Ieşirea Din MATRIX: DISPOZITIVUL BIO SYNERGY - Pentru Întinerire şi Regenerare ADN (23.07.2012)

luni, 23 iulie 2012

DISPOZITIVUL BIO SYNERGY - Pentru Întinerire şi Regenerare ADN (23.07.2012)

RECLAMĂ

FORŢA VITALĂ,
energia superioară care ne guvernează fiinţa

O stare bună de sănătate înseamnă ca tu să accepţi că există în tine o inteligenţă divină, o forţă vitală care guvernează şi armonizează întreaga ta fiinţă.

Cu câteva secole în urmă, abordarea predominantă asupra stării de sănătate era focalizată pe credinţa într-o forţă vitală care posedă inteligenţa şi puterea de a guverna nenumărate procese implicate atât în sănătate, cât şi în boală (când organismul tinde să se refacă). Atunci, oamenilor le era clar că anumite forţe superioare animă corpul uman, dincolo de aspectele care ţin de materie.

Forţa vitală influenţează toate aspectele organismului, se adaptează la influenţele mediului, însufleţeşte viaţa emoţională a individului, îi conferă idei inspirate, creativitate şi îl conduce spre evoluţie spirituală. Echilibrarea funcţiilor organismului în starea de boală este o parte integrantă a forţei vitale, dar aria ei de acţiune este mult mai vastă şi mai profundă (incluzând cele trei niveluri ale fiinţei umane: fizic, mental şi emoţional/spiritual).

De-a lungul ultimilor 200 de ani, s-a înrădăcinat foarte puternic o concepţie materialistă despre Univers, care încet, dar sigur a devenit gândirea societăţilor industrializate, iar conceptul de forţă vitală a fost abandonat. Lumea văzută de ştiinţă este explicabilă în termeni pur mecanici. Această abordare newtoniană (biomoleculară/mecanicistă) nu a avut însă succes în explicarea observaţiilor asupra domeniilor atomic şi subatomic ale existenţei. Einstein, Heisenberg şi alţii au elucidat aceste fenomene prin dezvoltarea unor noi concepte cunoscute acum ca teoria câmpului, teoria cuantică şi teoria relativităţii.

Aceste noi înţelegeri în fizică au schimbat total aspectul realităţii. Albert Einstein a demonstrat că MATERIA ŞI ENERGIA SUNT UNUL ŞI ACELAŞI LUCRU.
COMANDA AICI DISPOZITIVUL

Descoperiri foarte incitante sunt făcute astăzi de către biologii moderni, descoperiri ce confirmă credinţa străveche în existenţa unei forţe vitale care guvernează întreaga fiinţă umană şi este legată de cele mai înalte niveluri vibraţionale, corelate cu glandele pineală şi hipofiză. Dacă aceste glande funcţionează în parametri normali, atunci întreg sistemul hormonal îşi desfăşoară armonios activităţile.

Cauza profundă a oricărei boli de care suferim este slăbirea forţei vitale. Din nefericire, trăim într-o societate care, în general, nu doar că nu ne susţine să trecem prin viaţă sănătoşi şi plini de energie, ci, dimpotrivă, ne sabotează pe toate nivelurile fiinţei noastre. Suntem sub impactul unor surse de poluare care acţionează continuu, unele mai lent, altele mai violent – poluarea aerului pe care îl respirăm, a alimentelor cu care ne hrănim, a apei pe care o bem, poluare prin promovarea comportamentelor şi a mesajelor negative, poluare prin jocuri de scenă menite să ne distragă atenţia de la ce este cu adevărat important: conexiunea cu inteligenţa divină din noi. Suntem rupţi de respiraţia şi ritmurile benefice ale Pământului, de natura noastră spirituală. Suntem aruncaţi în afara spaţiului nostru intim, vindecător şi armonios. Asemenea unui vampir energetic, societatea, aşa cum este construită astăzi, ne slăbeşte forţa vitală şi ne împinge treptat în braţele bolii, ale depresiei, ale nefericirii şi prea devreme în ale morţii...

Aşa cum epuizarea forţei vitale şi evoluţia unei boli sunt procese care se desfăşoară în timp, tot aşa fenomenele de vindecare necesită timp, răbdare şi încredere într-o putere superioară nouă, capabilă să reechilibreze totul. Reinstaurarea stării de sănătate presupune schimbări mici, dar perseverente. Supraefortul sau transformările bruşte solicită organismul într-un mod nefavorabil.

În homeopatie, de exemplu, (un domeniu important al medicinei vibraţionale), scopul medicului este să stimuleze forţa vitală în mod benefic, exact la frecvenţa de rezonanţă care permite întărirea mecanismului de apărare, astfel încât aceasta să-şi îndeplinească funcţiile şi să restabilească starea de echilibru a organismului.

În România, AIM Group, grupul de cercetare în domeniul ştiinţelor de frontieră (înfiinţat în 1993), şi-a propus şi a reuşit să găsească alternative armonioase pentru reechilibrarea organismului prin trezirea şi amplificarea forţei vitale. BIO SYNERGY este un dispozitiv realizat în acest sens.
 
BIO SYNERGY este un aparat pe bază de aur, un regenerator celular, pe care îl poţi considera pentru început un fel de spa încorporat într-o baterie bioenergetică. Acest dispozitiv este prevăzut cu două brăţări lucrate cu fire de argint, brăţări care se conectează la una dintre mâini şi la piciorul opus (în X). În interior, există o fiolă cu soluţie de aur coloidal şi alte elemente esenţiale. Pe scurt, procesul care are loc atunci când lucrăm cu BIO SYNERGY este următorul: creierul uman, aşa cum ştim deja, generează impulsuri electrice. Corpul nostru este încărcat cu un soi de bioelectricitate. Aşa cum în meditaţie postura lotusului are rolul de a închide nişte circuite energetice, la fel şi brăţările biobateriei sunt conectate la una dintre mâini şi la piciorul opus pentru a închide circuitul energetic. Astfel, potenţialul nostru energetic activează dispozitivul şi informaţiile subtile ale elementelor din care este construit acesta. Prin urmare, energia care intră înapoi în corp este acum îmbogăţită cu proprietăţile benefice subtile ale aurului.

Alchimiştii din toate timpurile au ajuns la concluzia că aurul reprezintă un remediu universal şi are capacitatea uluitoare de a regenera complet organismul. Este demonstrat de către specialişti şi oameni de ştiinţă că aurul alchimic este un puternic antioxidant, curăţând corpul de toate impurităţile, şi totodată un generator excelent de energie. În plus, studiile medicale arată că aurul activează funcţionarea naturală a celulelor, prin urmare amplifică forţa vitală, fortifică sistemul imunitar, ceea ce înseamnă că te fereşte de boli şi infecţii.

Viorel O. – Medic, Paris. Unul dintre cazurile în care am folosit BIO SYNERGY şi am avut rezultate excepţionale este cel al unei tinere care a suferit un accident cerebral şi a rămas cu probleme grave de adaptare a echilibrului la trecerea din poziţia orizontală la cea verticală. Cu alte cuvinte, atunci când voia să se ridice îşi pierdea cunoştinţa (leşina) aproximativ 40 ‒ 60 de secunde. De multă vreme stătea în pat. După două zile de şedinţe cu BIO SYNERGY am constatat că la schimbarea poziţiei nu-şi mai pierdea cunoştinţa, iar tensiunea ortostatică a revenit la normal. A continuat să-l folosească, iar în următoarele zile tânăra a reuşit să meargă singură 12 metri şi tensiunea s-a păstrat în limitele normale. Având în vedere că de opt ani de când suferise accidentul cerebral niciun tratament nu a produs vreo ameliorare, deşi nu înţelegem încă mecanismul, rezultatul nu se explică decât printr-o regenerare spectaculoasă a creierului.

Mai multe mărturii aici

Comandă BIO SYNERGY accesând site-ul Aimgroup. Găseşti pe site un manual de utilizare cu mai multe detalii pe care îl poţi descărca gratuit.

PUTEŢI VEDEA AICI O EMISIUNE CU EUGEN BÂRGĂOANU, FONDATORUL AIMGROUP, unde se vorbeşte şi despre dispozitivele AIMGROUP. 
Mai jos gasiti si alte emisiuni cu Eugen Bargaoanu.

08/10/2009 Conspiratia tacerii - Comanda si controlul mintii - Emil Strainu 1/5  

Restul episoadelor pot fi vizionate direct pe youtube (click aici) 

IAR AICI, O EMISIUNE DESPRE PUTEREA GÂNDULUI 
(Eugen Bârgăoanu invitat la Codul lui Oreste)  

AICI gasisti si alte filmulete despre dispozitivele AIMGROUP. 

De asemenea puteţi revedea cele două documentare despre RĂZBOIUL PARAPSIHOLOGIC AICI:

De asemenea, puteţi să studiaţi mai multe despre Legea Rezonanţei în următoarele articole şi documentare:
1) LEGEA REZONANŢEI
http://fymaaa.blogspot.com/2011/08/legea-rezonantei-30082011.html
2) SECRETUL - Legea Atracţiei
http://fymaaa.blogspot.com/2008/11/secretul-legea-atraciei.html
 
 VEDETI AICI, ULTIMA EMISIUNE CU EUGEN BARGAOANU, LA CODUL LUI ORESTE, DESPRE TESLA:


COMANDĂ AICI DISPOZITIVULBIO SINERGY

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...