Ieşirea Din MATRIX: Apelul dr. Rath către poporul german și popoarele Europei

sâmbătă, 11 august 2012

Apelul dr. Rath către poporul german și popoarele Europei

Berlin, 13 martie 2012

„La conferința cu tema „O lume fără cancer”, susținută la Berlin pe 13 martie 2012, dr. Rath a făcut un apel la poporul german și popoarele Europei să-și asume responsabilitatea de a construi o Europă democratică, pentru oamenii ei. El a explicat în ce măsură rezultatele disponibile ale cercetărilor asupra remediilor naturale pot reduce incidența bolilor comune la doar o fracțiune față de nivelul lor actual și a explicat că este perfect posibilă construirea unui nou sistem de asistență medicală, bazat pe prevenirea și eliminarea bolilor. Totuși, a subliniat dr. Rath, această minunată „lume fără boli” nu ne va fi oferită pe tavă, deoarece fiecare boală reprezintă o piață de miliarde de dolari pentru cartelul farmaceutic și acționarii săi din biroul politic de la Bruxelles – UE.

Vă invit să urmăriți discursul impresionant și de un curaj ieșit din comun al doctorului Rath, din cadrul conferinței internaționale „O lume fără cancer”:

Cine este dr. Matthias Rath

Dr. Rath s-a născut în Stuttgart, Germania, în 1955. După ce a absolvit facultatea de medicină, a lucrat ca medic şi cercetător la Clinica universitară din Hamburg şi la Centrul German al Inimii din Berlin. Cercetările sale s-au focalizat pe cauzele aterosclerozei şi maladiilor cardiovasculare. În 1987, dr. Rath a descoperit legătura dintre deficienţa de vitamină C şi un nou factor de risc pentru boala cardiovasculară – lipoproteina. După publicarea acestei descoperiri în revista Atherosclerosis (Ateroscleroza) a American Heart Association, dr. Rath a acceptat invitaţia de a se alătura dublului laureat al Premiului Nobel, Linus Pauling. În 1990, a plecat în Statele Unite pentru a deveni primul director de cercetări cardiovasculare la Institutul Linus Pauling din Palo Alto, California. Dr. Rath a lucrat împreună cu laureatul premiului Nobel în diverse domenii ale cercetării nutriţionale. Cei doi oameni de ştiinţă au devenit prieteni apropiaţi şi au împărtăşit valori umaniste, precum pacea şi dreptatea în întreaga lume. În 1994, cu puţin timp înainte de a muri, Linus Pauling a spus: „Fără nicio îndoială, mă gândesc la dr. Rath ca la un succesor al meu”.
Astăzi, dr. Rath conduce un institut de cercetare şi dezvoltare în medicina nutriţională şi celulară. Institutul său face cercetări fundamentale şi studii clinice pentru a documenta în mod ştiinţific beneficiile micronutrienţilor ca biocatalizatori într-o mulţime de reacţii metabolice la nivel celular. Aplicând cunoştinţele sale în combaterea bolilor, el şi echipa sa de cercetare au identificat următoarele boli și afecțiuni, ca fiind provocate în primul rând de deficienţe cronice de micronutrienţi: ateroscleroză (cauza maladiilor coronariene şi a accidentelor vasculare cerebrale), hipertensiune, infarct miocardic, aritmii, probleme circulatorii diabetice, osteoporoză, multe forme de cancer, deficienţe imunitare ca precondiţie pentru o varietate de boli infecţioase.
Dr. Rath este membru al New York Academy of Sciences (Academia de Ştiinţe din New York), American Heart Association (Asociaţia Americană a Inimii) şi al altor organizaţii ştiinţifice. Cărţile sale cele mai cunoscute sunt: Why Animals Don’t Get Heart Attacks – But People Do (De ce animalele nu fac infarct miocardic – dar oamenii fac) şi Cancer. Dr. Rath este un avocat deschis pentru drepturile pacienţilor şi pentru accesul liber la sănătate naturală. Propaganda sa se îndreaptă împotriva marilor carteluri farmaceutice care, pentru a-şi proteja piaţa de medicamente patentate, încearcă interzicerea la scară globală a informaţiilor de legate de terapiile naturale, nepatentabile, de prevenire și vindecare a bolilor. Acestea se prevalează de Codexul Alimentarius, promulgat de Organizația Mondială a Sănătății, în spatele căreia stau Organizația Naţiunilor Unite și băncile internaționale - o mixtură care nu poate produce decât ceva letal.
Dr. Rath are o origina modestă. Părinţii săi, fermieri din sudul Germaniei, au transmis copiilor valorile lor umanitare. „Aceste valori, spune dr. Rath, sunt încă o forţă conducătoare pentru mine. Viaţa mea este un exemplu al faptului că nu trebuie să te naşti privilegiat ca să-ţi aduci contribuţia la o lume mai bună”. În decursul carierei sale, dr. Rath a făcut descoperiri ştiinţifice revoluţionare în domeniul medicinii, care pot îmbunătăţi cu adevărat sănătatea şi viaţa oamenilor.”
Nota noastra: Dr. Rath crede ca vinovatul din spatele conspiratiei mondiale este reprezentat de  concernele farmaceutice. Noi nu putem fi de acord cu el decat partial. Din punctul nostru de vedere corporatiile sunt pe un nivel inferior al piramidei puterii, in plan fizic, chiar deasupra guvernelor.  Vezi figura de mai jos: 

Ochiul din varf e mai mult decat posibil sa nu fie din lumea fizica sau nu de pe acest pamant sau planeta. Noi stim insa ca sursa raului o reprezinta insasi identificarea noastra cu structurile efemere ale egoului. Atata timp cat ne consideram doar niste corpuri care au o minte, atat timp cat ramanem identificati cu formele (fizice sau energetice), vor exista mereu forte care sa ne conduca, sa ne exploateze, sa ne manipuleze, sa ne inrobeasca libertatea.  Atata timp cat nu ne vom cunoaste adevarata identitate si vom pastra identificarea cu aceasta imagine falsa de sine, mereu vom trai cu frica si vom fi condusi cu bastonul fricii, vom fi lacomi, vom dori siguranta, samd, vom avea puncte de vulnerabilitate si slabiciuni pe care cineva va afla cum sa le exploateze. Lumea exterioara este o reflexie a lumii noastre interioare. Elita oculta, societatile secreto-discrete  sunt niste simptome ale acestei rataciri spirituale a fiintei umane si nu o cauza primordiala a raului pe aceasta planeta. 

Acestea fiind spuse vedeți un filmulet TRADUS, cu dr. Ruth aici:

In completare studiati si Categoriile ANTIVACCIN si GRIPA PORCINA.

Un comentariu:

  1. Excepţional discurs dar cu lacune în el. Cauza strâmbătăţii societăţii umane este una singură. Folosirea etalonului de valoare, respectiv moneda, ca vector principal de construire a oricărui discurs, sau în orice teorie de dezvoltare a umanităţii. Atât timp cât etalonul de valoare al activităţii economice pe planetă este apanajul unor "stăpâni" şi este purtător de dobândă, omenirea nu se va schimba cu nimic. Noul OM al mileniului III va apare doar atunci şi numai atunci, când şcoala va fi doar locul unde fiinţa umană acumulează cunoştinţe şi nu o pepinieră de "gladiatori" ai vieţii cotidiene. Un sistem social nu se crează ci se "formează". Toate sistemele sociale "create" au dispărut din istoria umanităţii mai devreme sau mai târziu. Cu alte cuvinte, un sistem viabil, se poate forma numai de jos în sus, nu de sus în jos.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...