Ieşirea Din MATRIX: Drunvalo Mechizedek - Noi Informatii despre Inaltare si Merkaba

joi, 14 iunie 2012

Drunvalo Mechizedek - Noi Informatii despre Inaltare si Merkaba

Information on Ascension and the Merkaba (2012)

  Astazi, va prezentam mai multe filmulete noi cu Drunvalo Melchizedek, traduse de partenerii nostrii de la Universul Sacru Inainte de asta dorim sa va prezentam un text tradus de Ana Nicolai, postat pe site-ul http://elenacocis.ro/merkaba-inimii/ si adus la cunostinta noastra de newsletterul Editurii For You., un text intitulat „Merkaba Inimii”.

„Sunt foarte multe lucruri referitoare la Mer-Ka-Ba – Corpul de Lumina creat de creier si care ne inconjoara corpul fizic – care sunt gresit intelese în intreaga lume. Legatura dintre Mer-Ka-Ba si procesul de inaltare intr-o noua lume este si ea gresit inteleasa. In  materialul audio (transcris in limba romana, de astazi), se vor  explica partile esentiale ale acestei cunoasteri si, de asemenea, motivul pentru care a fost modificata metoda de activare a campului Mer-Ka-Ba , din jurul corpului nostru. Ea nu mai este activata manual, asa cum s-a facut în seminariile de Floarea Vietii, acum fiind activata în maniera straveche, prin intermediul inimii, care este mult mai usoara. Aceasta noua/straveche invatatura se numeste Trezirea Inimii Iluminate. Sper ca lucrurile pe care le avem de spus în acest material audio va vor ajuta sa va aduceti aminte de cunoasterea adevarata a inimii/integrarea Mer-Ka-Bei si de felul în care ea va va conduce, în final, spre un nou Pamant si un nou mod de a fi. 

Drunvalo Melchizedek

ASCULTA IN ENGLEZA INREGISTRAREA AUDIO AICI.

Buna ziua tuturor,

Sunt Drunvalo Melchizedek. Astazi va vom prezenta un nou curs de invatatura, lansat prin mine anul trecut, în 2011, numit Trezirea Inimii Iluminate. Ma aflu insa aici ca sa explic mai pe larg natura acestei noi lucrari si motivul pentru care exista pe planeta aceasta noua invatatura, în acest moment, în 2012.
Ca sa lamuresc aceste aspecte, vom vorbi despre stramosii nostri si cum au ajuns ei la aceste stari superioare de constiinta si despre transformarile prin care trece lumea, în ultimii 20 de ani. Nu mai suntem cei care am fost acum 20 de ani. În prezent ne sunt accesibile niveluri de constiinta la care nu am avut acces pana în urma cu putin timp.
Suntem intr-adevar pregatiti pentru ca inaltarea planetara sa inceapa. Esti intr-adevar pregatit sa fii nascut intr-o lume si o viata complet noua? Fiind atat de aproape de data de 21 decembrie 2012, pregatirea pentru inaltare se afla în inima a milioane de oameni, asa ca hai sa incepem cu cateva cuvinte despre ce spun diferite profetii din intreaga lume, referitor la ce au crezut ei ca urmeaza sa se petreaca.
Pentru a-ti da o mica vedere de ansamblu, inchide ochii si imagineaza-ti ca urmatoarele lucruri efectiv ti se intampla, candva, în viitorul apropiat.
Esti acasa si astepti sa-ti iei cina. Timpul este acum – prezentul vesnic. Potrivit profetiilor mayase, ar putea incepe literalmente schimbari ireversibile pentru fiecare dintre voi si pretutindeni în jurul vostru. Te gandesti la ceva ce ti s-a intamplat putin mai devreme, în acea zi, iar perceptia ta despre realitate incepe sa se modifice. Simti ca asta-i amuzant si te intrebi ce ti se intampla. Respiratia ti se schimba, simturile incep sa se intensifice puternic, iar lumea ta incepe sa devina mai transparenta si poti vedea de cealalta parte a ei. Incepi sa simti ceva ciudat în al treilea ochi – si, dintr-odata, iti aduci aminte. E ca si cum un voal ar fi ridicat si un sentiment ancestral iti curge prin corp. Iti vine greu sa crezi, dar simti ca, în adancul inimii tale, stii ce urmeaza sa se intample. Ai mai facut asta de multe ori inainte, iti amintesti: te muti dintr-o lume în alta. Da, stii exact ce ai de facut; te-ai mai nascut ca bebelus; te centrezi în interior, în inima, apoi patrunzi in adancul ei si gasesti acest Spatiu Sacru al inimii. Iar apoi mergi si mai în adanc, ca sa gasesti locul minuscul din inima ta, Sursa Creatiei. Aici exista doar pace. Si tot aici poti simti respiratia Mamei tale. Acum, lumea de-afara a disparut, dar tu iti poti simti corpul – poate ca stai în picioare sau plutesti intr-o lume noua si neobisnuita. Si totusi, stii ca esti în continuare pe Mama Pamant. Privesti în jurul tau si Corpul tau de Lumina, Mer-Ka-Ba ta, se roteste cu o viteza apropiata de viteza luminii, iar frumoasa ei culoare aurie iti este foarte familiara. Da, iti amintesti, stii si poti simti ca te schimbi, odata cu fiecare respiratie. Cum s-a intamplat asta? De ce s-a intamplat? Uau! De dimineata iti faceai cumparaturile si totul era normal!
Inaltarea planetara incepe atunci cand te trezesti în momente speciale, la inceputul sau la sfarsitul unui ciclu cosmic, cum e cel de care ne apropiem în 21 decembrie 2012. Intotdeauna exista un interval de timp, cativa ani inainte sau dupa data exacta a evenimentului, cand se produce efectiv saltul în constiinta.
 Deci, tot ce putem face acum este sa asteptam pana cand incepe sa se manifeste energia schimbarii, dar, odata ce incepe, nu mai exista cale de intoarcere. Inainte de a veni acel moment, e necesar sa te pregatesti launtric. Viata iti ofera intotdeauna lucrurile de care ai nevoie, iar de data asta nu e altfel. În fata ta exista tot ce ai nevoie ca sa-ti amintesti tainele inimii tale, respiratia vietii si Corpul tau de Lumina, Mer-Ka-Ba. Ele sunt elementele care-ti dau capacitatea de a te deplasa dintr-o lume în alta. Cei din vremurile stravechi, stramosii tai, te vor insoti, cu adevarat, la fiecare pas pe care il faci, pe masura ce intri pe canalul nasterii, intrucat descoperi un nou stil de a trai – iar ei vor face la fel. Intotdeauna lucrurile s-au petrecut astfel, iar în viitor te vei intalni fata în fata cu multi stramosi. Maestrii Inaltati chiar au multe sa-ti spuna despre cine vei fi, prin trezirea ce provine din visul inimii tale.
Vom incepe prin a discuta despre Corpul tau de Lumina, numit adesea, în vremuri stravechi, Mer-Ka-Ba si despre povestea recenta privind felul în care cei din vechime au primit aceasta cunoastere. Aceasta istorie a ultimilor 30 de ani va explica si descrie multe dintre aspectele pozitive si negative ale procesului de invatare a Mer-Ka-Bei. Ai intr-adevar nevoie sa intelegi despre ce se va discuta, pentru ca, sa inveti metoda gresita pentru Mer-Ka-ba ar putea fi nefast din punct de vedere spiritual.
În lume exista foarte multa intelegere eronata si dezinformatii cu privire la acest subiect. Sa speram ca ceea ce vom spune aici te va ajuta sa iei decizia potrivita. Chiar daca acum faci meditatii cu Mer-Ka-Ba, aceste informatii ti-ar putea aduce o intelegere ce va duce la un echilibru si o claritate si mai mare.
Mer-Ka-Ba este un cuvant care se pronunta în multe moduri diferite, avand insa acelasi sens. În egipteana, Mer inseamna camp contrarotitor de Lumina, Ka inseamna spirit, iar Ba inseamna corp fizic. Imbinand aceste sensuri, în intelesul ei deplin, Mer-Ka-Ba inseamna, în egipteana, un camp contrarotitor de Lumina, ce va transporta persoana, corpul si spiritul ei, dintr-o lume în alta. În ebraica, Mer-Ka-Ba, pronuntata Mer-Ká-Ba sau Mer-Ká-Bah are 2 sensuri: 1) car sau vehicul; si 2) tronul lui Dumnezeu.
În decembrie 1984, Maestrii Inaltati mi-au cerut sa-i prezint lumii informatiile despre Corpul uman de Lumina sau Mer-Ka-Ba. Am prezentat nu doar cunostintele matematice si geometrice despre Mer-Ka-Ba, ci si cunoasterea modului în care, miliarde si miliarde de ani, s-a insistat sa fie activata, cu adevarat, Mer-Ka-Ba, în jurul corpului omenesc.
A fost prima oara, în aproape 13.000 de ani de istorie a omenirii, ca intreg, cand a fost readusa una dintre partile cunoasterii fundamentale cu privire la inaltarea spre niveluri superioare de constiinta. Fara aceasta cunoastere, inaltarea e aproape imposibila.
De atunci se intampla atat de multe lucruri, incat Maestrii Inaltati doresc acum sa clarifice ce se intampla de la acel moment istoric din 1984, schimbarile prin care a trecut de atunci aceasta cunoastere si, în final, unde ne va conduce acest lucru, în viitor.
Daca inaltarea este prioritara din viata ta, e posibil ca ceea ce urmeaza a fi dezvaluit sa fie extrem de important pentru tine – în special daca spui ca intelegi Mer-Ka-Ba si esti pregatit. Dar daca nu ai auzit pana acum despre cuvantul Mer-Ka-Ba, atunci te afli în locul si la momentul potrivit. In cartografierea constiintei umane, Mer-Ka-Ba reprezinta doar inceputul. Sunt inca foarte multe lucruri ce trebuie sa fie intelese si stapanite si, daca e sa te inalti, nu o poti face avand doar intelegerea despre Mer-Ka-Ba.
Ce inseamna, asadar, Mer-Ka-Ba, în lumea stiintifica si reala? Mai intai de toate, intelege ca Mer-Ka-Ba este o functie a creierului si ca ea este generata de creier. Atunci cand vorbim despre campul contrarotitor, emisfera stanga/masculina e cea care se roteste spre stanga si emisfera dreapta/feminina, cea care se roteste spre dreapta. Creierul emite un camp EM ce inconjoara si cuprinde intregul corp omenesc. Acest camp se afla la o temperatura de aproximativ 4° Kelvin sau la 4° deasupra lui zero absolut.
Ca nivel energetic, este un camp foarte slab, insa e un camp uluitor de puternic, în ce priveste potentialul adus in constiinta umana. Acest camp de energie din jurul corpului are o natura geometrica si este cuprins intr-o sfera cu un diametru de cca 16,5 – 19,5 m, fiind centrat, din ratiuni foarte practice, la baza coloanei vertebrale. Este putin în afara acelei zone, în locul exact în care s-ar afla celulele tale reproducatoare … poate ca în modul în care l-a ilustrat da Vinci. Proportiile acestui camp sunt corelate cu inaltimea ta, astfel incat, sfera ta e cu atat mai mare, cu cat esti mai inalt. Mii de relatii geometrice exista în aceasta sfera – inclusiv cele 5 solide ale lui Platon si multe alte poliedre. Fiecare dintre aceste relatii geometrice este continuta mai departe, în centrul unui torus.
Torusul si Corpul de Lumina al omului sunt ca inelele de ceapa – inele în interiorul altor inele. Combinatia acestor campuri geometrice de energie si numarul extrem de mare de moduri de interconectare creeaza toate campurile posibile ale Mer-Ka-Bei din jurul corpului nostru. În decurs de miliarde de ani, s-a descoperit ca sunt posibile peste o suta de mii de Mer-Ka-Be diferite. În plus, sunt cunoscute alte aproape 250.000 de campuri, ce s-au dovedit insa a fi instabile, în anumite conditii. Ele nu pot fi folosite pentru niciun motiv – asa cum cineva le foloseste în acest mod scop anume – intrucit, dupa un timp, ele vor functiona gresit si simplul fapt de a te baza pe ele, conduce persoana la un sir de imprejurari dezastruoase. În decursul timpului, sute de oameni de pe planeta au murit din cauza ca au folosit aceste Mer-Ka-Be instabile. Prin urmare, este covarsitor de important sa stii care sunt stabile si care nu.
  Din acest motiv, viata în acest univers a investit timp în studierea stiintei Mer-Ka-Bei, mai mult decat în orice alt subiect. Este vorba despre felul în care evolueaza constiinta noastra. Orice posibila Mer-Ka-Ba ii ingaduie persoanei din acest camp sa aiba o experienta despre acest univers, intr-o maniera unica si noua.
Da, exista un singur Univers, dar el poate fi cunoscut, în siguranta, în aproape o suta de mii de modalitati esentiale. Asta inseamna ca sunt aproape o suta de mii de niveluri total diferite de constiinta, descoperite pana acum în univers. În prezent, numarul exact se apropie foarte mult de 100.200. În plus, fiecare nivel contine un numar urias de posibile expresii geometrice de viata – asa cum, pe Pamant, constiinta umana este inconjurata de o Mer-Ka-Ba proprie, insa exista cel putin alte 30 de milioane de forme de viata, ce sunt generate din aceasta Mer-Ka-Ba anume. Acest lucru e valabil pentru fiecare dintre cele 100.000 Mer-Ka-Be posibile (n.t. aflate in univers) si, prin urmare, viata este spectaculos de complexa – insa, in plan geometric, viata e uimitor de simpla.
Omenirea crede despre ea insasi ca este cea mai grozava forma de viata de pe Pamant, insa, în acest Univers singular, omenirea se situeaza aproape de marginea inferioara a posibilelor niveluri de constiinta. Din 100.000 de niveluri posibile, oamenii se afla la nivelul 2. Suntem doar un copilas la capitolul lucrurilor posibile – iar asta e minunat – insa copilasul ar trebui sa nu incerce sa conduca camionete, adica ar trebui sa inaintam pe scara evolutiei pas cu pas, sa avem rabdare. In final, pe masura ce ne maturizam ca spirit, vom ajunge la absolut fiecare nivel.
În jurul corpului uman se afla un camp geometric numit tetraedru stelat, care este si el cuprins intr-o sfera. Leonardo da Vinci a fost una dintre primele persoane din vremurile recente, care a dezvaluit acest camp energetic, incadrand corpul uman în interiorul acestei sfere. Cu acest camp de tetraedru stelat a lucrat initial omenirea cu Mer-Ka-Ba.
De mii de ani, samanii si vracii din lumea intreaga au descoperit ca puteau folosi acest tetraedru stelat, ca sa creeze primele 2 niveluri Mer-Ka-Ba ale constiinte umane. În prima Mer-Ka-Ba posibila, tetraedrul de sus, masculin, se roteste în sent antiorar, iar cel de jos, tetraedrul feminin, se roteste în sens orar, în rapoarte exacte. Aceste rapoarte fac intotdeauna parte din sirul lui Fibonacci si nu au fost niciodata asociate cu niciun alt sir numeric. Daca cineva iti spune ca stie o Mer-Ka-Ba bazata pe un alt raport decat cel din sirul lui Fibonacci, fii atent. Poti intelege de ce este adevarat acest lucru, studiind Numarul de Aur.
Numarul de Aur este raportul si structura fundamentala din Universul unic, iar sirul lui Fibonacci aproximeaza Numarul de Aur ce face posibila existenta vietii. Toate Mer-Ka-Be-le vii se bazeaza pe sirul lui Fibonacci, fara niciun fel de exceptie. Pur si simplu asa stau lucrurile. Oamenii care folosesc Mer-Ka-Be ce lucreaza cu alte rapoarte, traiesc în iluzie, iar în jurul corpului lor nu e nimic altceva decat o inchipuire. Atunci cand omenirea a descoperit prima Mer-Ka-ba, acest lucru i-a permis sa cunoasca dimensiunea a patra – insa doar intr-un mod restrans. Nu i-a permis sa traiasca în dimensiuna a patra, ci doar sa o viziteze pentru perioade scurte de timp. Insa, pentru lumea omeneasca, atunci cand cineva dispare din fata ochilor tai, pare ceva magic, iar samanul respectiv a devenit o persoana importanta în ochii lumii stravechi.
Treptat, altii au deprins a doua Mer-Ka-Ba. Cea de-a doua Mer-Ka-Ba, numita Mer-Ka-Ba tetraedrica, pe care Maestrii Inaltati au prezentat-o pentru prima oara omenirii, în 1984, este diferita de prima Mer-Ka-Ba si impune ca persoana sa stie ca exista, de fapt, 3 seturi de tetraedre stelate – insa persoana poate simti în plan extrasenzorial sau stiintific, ca este un singur tetraedru stelat. Exista 3 tetraedre stelate complet diferite, care au insa aceeasi marime si se afla pe aceeasi axa. Ele arata, deci, ca un singur set. Pentru a activa Mer-Ka-Ba tetraedrica, persoana trebuie sa roteasca un tetraedru stelat spre stanga, în sens antiorar, sa roteasca un alt tetraedru stelat spre dreapta, în sens orar, iar al treilea tetraedru stelat sa ramana nemiscat. Tetraedrul stelat care se roteste în sens antiorar este masculin, are o natura electrica si este conectat cu emisfera cerebrala stanga. Tetraedrul stelat care se roteste în sens orar este feminin, fiind de natura magnetica si conectat cu emisfera cerebrala dreapta. Tetraedrul stelat care nu se misca deloc si ramane pe loc este neutru, fiind conectat cu corpul fizic. Aceasta Mer-Ka-Ba cu trei tetraedre stelate este cea care a fost prezentata pentru prima oara omenirii, din motive care niciodata nu mi-au fost clare, decat în mica parte.
 Voi face tot posibilul ca sa explic acest lucru. Mer-Ka-Ba ii este necesara omului, pentru ca el sa ajunga la un grad mai inalt de constiinta. Si putem vedea ca exista niveluri de constiinta. Priveste doar în Natura si vei vedea ca te consideri deasupra majoritatii altor forme de viata existente pe Pamant. Si da, majoritatea oamenilor cred ca noi suntem cei mai sus. Exista insa cateva forme de viata care ne depasesc. Insa tu nu gandesti ca esti cea mai superioara forma de viata din acest Univers unic, nu-i asa? Omenirea se afla intr-o calatorie a constiintei. Si abia o incepem. Insa fara Mer-Ka-Ba nu vom merge nicaieri, ci vom ramane în constiinta polaritatii.
Exista un motiv clar, pentru care Mer-Ka-Ba tetraedrica i-a fost prezentata omenirii – si nu alte Mer-Ka-Be posibile. Insasi Mama Pamant functioneaza cu ajutorul unei Mer-Ka-Be tetraedrice, iar noi, ca si copii ai Ei, ca sa ne inaltam, trebuie sa fim în rezonanta perfecta cu ea. Intrucat insasi Mama Pamant, impreuna cu Tatal Soare sunt cei care vor conduce aceasta inaltare planetara. Richard Hoagland, care lucreaza pentru NASA, a descoperit ca Mama Pamant, Marte si probabil toate planetele, functioneaza cu ajutorul Mer-Ka-Bei tetraedrice. El a mai descoperit ca Soarele insusi are o Mer-Ka-Ba tetraedrica. Atunci cand iei aceasta sfera – cum ar fi Pamantul sau Soarele – si introduci în ea tetraedrul stelat, toate varfurile acestuia vor fi în contact cu suprafata sferei. Suprafata plana de sus, a tetraedrului feminin si cea de jos, a tetraedrului masculin, vor intersecta sfera exact la latitudinea nordica si sudica de 19,5°. Priveste poze cu Soarele nostru si vei vedea ca petele solare se afla la latitudinea nordica si sudica de 19,5°, dezvaluind existenta tetraedrelor.
Intregul nostru sistem este o Mer-Ka-Ba tetraedrica – iar noi, oamenii, suntem pe acest nivel de constiinta, pentru ca la fel este si sistemul solar. Acesta e, asadar, punctul din care vom incepe. Persoanele care folosesc orice alta forma de Mer-Ka-Ba vor fi în defazaj fata de sistemul solar si nu vor fi apte sa inainteze odata cu ceilalti oameni, în procesul de inaltare. Pur si simplu se vor afla pe frecventa nepotrivita si niciodata nu vor putea sa se acomodeze cu noua realitate. Pur si simplu, asa stau lucrurile. Nu le va fi permis sa o urmeze pe Mama Pamant, în procesul de inaltare – insa, in realitate, nu vor fi nedreptatiti si, dupa un proces indelung, vor reusi cumva sa prinda din urma omenirea, care va exista atunci pe un nivel superior de constiinta.
Odata ce Mama Pamant va ajunge în dimensiunea a 4-a, mai mult ca sigur ca-si va schimba Mer-Ka-Ba tetraedrica, în alta noua, care sa se adapteze gradului de constiinta la care se va afla. Si tu, ca si copil ai ei, iti vei schimba în mod firesc Mer-Ka-Ba, dupa modelul pe care ea il va folosi. Nici macar nu va trebui sa te gandesti la asta, pentru ca acest lucru se va petrece la fel de firesc ca respiratia.
Chiar daca Maestrii Inaltati sunt la nivelul cel mai inalt de constiinta al omenirii, mai fac si ei greseli. În 1980, Maestrii Inaltati au hotarat sa ii prezinte omenirii, cunoasterea privind inaltarea. A existat o schema ce a fost folosita milioane de ani si, chiar si pe Pamant, aceasta a fost schema folosita intotdeauna. Astfel ca ei au inceput sa predea invataturile despre procesul de inaltare. Ei au dat aceasta schema la 4 femei din lume, iar apoi, în acest proces de inaltare, munca a inceput cu inima umana si nu cu Mer-Ka-Ba. Dupa ce cursantul gasea drumul spre spatiul sacru din inima – iar apoi spre spatiul minuscul din inima – Sursa Creatiei, el era mentinut în acest spatiu, pana cand acest lucru devenea normal pentru el. Apoi au inceput sa se stabileasca conexiuni complexe intre creier si inima, pana ce s-a deschis al treilea ochi. Iar odata cu trezirea acestuia, Mer-Ka-Ba tetraedica era activata automat – firesc, prin respiratie. Aceasta a fost intotdeauna cea mai buna metoda de a ajunge la constiinta tetradimensionala, pe care Universul a cunoscut-o vreodata.
Dar pentru ca, în ultimele zile ale Atlantidei, omenirea a coborat de la constiinta superioara, la constiinta polaritatii si pentru ca am devenit treptat o planeta cu o energie predominant masculina, în secolul al XX-lea am ajuns sa fim total în polaritatea masculina sau a emisferei stangi, în modul în care gandeam si actionam. În 1980, cand Maestrii Inaltati au facut cunoscuta aceasta invatatura despre inaltare, în stilul normal, aproape nimeni, în afara femeilor, nu venea la atelierele de lucru. Practic, raportul era de 100:1. Barbatii si femeile care functionau în emisfera stanga, nu credeau, nu cunosteau sau nu simteau energiile subtile asociate inimii. Acest gen de informatii parea a fi fantezist si neadevarat, iar barbatii pur si simplu nu veneau la atelierele de lucru.
Maestrii Inaltati au asteptat aproape 4 ani, dupa care si-au dat seama ca barbatii nu vor participa niciodata si ca trebuie facut ceva. Apoi au luat o decizie care rareori fusese folosita pana atunci, pe Pamant. Ei au vorbit cu mine si mi-au solicitat sa prezint cunostintele despre inaltare – insa în sens invers. Trebuia sa incep cu Mer-Ka-Ba tetraedrica si apoi sa trec la spatiul minuscul din inima. Motivul pentru care ei au inceput cu Mer-Ka-Ba, în loc sa inceapa cu inima, este ca prima era logica, geometrica, matematica, iar ei au considerat ca va atrage mintea masculina. Si chiar asa s-a si intamplat.
Atelierele mele au atins o cota de participare de aproximativ 60% femei si 40 % barbati, de la bun inceput. Si se parea ca functioneaza, însa treptat ei au realizat ca era o problema foarte mare. Egoul uman continua sa fie activ si puternic, atunci cand Mer-Ka-Ba era activata în aceasta maniera – in timp ce, în Mer-Ka-Ba bazata pe inima, egoul era subjugat de inima si nu i se dadea voie sa ia decizii de unul singur. Egoul este polarizat si orice decizie pe care o ia, este polarizata. Inima nu e polarizata, ci are o constiinta a unimii si o intelepciune la fel de straveche ca cea a Universului – poate chiar mai straveche.
Asta a facut sa apara oameni care si-au activat Mer-Ka-Ba si care, condusi fiind de ego, au inceput apoi sa modifice invataturile, în functie de ce anumea decidea egoul ca era interesant. Egoul nu are mai de loc intelepciune si habar nu a avut ce insemna pentru constiinta umana, sa schimbi Mer-Ka-Ba, în alte forme si posibilitati. Pentru ca egoul i-a adus modificari Mer-Ka-Bei, fara sa aiba vreo cunoastere reala, au rezultat situatii ingrozitoare, pentru multi oameni. Unul dintre aceste egouri sau persoane a modificat Mer-Ka-Ba, în moduri care i-au facut pe oameni sa piarda contactul cu dimensiunea a 3-a, un numar de peste 200 de oameni fiind silit sa ajunga intr-o stare de alienare. Din pura nestiinta, alte egouri au inceput sa modifice rapoartele de viteza, inversand si sensurile de rotatie ale campurilor.
Asta inseamna un camp potrivnic vietii, iar acei oamenii au inceput treptat sa fie din ce în ce mai slabiti, pana cand nu au mai putut sa paseasca în procesul de inaltare. Este o parte inevitabila din procesul natural. E ca romanii care mancau din farfurii de plumb … Nu au stiut – si au murit lent. Alte egouri, neavand nicio idee despre ce faceau, au inceput sa schimbe forma Mer-Ka-Bei, fapt ce a facut ca toti acesti oameni sa nu fie în stare sa patrunda în procesul de inaltare, intrucat nu sunt în rezonanta cu Mama Pamant si Tatal Soare.
Maestrii Inaltati trebuie sa fi cunoscut aceste aspecte – dar, din cauza caii noastre masculine si nefiresti pe care am ales-o, n-au avut incotro: au trebuit sa accepte existenta acestor victime, pentru a face ca masele de oameni sa duca la bun sfarsit procesul de inaltare – altfel, intreaga omenire s-ar stinge. Cu siguranta ca trebuie sa fi simtit tristete în inima lor, din cauza acestor pierderi, insa, pe de alta parte, omenirea a fost salvata datorita acestei decizii. Iar acei oameni nu sunt, în realitate, pierduti. Cu timpul, ei vor fi bine.
În final, dupa 25 de ani de predare a procesului de inaltare, în ordine inversata si cu toate neajunsurile lui, datorita faptului ca oamenii traiesc în Mer-Ka-Ba si în inima lor, s-a intamplat ca omenirea s-a indreptat, pas cu pas, spre un nou nivel de constiinta, care a fost atins în 2010, acum ei putand accepta si intelege energiile subtile ale inimii. În 2010, Maestrii Inaltati m-au contactat si mi-au cerut sa predau procesul de inaltare în forma sa originara – incepand cu inima si incheind cu Mer-Ka-Ba tetraedrica. Am fost emotionat si fericit ca s-a intamplat acest lucru.
 Este important sa se inteleaga ca aceasta metoda de predare este naturala si ca modul în care se creeaza Mer-Ka-Ba tetraedrica este natural si nu artificial, asa cum s-a intamplat cand au fost predate în lume, atelierele Floarea Vietii. Atunci cand este predata mai intai Mer-Ka-Ba – cum s-a intamplat în metoda anterioara – inima si creierul nu sunt conectate, iar Mer-Ka-Ba trebuie sa fie activata manual si artificial. Dupa aceea, e nevoie de 2 ani pentru ca Mer-Ka-Ba sa fie stabila si permanenta. Odata ce devine permanenta, campul Mer-Ka-Ba va deveni, în cele din urma, un camp Mer-Ka-Ba natural, insa dureaza foarte mult timp. Cand Mer-Ka-Ba este insa deprinsa în stilul natural, inima detine controlul, fiind conectata în intregime cu creierul si, în acel moment, Mer-Ka-Ba se activeaza de fapt singura, prin respiratie. Nu trebuie sa astepti 2 ani pentru ca ea sa devina permanenta, caci ea este imediat permanenta. Iar aspectul ei este diferit. În loc de o multitudine de culori, cum s-a intalnit în celelalte Mer-Ka-Be, Mer-Ka-Ba naturala arata de parca ar fi din aur. Ea este totodata si foarte catifelata, oamenilor fiindu-le foarte usor sa simta diferenta.
Insa aici nu Mer-Ka-Ba este importanta, ci Spatiul Sacru al inimii. Mer-Ka-Ba a fost intotdeauna partea cea mai putin importanta din constiinta umana, dar nimeni nu a inteles asta. Prin urmare, multi au considerat ca ea insemna totul, fiind cea mai importanta descoperire din istorie. Insa, asa cum ne-o va demonstra timpul, inima este sursa Creatiei si va fi intotdeauna centrul tuturor nivelurilor de creatie.
Sa vorbim deci despre inima si despre rolul ei în creatie. Sa intelegem de ce inima este mai importanta si mai aproape de Sursa vietii, decat creierul. Pare ciudat, dar e adevarat.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
În cele 2 volume ale cartii Floarea Vietii am vorbit despre conceperea fiintei umane. Am aratat ca viata a inceput ca o sfera – ovulul femeiesc. El s-a divizat apoi în 2, prin mitoza, dupa care s-a divizat în 4, luand forma unui tetraedru. S-a divizat apoi în 8 si a luat forma unui tetraedru stelat. Am aratat cum a continuat sa se divida, pana a ajuns la 512 celule, cand a devenit un halo de torus, dar în carte ne-am oprit aici.
Multi ani mai tarziu, pe cand predam în Germania, s-a ridicat în picioare un medic care mi-a facut cunoscute cateva informatii foarte interesante si anume, ca cele 512 celule continua sa creasca si devin, literalmente, inima umana. Prin urmare, atunci cand ai fost în pantecul mamei tale, a existat o perioada în care ai fost doar o inima si nimic altceva. Nu aveai maini, picioare sau ficat – si, în mod evident, nici craniu si creier. Si, cu toate acestea, inima ta a inceput sa bata. Timp de sute de ani, nimeni nu a stiut cum a fost capabila inima sa bata de una singura, fara sa existe un creier – insa ea a batut.
De curand insa, la Standford, California, au descoperit ca inima are în ea insasi un creier, care e foarte mic – doar 40.000 de celule, dar care sunt celule cerebrale, nu ale inimii. Iar apoi s-a descoperit ca intregul corp a rezultat, fizic, din inima. Prima parte a corpului, aparuta din inima, a fost varful limbii – fapt ce nu constituie nicio surpriza, pentru cei care practica kundalini sau kriya yoga. Exista o legatura directa intre inima si varful limbii. Dupa varful limbii au urmat bratele, picioarele si restul corpului, inclusiv creierul. Acest lucru iti dezvaluie, în mod intuitiv, ca inima este mai în varsta sau mai de baza decat creierul si demostreaza stiintific ceea ce s-a descoperit în urma cu 6.000 de ani, si anume ca inima este sursa procesului de creatie.
De-a lungul erelor, acest lucru a fost pastrat în mare taina. Într-una dintre cartile stravechi ale hindusilor – Upanisadele, care au o vechime de 5.000 – 6.000 de ani, Vedele, scrise în sanscrita, fiind probabil si mai vechi – se vorbeste despre o descoperire a faptului ca procesul de creatie în sine a provenit dintr-un spatiu minuscul din inima fizica. În munca noastra din vremurile contemporane, ni s-a confirmat adevarul acestui lucru. De fapt, pana în acest moment, am cartografiat constiinta umana in interior si in jurul corpului uman – de la spatiul minuscul al inimii, prin varful limbii, spre o glanda anume din creier, spre deschiderea celui de-al treilea ochi, spre 8 raze de lumina care ies din glanda pineala, pana la o sfera din jurul acestor raze, pana la Mer-Ka-Ba si de acolo, spre realitatea exterioara. Toate astea sunt uimitoare.
 Oamenii pot schimba realitatea, prin intermediul meditatiei. Iar noi predam acest aspect al constiintei, nu ca sa cream ceva în realitatea exterioara, care va face sa creasca egoul. Ca sa intelegi insa procesul, trebuie sa cunosti procesul de creatie, pentru a putea supravietui în dimensiunea a 4-a. De ce? Pentru ca, odata ce te percepi în aceasta noua lume a dimensiunii a 4-a, te vei confrunta cu ceva care depaseste experienta umana si vei descoperi rapid, ca tu creezi absolut fiecare lucru pe care-l cunosti, intreaga lume în care te afli. Insa la inceput nu realizezi asta. Tot ce stii este ca aceasta lume în care esti se schimba în mod constant – si acest lucru face sa apara, de obicei, frica. Nu intelegi ce ti se intampla. Din acest motiv plang nou-nascutii, cand se nasc pe Pamant – pentru ca intra în starea de frica. Daca frica creste, inseamna ca intervine mintea si, fara sa realizezi acest lucru, incepi sa creezi o lume a fricii. Si, foarte curand, vei crea ceva care te va face sa mori în acea lume si te vei intoarce în aceasta lume, în dimensiunea a 3-a. Iisus a spus-o în mod perfect: „Multi sunt cei chemati, dar putini sunt cei alesi.”
Asadar, ca sa ramai în acest nivel superior de constiinta, trebuie sa stii ca tu creezi tot ceea ce vezi si ai nevoie sa intelegi exact cum functioneaza procesul de creatie, astfel incat sa il aplici în anumite situatii. De exemplu, daca ramai în iubire, armonie si pace, atunci vei crea o lume de iubire, armonie si pace si vei putea fi echilibrat si apt sa supravietuiesti în aceasta noua lume. Toate astea se intampla în primele 15 de minute dupa ce ajungi în dimensiunea a 4-a. Insa odata ce esti stabil, poti ramane acolo si sa incepi sa traiesti si sa respiri intr-o forma noua si mai inalta de constiinta.
Esti un copilas intr-o noua lume si da, acolo sunt parintii care sa aiba grija de tine. Insa, în aceasta noua lume, viata este mult mai usoara si multumitoare, nu mai mori, ceea ce inseamna ca amintirile iti raman intacte, chiar daca te decizi sa-ti schimbi corpul. Nu mai exista boala, poti avea tot ce vrei.
Retine ca tu creezi totul. Cunoasterea se revarsa în constienta ta, pana cand ajungi sa intelegi, cu adevarat, Universul unic. Si, în aceasta noua lume, corpul tau – care pare sa arate exact cum arata aici pe Pamant – incepe sa se transforme. Devii mai inalt – femeile ajungand la 3-3,5 m si barbatii la 4,2-4,8 m, ambii avand creiere de aproape 3 ori mai mari decat creierul uman. Iar asta te conduce la momentul urmator, în care esti capabil sa te indrepti spre dimensiunea urmatoare, a cincea.
Un viitor fascinant se asterne în fata noastra – iar acesta e doar inceputul. Deci, daca doresti sa ai o experienta directa, legata de cele spuse pana acum, acest nou atelier de lucru, pe care Maestrii Inaltati mi-au cerut sa-l prezint, iti este acum disponibil. Eu cred ca acest nou atelier de lucru iti va schimba modul în care-ti percepi realitatea, conceptia ta despre Natura, despre cine crezi tu ca esti, dezvaluindu-ti, în final, motivul pentru care te afli pe Pamant si ingaduindu-ti sa faci, cu usurinta, tranzitia spre noua lume.
Aceasta noua invatatura se numeste Trezirea Inimii Iluminate. În prezent, exista instructori certificati în intreaga lume, care au inceput sa predea aceasta lucrare. Daca vrei sa traiesti aceasta experienta, te rog sa intri pe pagina www.drunvalo.net si sa cauti sub titlul SCHOOL OF REMEMBERING (Scoala de aducere aminte).
Fie ca aceasta cunoastere sa fie o binecuvantare în viata ta si fie sa-ti aduci aminte de legatura ta launtrica cu Sursa Vietii.
Din inima mea,
Drunvalo Melchizedek




 VEZI AICI filmul Lilou Interviu cu Drunvalo Melchizedek Aprilie 2012 


Nota noastra: In ceea ce priveste acest film avem si noi cateva precizari si rezerve:


Credem ca noi suntem creatorii realitatii si conteaza ceea ce credem despre lumea inconjuratoare. Sta in puterea noastra sa modificam viitorul aici si acum. Conteaza daca noi credem sau nu in profetiile catastrofice. Cu cat cred mai multi in ceva, cu atat sunt mai mari sansele sa se intample. Alegem sa nu credem ce spune Drunvalo despre catastrofe si ni se par un pic suspicioase genul acesta de profetii. Se spune ca numai profetii elitei oculte negative raspandesc astfel de scenarii. Unii considera ca doar o astfel de catastrofa mai poate schimba lumea, caci ar fi ca o purificare. Insa o multime de oameni au inceput sa se trezeasca si sa schimbe lucrurile in lume. Exista si raze de speranta. Nu priviti doar jumatatea asa zis goala a paharului. O catastrofa nu e absolut obligatorie ci poate doar de cativa ani de rabdare, poate inca o generatie sau doua. Nu stim daca lucrurile se vor schimba peste noapte si in exterior sau daca e posibil asa ceva. 

VEDETI AICI „Awakening The Illuminated Heart Trezirea Inimii Iluminate Drunvalo Melchizedek Introducere”

VEDETI AICI „Drunvalo - Combinatii de alimente, Exercitii si Spiritualitate”

Mai multe informatii si filme cu Drunvalo gasiti aici:

Drunvalo Melchizedek - Geometrie Sacră si aici : SINELE SUPREM

MULTUMIM UNIVERSUL SACRU PENTRU TRADUCERI! Anne Marie si Raluca Heim, profesori romani autorizati direct de Drunvalo Melchizedek la primul curs de traineri in iulie 2011, va pot asista acum pentru a parcurge cursul Trezirea Inima Iluminate - detalii pe www.universulsacru.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...