Ieşirea Din MATRIX: Pe urmele lui Vladimir Megre

marți, 24 aprilie 2012

Pe urmele lui Vladimir Megre

VLADIMIR MEGRE
- Autorul Cartilor Cu Anastasia
(Seria „Cedrii Sunatori Ai Rusiei”)

Vă prezentăm astăzi în premieră pe internet, prima parte dintr-un un documentar tradus în limba română,  despre Vladimir Megre, însă înainte de asta iată câteva informații despre acesta: 

Vladimir Nikolaevici Megre, născut pe 23 iulie, 1950 în satul Kuznichi, raionul Gorodnyansky din regiunea Chernigov  - Ucraina), Autorul seriei Cedrii sunători ai Rusiei, era un cunoscut antreprenor. Şi-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei cu bunica sa, Efrosinia Verkuşa, doftoroaia satului (vraci).
În adoloscenţă, Vladimir a vizitat ocazional Părintele Feodorit (sau Teodorit), un preot din mănăstirea Troiţa Laurii lui Serghiev de lângă capitală. Mai târziu, Vladimir expune tabloul "Unicatul" pe care îl descrie şi în cartea a doua a seriei, înainte ca acesta să fie cunoscut în lume.
Vladimir îşi ia viaţa în propiile mâini de foarte tânăr şi lasă casa şi părinţii la 16 ani. Din 1974 locuieşte în Novosibirsk şi lucrează ca fotograf la un studio de servicii, numit Novosibirskoblfoto.
La începutul Perestroykăi (reforma din ultimii ani '80) a ocupat funcţia de preşedinte a Asociaţiei Inter-regionale a Antreprenorilor siberieni. În 1994-1995 organizează două expediţii comerciale importante, cu motonave pe fluviul Obi', pe ruta Novosibirsk — Salekhard — Novosibirsk, pe cheltuială proprie. Într-una din cele două expediţii, în taigaua siberiană o întâlneşte pe Anastasia, femeia care-i va schimba radical întreaga viaţă.
Pentru mult timp, acţiunile sale - ale antreprenorului cu peste zece ani de experienţă - care au dus la ruinarea societăţilor deţinute, prin cheltuirea fondurilor şi a tuturor economiilor pe expediţii neprofitabile, au rămas secrete faţă de prieteni şi familie. Misterul a fost, însă, dezvăluit în prima carte Anastasia, chiar din primul capitol. Vladimir Megre a obţinut ceva cu adevărat nepreţuit din această călătorie. Între anii 1996 şi 2006, Vladimir Megre a scris cele nouă cărţi (seria Cedrii sunători ai Rusiei: Anastasia, Cedrii sunători ai Rusiei, Spaţiul de Iubire, Creaţia, Cine suntem noi?, Cartea Neamului, Energia vieţii, Noua civilizaţie si Ritualurile Iubirii).
Până astăzi au fost vândute peste 11 milioane de exemplare şi cărţile au fost traduse în peste 20 de limbi. În 1999, Megre a pus bazele Fundaţiei de sprijin a Culturii şi Creaţiei "Anastasia", în oraşul Vladimir din Federaţia Rusă şi a lansat saitul www.anastasia.ru. A susţinut conferinţe cu cititorii în Rusia şi în afară. Cei mai activi dintre cititorii seriei Cedrii sunători ai Rusiei s-au unit în asociaţii non-profit şi au fondat aşezăminte "ale Neamului". Ultima carte Anasta a fost lansată în 2010 (care a aparut si in Romania aici). Autorul intenţionează să scrie un scenariu pe baza cărţilor din serie.”

SURSA: http://www.editura-dianusa.ro/

Vă invităm să susțineți inimioasa Editură Dianușa cumpărând cărțile și celelalte produse oferite de aceasta.

Profitați de promoțiile din această perioadă:

(dă click pe textul de deasupra, ptr. seturi, cât şi ptr. produse)
de la 15 la 40% !


Mulțumită Editurii Dianușa avem permisiunea să publicăm pe blogul nostru în premieră pe internet, prima parte (din două) a documentarului Pe Urmele Lui Megre, tradus în limba română. Mulțumim Crisitan Călugăru! Cea de-a doua parte vă invităm să o cumpărați de pe site-ul Editurii. În curând va apărea și partea a 3-a.

Editura Dianuşa caută sponsor(i) în vederea organizării conferinţei cu cititorii la care participă scriitorul seriei Cedrii sunători ai Rusiei, Vladimir N. Megre !!!
(pentru detalii, sunteţi invitaţi să ne contactaţi la redacţie 
redactia@editura-dianusa.ro)

Documentarul propus prezintă mişcarea "Cedrii Sunători ai Rusiei" şi evenimentele declanşate de cărţile lui Megre. Conferinţele cu cititorii prin diferite oraşe ale Rusiei, interviul luat lui Megre în studioul în care scrie, cântecele noilor barzi ai Rusiei şi multe alte aspecte inedite ale acestei mişcări unice în lume.
Subtitrare realizată de editura "Dianuşa".

VEDEȚI DOCUMENTARUL TRADUS AICI - Prima parte:


Despre cărțiile lui Megre am mai discutat aici:

1) ANASTASIA - Spațiul Iubirii
2) Valea Curcubeului, permacultura si cartile cu Anastasia

5 comentarii:

  1. Foarte interesante aceste cărți și documentare. Mi-au oferit multă inspirație și le recomand tuturor !

    Tone Tavi

    RăspundețiȘtergere
  2. Da ! multumim! am citit cartilelui si sunt extraordinare !

    RăspundețiȘtergere
  3. Doresc si eu aceste carti. Cum le pot avea?! Multumiri anticipate!

    RăspundețiȘtergere
  4. In articol e trecut un link http://www.editura-dianusa.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...