Ieşirea Din MATRIX: Daniel Roxin la NASUL TV astazi ora 22 (1.06.2012)

vineri, 1 iunie 2012

Daniel Roxin la NASUL TV astazi ora 22 (1.06.2012)


Avem bucuria sa va anuntam aparitia unei noi emisiuni la o televiziune mica, dar in crestere: „ADEVĂRURI TULBURĂTOARE” - cu Daniel Roxin, vinerea de la ora 22 (la NASUL TV).
Asadar, astazi de la ora 22 puteti vedea prima emisiune. 
Desi in ultima vreme pe Nasul (Radu Moraru) l-am vazut ca fiind in postura un Basist gretos (cel putin cat era la B1TV, dupa aceea nu i-am mai urmarit aparitiile), cu aceasta emisiune isi mai spala din pacate. Bravo Nasule, tine-o tot asa!
De asemenea ne bucuram sa vedem ca documentarul „DACII - Adevaruri Tulburatoare are aproape 600 000 vizionari online (adunand toate vizionarile de la toti useri care au urcat filmul pe net)  provocand o adevarata forfota in mediul online cel putin, fiind mentionat si la unele televiziuni mai mari (Antena 3 sau RTV de ex) si la unele posturi de radio (de ex. Radio LYNX).
Intre timp am aflat si bugetul „ametitor” cu care s-a realizat acest documentar si anume „astronomica” suma de 700 de euro!!! Da, ati citit bine 700 Euro! Exista documentare de sute de mii sau milioane de euro care nu au fost vizionate de asa de multi oameni. De aceea ni se pare mai mult decat evidenta, reaua vointa a producatorilor romani de documentare si a mass mediei in general care, desi beneficiaza de fonduri de zeci de mii sau chiar sute de mii de euro uneori, nu fac nimic in directia descoperirii adevaratei noastre istorii. Din punctul nostru de vedere exista o imensa conspiratie menita sa ne ascunda adevarata identitate ca popor, fiind o imensa veriga dintr-un lant al conspiratiei planetare, un imens puzzle construit din piese de domino, o singura piesa din acest domino de va pica, o mare parte din puzzle se va revela.  
Observand diverse reactii contra pe care acest documentar le-a starnit, le spunem desteptilor care ridiculizeaza totul, urmatoarea afirmatie care ne-a tot revenit in minte: 

Orice adevăr trece prin trei faze. Mai întâi este ridiculizat. Apoi i se opune rezistenţă înverşunată. Abia în faza a treia este acceptat ca fiind de la sine înţeles.
(Arthur Schopenhauer)


Asteptam aparitia subtitrarii in limba engleza a acestui documentar caci merita cunoscut de tot globul.  Vorbind de traducere, am aflat cu bucurie ca cele doua documentare despre Războiul Parapsihologic, facute de Daniel Roxin, au fost subtitrate in engleza (prima parte o gasiti aici - The Parapsychological War - Amazing Revelations, iar a doua, aici - The Parapsychological War (2) - Psychic Protection )  asa ca va invitam sa le dati mai departe prietenilor din lumea intreaga. 

Cum poti sa receptionezi Nasul Tv:

Pe internet, la adresa:
http://live.nasul.tv/

Pe cablu - urmatoarele platforme:
-          Dolce – pozitia 260
-          UPC digital – pozitia 407
-          INES
-          AKTA
-          NEXTGEN
-          HELAS - satelit

NOTA: Pentru ca Nasul Tv sa intre si pe sistemul de televiziune prin cablu RDS-RCS este nevoie ca suficienti de multi oameni sa solicite respectivei companii acest lucru, postul tv fiind gratuit. Te rugam sa ne ajuti si sa semnezi urmatoarea petitie online:


DA MAI DEPARTE!


Intr-un areal extrem de important – cel al cetatilor dacice din Muntii Orastiei - cercetat arheologic intr-un procent mai mic de 5%, hotii de comori par sa fie cei mai buni arheologi pe care ii are aceasta tara! ... Nu este evident ca se doreste ca istoria acestui popor sa ramana la propriu si la figurat INGROPATA?  
Si ne uimeste cat de imbecili sunt unii care spun: si cu ce ma ajuta pe mine aflarea istoriei adevarate a acestui popor? Cat de cretin sa fii? Pentru unii aflarea Adevarului istoric nu are nici o importanta, chiar daca acesta i-ar ajuta sa-si inteleaga conditia de sclav pe care o au de mii de ani ... vorba lui Cypher din Matrix : Ignorance is Bliss (Ignoranta este beatitudine). Daca ignoranta este beatitudine atunci se pare ca exista multi orgasmici pe pamantul asta. Normal ca nu se vrea aflarea adevarului istoric, deoarece intreaga paradigma actuala se bazeaza pe istoria pe care oculta ne-a bagat-o pe gat de sute sau mii de ani, stiut fiind ca istoria este scrisa si transmisa mai departe doar de invingatori, fiind astfel extrem de subiectiva si ciuntita.

Sarmisegetuza si celelate vestigii dacice din Muntii Orastiei isi cer dreptul la adevar!


SURSA: Adaptarea textului de pe blogul DANIEL ROXIN.

Va invitam sa vedeti aici, emisiunea Tu ce zici? - "Dacii - adevăruri tulburatoare" (Marius Popa - www.radiolynx.ro - 15.03.2012)



Pentru a vedea mai multe documentare facute de DANIEL ROXIN si prietenii lui, va invitam sa parcurgeti Categoria DANIEL ROXIN.

ACTUALIZARE (2.06.2012)

S-A LANSAT UN NOU SITE !

Dacii inseamna cu mult mai mult decat vor istoricii sistemului sa credem.
Dacii erau bogati si puternici, erau curajosi și drepti.
Dacii sunt radacinile noastre in misterele ancestrale...
Haideti sa aflam, in sfarsit, adevarul despre adevaratii nostri stramosi! Nu va fi usor dar cu siguranta va fi fascinant. Zi de zi, o echipa care doreste sa recupereze adevarul istoric va munci pentru ca lucrurile ascunse sa fie aduse la lumina. Fii alaturi de noi!
Afla mai multe aici: Adevarul despre daci

ACTUALIZARE (6.06.2012)

VEDETI EMISIUNEA AICI:

10 comentarii:

  1. Daniel Roxin, ai facut o mare greseala ! Cand credeam ca pentru tine Moralitatea si Integritatea sunt la loc de frunte, hop si tu cu Radu Moraru, tocmai opusul acestor calitati.
    Aceeasi greseala a fost facuta si de echipa FYMAA cu Dan Diaconescu.
    Cum nu poti sa faci democratie cu fostii comunisti, asa nu poti sa aduci spiritualitatea in prim plan cu niste imorali.
    Parintele Pleopa dupa ani grei de puscarie comunista spunea: ''Aveti RABDARE, MARE RABDARE''.
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Care e solutia ta pe plan politic Angelo?

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Echipa FYMAA,

    Ati facut un sondaj de opinie vis-a-vis de viitorul Presedinte al Romaniei. Cum v-am sugerat in alta postare, trebuie sa luam in considerare acel nucleu de oameni care nu mai vor sa traiasca intr-un sistem politic. Pasul urmator trebuie sa trezim constiinta maselor care se va propaga cu viteza luminii.
    Implicit sistemul piramidal va cadea. Incepand de atunci putem aduce paradisul pe Pamant: ce este sus este si jos si vice-versa. In ceea ce priveste sistemul, ar trebui sa ne inspiram din Mama Natura, un ex. ar fi stupul de albine.
    Eu va recomand sa nu va mai implicati politic sau de alta natura cu oameni imorali si non-integri.
    Daca nu aveti destula RABDARE pana la trezirea colectiva, macar haideti voi cei treziti sa faceti o Miscare apolitica, sa mergeti din casa in casa, sa spuneti oamenilor care este realitatea fara menajamente si cu riscurile pe care le implica.
    Incerc sa pun bazele unei astfel de Miscari la Montréal.
    Haideti sa nu ne mai dam sufletul, credinta, sanatatea si viitorul pe mainile unor oameni care au facut pactul cu ''Satana''!
    Prin noi insine!
    Numai bine.
    Angelo

    RăspundețiȘtergere
  4. Acel nucleu de oameni este inca foarte firav si lipsit de unitate. Nu poti trezi constiinta oamenilor cu forta caci fiecare se va trezi la momentul potrivit. Suntem de acord cu tine, insa pana in acel moment lucrurile se intampla si sunt puse in miscare. Nu ne-am implicat politic nicaieri ci pur si simplu ne-am exprimat niste opinii si niste sperante si am considerat ca alegerea unui om care demasca guvernele din umbra , care vine cu un plan bie gandit, poate reprezenta o solutie temporara, pana vom ajunge la ce vrei tu (si noi). Degeaba te duci din casa in casa ca nu vei face nimic. Uita-te in jurul tau. Oricat de mult ai vrea sa-i trezesti pe oameni cu forta nu vei reusi. Fiecare om trebuie sa treaca printr-o cautare launtrica, printr-o criza interioara, sa inceapa sa-si puna intrebari singur. Nu te duci tu la usa omului sa-i pui pe tava nimic. Pe acest pamant este o lipsa de iubire, insa iubirea nu o trezesti prin miscari populare si prin texte argumentate.Revolutia nu va veni din exterior, ci din interiorul fiecaruia dintre noi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Oare de ce oamenii inteligenti ca voi sunt lipsiti de moralitate?cum puteti sa scrieti ,,posturi mari ca antena 3 si rtv,,?haznalele alea sunt posturi mari????voiculescu,vantu si acum ghita prietenul individului asta mincinos care e ponta sunt oameni morali?Daca castiga geona era mai putin gretos?cu porcul de voicu ministru la justitie si cu papusarii vantu voiculescu si patriciu dansand pe mormantul tarii?

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut,
    Am postat un comentariu dar nu a fost afisat.
    Ma repet: fara MORALITATE, INTEGRITATE si IUBIRE, nu se poate schimba nimic chiar si temporar.
    Nu mai trebuie facute compromisuri de la aceste trei deziderate. Din cauza compromisurilor am ajuns in aceasta fundatura.
    Pana se trezeste constiinta interioara in fiecare, Mama Pamant va fi distrusa.
    Expresia ‘’din casa in casa’’ este o figura de stil care ar vrea sa insemne ca cei déja treziti sa se deconspire, sa iasa la suprafata si prin exemplul lor sa trezeasca si pe altii. Trezirea nu se face din fata calculatorului.
    Pe final as avea o intrebare pentru echipa FYMAA : Mi se pare mie sau voi faceti publicitate corporatiilor? (Ad-Choices&Ad-Sense).
    Numai bine.
    Angelo.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Anonim
    Cand am zis de televiziuni mai mari nu ne-am referit in sensul mai extraordinare sau mai speciale, sau mai adevarate ci ne-am referit la numarul de vizionari la scara nationala pe care aceste posturi le au comparativ cu altele locale sau pe unde a mai fost Daniel Roxin sau chiar cu Nasul care este un post inca mic.
    @Angelo
    Revolutiile adevarate nu sunt in strada ci in interiorul fiecaruia din noi, in minea noastra, in credintele noastre, in constiintele noastre. Noi suntem adeptii non participarii non violente la sistem. Te invitam sa urmaresti filmul Thrive sa intelegi ce vrem sa spunem.
    Avem un banner pentru Adsense. Am apucat sa punem o perioada de proba si apoi l-am scos ca nu ne conveneau reclamele ce erau afisate. Insa am vazut ca se stransesera vreo 20 de euro si am zis ca mai bine sa luam noi banii decat sa ramana la ei asa ca am repus un banner adsense la loc, dar mai la dos asa, pana se strange suma de trimis si dupa aia il scoatem de tot.

    RăspundețiȘtergere
  8. P.S. Daca citit bine articolul o sa vedeti ca am specificat ca Radu Moraru ni se pare un basist gretos si credem ca-si mai spala din pacate cu emisiunea cu Daniel Roxin ... si deoarece consideram ca emisiunea cu Roxin ar trebui vazuta de mai multi oameni , la scara nationala, am afisat si noi acea petitie, pe care nu noi am initiat-o ci insasi Daniel. Consideram ca pentru 1 lucru bun pe care-l face merita promovat ... atata tot. vrem sa incurajam si alte televiziuni sa promoveze asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  9. Din punctul meu de vedere e mai puțin relevantă culoarea politică a lui Radu Morar. Important este că Daniel Roxin este pe sticlă și sunt sigur că va fi o emisiune cu o audiență din ce în ce mai mare.

    Poate că e prima emisiune, după cea a lui Oreste, ce atinge și altfel de subiecte decât veșnicele mizerii ce ni se prezintă în heavy rotation pe toate canalele TV.

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa ziceam si noi Tavi. Ne bucuram ca mai sunt si altii care gandesc ca noi.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...