Ieşirea Din MATRIX: MOOJI - Interviu Lilou Mace și alte filme

miercuri, 30 mai 2012

MOOJI - Interviu Lilou Mace și alte filme


Prin octombrie anul trecut vi-l prezentam pe Mooji si cautam pe net sa vedem ce alte noutati au mai aparut despre el. Curios este ca in ceea ce-l priveste, se traduc filmulete multe, insa articole, relatari si alte informatii despre el, exista prea putine in limba romana. Desi are asa de multi fani, dupa cum am observat, prea putini simt sa scrie despre el. Intr-un fel ne bucuram, dar pe alta parte ne intristam, ca vedem ca suntem printre putinii care au scris ceva in limba romana, despre Mooji, in special despre biografia lui. Cand dai un search in google insa, dupa Mooji,  blogul nostru care contine practic, cea mai detailiata descriere despre Mooji, in limba romana, de pe net la ora aceasta, nu apare, ceea ce este destul de curios. In fine, poate prin publicarea si acestui articol despre Mooji acea pagina va fi si mai vizitata si mai observata de motoarele de cautare. Nu o sa-l mai prezentam si aici pe Mooji insa va invitam sa cititi despre el in articolul anterior, unde veti gasi si o gramada de filmulete traduse cu el. 



Astazi va prezentam o noua gramajoara de filmulete (vreo 6, de fapt 4, impartite in 6 parti) traduse de deja binecunoscutul user youtube MagicInsights caruia ii multumim, ca de obicei, pentru excelentele subtitrari realizate pana acum. Tine-o tot asa prietene!

LILOU MACE interviu pe skype cu Mooji:

De la suferinţă la deschiderea inimii / Mooji (Partea 1)


Următoarele  daca le are cineva sa mi le dea si mie ca le-am pierdut

Către interior, fără identitate -

Să mergi prin viaţă fără niciun plan


IN COMPLETARE STUDIATI SI ARTICOLELE URMATOARE:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...