Ieşirea Din MATRIX: DACII - Noi dezvăluiri – documentar iunie 2012 HD (2.07.2012)

luni, 2 iulie 2012

DACII - Noi dezvăluiri – documentar iunie 2012 HD (2.07.2012)


Va prezentam astazi cu bucurie, al doilea documentar despre daci, o alta bijuterie slefuita cu rabdare si indemanare, realizata de inimosii nostrii prieteni Daniel Roxin si Gabriel Vasilescu. Totodata dorim sa va anuntam ca primul documentar despre daci, realizat de Daniel Roxin si echipa lui,  DACII - Adevaruri tulburatoare, are acum si subtitrare in limba engleza. Va invitam asadar sa dati mai departe acest documentar tuturor prietenilor vostri din afara tarii.

 Mulțumim dragi prieteni! Știm cât de mari sunt eforturile voastre, știm că toate aceste minunate documentare s-au realizat în condiții precare material, cu un sacrificiu eroic. Mulțumim Universului că existați și sperăm să reușiți să continuați ceea ce ați început. Munca voastră este foarte importantă pentru noi!
 Dragi romani, sustineti munca acestor oameni si prin Donatii. Va asiguram ca Daniel si echipa din spatele acestor documentare nu fac aceste filme ca sa se imbogateasca sau din cauza ca sunt sustinuti de conspirationistii masoni, tapii ispasitori ai tuturor relelor pamantului (nu ca nu ar avea si ei partea de vina in lumea exterioara noua, insa ei nu sunt decat un simptom al unei constinte colective a umanitatii - cand noi ne vom schimba in interior ca indivizi, cand egoul nu ne va mai domina si mintea nu ne va mai controla, cand vom transcende identificarea cu formele, toate strategiile ocultilor vor da gres - pe noi  nu ne vor mai atinge - nu uitati ca ne creem realitatea moment de moment, iar ei sunt „opera” noastra de arta). 
Aceste eforturi sisifice, facute din iubire neconditionata de adevar si neam, merita sustinute de noi toti si din punct de vedere material (financiar). O donatie reprezinta o modalitate mult mai concreta de a le multumi. Este timpul sa treceti de la vorbe si intentii frumoase la fapte.
Poate informatiile prezentate in aceste documentare nu sunt 100% corecte, nu stim, nu suntem istorici, insa puteti sa lasati comentarii si observatii. Ceea ce va putem asigura este ca informatiile prezentate sunt spuse cu intentie buna, in numele adevarului si a iubirii. Va asiguram ca nu este vorba de manipulare si rea intentie, sau mana masonilor perversi. Daca Daniel si colaboratorii lui gresesc sunteti liberi sa-i corectati, cu argumente de bun simt si in masura posibilului, veti primi si raspunsurile. Suntem cu totii aici intr-un proces de invatare si evolutie, urmarind sa ne perfectionam pe toate nivelele.
Echipa din spatele unui documentar care are peste 700 000 de vizionari in youtube merita mai mult din partea acestui popor. Dovediti ca-i meritati pe acesti eroi ai neamului. Nu-i transformati , dupa cum va este obiceiul, in niste martiri (adeseori anonimi). Iubiti-i, apreciati-i la adevarata valoare, sustineti-i acum cat inca sunt in putere, vii, efervescenti, neresemnati. Nu-i transformati in niste Don Quijote si Sancho Panza aflati intr-o lupta cu morile de vant. Iesiti din letargie, din apatie, din somnolenta si ajutati aceste flori sa creasca, sa prospere.
Ar fi multe de spus, insa prea multa vorba saracia omului. 

Iata ce spune Daniel pe blogul lui, despre acest documentar:

„Poporul român este continuatorul dacilor, nu și al romanilor, iar filmul “Dacii – Noi dezvăluiri”, prin dovezile istorice și probele materiale pe care le prezinta, considerăm că va dovedi acest lucru.
Realizat prin contribuția mai multor personalități, inclusiv doi istorici, documentarul pe care îl oferim astăzi spre vizionare, completează într-o manieră mai riguroasă, mai științifică filmul Dacii – Adevăruri tulburătoare, demolând teoria falsă a romanizării Daciei.
Cu siguranță, multe dintre lucrurile prezentate în acest film vor fi, pentru publicul larg, surprize de proporții...
Câți dintre români știu oare că dacii liberi i-au atacat, după anul 106, pe romanii din provincia cucerită și că au obținut și victorii asupra lor? Că retragerea romanilor din Dacia a fost făcută ca urmare a presiunilor dacilor liberi? Că aceștia au atacat Imperiul Roman, la sud de Dunăre, și după retragerea aureliană din anul 271?... Sau câți știu că în secolul III după Christos, dacii liberi au reușit, pentru o scurtă perioadă, să unifice zona sudică, din Balcani, a Daciei lui Burebista? Cam cât de romanizați puteau să fie dacii ca să facă aceste lucruri? Pentru că este o aberație colosală să pretinzi că dacii “cu o mână” se luptau să îi alunge pe romani, iar “cu cealaltă” preluau limba, tradițiile și cultura acestora, ba mai își și ofereau femeile romanilor ca să se nască “noul popor”!
Despre toate acestea și multe alte evenimente istorice uimitoare în filmul “Dacii – Noi dezvăluiri”.
Vizionare cu folos!”
Daniel Roxin

SURSA: http://danielroxin.blogspot.ro/

VEZI DOCUMENTARUL TRADUS, AICI


De asemenea vizionati, in completare si seria de emisiuni Adevaruri Tulburatoare, realizata de Daniel Roxin la Nasul TV, in fiecare vineri de la ora 22 si site-ul http://adevaruldespredaci.ro/. Arhiva emisiunilor va fi postata integral, in timp, pe youtube, la contul de utilizator Beyond 2012.
Alte informatii despre Daniel Roxin gasiti in categoria DANIEL ROXIN de pe blogul nostru si pe blogul Daniel Roxin.

3 comentarii:

  1. Interesant deabea astept urmatorul documentar in care precis se vor face noi dezvaluiri , sper , copii copiilor nostri ca cunoasca adevarata istorie a neamului dac mai ales la scoala din manualele de istorie ,trebuie sa se faca un demers cat mai rapid astfel ne ingropam singuri cu comoara neamului nostru dac si ai bravilor nostri luptatori !

    RăspundețiȘtergere
  2. Simt ca scriu degeaba, insa asta e un test, sa vedem daca seful blogului este in masura sa primeasca si critici. Filmul e binevenit, desigur, orice initiativa de acest gen e buna. Continutul insa este fantasmagoric. Domnul Roxin poate face cariera ca autor de fictiune. Penibilul incepe in momentul in care omul se declara convins de justetea teoriilor sale. Daca avea bunul simt sa le categorizeze ca fiind doar ipoteze...era alta poveste. Consecventa si rabdarea domnului Roxin merita o cauza mai buna, iar nu o inventie protocronista. Nu este cazul sa detaliez, deoarece orice persoana cu judecata poate face distinctie intre "realitate" si "fantasme". Ia sa vedem daca acest comentariu se publica. Daca nu se publica, in mod evident, autorul blogului nu suporta opinii contrare si nu are nevoie decat de cititori fara simt critic, ci doar de o gloata de zombie, dispusi sa ia drept adevar suprem orice balarie emisa de asazisi oameni de stiinta, in fapt doar pescuitori in ape tulburi, gata sa se agate de orice doar pentru a face "dezvaluiri senzationale".

    RăspundețiȘtergere
  3. Si ce argument adus de Daniel Roxin e fantasmagoric. Daca dvs. credeti altceva asta nu inseamna ca e adevarul suprem. Critica dvs. este doar o opinie personala fara sustinere si fara niciun argument.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...