vineri, 29 iunie 2012

Premiera ABSOLUTA: "Dacii - Noi dezvaluiri" - documentar - 29.06.2012


”Istoria adevarata a geto-dacilor ti-a fost ascunsa...

Fapte care te-ar fi facut mandru de descendenta ta au fost tinute sub tacere...

Astazi, insa, tot ceea ce a fost tainuit va iesi la lumina!

In Continuarea documentarului Dacii – Adevaruri tulburatoare, vom lansa, in premiera pe Nasul Tv, filmul

“Dacii – Noi dezvaluri”

Va mai ramane in picioare teoria romanizarii Daciei?

Afla care sunt dezvalurile bulversante ce pot duce la rescrierea istoriei nationale vineri, 29 iunie, ora 21:00, in premiera pe Nasul Tv.

Cum poți să recepționezi Nașul Tv:

Pe internet, la adresa:

Pe cablu – următoarele platforme:
-          Dolce – poziția 260
-          UPC digital – poziția 407
-          INES
-          AKTA
-          NEXTGEN
-          HELAS – satelit”

SURSA: http://danielroxin.blogspot.ro/

16 comentarii:

Zahar Ars spunea...

nasul tv e un site spion car iti acceseaza pc-ul in timp ce de uiti online la emisiuni... ca zecile de situri care procedeaza la fel ,nici nasul tv nu s'a lasat mai prejos, in plus daniel roxin e hapsan dupa bani si va devenii mason..daca nu e deja.o sa te convingi in cateva luni. non'valoare personajul asta dpdv spiritual ..si din punctul meu de vedere... si ca sa te ciez,,,,:Nu mai promovati non'valori"!

Zahar Ars spunea...

http://saccsiv.wordpress.com/category/radu-moraru/
atat radu morar cat si mireacea badea.."vocea sitului" chiar daca sunt in conflict ,amundoi nu apartin regurilor principale ale spiritualitatii..iubeste si accepta pe ceilati sau detaseaza-te de ei/"vocea sitului" sunt tot cuvintele unuia dintre voi cu nik-ul freyourmindandheart.cezi ca roxin chiar are emisiunea lui sau "presteaza" pt bani? nu judec .binenteles asa a fost din todeauna si asa e peste tot ,dar..de ce promovati......defapt,depinde ce inseamna non'valoare spirituala pt voi si ce nu.

FreeYourMind spunea...

Daniel Roxin ne-a spus ca are libertate de exprimare si ca Moraru nu i-a pus conditii. Din acte stim nu face ce face pentru bani. Toate documentarele facute pana acum sunt facute fara interes material.
Incercati sa nu mai vedeti conspiratii chiar peste tot. Nu mai fiti carcotasi la modul exagerat ca nu e cazul. Nu in acest caz.

Zahar Ars spunea...

Am vrut sa iti trimit dovezi ca radu morar e mason ,promozeaza dictatura mondiala (binenteles el se vede ca fiind in elita),promoveaza introducerea cipului in fiecare om (pt siguranta ,cum s-a exprimat el intr-o emisiune)si il suntinea pe "base" care ne-a sugestionat sa ne luam 2 servici pt a ne putea platii taxele(mari si abuzive si obligatorii).roxin 'a pus botu" si incet incet se va obisnuii cu aceasta forma de existenta.in fine sa presunem ca e ok .peste tot e la fel banii sunt bani si asta justifica tot...dar roxin nu e spiritual de partea luminii a adevarului si a iubirii ci de partea intunericului..asta era ideea si daca nu crezi intreaba-l de cate ori a dat 10 euro la cineva...in fine banii sunt bani nu se da (in viziunea lui) .dar nici nu se cere ( in viziunea mea)

FreeYourMind spunea...

Ai idee cat timp, bani si energie a investit Daniel ca sa ofere pe tava , gratis filmele documentarele pe care le-a facut? Din punctul nostru de vedere, acest om si prietenii care l-au ajutat sa realizeze acest film au realizat un sacrificiu de sine eroic. Eu stiu in ce conditii traieste si Daniel si Gabriel care a realizat grafica acelor documentare. Sunt niste oameni ca majoritatea romanilor, cu dificultati financiare si lipsuri multiple din punct de vedere material si cu toate astea au initiative laudabile si fac ceva ce multi care dispun de mult mai mult , nu fac. ... Nu reusesti sa vezi nimic bun .. Pacat!

Angelo spunea...

Inca nu se intelege ideea de a fi DEMN, INTEGRU SI FARA COMPROMISURI. Daca nu vrei sa faci compromisuri esti vazut ca si EXTREMIST.
E sigur ca daca Zamolxe ar intra in contact cu lumea noastra nu ar fi prea multumit de cei care se dau mari daci si fac pactul cu dracii de masoni si reptilieni.
Sa fiti iubiti dar nu cu acelasi inteles ca Radu Moraru.

doru.dascalu spunea...

Şi ne mai mirăm de ce România se află unde se află. Deoarece dictatura comunistă a lăsat în adn-ul majorităţii, spiritul critic, nu cel constructiv. Căutăm să dăm în cap oricui. Exista un banc pe timpul lui Ceauşescu, ca o parabolă la faptul că dacă vroiai să fugi din ţară, existau români care te dădeau în gât. Acum bancul se pliază perfect la orice face un român. Citiţi şi vă cruciţi. Cică au murit Îţic şi Ştrul, şi au ajuns în iad. Acolo au fost angajaţi amândoi la câte un cazan unde fierbeau în smoală păcătoşii. Li s-a dat câte o lopata, iar sarcina lor era să dea cu lopata în cap celui care vroia să sară din cazan. După un an de zile, s-au întâlnit cei doi. Iţic era amărât, slab, uscat, iar Ştrul era la costum, gras şi sănătos. Zice Ştrul:-Ce e cu tine frăţioare în halul ăsta? - Ce să fie, zice Iţic, uite că am nimerit la cazanul cu nemţi şi ăştia frate nu s-ar câte unul din cazan, s-ar câte 4-5 odată, de mă dor mâinile dând cu lopata. Muncesc de mă spetesc.Dar tu Ştrul nu munceşti? -Ba da, frăţioare muncesc.Dar m-au repartizat ca cazanul cu români. Iar la ăştia, cum încearcă unul să sară din cazan, imediat câţiva îl apucă de picioare şi-l trag înapoi. Nu dau nici o lopată toată ziua.
Morala o trageţi singuri, dacă observaţi comportamentul românilor indiferent cărei categorii sociale îi aparţine.

Zahar Ars spunea...

Forgive me!

ro spunea...

nu te iertam..ca n-avem de ce!!!""creatiile mele artistice"....haha

ro spunea...

nu te iertam zaharule...n-avem de ce!si mie-mi plac"creatiile mele artistice"...si in hoia am copilarit...nu mai faceti atata caz si pelerinaj..lasati entitatile..vorba proverbului indian--la final e bine..daca nu-i bine inseamna ca nu-i finalu...:)
si aproba domle comentariu..merci

Daniel Roxin spunea...

Domnu' "Zahar ars", bati campii rau de tot! De unde stii tu ca sunt ahtiat dupa bani sau care e gradul meu de spiritulaitate?! Cine esti tu sa ma judeci, sa faci astfel de judecati de valoare? Esti oare mai mult decat un carcotas frustrat si lipsit de inteligenta care nu a realizat nimic important in viata? Daca da, dovedeste-o vorbind despre calitatea muncii pe care o fac. Nu cred ca esti in stare! In realitate esti un las infectat de ura care, din spatele anonimatului, arunci cu noroi. Doar ca acesta se va intoarce la tine si s-ar putea sa te ingroape intr-o zi!...

FreeYourMind spunea...

Din pacate sunt foarte multi ca Zahar Ars ... Par a fi discipoli de-ai bigotului Saccsiv . Nu stiu ce cauta pe aici pe blog. Urmarind aceste comentarii ne intrebam tot mai mult: cu cine sa faci vreo schimbare? Daca nici aici pe bloguri de genul nostru nu exista oameni mai de calitate, oare unde sa-i mai gasesti? Totul se transforma parca tot mai mult intr-o lupta cu morile de vant.

Anonim spunea...

@Daniel R.
Fiecare are dreptul de a pune nişte întrebări acelor persoane care se doresc să fie „călăuze”, „iniţiatori”, pentru marea majoritate. Şi au tot dreptul, fie că-ţi convine sau nu.
Unii îşi manifestă acea vocaţie din propriul interes, alţii sunt propulsaţi din varii motive, de alţii.
Câteva întrebări rămân valabile, dar într-o altă formă mai explicită de marea majoritate şi nu într-o formă precară de a explica ceva gen, „Zahăr ars”.
În locul tău şi al altora nu l-aş condamna, ci ar trebui să fie atras, să i se explice mai în detaliu anumite decizi pe care le-ai luat în anumite privinţe. Şi anume:
- Emisiunea pe care o desfăşori la postul amintit, ar fi trebuit să fie prezentă mai degrabă pe alte posturi Web. Vezi cazul „Baricada TV” sau crearea de emisiuni [fără a depinde de cineva, impună o anumită direcţie etc.] şi postate pe Net, aşa cum fac de ceva timp, realizatorii de documentare [UFO, Istorice, Conspiraţii etc.].
- Radu M. după cum se poate vedea pentru cei ce „văd” şi pentru cei ce nu ştiu, este un „băieţel cu şorţuleţ”. Adică, mason. Despre susţinerea politică a unei formaţiuni politice sau a alteia este opţiunea lui.
Dar, ceea ce poate fi amintit este că ceea ce susţinea cândva cu tărie la „B1”, acum s-a uitat, s-a şters, nuanţând „slujba lui, întâietatea lui”, după aceea,... mai vedem noi.
Violet, culoarea la „modă”, ce a căpătat o notă paroxistică în România, fiind adoptată peste tot. Nici în Vest nu am văzut aşa ceva!
Dar deh, dă bine la public, după ce domnul Emil Străinul a explicat în mare parte ce influente poate avea, despre ce nu se ştie sau, nu se doreşte să se cunoască despre această culoare. Ştiu, are două valenţe.
- Această culoare de ce o foloseşti preponderent la background & culoarea siglei [inima] de pe site-ul tău? Pe cine ar putea influenţa? În fine, o fi o chestiune de gust... Altă culoare mai înălţătoare nu ai găsit? Acest iz oriental de ce trebuie amestecat în tot ce este pur românesc?
- Ce legătură are această culoare [duală] cu tot ce ţine de esenţa acestui neam românesc, geto-dacic? Dacă dorim să ne redescoperim pe noi înşine fără intruziuni alogene, abuzive, venind cu precădere din Orient, defăimând tot ce ne aparţine, tot ce a fost şi sper să fie creaţie pur românească.
Aceste critici, mici observaţii, sper să le înţelegi şi să le poţi corecta. Consultă-te cu cei apropiaţi şi conştientizează!
Ca om nu am nimic cu tine, dar nu ţi-ai consultat, ascultat părerile [acea voce lăuntrică] şi ale celor care te susţin pentru cei care doreşti să faci anumite lucruri: de Trezire, Reamintire a TOT ce este al Nostru!


>Buburuza ofuscată<


P.S. În cadrul demersului tău încearcă să colaborezi şi cu persoane din ţară, cu cei de la alte posturi de Radio-TV care susţin aceeaşi cauză şi te pot ajuta.

Anonim spunea...

Nu am vazut inca documentarele celebre ale lui Daniel Roxin! Nu am avut cand! Din pacate, am vazut postarile lipsite de minte, intelepciune si devotament matur pt cele ale tarii! Va scriu din Londra! Managerul principal al acestui blog stie cine sunt si mai ales ce simt! Subscriu celor de mai sus, celor ce vin in apararea muncii unor oameni deosebiti care prin stradania lor lasa picaturi de sudoare la baza mandriei nationale! Daniel, ... daca tu esti cu adevarat cel ce a postat mai sus, dragul meu, omule,... esti prea sus ca sa te mai implici in dialoguri atat de puerile cu entitati involuate gen..."zahar" uitat pe grade multe..."!!! ... Imbratisari tuturor, mai ales distinsului M!...(Emanuel Fercu)

Anonim spunea...

Nu am vazut inca documentarele celebre ale lui Daniel Roxin! Nu am avut cand! Din pacate, am vazut postarile lipsite de minte, intelepciune si devotament matur pt cele ale tarii! Va scriu din Londra! Managerul principal al acestui blog stie cine sunt si mai ales ce simt! Subscriu celor de mai sus, celor ce vin in apararea muncii unor oameni deosebiti care prin stradania lor lasa picaturi de sudoare la baza mandriei nationale! Daniel, ... daca tu esti cu adevarat cel ce a postat mai sus, dragul meu, omule,... esti prea sus ca sa te mai implici in dialoguri atat de puerile cu entitati involuate gen..."zahar" uitat pe grade multe..."!!! ... Imbratisari tuturor, mai ales distinsului M!...(Emanuel Fercu)

FreeYourMind spunea...

Te imbratisam si noi Emanuel.

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...