Ieşirea Din MATRIX: ZERO. De ce versiunea oficiala despre atacul de la 11 septembrie este un fals

luni, 25 iunie 2012

ZERO. De ce versiunea oficiala despre atacul de la 11 septembrie este un fals

 ZERO - Investigation into 911 (2008)

Va prezentam astazi un documentar despre evenimentele de la 11 septembrie, bazat pe cartea „Zero. De ce versiunea oficiala despre atacul de la 11 septembrie este un fals” de Giulietto Chiesa. 

In ciuda nenumaratelor dovezi care demasca evidenta conspiratie de la 11 septembrie, cabala oculta merge linistita mai departe si foarte putini oameni au curajul sa vorbeasca deschis de acest subiect, dovedindu-se inca odata, cat de lasa este omenirea.

„Cainii latra, ursul merge mai departe„ ... din pacate.

Consideram aceste evenimente ca fiind punctul de plecare pentru orice investigator incepator onest al teoriilor conspiratiei, pentru a intelege dimensiunea extrem de adanca si complexa a caracatitei intunecate ce conduce din umbra, aceasta lume.

Nu o sa mai intram in detalii. Am postat pe blog numeroase documentare si articole care analizeaza pe toate partile aceste evenimente, demascand in detaliu oribila conspiratie. In acest sens va invitam sa studiati cu atentie Categoria 11 Septembrie 2001.

Iata cateva idei despre cartea si documentarul cu acelasi nume:


„Atentatele din 11 septembrie 2001, asupra Turnurilor Gemene din New York, au reprezentat o premieră absolută chiar şi pentru lumea teroriştilor: ele au putut fi urmărite, în timp real, pe micile ecrane din întreaga lume.

Impactul lor a fost amplificat de trăirile oamenilor obişnuiţi - care au asistat înmărmuriţi la căderea Turnurilor Gemene şi la moartea atâtor oameni nevinovaţi - şi de valul imens de solidaritate ce a urmat.
Când emoţia a lăsat loc raţiunii, au apărut zeci şi sute de întrebări care au pus sub semnul îndoielii versiunea oficială a comisiei de anchetă.

Iată de ce, 15 cercetători de diverse naţionalităţi, au avut răbdarea, dar şi curajul, să adune între coperţile acestei cărţi o mare cantitate de date care sugerează că tot ce ni s-a spus până acum despre atacurile din 11 septembrie 2001 este o mare minciună. Pentru a ajunge la adevăr, ei au pornit de la zero.

Cartea „ZERO“ nu se înscrie în categoria teoriei conspiraţiei. Raportul comisiei de anchetă privind atentatele din 11 septembrie 2001 este contestat în cartea „ZERO“.

Autorul, Giulietto Chiesa, în paralel cu această carte a realizat şi documentarul cu acelaşi nume, „ZERO“, în care se pot urmări interviurile cu cei ce aduc argumente împotriva variantei oficiale asupra evenimentelor de la 11 septembrie 2001.

În cartea şi documentarul „ZERO“ se pot vedea nume precum Stephen Jones, David Ray Griffin, Kevin Ryan, Robert Bowman, Webster Griffin Tarpley, Andreas von Bullow şi alte persoane importante care au prezentat argumente solide împotriva versiunii oficiale a atentatelor de la 11 septembrie din 2001.

Cuprinsul cărţii „ZERO“:

  • Introducere
  • Raportul Comisiei de anchetă a atentatelor de la 11 septembrie 2001
  • Un Waterloo al informaţiei
  • Guvernul lui Bush înainte, în timpul şi după atacurile de la 11 septembrie 2001 şi cele patru ipoteze posibile ale complotului
  • Neputinţa
  • De la Sarajevo, la Hamburg
  • Cum a învins-o Marte pe Venus la 11 septembrie 2001
  • O analiză ştiinţifică a prăbuşirii clădirilor World TradeCenter
  • NEOCON
  • Anatomia unei coup d’etat
  • Al Qaeda şi „războiul împotriva terorii“
  • 11 septembrie 2001 şi warfare. Capodopera lui Bush
  • Rezistenţa la minciună
  • Complotul din „teoria complotului“
  • 11 septembrie 2001 şi Italia: consideraţii politice
  • Prezentarea autorilor
  • Bibliografie”
SURSA: www.jovis.ro/

VEDEȚI FILMUL TRADUS,  AICI 
Pentru a vedea acest film, oferiți o donație. Mulțumesc!

Un comentariu:

  1. Nu trebuie sa fii savant ca sa-ti dai seama ca totul a fost o treaba de interior.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...