Ieşirea Din MATRIX: ALEX JONES - ORDINUL MORTII - Secretele Intunecate Din Interiorul Bohemian Grove

vineri, 27 iulie 2012

ALEX JONES - ORDINUL MORTII - Secretele Intunecate Din Interiorul Bohemian Grove

THE ORDER OF DEATH (2000)

Despre ALEX JONES v-am mai vorbit si tot mai des este acuzat ca ar fi si el o marioneta a elitei oculte, supapa pentru prosti, pentru milioanele de „teoriticieni ai conspiratiei” care sunt priviti de aceasta oculta ca fiind veritabili teroristi sau potentiali teroristi. Principalele capete de acuzare puse pe capul lui Jones ar fi faptul ca nu vorbeste de iezuiti, sionisti (noi aici ne referim la sionistii de tip Rothschild), demoni si Vatican si astfel prezinta doar un adevar partial si ca acesta e mai rau ca o minciuna. Crestinii ortodocsi fanatici (care sunt multi multi multi) mai au un dinte impotriva lui deoarece se pare ca AJ ar fi crestin (dar nu ortodox) si atata timp cat nu e cu ei, inseamna ca e impotriva lor. De fapt oricat de bun ai fi chiar daca prezinti 100% adevarul, daca nu esti crestin ortodox tot degeaba, inseamna ca e ceva in neregula cu tine ... inseamna ca esti cu SATANA (marele tap ispasitor al tuturor relelor pamantului). Ori esti crestin ortodox,  ori esti cu Satana, cam asta e viziunea ingusta a bigotilor.

Din punctul nostru de vedere o alta bila neagra pentru Alex Jones, este faptul ca nu prezinta singura cale adevarata si cea mai accesibila de eliberare din tirania elitei oculte exterioare si anume revolutionarea interioara a indivizilor si eliberarea din sclavia mintii si a Egoului la care toti, absolut toti, putem avea acces mai usor decat prin orice alta cale exterioara. Solutia individuala, revolutia interioara e raspunsul cel mai accesibil la toate framantarile lumii exterioare.  Am subliniat acest aspect de nenumarate ori pe acest blog. Acum, dincolo de toate aceste acuzati, informatiile prezentate de Alex Jones sunt bune si merita studiate. Poate ca nu sunt adevarul ultim despre lumea exterioara si despre caracatita oculta, dar pot reprezenta un prim pas in cercetarea acestei realitati. Sincer, nu stim daca omul e pur si simplu, limitat in conceptii sau daca e rau intentionat, insa are meritele lui si pentru asta Jos Palaria!

Despre documentarul de azi:

- filmul prezinta niste lucruri pe care noi le consideram adevarate, concluziile la care ajunge sunt foarte logice si de bun simt: lumea este condusa de niste ocultisti, o elita profund ancorata in ritualuri ciudate, intunecate, terifiante; exista legaturi la varf, intre toate aceste retele oculte: Skulls & Bones, Illuminati, Masonerie, mafia, liniile de sange regale, smad si toate aceste societati secreto-discrete isi au radacinile filozofiilor lor in Egipt si Babilon.

La un moment dat in film sunt prezentate niste manifestatii impotriva intalnirilor de la Bohemian Grove . Nu am putut sa nu zambim si sa nu ne intristam totodata vazand cat de anemice si fanatic new ageiste erau acele manifestatii care combinau magia alba si fel si fel de invocatii si ritualuri ciudate, izbitor de asemanatoare cu celelate ritualuri facute de intunecati. De multe ori ne-am spus ca o invocatie , o rugaciune facuta cu credinta valoreaza destul de putin in comparatie cu o actiune facuta avand acea credinta. Este infinit mai dificil sa crezi doar ca poti misca o cana de ceai de pe masa sa o duci la gura si aceasta chiar sa se miste si chiar sa faci gestul. O actiune valoreaza cat triliarde de rugaciuni. Intunecatii cred anumite lucruri si actioneaza in virtutea credintelor lor, insa multi dintre cei care cred ca protesteaza doar cred anumite lucruri si nu actioneaza in niciun fel. Si raman la nivelul meditatiilor de sustinere, la nivelul gandirii pozitive, la nivelul trimiterii de iubire si lumina, insa neactionand in plan concret in niciun fel, nici ca practica spirituala concreta, nici ca protest concret anticeva, o actiune concreta. Se joca cu ideile, neactionand in niciun fel. Sigur e mai bine decat nimic, tot e ceva, insa actiunea concreta, fizica, valoareaza cat tone de ganduri si idei. In fine, poate gresim in logica noastra, asta ne-a fost inspiratia de moment. Asta am simtit vazand pe acei asa zis protestatari care se credeau foarte eficienti in a combate ceea ce se intampla acolo la Boehemian Grove. Ceea ce faceau acolo era la fel de eficient cu dansul pinguinului facut de protestatarii romani in fata guvernului impotriva aberatiilor politicienilor nostrii.

Mai multe despre Boehemian Grove gasiti in articolul Ritualuri păgâne, homosexualitate şi beţie: aşa se distrează în ”timpul liber” cei care conduc planeta.

Acestea fiind spuse, cu multumirile de rigoare pentru traducatorii acestui film, va prezentam filmul tradus,  aici:



Mai multe documentare traduse si articole cu/despre Alex Jones gasiti in categoria Alex Jones de pe blogul nostru.

Un comentariu:

  1. De multe ori ma intreb daca crestinismul nu a aparut pentru a contrabalansa aceste grupari sataniste despre care am convingerea ca au existat dintotdeauna.
    Totul functioneaza prin gandirea colectiva, asa ca sinuciderile,depresiile, starile emotionale exacerbate ,visele urate, sunt influentate de aceasta latura intunecata, ele nu devin adevaruri decat daca au fost create.
    Mai cred ca aceste formatiuni functioneaza in cadrul magiei negre cu lideri scoliti.
    In principiu Terra functioneaza creativ , opusul ar trebui sa indrepte greselile creatiei ,dar , in cazul asta nu se potriveste mai nimic .

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...