Ieşirea Din MATRIX: CEASORNICARUL UNIVERSULUI

luni, 27 august 2012

CEASORNICARUL UNIVERSULUI


Léon Raoul Hatem - L'horloger de l'univers (2008)

"Există un Einstein francez, dar este necunoscut. Numele lui este Hatem. "
(Directorii ingineri de INPI, Ministerul Industriei şi Cercetării).

„Léon Raoul Hatem este un inventator şi filozof francez născut la Paris în 1922, a castigat mai multe premii la concursuri şi autor de cărţi filozofice şi ştiinţifice. De la vârsta de treisprezece ani a început să rescrie stiinta si a învăţat în timp, ca gravitaţia newtoniană destinata să reglementeze sistemele planetare nu a fost nici logica, nici credibilă mecanic.

„Universul ma tulbura si nu pot sa cred ca acest tulburator ceasornic nu are si un ceasornicar”-Voltaire

Ceasornicar de comerţ (el a fost poreclit "ceasornicar al universului", cu referire la Voltaire), experimentele sale cu magneţi i-au permis in mai 1955, la trei săptămâni după moartea lui Einstein, sa descopere ceea ce el numeste "degravitatie" fenomenul magnetic de eliberarea a polilor in atractie a doi magneţi în acelaşi timp prin propria lor cinetică. Acest lucru a fost demonstrat prin dispozitive experimentale in care gravitaţia a fost rezultatul caracteristicilor magnetice şi de acolo s-ar putea include toate mişcările şi toate funcţiile şi globale si  atomice. În cele din urmă, conform  lui Leon Hatem, numai magnetismul este necesar pentru funcţionarea universului.
Dar, intuitiv mulţi cercetători, oameni de stiinta si filosofi din toate erele si-au dat seama că universul a fost doar o complementaritate a contrariilor care constituie un singur principiu. Acest principiu unic este magnetismul.

Raoul Hatem ne face revelatii cel putin extraordinare, despre mecanica Universului, in prezent inca  ignorate de lumea stiintifica. El explica ce este Universul, de ce si cum acesta este o Miscare Perpetua. El ne demonstreaza conceptul de Perpetum Mobile la scara mica, demonstrand fara echivoc ca pot exista dispozitive care pot folosi energia magnetica pentru a functiona, practic, la nesfarsit.

Este una dintre primele explicatii stiintifice coerente despre intreaga Mecanica a Universului. Pornind de la neant, din nimic absolut, s-a nascut dualitatea magnetica care creeaza si intretine prin autoaccelerare permanenta la viteza constanta fara discontinuitate, intregul Univers.

De la fizica vizibila, la metafizica, viziunea lui Raoul Hatem acopera toata gama oferind practic o viziune unificata asupra universului ...”

 SURSA: http://www.hatem.com

Puteţi aprofunda, de asemenea, activitatea lui Leon - Raoul Hatem pe site-ul acestuia: http://www.hatem.com
    VEDEȚI DOCUMENTARUl TRADUS, AICI
Ceasornicarul universului 

Pentru o donație vă ofer accesul la film.

Nota noastra: Teoriile si demonstratiile lui NASSIM HARAMEIN ni se par totusi mai convingatoare decat cele lui Raoul Hatem. Poate ca nu se exclud cele doua viziuni, ci doar se completeaza ... Suntem curiosi ce ar spune Nassim despre aceasta teorie.

Un comentariu:

  1. Omul asta a ajuns la capatul puterilor in incercarea lui nobila.Si e ceea ce se intampla..in momentul in care nu reusesti intr-un domeniu te faci profesor sa ii inveti pe altii sau emiti o teorie.
    E ceea ce face zilnic multi dintre noi in neputinta de a ne implini visele: teoretizam. Cei mai rasariti se leaga de fapte, intamplari aia excelenti discuta idei si cei prostii ii discuta pe ceilalti. Astfel teoretizarea e cea mai subtila forma de amanare.
    Cei care asculta au simpla nevoie interioara de a lenevi si a trai din bucuria celui care face ceva.
    P.S. Am ramas cu ideea ca realitatea fenomenelor materiala in are origine intr-o metarealitate. E ceea ce Aristotel incerca sa transmita prin afirmatia "intregul e mai mare decat suma partilor". Teoria a condus la conceptul de limite in matematica.

    P.S. Batranelul e un copil adorabil ca fiecare din cei deschisi sa traiasca

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...