acest video cu un scop anume. Faceți ceea ce ați venit să faceți aici, orice ar fi.

Sunt Bill Ryan, Project Avalon/Project Camelot. Data este 16 februarie 2010.

Vă mulțumesc.


[înregistrare a conversației lui Bill Birnes cu George Noory în Coast to Coast AM]:

GEORGE NOORY: Ceea ce nu știm despre situația de la Roswell este dacă aceștia au fost extratereștrii, dacă au venit dintr-un Pământului gol, sau dacă au venit dintr-o altă dimensiune. Nu știm acest lucru, nu-i așa?

BILL BIRNES: Nu, nu știm. Singurul indiciu pe care l-am avut a provenit de la acest ofițer de marină – era de la Biroul de informații Navale, ONI, pe numele de George Hoover; am vorbit despre el înainte – care a spus că el e “Corso-ul marinei militare”, și că armata a crezut, iar el a zis că știa faptul că aceste entități nu prea erau interplanetare, dar erau literalmente călători în timp.

Și marele secret este că ei erau noi înșine din viitor și că noi și ei avem aceleași puteri – și asta a fost teama reală a guvernului, că avem abilitatea de a manipula realitatea din jurul nostru.

Am avut dintotdeauna această abilitate, însă pur și simplu nu am știu cum s-o folosim, iar dacă am învăța vreodată s-o folosim și nu suntem pregătiți, am cauza haos. Și acesta a fost marele secret pe care l-a aflat marina în cele din urmă.

[muzică de încheiere: John Lennon cântând IMAGINE
]


**Transcriere furnizată de către membrii voluntari silitori ai Divine Cosmos/ Echipa de Transcrieri Project Camelot. Toate transcrierile pe care le găsiți pe ambele siteuri au fost furnizate de către Echipa de Transcrieri în ultimii câțiva ani. Suntem ca furnicile: poate că suntem ascunși, dar creăm transcrieri curate pentru plăcerea și cumpănirea dumneavoastră.**




Sprijiniți Project Avalon - faceți o donație:

Donate

Vă mulțumim pentru ajutor.
Generozitatea dumneavoastră ne permite
să ne continuăm munca.

Bill Ryan

bill@projectavalon

SURSA: http://projectavalon.net


Pentru mai multe filme realizate de Bill Ryan accesati Categoria PROIECTUL CAMELOT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...